ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι Ιεχωβάδες είναι όργανα του σιωνισμού και Εχθροί του Έθνους των Ελλήνων!!!



Για του λόγου το αληθές ο ιδρυτής της αντίχριστης-σατανικής αίρεσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν ο καταραμένος Εβραίος φιδόψυχος Κάρολος Ρώσελ,ένας δαιμόνιος έμπορος-απατεώνας και τοκογλύφος, που μισούσε στα βάθη της ψυχής του (αν είχε!) τον Ιησού Χριστό και την Παναγία, αλλά και κάθε τι το Ελληνικό!...
Γι’ αυτό και έδωσε το 1910 στον Ιππόδρομο της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ την περίφημη... «μαρτυρία προς τον εβραϊκό λαό»! Αλλά και οι διάδοχοί του, ο Ιωσήφ Ρόντελφορντ και, έπειτα, ο Νάθαν Νορ, ήταν επίσης 100% Εβραίοι!... Άρα οι Αντίχριστοι και Ανθέλληνες αυτοί τσαρλατάνοι εκπορεύονται – σαν πρόσωπα, σαν χρηματοδότηση, σαν νοοτροπία – από τον διεθνή ιουδαϊσμό! Τον υπ’ αριθμ. 1 Εχθρό του Έθνους ΜΑΣ! 

Kαι ο λαός της Ρώμης ωμιλούσε ελληνικά


Κατά τον 1ον και 2ον αιώνα του Χριστιανισμού ήτο σύνηθες πλέον φαινόμενον οι εν Ρώμη Ρωμαίοι να είναι εις την ελληνικήν γλώσσα μητροδίδακτοι αφούθ είχε γίνει γλώσσα του σπιτιού.
Ο Ρωμαίος απόστολος Παύλος έγραψε την προς Ρωμαίους επιστολήν του ελληνιστί. Τρανή απόδειξις ότι ο λαός της Ρώμης ωμιλούσε την ελληνικήν.
Η λειτουργία της εκκλησίας της Ρώμης ετελείτο ελληνιστί μέχρι του 4ου αιώνος. Άλλη τρανή απόδειξις ότι η ελληνική ήτο η γλώσσα του πλήθους.
Όλοι οι πρώτοι Χριστιανοί συγγραφείς των δυτικών επαρχιών και οι επίσκοποι της Ρώμης έγραψαν ελληνιστί.

Αμερικανικό ενδιαφέρον για το S120 «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ»!


Επίσκεψη στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας πραγματοποίησε ο διοικητής του 6ου Αμερικανικού Στόλου αντιναύαρχος Frank Craig Pandolfe στο πλαίσιο της επίσκεψης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS «Enterprise» CVN65 στον Πειραιά.
Το «Big E», όπως είναι το προσωνύμιο του, είναι το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ και το μοναδικό της κλάσης του. Ακόμη και σήμερα με μήκος 342 μέτρα αποτελεί το μακρύτερο πολεμικό πλοίο στον κόσμο. Το USS «Enterprise» CVN65 ολοκληρώνει την τελευταία επιχειρησιακή ανάπτυξη του και επιστρέφοντας στη βάση του στο Νόρφολκ θα παροπλιστεί στις 1 Δεκεμβρίου 2012, συμπληρώνοντας 51 χρόνια (!) σε υπηρεσία.

1453 μ.Χ. 23 Μαΐου.


