ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Σοκ: Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών...


Σκούπα αστυνομικών σε Έλληνες σαν να ήταν λαθρομετανάστες!
Γράφει ο …(( Λ ))..
Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να τους δώσουν καμία εξήγηση, σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 αστυνομικοί τους οδήγησαν σε βαν και

Υπάρχει μέλλον για το τεθωρακισμένο όχημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» της ΕΛΒΟ;


elvow

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στελέχη της ΓΔΑΕΕ συναντήθηκαν στις 6 Μαρτίου 2013 με το Γενικό Εμπορικό Διευθυντή της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) κατόπιν αιτήματος της εταιρείας και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη Σύμβαση 2/2002 του ΥΠΕΘΑ με την εταιρεία για τη βελτίωση κατασκευής του πρωτοτύπου Τεθωρακισμένου Οχήματος Μάχης (ΤΟΜΑ), καθώς επίσης και τα προγράμματα αντισταθμιστικών ωφελημάτων, στα οποία συμμετέχει η εταιρεία. Προφανώς η ανακοίνωση αναφέρεται στο πρωτότυπο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» σχεδίασης και

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΤΣΙ; ΒΙΝΤΕΟ




Σχόλιο: Γεια σου Δενδια. Έχεις μπει στο πάνθεον πλέον. Οι συγκεκριμένοι ματατζήδες λοιπόν, πρέπει όταν αποκατασταθεί η νομιμότης, να φυλακιστούν για εγκλήματα κατά του λαού. Και η δικαιολογία εκτελούμε άνωθεν εντολές, αλλού. Δεν νομίζω να πήρε τέτοια εντολή το καθυστερημένο αυτό. Η μήπως πήρε;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΤΡΑΓΙΚΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

                      

Σε απόφαση που αδύνατον να υπαγορεύεται από τα ελληνικά γεωπολιτικά συμφέροντα στην περιοχή και οδηγεί σε ακόμα πιο δυσχερή και απομονωμένη θέση την χώρα, προχώρησε το Ελληνικό (;) υπουργείο των Εξωτερικών. Έπειτα από την αναγνώριση έστω και έμμεσα της περιοχής του Κοσόβου ως ξεχωριστής κρατικής οντότητας, μέσω της ίδρυσης γραφείου εμπορικών σχέσεων με το καθεστώς της περιοχής.

Nέα αποκάλυψη για Τσάβες: Ηταν θαυμαστής του σφαγέα Κεμάλ. Του είχε στήσει και άγαλμα στο Καράκας και είχε δώσει και σε πλατεία το όνομα του...!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

Όπως γράφει ο διαχειριστής site, με εντολή του μακαρίτη Τσάβες, μετονομάστηκε πλατεία του Καράκας προς τιμήν του και στήθηκε το άγαλμα που βλέπετε:

Την βασάνισαν σκληρά και την δολοφόνησαν άγρια: Αυτή είναι η «ηρωίδα του 21ου αιώνα»

Η ιστορία της «ηρωίδας του 21ου αιώνα» συγκινεί και παράλληλα σοκάρει για την τραγική κατάληξη που είχε. Πρόκειται για την Μαρία Σάντος Γκοροστιέτα, πρώην δήμαρχο της πόλης Τικιτσέο, η οποία τόλμησε να τα βάλει με τα καρτελ νακρωτικών και το πλήρωσε με την ίδια της την ζωή.

Τροφές κατά του καρκίνου!

                                    

Το Εθνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, με έρευνες που διεξήγαγε, δήλωσε πως το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων από...μορφές καρκίνου στον άνθρωπο σχετίζονται με τη διατροφή. Υπάρχουν τροφές που μπορεί να μας αποτρέψουν από την εμφάνιση καρκίνου ή και να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τον καρκίνο.

Βέβαια δεν έχει βρεθεί κάποιο τρόφιμο που να συγκεντρώνει όλες τις ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες. Υπάρχουν όμως πολλά που εμφανίζουν κάποιες "μαγικές" ικανότητες. Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ :΄΄ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ΄΄


Ο Θεός πάντοτε επιτρέπει να δοκιμασθή ο άνθρωπος όσο αντέχει, αλλά προστίθενται και οι κοροϊδίες των ανθρώπων, οπότε κάμπτεται η ψυχή από το επιπλέον βάρος και γογγύζει.

