ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Καταδικαστική απόφαση κατά χριστιανής φωτογράφου που αρνήθηκε να αποθανατίσει τελετή «γάμου» ομοφυλόφιλων


Δικηγόροι που εκπροσωπούν μια χριστιανή φωτογράφο ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να ανατρέψει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας του Νέου Μεξικού, σύμφωνα με την οποία η ελευθερία μπορεί να καταπατηθεί για το «τίμημα της ιδιότητας του πολίτη».

Στις 22 Αυγούστου, το ανώτατο δικαστήριο στο Νέο Μεξικό εξέδωσε απόφαση κατά του Φωτογραφείου ‘Elane’ επειδή η συνιδιοκτήτριά του, Elaine Huguenin, αρνήθηκε να προσφέρει την τέχνη της για να αποθανατίσει μια τελετή «γάμου» ατόμων του ίδιου φύλου. Το σκεπτικό της απόφασης λέει ότι η Huguenin και ο συν-ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, σύζυγός της Jonathan, "είναι τώρα υποχρεωμένοι από το νόμο να θέσουν σε κίνδυνο τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που εμπνέουν τη ζωή τους", ως "τίμημα της ιδιότητας του πολίτη".

Χούντα Σαμαρά: κλείνει τα στόματα των Ελλήνων ανταποκριτών στις Βρυξέλλες!

Μπορεί η κυβέρνηση των υποτακτικών της Αθήνας, ο ίδιος ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της να κάνουν λόγο για σαφείς ενδείξεις βελτίωσης της οικονομίας και για την ανάπτυξη που έρχεται, τις θέσεις αυτές όμως δεν συμμερίζονται οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών
Καθότι όμως, οι Έλληνες ανταποκριτές στις Βρυξέλλες αντλούν και μεταδίδουν στην Ελλάδα ενοχλητικές πληροφορίες αξιωματούχων της ΕΕ που εκθέτουν την κυβέρνηση Σαμαρά και επειδή οι «δημοκράτες» που εξουσιάζουν την Ελλάδα «αγαπούν» την ελευθερία του λόγου, δόθηκε γραμμή από την Αθήνα ώστε να παρεμποδίζεται με κάθε τρόπο η μετάδοση πληροφοριών αντίθετων από εκείνα που επισημοποιεί η ελληνική κυβέρνηση.

Νέα εθνική προδοσία από τους Γραικύλους της κατοχικής «κυβέρνησης» του Ιούδα Σαμαρά!!!

Δραβίλλας... για εσχάτη προδοσία;

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα περί απόπειρας ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας και περί ενδεχόμενης αναγνώρισης του ψευδοκράτους των κατεχομένων της Κύπρου από τους εθνικούς Εφιάλτες, Σαμαρά και Βουβουζέλο, ήρθε τώρα και η ανησυχητική πληροφορία από την πλέον ευαίσθητη εθνικά υπηρεσία: την ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)! Σύμφωνα με την οποία... η (σαμαρική) σημερινή ηγεσία της ΕΥΠ «έκαψε», χωρίς φανερό λόγο, μία Ελληνίδα κατάσκοπο στην Τουρκία!...

Το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα την προηγούμενη εβδομάδα από το περιοδικό “Hot-Doc” και τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Αλλά οι αποτελούντες τη «σοφή» ηγεσία της ΕΥΠ, αυτοί οι σαμαρικοί κόλακες... σιώπησαν!... Και

«Γνωρίζω τον εκτελεστή»

«Γνωρίζω τον εκτελεστή»

«Γνωρίζω τον εκτελεστή»
Μαρτυρία-κλειδί σε άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από κρατούμενο για πολύ σοβαρή ποινική υπόθεση «φωτογραφίζει» τον εκτελεστή των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Το ίδιο άτομο φέρεται να συμμετείχε στις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής και του τηλεοπτικού σταθμού Alter, γεγονός που συνδέει τις οργανώσεις-φάντασμα ΟΠΛΑ και Σέχτα Επαναστατών.
Όσα κατέθεσε το «βαθύ λαρύγγι» επιβεβαιώνονται και από τα βίντεο των επιθέσεων, καθώς ο δράστης που φαίνεται να πυροβολεί τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κανάλι στο Μπουρνάζι περπατά με τον τρόπο με τον

Η Ολλανδέζα που απογείωσε τον Τσιτσάνη…

i-mikri-ollandeza-pou-apogeiose-ton-tsitsani-th
Η Ολλανδή Emmy Storms θεωρείται μια απ” τις σημαντικότερες σολίστ του βιολιού σε παγκόσμιο επίπεδο. Γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου του 1988, ξεκίνησε μαθήματα από τα πέντε της χρόνια ενώ στα οκτώ φοιτούσε στο Royal School of Music της Χάγης. Από το 2005 άρχισε να διακρίνεται σε διαγωνισμούς της πατρίδας της και γρήγορα ήρθε η διεθνής αναγνώριση.
Στο εκπληκτικό video που έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, μετά το φινάλε ακολουθεί θερμό χειροκρότημα και η Storms επιστρέφει στη σκηνή για να «κεράσει» τους θεατές με το καθιερωμένο encore.
Συνήθως σε αυτά τα μέρη ο δεξιοτέχνης παίζει ή τα πιο δημοφιλή ή τα