 Ο Μωάμεθ, στέλνει πρεσβεία στον Παλαιολόγο, για να πετύχει την παράδοση της Κωνσταντινούπολης που δεν έλεγε να πέσει με τίποτα, αλλά και για να παρατηρήσει την κατάσταση των πολιορκητών από μέσα και να σπείρει αν μπορούσε διχόνοια, αφού έταζε να φύγουν με τα πράγματά τους ανεμπόδιστα όσοι ήθελαν από την Κωνσταντινούπολη και αυτός ο βασιλιάς με τους δικούς του. Ο Πορθητής υποσχόταν πως δεν θα πείραζε απολύτως κανέναν! Αλλά αν έμεναν, με το που θα έμπαινε στην Πόλη, θα την κατέστρεφε, θα έσφαζε όλους τους άντρες και θα πουλούσε στα σκλαβοπάζαρα τα γυναικόπαιδα!!!
   Ο Κωνσταντίνος, ήταν έτοιμος από καιρό, από αιώνες, από χιλιετίες! Ορμηνεμένος από το Λεωνίδα, ατσαλωμένος από το χρέος, από την μεγάλη κληρονομιά του Ελληνισμού, που με τα ΟΧΙ μεγάλωσε και με τα ΟΧΙ σκάλισε και σκαλίζει ως τώρα, ως την Κύπρο, ανεξίτηλα τις γρανιτένιες πλάκες της Ιστορίας.
  
Τι λέει ο εκλογικός νόμος και τι απαντά το υπουργείο σε ερώτημα Ελληνα πολίτη επ αυτού - Ποια κόμματα ευνοεί το Λευκό, το Ακυρο και η Αποχή! Για να σταματήσει επιτέλους η εκστρατεία παραπλάνησης του Ελληνικού Λαού!

Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr 



Οσοι διαβάζουν τους AegeanTimes.gr από παλιά, σίγουρα γνωρίζουν ότι έχουμε κάνει τις πιο απίστευτες προεκλογικές προβλέψεις ιστορικά, χρησιμοποιώντας εργαλεία της Στατιστικής, μακριά από δημοκοπικά τερτίπια! Αρκετοί συνεργάτες μας γνωρίζουν σε βάθος τους εκλογικούς νόμους και έχουν διαβλέψει ή αναλύσει, απίστευτα εκλογικά παράδοξα στη χώρα μας, είτε σε κεντρικό είτε σε τοπικό επίπεδο!

Παρατηρούμε όμως εδώ και ένα χρόνο, μια ευρύτατη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος, από συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα εξουσίας, η οποία δυστυχώς αναπαράγεται από ανθρώπους οι οποίοι παρασύρονται από την λαμπερή κεντρική ιδέα των κέντρων αυτών!

Η παχυσαρκία κάνει κακό στο μυαλό

Η παχυσαρκία, ειδικά σε μεγαλύτερη ηλικία άνω των 60 ετών μπορεί να βλάψει το μυαλό. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Κορεάτες επιστήμονες μετά από έρευνες σε 250 ενήλικους ηλικίας 60-70 ετών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης τους, όσοι είχαν υψηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος και μεγαλύτερη περιφέρεια μέσης είχαν και τις χειρότερες επιδόσεις στα νοητικά τεστ. 

Αρμάδα ΗΠΑ, Ελλάδας & Ισραήλ "σφραγίζει" στην Α.Μεσόγειο την ενεργειακή συμφωνία

Όταν το διαβάσει κάποιος Έλλην το παραπάνω είναι δυνατόν να το πιστέψει? Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι το Ισραήλ θα ενεργήσει υπέρ των εθνικών μας συνόρων? Έλεος!!!

Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας της Σουηδίας μετά τις αποκαλύψεις του WikiLeaks

Και στην Ελλάδα αναμένονται παρατήσεις κυβερνητικών στελεχών και πολιτικών λόγο αποκαλύψεων των τελευταίων ετών από τα WikiLeaks, στην δικαιοσύνη θα οδηγηθούν οι υπεύθυνοι πολιτικοί οι οποίοι ευθύνονται για την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ , την καταλήστευση του Ελληνικού πλούτου και την υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά εισαγγελέας του Αρείου πάγου, οι πολικοί θα δικαστούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Το παραπάνω σενάριο είναι φανταστικό και τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα είναι τυχαίες.

Σαμαράς: ανακατάληψη των πόλεών μας!