Τους τρελλούς οι άνθρωποι τους αποτρελλαίνουν.

Στην αρχή η τρέλλα οικονομιέται. Παλιά δεν υπήρχαν ψυχιατρεία και, αν ήταν κανείς τρελλός, τον έκλειναν σε κάποιο δωμάτιο με σιδεριές! Ήταν μια. Περαιτέρω την έλεγαν, που την είχαν κλεισμένη στο σπίτι! Τα παιδιά την πετροβολούσαν, την κορόιδευαν.

Αγρίευε η φουκαριάρα, έπιανε τις σιδεριές, φώναζε και ό,τι έβρισκε μπροστά της το πετούσε έξω! Στην άλλη ζωή όμως θα δης η Περιστέρω να ξεπερνάη πολλές γνωστικές.

Θυμάμαι και μια άλλη περίπτωση. Ήταν μια οικογένεια που η μεγάλη κόρη τους ήταν λίγο λειψή, αλλά είχε πολλή καλωσύνη. Ήταν σαράντα ετών,

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

520592703597203
Την ίδια ώρα που με προσωπική εντολή του… Ιμάμ-Αντών ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή οθωμανικού τζαμιού στην Αθήνα, για να προσεύχονται οι λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Μπαγκλαντές και άλλες μουσουλμανικές χώρες, στο Πακιστάν ένας μαινόμενος όχλος χιλιάδων μουσουλμάνων επιτέθηκε στην χριστιανική συνοικία Μπαντάμι Μπαγκ στη Λαχόρη πυρπολώντας μεγάλο αριθμό κατοικιών και οχημάτων, επειδή κάποιος χριστιανός, σύμφωνα με… φήμες,

Βασανίζουν Χριστιανούς μέχρι θανάτου στην Λιβύη. Αυτή είναι η “δημοκρατία” του Σόρος και της Κλίντον.

Ένας Αιγύπτιος κόπτης χριστιανός που κρατούνταν από τις λιβυκές υπηρεσίες ασφαλείας στην Βεγγάζη, στην ανατολική Λιβύη, βασανίστηκε μέχρι θανάτου.

Αίγυπτος: Τον βασάνισαν μέχρι θανάτου
Ο Εζάτ Χακίμ Ατάλαχ “πέθανε αφού βασανίστηκε μαζί με άλλους κρατούμενους”, δήλωσε ο Ναγκίμπ Γκεμπράιλ, ο οποίος είναι και αυτός κόπτης και ηγείται της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Αιγυπτιακή Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα”.
Την 1η Μαρτίου, ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας της Βεγγάζης είχε δηλώσει ότι περίπου πενήντα Αιγύπτιοι χριστιανοί, οι οποίοι ήταν ύποπτοι για προσηλυτισμό, είχαν συλληφθεί μερικές ημέρες νωρίτερα στην πόλη αυτή της ανατολικής Λιβύης.

ΞΕΦΤΙΛΑ: 250 ευρώ το μήνα ο αντιρρησίας συνείδησης... 10 ευρώ ο Στρατιώτης που υπηρετεί ευόρκως!!!


Το ελληνικό κράτος επιβραβεύει όσους αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα. Περισσότερα χρήματα δαπανώνται για τους αντιρρησίες παρά για τους στρατιώτες που εκτελούν τη θητεία τους.


Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα που επιβάλλουν η τρόικα και η κυβέρνηση οδηγώντας στην ανέχεια εκατομμύρια συμπατριώτες μας, το ίδιο το κράτος χρηματοδοτεί -σύμφωνα με τον νόμο- τους αντιρρησίες συνείδησης που αρνήθηκαν να υπηρετήσουν

Παρέα Αλβανών τα έσπασε σε μπαρ χθες το βράδυ και στο τέλος έβγαλαν και... καλάσνικοφ!!

