ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

3.500.000 Έλληνες έτοιμοι για τη φυλακή [video]


Τα όσα ακούμε, λοιπόν, να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε δεν απέχουν καθόλου απ” την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, που έχει διαμορφώσει η βάρβαρα αντιλαϊκή πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης που φέρνει .....


Όταν στον ελλαδικό χώρο έπιναν κρασί πρίν 4.200 π.χ, οι Ευρωπαίοι έκαναν ακόμα 'Ούγκ'.

Κρασί 4.200 ετών βρέθηκε στην Καβάλα
Στον προϊστορικό οικισμό του Ντικιλί-Τας στην Καβάλα ανακαλύφθηκαν τα παλαιότερα δείγματα κρασιού που έχουν καταγραφεί έως και σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Χρονολογούνται το 4.200 π.Χ. και ανατρέπουν τα δεδομένα που υπήρχαν έως και πρόσφατα για τη ζωή των ανθρώπων κατά τη νεολιθική περίοδο.

Σημεία των Καιρών : .Στρατιωτική Παρέλαση στη Κύπρο χωρίς ..Οπλα και Άρματα !

Η Κύπρος στο δρόμο που χάραξε η Ελλάς με ΥΕΘΑ τον Βενιζέλο ! 
Σημεία των καιρών… εν όψει της επικείμενης επανέναρξης των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, η κυβέρνηση Αναστασιάδη στην Κύπρο σκέφτεται να πραγματοποιηθεί η παρέλαση της πρώτης ημέρας του Οκτωβρίου,

ημέρα της ανεξαρτησίας της Κύπρου (16 Αυγούστου 1960), που πραγματοποιείται από το 1964, χωρίς άρματα, μάχης, ΤΟΜΑ, ελικόπτερα κ.λπ.ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ 121 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Το 1974 εν μέσω διαβουλεύσεων για το νέο σύνταγμα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το άρθρο 121, που σύμφωνα με ειδικούς θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα της χώρας.
Τι έλεγε λοιπόν το άρθρο αυτό?
Άρθρο 121
1. Αναδρομικότητα νόμων και φόρων απαγορεύεται στον ελλαδικό χώρο.

Χαλάρωση στα θέματα εθνικής πολιτικής της Ελλάδας βλέπουν οι Τούρκοι..ακούς κ. Βενιζέλο;;


Διαβάστε τι δήλωσε στην Τουρκική εφημερίδα ΖΑΜΑΝ, ο καθηγητής Tulca στο τμήμα διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Γαλατασαράι.

Το άρθρο αναφέρεται στον ρόλο που παίζει η Τουρκία στην οικονομική κρίση της Τουρκίας.

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ όλα σχεδόν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες.Μήπως έτσι εξηγούνται όλα;;; ROTARY - LAIONS: Ο προθάλαμος της Μασσονίας.

Πόπη Σουφλή
 

Αρκετοί έχουν την εντύπωση ότι η ΝΔ είναι ένα πολιτικό κόμμα που στηρίζει την "Ελλάδα" και την "Ορθοδοξία". 

Η απάτη τής κλιματικής αλλαγής


Ο Farange παρουσιάζει στόν Baroso δύο φωτογραφίες τής NASA με τους πάγους του βόρειου ημισφαιρίου του μήνα Αυγούστου τών ετών 2012 καί 2013 που αποδεικνύουν ότι οι πάγοι αυξάνονται.

Μετά τη Συρία έρχεται τώρα η σειρά της Τουρκίας;

Σάββας Καλεντερίδης

Μελετώντας τα κείμενα, τις αναλύσεις και τα άρθρα που γράφονται διεθνώς αυτές τις μέρες, μετά την πρόταση της Ρωσίας για έλεγχο του χημικού οπλοστασίου της Συρίας από τη διεθνή κοινότητα, με σκοπό την αποφυγή του στρατιωτικού κτυπήματος, ένας όρος ή ακριβέστερα μια θεωρία μάς τράβηξε την προσοχή. Πρόκειται για τη «θεωρία του ελεγχόμενου χάους», την οποία επικαλέστηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος Βίκτορ Καμένεβ, για να εξηγήσει την πολιτική που ασκούν οι ΗΠΑ, υποστηριζόμενες από το Ισραήλ, λέμε εμείς, στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και εν προκειμένω στη Συρία.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΟΪΚΑΣ Φτιάχνουν... τηλε-Εφορίες για ψυχολογική εξόντωση των οφειλετών του Δημοσίου!


Η νέα -εξόχως φαεινή- ιδέα της τρόικας προκειμένου να ασκηθεί πίεση με όλα τα δυνατά μέσα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν φόρους και οφειλές στο Δημόσιο είναι η δημιουργία ειδικού τηλεφωνικού κέντρου παρενόχλησης των πολιτών μέσα στις ίδιες τις εφορίες!
Οι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν το call center της κάθε εφορίας θα «κυνηγούν» τους φορολογουμένους και θα τους απειλούν τηλεφωνικά με δεσμεύσεις και κατασχέσεις περιουσιακών.

Συγκλονιστικό: Οι μέλισσες σέβονται τις Άγιες Εικόνες