Τι λες ρε ανθρωπάριο του Τόμσεν, τι λες ρε προδότη της Ελλάδος.Τόσα χρόνια σε λήθαργο ήσουν και ξύπνησες βρίσκοντας τις πόλεις κατειλημμένες? Τα πράσινα βαμπίρ νομοθετούν και εσύ άθλιε σιγοντάρεις?
Θα γεμίσετε τώρα όλες τις πόλεις στα βόρεια σύνορα της χώρας μουσουλμάνους και μιλάτε για ανακατάληψη βρομιάρηδες?

Σταθμός Πύρρος Δήμας στο μετρό του Λονδίνου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταθμός Πύρρος Δήμας στο μετρό του Λονδίνου!


Μεγάλη τιμή για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών αποτελεί το γεγονός ότι έγινε σταθμός του Μετρό του Λονδίνου ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2012.
Το όνομα του επιλέχτηκε μαζί με αυτά άλλων 361 Ολυμπιονικών από όλο τον κόσμο, τα οποία οι Άγγλοι χρησιμοποίησαν για σταθμούς του Μετρό στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσηςστην πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Ο μοναδικός Έλληνας που επιλέχθηκε ήταν ο Πύρρος Δήμμας, ο οποίος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες της Βαρκελώνης (1992), της Ατλάντα (1996) και του Σίδνεϊ(2000), αλλά και το χάλκινο στους αγώνες της Αθήνας το 2004.

ΣΟΚ: Πατέρας έδεσε τον γιο του με αλυσίδα από τον λαιμό σε δέντρο! Δείτε την φωτογραφία!


ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!!!!
Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η φωτογραφία του 13χρονου, τον οποίο έδεσε ο μπαμπάς του με χοντρή αλυσίδα από τον λαιμό σε δέντρο, για… 
παραδειγματισμό.

Ο 13χρονος από την Καμπότζη έκανε κοπάνα από το σχολείο, για να παίξει παιχνίδια στο διαδίκτυο σε ίντερνετ καφέ.

Όταν έγινε αντιληπτός από τον μπαμπά του ακολούθησε το «έλα να δεις».

ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ - Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ


Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου. Οι ζηµιές εξαµήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ. Kαι δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν φέτος ζηµίες.
Τι κάνουν λοιπόν οι Τράπεζες; Μαζεύονται.
Κλείνουν δηλαδή καταστήµατα και µεταφέρουν το προσωπικό σε άλλα ώστε να επιτύχουν οικονοµίες κλίµακος.
Μία τράπεζα όµως, ανοίγει καινούριο υποκατάστηµα!
Ποιά;

Η τιμη της Αννας



Α/Τ Ομονοιας

Η ιστορια ειναι πραγματικη. Μου την αφηγηθηκε πελατισσα μου, μπατσινα που υπηρετει στο Α/Τ Ομονοιας.

Δευτερα βραδυ λεει η μπατσινα, ειχανε μαζεψει καμια δεκαρια πουτανες εξω απο ενα ξενοδοχειο της οδου Μενανδρου. Αναμεσα τους και την Αννα.
http://panusis.blogspot.com
Την πεταξανε σ΄ενα κελι, μαζι με τις αλλες. Η ωρα 11:00.
Σε μιση ωριτσα πλακωσανε.....

Ξεκινάει σε λίγη ώρα νέα επιχείρηση σκούπα στο κέντρο



Η επιχείρηση αυτή τη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, εστιάζεται στον «καθαρισμό» της οδού Πατησίων και των γύρω στενών. Η επιχείρηση αυτή τη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, εστιάζεται στον «καθαρισμό» της οδού Πατησίων και των γύρω στενών.
Νέα επιχείρηση-σκούπα ετοιμάζει η Αστυνομία μετά τις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί από τις περισσότερες Υπηρεσίες έχουν πάρει εντολή να συλλαμβάνουν λαθρομετανάστες, χρήστες ναρκωτικών και εμπόρους ουσιών βρουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.
 
Η επιχείρηση αυτή τη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, εστιάζεται στον «καθαρισμό» της οδού Πατησίων και των γύρω στενών. 
 