Απείλησαν με καλασνικοφ ιδιοκτήτρια μπαρ γιατί τους διαμαρτυρήθηκε για τις φθορές που προκαλούσαν. Γυαλιά καρφιά έκαναν μπαρ της Ηλείας, τρεις μεθυσμένοι Αλβανοί, ενώ απείλησαν την ιδιοκτήτρια με καλάσνικοφ όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε για τις φθορές που προκαλούσαν.

Όπως κατήγγειλε στο Α.Τ. Κρεστένων, η ιδιοκτήτρια του μπαρ που βρίσκεται στο Επιτάλιο, οι δράστες του επεισοδίου, άρχισαν να βρίζουν την ιδιοκτήτρια, να πετούν καρέκλες και τραπέζια στο πάτωμα, να την απειλούν και να σπάνε μπουκάλια μπύρας. 

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ 2003 ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...!!!


Το μάθαμε από την συνέντευξη του Αλβανού σκηνοθέτη Ρόμπερτ Μπουντίνα στην "Ελευθεροτυπία": Ο γιος του αναρχοαριστερού ηθοποιού Αντώνη Καφετζόπουλου έχει ερωτική σχέση με μια αλβανίδα. Σημειωτέον ότι ο ίδιος ο Αντώνης Καφετζόπουλος πρωταγωνιστεί στην ταινία "Ξημέρωμα" του Ρόμπερτ Μπουντίνα, που βγαίνει αυτές τις μέρες στις

ΠΟΛΩΝΙΑ: "Ενοχλητικές" δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους από τον Λεχ Βαλέσα

Ο Πολωνός πρώην ηγέτης του ιστορικού συνδικάτου «Αλληλεγγύη» (Solidarność), πρόεδρος της Πολωνίας από το 1990 ως το 1995 και κάτοχος βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, Λεχ Βαλέσα, τάραξε τα νερά στη Πολωνία και κατηγορείται πλέον για «ομοφοβία», με τα σχόλια που έκανε σχετικά με τους ομοφυλόφιλους βουλευτές.

Η είδηση γρήγορα μεταφέρθηκε με τίτλους του στυλ «ομοφοβικόξέσπασμα», «εκτός εαυτού ο Βαλέσα», «από Νόμπελ Ειρήνης κήρυκας του μίσους», ότι είναι «υποκινητής μίσους» και άλλα φαιδρά και ‘πολιτικά ορθά’. Η πλάκα ήταν ότι τον

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; ΤΟ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ...


Όχι δεν είναι η σωστή απάντηση το ότι οι αλλοδαποί είναι συνηθισμένοι στην πείνα και στα λίγα. Αυτή θα ήταν η συνηθισμένη απάντηση που θα περιμέναμε από τους πολυπολιτισμικούς διεθνιστές. Οι αλλοδαποί δεν ήλθαν εδώ για λίγα αλλά για να πλουτίσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο γιαυτό και πρωταγωνιστούν με διαφορά στην εγκληματικότητα. Είδαν το ότι είμαστε ένα κράτος μπουρδέλο και μαζέψαμε όλους τους τυχοδιώκτες και φονιάδες του πλανήτη.
Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι πολύ απλή και η εξής:

Οι μόνοι κυνηγημένοι μέσα στην ίδια τους μάλιστα την χώρα, είναι οι

ΕΞΕΛΙΞΗ...!!! ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ...!!!


Η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI)» που είχε αναλάβει την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο στις 5 Δεκεμβρίου 2012 είναι μία από τις οργανώσεις που η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει πίσω από τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην οδό Αλκίφρονος στο Παγκράτι το βράδυ της Κυριακής.

Εκείνο που οδηγεί τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτό το αρχικό συμπέρασμα είναι ότι η έκρηξη στο Παγκράτι προκλήθηκε από μασούρια ζελατοδυναμίτιδας -χωρίς να είναι σε ειδική συσκευασία- τα οποία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ !

Επί ένα μήνα το Eurogroup συνεδρίαζε και εμείς παρακολουθούσαμε στενά τι ετοιμάζουν με την αντίστοιχη καχυποψία που τούς αξίζει. Όσο δύσκολος και αν είναι ο ξύλινος λόγος του Γιούνγκερ και των εν....
γένει δήθεν τεχνοκρατών προς ερμηνεία τολμήσαμε και  φανερώσαμε τις προθέσεις τους από τη πρώτη συνεδρίασή τους στις 12/11 μέχρι και τη συνεδρίαση της  26/11/2012 (βλ. σε αυτή τη σελίδα τις αναλύσεις σχετικά). Δεν σχολιάσαμε μόνο την τελευταία συνεδρίαση την 13.12.2012

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ


Η διαμάχη σχετικά με τη συνέχιση της χρήσης του υδραργύρου σε ορισμένα εμβόλια, παρά την αποδεδειγμένη τοξικότητα του στοιχείου, φτάνει στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) καθώς εξετάζουν τη μετάβαση μιας νέας συνθήκης που θα μπορούσε να τεθεί εκτός νόμου η χρήση του υδραργύρου στα φάρμακα σε όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση που συντάχθηκε από τον συνηγορο του καταναλωτή Tim Bolen, η βιομηχανία εμβολίων βρίσκεται σε πανικό πάνω από αυτή την επικείμενη απαγόρευση, καθώς...

«Χωρίς την Ελλάδα θα ήμασταν ακόμα βάρβαροι και ...ειδωλολάτρες»

Μήνυμα στήριξης ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση έστειλε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία Αντόνιο Ταγιάνι από το βήμα της διημερίδας με θέμα: «Αναπτυξιακή Στρατηγική Ευρώπη 2020, προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών την Ελλάδα».

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 25 ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ "ΥΠΕΡ - ΤΖΑΜΙ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;

"Μόλις" 1800 τετραγωνικά μέτρα (!!!) έχουν στη διάθεσή τους οι μουσουλμάνοι στο Μοσχάτο για να προσευχηθούν! Είπατε τίποτα...;
Αρκετά πια με την κοροϊδία των "προοδευτικών", "ανθρωπιστών" και λοιπών πρακτορίσκων,
αραβικών και μη χωρών! ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Δεν τα λέμε εμείς οι...κακοί ρατσιστές που μισούμε τους καλοκάγαθους και πολιτισμένους ισλαμιστές, αλλά η "προοδευτική" Ελευθεροτυπία:

Φτιάχνουν «στρατό» φοροεισπρακτόρων - Πληρωμή φόρων ή σύλληψη για μικροοφειλέτες



«Στρατό» φοροεισπρακτόρων δημιουργεί ο Γ. Στουρνάρας προκειμένου να «επιτεθεί» στους οφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν μερικές εκατοντάδες ευρώ. Θέλει να τους ξεζουμίσει και να τους αρπάξει, κατ’ εντολή της τρόικας, ότι τους έχει απομείνει, οδηγώντας τους στην πλήρη εξαθλίωση.
Για τους μεγαλοοφειλέτες ούτε λόγος. Ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση Σαμαρά τους έχουν αφήσει στο απυρόβλητο και τους έχουν δώσει μάλιστα το δικαίωμα να οδηγούν τις εξελίξεις στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων. Γι’ αυτό άλλωστε πηγαίνει τόσο καλά το πρόγραμμα και ακόμη δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στα κρατικά ταμεία.

ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (βίντεο)



ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι εξαφανίστηκαν τα λεφτά της “Ασπις” από την Ελβετία. Ολες οι κινήσεις των λογαριασμών.

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Τα λεφτά των θυμάτων έφυγαν από “επενδυτικούς” λογαριασμούς στην Ελβετία. Ελληνικά χρήματα που υποτίθεται τα παρακολουθούσε το ΥΠΟΙΚ του Παπανδρέου αφού η κρίση “άρχιζε”.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι κινήσεις με τα συνοδευτικά τους.

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ! Ο Στουρνάρας “ξηλώνει” τον ΣΔΟΕ για να καλύψει τραπεζίτες και “Λίσταρχους”

ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Ξηλώνουν τον άνθρωπο που τοποθέτησε ο εισαγγελέας Πεπόνης και αποκάλυψε την απόπειρα των τραπεζών να συγκαλύψουν τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου!

