ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Αγ. Δημητρίου, Θεσ/νίκη 2013: Βρες λέξεις για να πεις τα λόγια...


Είναι απ' αυτές τις φωτογραφίες που συνήθως από κάτω γράφει κανείς «χωρίς λόγια»... 


Στάση πληρωμών και έξοδο από το ευρώ τώρα…


Τώρα πια μπορούμε να δούμε τα γεγονότα από μια χρονική απόσταση και χωρίς την καταστροφολογία με την οποία μας βομβάρδιζαν στις αρχές του 2010 τα μνημονιακά ΜΜΕ, τρομοκρατώντας μας ότι δήθεν θα χάσουμε τη βολή μας. Ας δούμε λοιπόν τι θα γινόταν αν η ελληνική κυβέρνηση έκανε στάση πληρωμών την Άνοιξη του 2010 και γυρίζαμε τότε στη δραχμή και ας δούμε που φτάσαμε σήμερα.

Κουράκης: Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις

Μήπως θα κλείσετε και τις εκκλησίες ρε; Του μπαμπά σου το τσιφλίκι είναι η Ελλάδα τουρκόσπορε; Όλα τα τσογλάνια ονειρεύονται να κυβερνήσουν την Ελλάδα, ο καθένας με τη σειρά του. Εμείς δωσίλογοι, θα τις κάνουμε τρεις τις εθνικές επετείους. Η τρίτη θα είναι η ημέρα που θα σας ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Α.Τζιτζικώστας:"Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, καταδικάστηκε ο Άκης"


Εγκληματική οργάνωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ΠΑΣΟΚ αφού ήδη έχει καταδικασμένο πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος, τον Άκη Τσοχατζόπουλο, για κακουργηματικές πράξεις. Η δήλωση έγινε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό δίαυλο MEGA όταν όλοι προσπαθούσαν να τον επικρίνουν δίοτι είχε πράξει το αυτονόητο, να καλέσει το νόμιμο και εκλεγμένο κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
 

Βαρέθηκα να φοβάμαι…Τρία χρόνια τώρα δεν κάνω τίποτε άλλο από το να φοβάμαι.

Στην αρχή φοβόμουν μη φτάσει η θύελλα και στη χώρα μας και δε μιλούσα, μέχρι που κάποια νύχτα άκουσα το βουητό της.
Μετά, φοβόμουν μη μας κόψουν τα δώρα και δεν έβγαζα άχνα, μέχρι που ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα δώρα κόπηκαν.

Βρούτσης: Θα γίνουν κατασχέσεις-

Επίσημη απάντηση του Ελληνικού λαού προς τον Βρούτση.

Έρχονται πλειστηριασμοί για 62.000 ακίνητα! Οι τραπεζίτες έχουν στο τσεπάκι τους τα γερμανοτσογλάνια της κυβέρνησης Μερκελιστών και τη λεγόμενη δικαιοσύνη... αλλά μολών λαβέ! Οι τραπεζίτες, θα πουλήσουν τα δάνεια, σε κερδοσκοπικά FUNDS.
 ΚΟΡΑΚΙΑ, δηλαδή, που θα ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ στη πληγωμένη σάρκα του ελληνικού λαού.

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!

Μυρίστηκαν "κρέας" και φτιάχνουν... "κινήματα τραπεζικά"....

ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prive παρέλασηΣιδεριές και ΜΑΤ με νεκρή ζώνη γύρω από τους τρισάθλιους, συνθέτουν την εικόνα της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.  Αμοιβαία τα αισθήματα λαού και πολιτικών!

45.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΟ!!!!

Κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά, οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις τζίρου μετά την επιβολή έκτακτης εισφοράς και παράλληλα πληρώνονται από το ΛΑΓΗΕ με καθυστερήσεις που φτάνουν τους 7 μήνες. 

«Κωδικός 34»


Γράφει η Θάλεια Χούντα - Στην Εγνατία Οδό μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης κινούνται αρκετά αυτοκίνητα, ιδίως τα  Σαββατοκύριακα. Τίποτα το παράδοξο, ώσπου να μπορέσεις να διακρίνεις τις πινακίδες κυκλοφορίας. Το μεγαλύτερο ποσοστό έχει εμπρός τον κωδικό «34» και είναι πινακίδες ξένου κράτους.
 

ΦΟΡΟΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ Κυβέρνηση - ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα 32 νέα μέτρα για το 2014


Η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» καταγράφει τα μέτρα τα οποία τα εγχώρια ΜΜΕ προσπαθούν να αλλάξουν την ονομασία τους και να τα "βαφτίσουν" "στοχευμένες παρεμβάσεις"...Ουσιαστικά πρόκειται περί μιας νέας απίστευτης φορολογικής επιδρομής η οποία θα πραγματοποιηθεί είτε μέσω αύξησης της φορολογίας είτε μέσω κατάργησης των φοροαπαλλαγών συνεπικουρούμενη και από νέες περικοπές δαπανών και αλλαγές στα ασφαλιστικά ταμεία.Αναλυτικά τα 32 μέτρα όπως τα καταγράφει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» είναι:
   

"Ο λαός μας ψήφισε"

Ούτε κεράκι δεν μπόρεσε να ανάψει ο κόσμος. Μετέτρεψαν τον Άγιο Δημήτριο σε φρούριο έτσι ώστε να γυρίσουν ένα ακόμα σκετσάκι για τα βραδινά δελτία "ειδήσεων".Σιδερένια κάγκελα και πάνοπλοι αστυνομικοί κράτησαν μακριά τους πολίτες απο τους "πολιτικούς". "Ο λαός μας ψήφισε", εκστομίζουν τα τομάρια όπου σταθούν, ποιός λαός ρε τρύπιοι; Μόνο με κάγκελα και πραιτοριανούς κινήστε. Μαγειρεμένες εκλογές και κυβέρνηση με μονοψήφιο ποσοστό! Μα δεν ντρέπονται; Αναρωτιέται η γιαγιά, δεν μπορεί να καταλάβει η καημένη ότι υπάρχουν τόσο σακατεμένα μυαλά. Δεν έχει γνωρίσει, παρά το μεγάλο της ηλικίας της, "ανθρώπους" με τέτοιο βαθμό ανωμαλίας, δεν έχει γνωρίσει πολιτικούς στην Ελλάδα, δεν χωράει ο νούς της ότι αυτοί νομοθετούν υπέρ του θανάτου των εγγονών της και των παιδιών της, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει να κάνει με τέρατα που επεξεργάζονται το θάνατο του έθνους .

Επεισόδιο στα Ίμια: Τουρκικά περιπολικά επιτέθηκαν στην ελληνική Ακτοφυλακή


Σοβαρό επεισόδιο, στο όριο του θερμού, συνέβει χθες μεταξύ σκαφών της ελληνικής και της τουρκικής ακτοφυλακής στην θαλάσσια περιοχή των Ίμίων.

«Eξυπνο» παράθυρο παράγει ηλεκτρική ενέργεια!

Κινέζοι ερευνητές δημιούργησαν ένα «έξυπνο» παράθυρο, το οποίο όχι μόνο επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι όπου εγκαθίσταται, αλλά επιπλέον παράγει ηλεκτρισμό το ίδιο.

Τα έως τώρα υπάρχοντα «ενεργειακά» παράθυρα αποσκοπούν στην μείωση του κόστους θέρμανσης ενός κτιρίου το χειμώνα ρυθμίζοντας κατάλληλα το φως και τη θερμότητα του Ήλιου, ώστε να γίνεται η μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.