 
 
24h NewsRoom

«Βουτιά» 38,2% σημείωσε η οικοδομή το 2011

Η αγορά ακινήτων είναι σε βαθιά ύφεση και δύσκολα θα ανακάμψει εφέτος

Πτώση της τάξεως του 38,2% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα (βάσει του όγκου) το 2011, χρονιά στην οποία εκδόθηκαν 35.476 οικοδομικές άδειες, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ και τα οποία καταδεικνύουν τη βαθιά ύφεση που επικρατεί στην αγορά ακινήτων.

Κατά την περίοδο των τελευταίων δώδεκα μηνών, δηλαδή από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο 2011, το μέγεθος της συνολικής οικοδομικής δραστηριότητας (ιδιωτικής και δημόσιας) μετρούμενο με βάση τις εκδοθείσες οικοδομικές άδειες, στο σύνολο της χώρας, ανήλθε σε 35.746 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 6.090,8 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 23.186,2 χιλιάδες m3 όγκου.

Απειλεί με παραίτηση ο Γ. Μπαμπινιώτης.ΣΤΑ ΠΑΠ@ΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!


Να παραιτηθεί απειλεί ο Γ. Μπαμπινιώτης, που πριν μερικές εβδομάδες ανέλαβε το υπουργείο Παιδείας.
Μάλιστα αμφισβητεί ο Γ. Μπαμπινιώτης τις κατηγορίες για υποχωρητικότητα στην εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ και λέει ότι οι εξελίξεις θα δείξουν αν θα συνεχίσει την προσπάθεια...

Aπάντηση σε όσα λέγονται για υποχώρηση όσον αφορά στην εφαρμογή του νόμου για τα Πανεπιστήμια, έδωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης.
Χθες, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει τα ιδρύματα, ο .....

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ !! ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !

«Ο ελληνικός στρατός θα είναι νικητής (…) Η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτε»


Μια παρέα προσκυνητών συνεννοήθηκαννα παρακαλέσουν τον Γέροντα να τους μιλήσει για τη Κωνσταντινούπολη.

Σε λίγο ο Γέροντας επέστρεψε και προς έκπληξη όλων, πριν προλάβουν να τον ρωτήσουν τίποτα – δείχνονταςέτσι ότι το πνευματικό του «ραντάρ» είχε αντιληφθεί την σκέψη τους – τους λέει :
Γέροντας : Τι λέτε, θα την πάρουμε την Πόλη;
Η παρέα μένει άναυδη και δεν μιλά καθόλου.
Γέροντας : Για πέστε μου, θα την πάρουμε την Πόλη;
Η παρέα συνεχίζει έκπληκτη να μην μιλά.

Γέροντας (αστειευόμενος) : Παλικάρια της φακής … … …

Μόνο πισίνα δεν θα έχουν τα 30 κέντρα φιλοξενίας μεταναστών ..



Δείτε τι θα περιέχουν τα 30 κέντρα φιλοξενίας μεταναστών ..
Από χώρο θρησκευτικής λατρείας, άθλησης, catering, μέχρι περίφραξη τύπου ΝΑΤΟ...
Δείτε τα λεπτομερή χαρακτηριστικά των Κέντρων
Κλειστής Προσωρινής Φιλοξενίας
Χώρος Κράτησης Αλλοδαπών
  • Εγκατάσταση χωρισμένη σε τέσσερις τομείς για κράτηση συνολικά 1000 ατόμων
  • Κάθε τομέας θα είναι χωρητικότητας 250 ατόμων, ο οποίος θα χωρίζεται σε (5) πτέρυγες των 50 ατόμων (όπου θα κρατούνται)
  • Κάθε πτέρυγα (1/5 τομέα) 50 ατόμων περιλαμβάνει: 

Θράκη: «Μπαχτσίσι» για να φοράνε την ισλαμική μαντίλα!


Μέχρι και οικονομικό κίνητρο δίνουν ισλαμιστικές οργανώσεις, οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα στην ελληνική Θράκη για να «πείσουν» τους γονείς μικρών παιδιών να ακολουθούν, όσο το δυνατό περισσότερο, τη Σαρία, τον ισλαμικό νόμο.