Ξηλώνουν το άνθρωπο που αποκάλυψε πως η παρέα Στουρνάρα δεν παρέχει τις απαραίτητες ενισχύσεις ώστε οι έλεγχοι για τους υπόπτους της λίστας Λαγκάρντ να επιταχυνθούν!

Πιάστηκαν Βούλγαροι με οπλοστάσιο – Χιλιάδες καλάσνικοφ στα χέρια αλλοδαπών εγκληματιών

kalasnikof_by_boulgaria1__article
Κέντρο διακίνησης βαρέως οπλισμού η Ελλάδα
Χθες τα ξημερώματα εντοπίστηκε οπλοστάσιο σε φορτηγάκι στην πύλη του λιμανιού της Ηγουμενίτσας για τις αναχωρήσεις εξωτερικού. Συνελήφθησαν 9 Βούλγαροι και δύο Ιταλοί. Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν στα πλαϊνά τοιχώματα του οχήματος, 4 οπλοπολυβόλα Καλάσνικοφ, 5 σιγαστήρες, 5 γεμιστήρες, 46 φυσίγγια καθώς και 1,4 κιλά χασίς σε συσκευασίες.

ΦΡΙΚΗ...Bίασαν 16χρονη, 90 φορές σε ένα Σαββατοκύριακο

Τον γύρο του κόσμου κάνει μια σοκαριστική είδηση σύμφωνα με την οποία μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο 90 άντρες Bίασαν 90 φορές ένα ανήλικο κορίτσι στην Αγγλία.

Το περιστατικό θεωρείται ένα είδος «σύγχρονης σκλαβιάς» και σύμφωνα με την έρευνα του κέντρου κοινωνικής δικαιοσύνης, περισσότεροι από 1.000 έφηβοι, αλλά και παιδιά διακινήθηκαν από και προς την Αγγλία την περίοδο 2011-2012.

Πληροφορίες για τη σκλάβα του σεx, όπως την αποκαλούν και την επίθεση

Άρθρο κόλαφος! ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΧΤΑΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Τα μεταλλεία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής έχουν βρεθεί επί μία δεκαετία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εγχώριων και ξένων ‘επενδυτών’. Η εκμετάλλευση του κοιτάσματος χρυσού τελικά παραχωρήθηκε από το Δημόσιο στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.
Η απόφαση ελήφθη το Δεκέμβριο του 2011, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, με Πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου, Υπουργό Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο και Υπουργό Περιβάλλοντος τον πρώην ‘Τσάρο της Οικονομίας’ Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Αλβανίδα δήθεν φρόντιζε ηλικιωμένους, ενώ έμπαζε δικούς της να τους ξαφρίζουν αφού πρώτα τους τσάκιζαν στο ξύλο!! Πότε θα βάλετε μυαλό και θα σταματήσετε να προσλαμβάνετε αλλοδαπές που δεν ξέρετε από που κρατάει η σκούφια τους;;


Η γυναίκα που είχαν προσλάβει για να τις φροντίσει, ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας που λήστευε ανήμπορες ηλικιωμένες γυναίκες στην πόλη της Λάρισας! Η «νοσοκόμα» έδινε πληροφορίες... 


στον σύζυγό της και εκείνος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του εισέβαλαν στα σπίτια και χτυπούσαν αλύπητα τις γριούλες για να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχαν!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι η 27χρονη Αλβανίδα ήταν η κοινή συνισταμένη τριών ληστειών που είχαν γίνει από τις

Εκατομμύρια ευρώ αρπάζει η Μ.Κ.Ο. της Ρεπούση

Συνωστισμός κρατικών επιχορηγήσεων για την Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ρεπούση

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, εκτός της προσπάθειας για διαστρέβλωση της ιστορίας (συνωστισμός στη Σμύρνη κλπ), ηγείται και της ΜΚΟ Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «Διοτίμα», με έδρα την Αθήνα.

Δημοσιεύματα του Τύπου όπως και στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια» κάνουν λόγο για έναν χορό κρατικών