ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο λυκειάρχη, γιατί φορούσε καπέλο με την Ελληνική Σημαία!!!


Σήμερα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ένας μοτοσικλετιστής κατευθυνόταν προς την πλατεία Βικτωρίας, όταν έφτασε στην οδό Αριστοτέλους τρεις άγνωστοι Ελληνικής
καταγωγής τον σταμάτησαν και τον ρώτησαν γιατί φορά ένα τζόκεϊ που είχε την Ελληνική σημαία και γιατί στην μπαγκαζιέρα της μηχανής του υπήρχε αυτοκόλλητο με την γαλανόλευκη.
Ο άνδρας στη μηχανή, που είναι λυκειάρχης, τους απάντησε «Τα φοράω γιατί είμαι Έλληνας».
Αμέσως, μια ομάδα 15 αλλοδαπών,

Δηλώσεις Καρυπίδη μετά το σάλο: Αμετανόητος, δε λέει κουβέντα για τα αντισημιτικά σχόλια

Α.Φ. Ρε συ Καρυπίδη, είσαι ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να αναφέρεσαι κατά των εβραίων. Ποια δημοσιογραφία και παπαριές, δεν θα γίνεις ποτέ "μεγαλοδημοσιογράφος".

Σε δημόσια δήλωση προέβη νωρίς το πρωί ο ,ακόμα, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Θεόδωρος Καρυπίδης μετά το σάλο που ξέσπασε αφού...
έγιναν γνωστές αφενός η φιλική του στάση στο παρελθόν προς τη Χρυσή Αυγή, αφετέρου τα αντισημιτικά σχόλια και οι γελοίες συνομωσιολογίες του κατά των Εβραίων που ανέδειξε το logiastarata.gr (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ)

Αντισυνταγματικό το αυτόφωρο για χρέη στο δημόσιο


Α.Φ.Παράνομες συλλήψεις από την παράνομη,παρακρατική κυβέρνηση για λόγους εξαθλίωσης και ψυχολογικής πίεσης του πληθυσμού με αποτέλεσμα εξουδετέρωσης της οποιαδήποτε μελλοντικής αντίδρασης στα  σχέδια άμεσης διάλυσης του Ελληνικού έθνους.
Η μοναδική λύση: Άμεση αντίδραση όλων των Ελλήνων και εκτέλεση των δοσίλογων με συνοπτικές διαδικασίες.




Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης, στις 2-3-2013, δικάζοντας επιχειρηματία που είχε συλληφθεί για οφειλές προς το Δημόσιο, έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία και παρέπεμψε την εκδίκαση της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Εμετική τουριστική σπέκουλα των Τούρκων:”Τουρκία το “σπίτι” του Χριστιανισμού”!


Πως προβάλλουν οι Τούρκοι ως τουριστική “ατραξιόν” της χώρας τους τον χριστιανισμό ενώ ξεπάστρεψαν τους χριστιανούς και έκαναν τζαμιά τις εκκλησίες; Πως όλα τα αρχαία που μοστράρουν “μυρίζουν” Ελλάδα;…

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!ΟΙ ΗΠΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!!




Σύμφωνα με στοιχεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ ο αμερικανικός στρατός αύξησε απότομα τον όγκο των πυρομαχικών, του εξοπλισμού και των στρατιωτικών εφοδίων, που φυλάσσονται στο έδαφος του Ισραήλ.

Σήριαλ Φιλιππίδης: Έφτασε στην Αθήνα

Τέλος καλό όλα καλά, συνελήφθη ο Φιλιππίδης.
Άγγελε, τι να κάνουμε αγόρι μου,τόσα χρόνια σε ταΐζαμε καλά,ήρθε η ώρα τώρα...το μαχαίρι στο κόκκαλο που λέγαμε...για τους μαλάκες...! 

ΑΘΛΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Μόνο οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι όρθιες στην Κεφαλονιά!


Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο μοναδικός κρατικός φορέας που έχει σώσει καταστάσεις στην Κεφαλονιά, καθώς έχει καταρρεύσει το σύνολο του - ότι έχει απομείνει μετά τα Μνημόνια - ο κρατiκός μηχανισμός.
Τη νύχτα της Δευτέρας ο Στρατός έστησε τις μοναδικές σκηνές που υπάρχουν σε γήπεδο, άλλοι στα αυτοκίνητα τους και κάποιοι άλλοι στο κλειστό γυμναστήριο του Ληξουρίου.