Ειδικά στις νεαρές κοπέλες επιβάλουν τη μαντίλα. Η πλύση εγκεφάλου στα ίδια τα παιδιά γίνεται μέσω των ισλαμικών κατηχητικών σχολείων, που τελευταία ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στη Θράκη, χρηματοδοτούμενα αθρόα από «αόρατες» οργανώσεις, κυρίως από τη Σαουδική Αραβία.

Οι οργανώσεις αυτές επιχορηγούν με 500 ευρώ το μήνα τις πιστές μουσουλμανικές οικογένειες… 

πηγη

Οι δουλέμποροι δίνουν χαρτάκι με οδηγίες στου λαθρομετανάστες…Να πάτε Αθήνα,εκεί θα κάνετε ότι σας αρέσει…η Ελλάδα είναι ένα μπ….λο…

20120328-200252.jpg

Αυτό είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη..κος Όθωνας στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Μέγκα..
Σήμερα και εντελώς ξαφνικά Καμπουράκης Οικονομέας…από φιλεύσπλαχνοι και λαθρολάγνοι, πήραν το μέρος των κατοίκων και των καταστηματαρχών.Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση που δεν είχαν καλεσμένη και την Αλ Σάλεχ στο πάνελ…σύμβουλος και ειδική μεταναστανολόγα του Βούγια στις καλές εποχές που λεφτά υπήρχαν.
Βέβαια είναι γνωστό πως η προεκλογική καμπάνια του δικομματισμού αυτές τις μέρες που θα παίξει στα κανάλια είναι το…..

Εμπρηστικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου


Ένα άτομο που κινήθηκε με μηχανάκι και έγινε αντιληπτό από περιοίκους, τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου Τρικκαίων και εν δυνάμει υποψηφίου βουλευτή της Ν.Δ. Μιχάλη Ταμήλο χθες γύρω στις 11 το βράδυ.
Ο δράστης...
κρατώντας πλαστική σακούλα που περιείχε χαρτιά και ένα γκαζάκι, τοποθέτησε τον εμπρηστικό μηχανισμό, έβαλε την φωτιά και αποχώρησε από το σημείο.
Όμως γείτονες είδαν το σκηνικό και ένας εξ΄ αυτών καταστηματάρχης έσπευσε στο σημείο και με πυροσβεστήρα, έσβησε την φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί, ενώ έδωσε  κατάθεση ο κ. Ταμήλος.
Ο …ερασιτεχνικός τρόπος που ενέργησε ο δράστης, δημιουργεί αισιοδοξία στην Αστυνομία ότι σύντομα θα τον συλλάβει.

πηγη

280 εξοπλιστικά προγράμματα αξίας $27,3 δισ. υπέγραψε η Τουρκία μόνο το 2011!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥN ΤΑ Μ.Μ.Ε ;;; ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ;;;




Το αστρονομικό ποσό των 27,3 δισ. δολαρίων φτάνει η αξία των εξοπλιστικών προγραμμάτων που υπέγραψε η Τουρκία μόνο το 2011. Η φρενίτιδα των τουρκικών εξοπλισμών που έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα εθνικής ασφάλειας στην Ελλάδα από την στιγμή που η αναθεωρητική πολιτική της Άγκυρας, όχι απλά εξακολουθεί, αλλά είναι και διαρκώς κλιμακούμενη, πλέον ξεπερνάει κάθε "λογικό" όριο και απειλεί να δημιουργήσει συνθήκες "φινλανδοποίσης" της χώρας, δεδομένης και της απόλυτης ελληνικής απραξίας στις επενδύσεις ασφάλειας εδώ και μία επταετία.

Μάλιστα σε σχετικό δημοσίευμά της η τουρκική εφημερίδα Hurriyet παρουσιάζει αναλυτικά τα ...

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ (ΤΗΣ SIEMENS) ΣΤΟ ΛA.Ο.Σ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ...!!!


Νέα μεγάλη πολιτική μεταγραφή για το ΛάΟΣ! Και τι μεταγραφή! Μιλάμε για την πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens στην Ελλάδα, Μιχ. Χριστοφοράκου, η οποία, ως εκ της θέσεώς της, ασφαλώς και ήταν χωμένη βαθιά μέσα στα κόλπα του αφεντικού της και γνωρίζει καλά τα αμαρτωλά πάρε-δώσε της εταιρείας. Περιχαρής ο Καρατζαφέρης δήλωσε:

Βρείτε 5,1 τρις ευρώ αλλιώς παρακολουθήστε την καταστροφή

Μεγάλη εταιρεία παροχής συμβουλών εκτιμά πως εαν δεν συγκεντρωθεί και αναδιαρθρωθεί όλο το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος στην ευρωζώνη με έκδοση ευρωομολόγων, τότε θα έρθει αναπόφευκτα η διάλυση του ευρώ.

Η Boston Consulting Group τοποθετεί στα 5,1 τρις ευρώ το ποσό που απαιτείται για να...

Εκδιώχθηκε από τις Σκουριές η ΠΑΡΑΝΟΜΗ “Ελληνικός Χρυσός”

Τα μαζεύει και φεύγει άρον άρον η εταιρεία από το βουνό. Με έγγραφό του την Δευτέρα 26 Μαρτίου, το Δασαρχείο Αρναίας διέταξε την άμεση διακοπή κάθε εργασίας στις Σκουριές από την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, την αποχώρηση όλων όσων βρίσκονται στην “φρουρά” εκεί και την εντός τριών ημερών εκκένωση του βουνού από τα μηχανήματα, οχήματα, κοντέινερς, προσωπικό της εταιρείας και συνεργεία υπεργολάβων.

Σήμερα Πέμπτη λήγει η τριήμερη προθεσμία και το Δασαρχείο διεξάγει καταγραφή όλων των έργων και επεμβάσεων που πραγματοποίησε παράνομα στο δάσος η εταιρεία από τις 19 Μαρτίου, προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις και...

Σκοπιανός φορτηγατζής ανέφερε στα Σκόπια ότι ταλαιπωρήθηκε στην Ελλάδα


Σκοπιανός οδηγός φορτηγού ανέφερε στην αστυνομία της χώρας του, όταν επέστρεψε σε αυτήν,  από την Ελλάδα,  ότι τον ταλαιπώρησαν οι Έλληνες αστυνομικοί.

Σύμφωνα με σκοπιανό δημοσίευμα ο 42χρονος φορτηγατζής από το Βέλες,  δήλωσε ότι τον σταμάτησε η ελληνική τροχαία κοντά στην Κατερίνη και δεν του επέτρεπε να συνεχίσει την πορεία του αν δεν άλλαζε την ένδειξη «ΜΚ» (αφού τέτοια χώρα δεν υπάρχει) από το όχημά του,  με την ένδειξη «FYROM».

Ο οδηγός αναγκάστηκε να προβεί στην αλλαγή αυτή, για να μπορέσει να συνεχίσει την πορεία του, αναφέρει το δημοσίευμα.
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Σχόλιο του blog: Γιατί δεν το ονομάζουν το κρατίδιο "Αμερική β΄" να μην τους ενοχλεί κανείς? Εξάλλου είναι όνομα που το γουστάρουν.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας

Έστω και προεκλογικά, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας, με επιχείρηση σκούπα για τους παράνομους μετανάστες.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ Μ@ΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ-ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ-ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ-ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ-ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ-ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ-ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ;;;

ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΟΣΤΡΑΤΟΣ!!!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ!!!

Οι Αμερικανοί φτιάχνουν νέες στρατιωτικές βάσεις στην Αυστραλία. Γιατί ενοχλήθηκε η Κίνα

Τόσο η Αυστραλή πρωθυπουργός Τζούλια Γκίλαρντ, όσο και ο υπουργός Άμυνας Στίβεν Σμιθ, προσπάθησαν να υποβαθμίσουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι αμυντικές σχέσεις της Αυστραλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες διευρύνονται με τη δημιουργία νέων στρατιωτικών βάσεων και την αναβάθμιση της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή.

    ''Είναι πολύ νωρίς ακόμα'' δήλωσαν τόσο η πρωθυπουργός, όσο και ο κ. Σμιθ, αλλά επιβεβαίωσαν ότι Αμερικανοί σχεδιάζουν να δημιουργήσουν βάση για μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά αεροπλάνα τύπου Drones και ναυτική βάση για ελλιμενισμό αεροπλανοφόρων πλοίων τους στα νησιά Κόκος, δυτικά του Περθ και ελλιμενισμό υποβρυχίων, εξοπλισμένων με πυρηνικές κεφάλες στο Περθ, πρωτεύουσα της Δυτικής Αυστραλίας.

    Οι πληροφορίες αυτές έχουν ενοχλήσει την Κίνα, η οποία...

Έταζαν πλήρες πρωινό και δίνουν τοστ στα σχολεία


Με τη χαρά του πλήρους πρωινού έμειναν καθηγητές, γονείς και μαθητές. Το πλήρες πρωινό του υπουργείου Παιδείας μετατράπηκε σε τοστ. Τι λένε πηγές του υπουργείου για την αλλαγή

Οι υποσχέσεις του υπουργείου Παιδείας για ένα πλήρες πρωινό με γάλα, δημητριακά, μπισκότα, σάντουιτς, φρούτα στα 18 σχολεία της Αττικής για να βοηθηθούν τα παιδιά μετατράπηκαν σε κάτι πιο λάιτ... ένα τοστ.

2000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ


papadimios
Αν σας λέγαμε ότι οι "κοπρίτες" στη γραμματεία του Παπαδήμ-ι-ου ξοδεύουν 5.500 ευρώ σε παντοπωλεία καφέδες και νερά θα το πιστεύατε;
όχι; Δείτε λοιπόν τις επίσημες δαπάνες των υποτακτικών του εντολοδόχου και βάλτε τα κλάματα...

Wall Street Journal: «Στα άκρα οι Έλληνες»…


Προβληματισμό για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, σε σχέση με την ασφυκτική οικονομική πολιτική που επιβάλετε στη χώρα, εκφράζει σε χθεσινό της άρθρο η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal. Στο δημοσίευμα, γράφει χαρακτηριστικά πως προβλέπεται πολιτική αστάθεια μετά τις εκλογές στην Ελλάδα και αναφέρεται στις έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων στα μέτρα λιτότητας, στα επεισόδια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αλλά και την φθορά που εμφανίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα στις δημοσκοπήσεις.

RE-PUSSY - ΚΟΥΒΕΛΗΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ




Άρθρο του Ν. Χειλαδάκη[Γιατί θα ρίξω ΜΑΥΡΟ στον ΚΟΥΒΕΛΗ και το συνάφι του...]Η κα ΡΕΠΟΥΣΗ μαζί με την κα Δραγώνα είναι ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ]ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ… ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ


Στις 15 Μαρτίου 1921, λίγα χρόνια μετά την μεγάλη σφαγή -γενοκτονία των Αρμενίων, λίγο πριν από το μεσημέρι, ο Αρμένιος πατριώτης Soghomon Tehlirian ύστερα από συστηματική παρακολούθηση δέκα ημερών, έκρινε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει το σχέδιο του. Στην οδό Χίντεμπουργκ, σε ένα προάστιο του Βερολίνου, κάνει ανύποπτος την συνηθισμένη του βόλτα ντυμένος ευρωπαϊκά και ακολουθούμενος σε απόσταση μερικών μέτρων, κατά τα μουσουλμανικά έθιμα, από την σύζυγο του, ο οργανωτής του φρικιαστικότερου εγκλήματος στην ιστορία, της εξόντωσης των 1.500.000 Αρμενίων, ο άλλοτε υπουργός Εσωτερικών της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ο Talat Pascha . Ο Τεχλιριάν ξεκίνησε από το απέναντι πεζοδρόμιο, διασταυρώνεται με τον Ταλαάτ, τον προσπερνάει και επιβραδύνει το βήμα του.

Νέος εκβιασμός της Τρόικας ενόψει εκλογών και νέας κυβέρνησης


Προκαλεί εύλογες απορίες το γεγονός ότι, πριν καν ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την αξιολόγηση της πορείας υλοποίησης του νέου Μνημονίου -οι οποίες τοποθετούνται χρονικά μετά τις εθνικές εκλογές-, η Τρόικα θέτει θέμα νέων μειώσεων στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι το ΔΝΤ επαναφέρει στο τραπέζι ζήτημα αναστολής της καταβολής του 13ου και του 14ου μισθού, εφόσον, λέει, διαπιστώσει ότι οι μειώσεις στα κατώτατα όρια μισθών και οι λοιπές ρυθμίσεις περιορισμού του μισθολογικού κόστους που νομοθετήθηκαν πρόσφατα δεν έχουν θετικές επιδράσεις στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Και το χειρότερο είναι ότι αποκαλύπτεται πως έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ Τρόικας και κυβέρνησης Παπαδήμου να γίνουν πιο άμεσες παρεμβάσεις στους μισθούς αν δεν βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα.

1,5 εκατ. Έλληνες εγκαταλείπουν τις πόλεις κι επιστρέφουν στα χωριά



Πτυχιούχοι... αγρότες!
Αποφασισμένοι να εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα και να μετακομίσουν στην περιφέρεια και στα χωριά είναι νέοι ηλικίας 25 έως 44 ετών, προκειμένου να ξεφύγουν από τις συνέπειες της οικονομικής ύφεσης....



Σύμφωνα με έρευνα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο νέοι θα ακολουθήσουν το δρόμο της εσωτερικής μετανάστευσης και θα εγκαταλείψουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε μία προσπάθεια να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή και να ξεφύγουν από την οικονομική ύφεση, τα μέτρα λιτότητας και την ανεργία.

Ανακατασκευή του πατρικού του Κεμάλ στα Σκόπια με τουρκικά κονδύλια




Μεθοδικά και με γρήγορες κινήσεις η Τουρκία διευρύνει συνεχώς την επιρροή της στους μουσουλμάνους των Βαλκανίων. Διαθέτουν τώρα χρήματα για ανακατασκευή του πατρικού του Κεμάλ, στα Σκόπια. Μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα από το κρατικό τουρκικό πρακτορείο TRT:

Σε πόσες εβδομάδες το ένα εκατ. άνεργοι γίνονται τρία;


Στην Ελλάδα οι φορολογούμενοι, όποιοι τουλάχιστον  δεν τάχουν βρει με τους διεφθαρμένους κρατικούς υπαλλήλους και δεν φοροδιαφεύγουν, πληρώνουν φόρους Σουηδίας και εισπράττουν υπηρεσίες Ουγκάντας.

Αν τολμήσουν μάλιστα να διαμαρτυρηθούν θα πέσουν πάνω τους ορδές αριστερών οικονομολογούντων, αλαλάζοντας  πως οποιαδήποτε μείωση των φόρων που θα επιφέρει μείωση των δαπανών και του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, θα έχει τραγικές επιπτώσεις στη ζήτηση και κατά συνέπεια στις θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα.

Δεδομένου ότι οι εισαγωγές μας είναι σχεδόν τριπλάσιες από τις εξαγωγές, οι τραγικές συνέπειες της μείωσης της ευημερίας με δανεικά πλήττουν κατά πρώτον την Κίνα και τη Γερμανία.

Αυτό το ψέμα επαναλαμβάνεται τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια. Όσο υπήρχαν πρόθυμοι δανειστές γινόταν πιστευτό και απ΄ όσους το διατυμπάνιζαν, όπως όλα τα πράγματα που μας συμφέρουν έστω και αν μακροπρόθεσμα μας σκοτώνουν.