ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟ... ΦΤΥΣΙΜΟ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ!!

Επικίνδυνα παιχνίδια μεταξύ Λιμενικών και μεταναστών, παίζονται καθημερινά στο νέο Λιμάνι της Πάτρας. Σε κάθε προσπάθεια ελέγχου των μεταναστών από λιμενικούς, οι τελευταίοι έρχονται αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη αντίδραση:

Το κάθε βλακόμουτρο πουλάει ηλίθιο πνεύμα!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΪ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!!

Για «ανεξαρτησία» της Κρήτης έκανε λόγο η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ «chef στον αέρα», με καλεσμένο τον γνωστό Κρητικό ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος – μετά από την αρχική αμηχανία που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα – της απάντησε καταλλήλως.

Κεραυνοί Β.Πούτιν κατά τρόϊκας: "Δέσατε και καταστρέψατε την αβοήθητη Ελλάδα"!


Σφοδρή επίθεση κατά της τρόϊκας και του γαλλογερμανικού άξονα για τον τρόπο με τον οποίο "εδεσαν" την Ελλάδα και την οδήγησαν στην οικονομική εξαθλίωση εξαπέλυσε ο Ρώσος πρωθυπουργός και επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές σε ένα μήνα.
Κατήγγειλε για πρώτη φορά διεθνώς ότι "Η Ελλάδα στερήθηκε με τεχνητό τρόπο την δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της" μιλώντας στο αντίστοιχο ρωσικό "Νταβός" το οικονομικό φόρουμ «Ρωσία 2012».

Νάιτζελ Φαράζ: «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία. Είναι έθνος με ψυχή, περηφάνεια και ιστορία»


Γνωστός για τον πύρινο λόγο του, ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φαράζ «χτυπά ξανά» με μια ομιλία-κόλαφο στο ευρωκοινοβούλιο, κατακεραυνώνοντας την γερμανική πρόταση για επιτροπεία την οποία χαρακτηρίζει «αστεία», τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι εταιρεία που χρεοκοπεί, αλλά μια χώρα με ψυχή και υπερηφάνεια που οδηγείται στον εξευτελισμό και την απελπισία χάρη στο «ποταπό» σχέδιο της ΕΕ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ "ΓΟΥΔΗ" ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!



Ακόμη μια προδοσία του Γ.Παπανδρέου σε βάρος του λαού και της χώρας. Όπως αποκάλυψε ο καθηγητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Μητρόπουλος. ο Παπανδρέου έχει ήδη συναινέσει από το Μνημόνιο 1 για την τοποθέτηση επιτρόπου-υπερπρωθυπουργού επί των δημοσιονομικών! Έχει ήδη συμφωνήσει να προϊσταται επίτροπος-γκαυλάϊντερ, όλων των υπουργών και του ίδιου του Έλληνα Πρωθυπουργού, έχοντας τη δυνατότητα να προβάλει βέτο στον Προϋπολογισμό!

Σκληρή" επιστολή στον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο απέστειλε σήμερα, Πέμπτη, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος σχετικά με τις επιπτώσεις της κρίσης στην ελληνική κοινωνία.




"Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε,

Σπαράσσεται η καρδιά και θολώνει ο νους μας με όσα συνέβησαν τους τελευταίους καιρούς και εξακολουθούν να συμβαίνουν στον Τόπο μας. Άνθρωποι με αξιοπρέπεια χάνουν, από τη μία στιγμή στην άλλη, τη δουλειά, ακόμη και το σπίτι τους.

Στα χέρια του Βορίδη η τύχη του τζαμιού της Αθήνας

Στα χέρια του Μάκη Βορίδη βρίσκεται πλέον η τύχη του τεμένους της Αθήνας αφού η μελέτη για την εγκατάσταση και την κατασκευή του τζαμιού για λογαριασμό του Δημοσίου θα γίνει από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών.

"Αξιόποινες πράξεις μελών της προηγούμενης κυβέρνησης" είδε ο Πεπόνης στην ΕΛΣΤΑΤ

Διαβάστε τι αναφέρει η δικογραφία της προκαταρκτικής εξέτασης Πεπόνη, για τις καταγγελίες περί "φουσκωμένου" ελλείμματος 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ


Διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης στη Βουλή, η δικογραφία της προκαταρκτικής εξέτασης του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Γρηγόρη Πεπόνη για την υπόθεση των στατιστικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ξύπνησε ο Καφετζόπουλος! (θα μείνει ξύπνιος ή θα αλλαξει πάλι πλευρό);

Ο πρώην συνεργάτης και υποψήφιος των οικοπράσινων αποκαλύπτει και “καίει” τους πρώην “συντρόφους” του.
“Το πολιτικό σύστημα να κόψει τις φλέβες του”, τιτλοφορείται το δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στον Αντώνη Καφετζόπουλο. Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, το μαχητικό πρώην στέλεχος των...
Οικολόγων Πράσινων, “καίει” το κόμμα του, με βαριές κουβέντες, παρουσιάζοντάς τους λίγο-πολύ, ως στελέχη που νοιάζονται μόνο για το πώς θα διαχειριστούν τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Απαγωγή Ελληνοκυπρίων από Τούρκους κομμάντο - Ένταση και ανησυχία στη Λευκωσία


Τούρκοι κομμάντο (και όχι Τουρκοκύπριοι αστυνομικοί όπως έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν) απήγαγαν δύο Ελληνοκύπριους στη νεκρή ζώνη, στην περιοχή Πέργαμος, κοντά στη Δερύνεια. Οι δύο πολίτες, ηλικίας 42 και 33 ετών, είχαν πάει εχθές το μεσημέρι για να μαζέψουν άγρια σπαράγγια και από τότε αγνοείτο η τύχη τους. 

Ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο οχήματα με Τούρκους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων, τους ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και τους έσυραν στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου κρατούνται μέχρι τώρα.

Κέρδισε όλο το χωριό εκτός από τον "Έλληνα Μητσοτάκη"

Ένα χωριό, μία κλήρωση, κέρδη 950 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένας χαμένος. Έλληνας. Διαβάστε για την ατυχία του Κώστα Μητσοτάκη σε ένα μικρό ισπανικό χωριό

Λίγο καιρό νωρίτερα 70 νοικοκυριά σε ένα μικρό αγροτικό χωριό της Ισπανίας κέρδισαν 950 εκατομμύρια δολάριο στο λόττο. Μόνο ένας κάτοικος δεν συμμετείχε σε εκείνο το δελτίο. Μαντέψτε. Ήταν Έλληνας και ονομάζεται Κώστας Μητσοτάκης.

Δεν είναι μόνον οι Πολιτικοί γραικύλοι.

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης, εν μέσω πολικού ψύχους, σε φτωχές οικογένειες από σκατουπάλληλους του κρατικού μηχανισμού.
Τολμάν τα τομάρια και διακόπτουν το ρεύμα σε Έλληνες αφήνοντάς τους, αυτούς και τα παιδιά τους, στο έλεος του χιονιά.
Εργολάβοι ή μη ποσώς μ ενδιαφέρει, επικαλούνται την γνωστή ηλίθια δικαιολογία, εμείς την δουλειά μας κάνουμε.
Ποια δουλειά σας ρε τσογλάνια; Τι δουλειά των ανώμαλων κάνετε. Να πάρετε τα 600 ευρώ που σας δίνουν ακόμα και να τα βάλετε στο κ..λο σας ρε τομάρια. Ο λαός υποφέρει και εσείς κάνετε τι δουλειά σας; Τι ψυχή θα παραδώσετε ρε τομάρια; Αύριο θα είσαστε στην ίδια μοίρα ρε κ....παιδα. Έχετε την εντύπωση ρε ελεεινοί ότι εμείς θα πεινάμε και σεις θα συνεχίσετε τι δουλειά σας ρε κρατικοδίαιτοι δημόσιοι; Δεν ντρέπεστε  ρε ξεφτιλισμένοι, ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ , εκτελειτε χρέη δήμιου, κι αυτός τη δουλειά του κάνει.

Πακτωλός χρημάτων για να «αγαπήσουμε» τους Τούρκους!

Όσο πας ομορφαίνεις  Μαργαρίτα!

Πρωτοστατεί η μισέλληνας Margaret Papandreou…..Mετά το γενίτσαρο,πιάνει δουλειά κι η μανούλα του…..

Έφτιαξαν και ιστοσελίδα και πουλάνε ανοχή, φιλία και κατανόηση, την ώρα που η Κύπρος κατέχεται, την ώρα που οι Κούρδοιι σφαγιάζονται κατά δεκάδες και την ώρα που η Τουρκία αλυχτεί κατά της Γαλλίας, γιατί η τελευταία ποινικοποίησε την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων. Ο λόγος για ένα project που συγχρηματοδοτούν η ΕΕ και η Τουρκία, για… το Βόρειο Αιγαίο (!), με τίτλο North Aegean Narratives, στο πλαίσιο του προγράμματος -EU-Turkey Intercultural Dialogue: Culture & Arts (ΕΕ-Τουρκία Διαπολιτισμικός Διάλογος: Πολιτισμός & Τέχνη).

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ” ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ “ΓΛΩΣΣΑ” ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ....


Στο πλαίσιο των «Ημαθειώτικων» που γίνονται κάτω από την αιγίδα της Παμμακεδονικής του Οντάριο, έγινε η παρουσίαση του Δημήτρη Γκεκόπουλου με θέμα, εάν η «μακεδονική» είναι διάλεκτος ή αυτόνομη γλώσσα. Την παρουσίαση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη αρμάδα πέρασε τα στενά του Χορμούζ - Συναγερμός στο Ιράν (φωτό)


Με μία αιφνιδιαστική κίνηση πριν λίγες ώρες μία τεράστια δυτική αρμάδα με "κορμό" το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln (CVN-72) πέρασε από τα από τα Στενά του Χορμούζ παρακολουθούμενη από τα ιρανικά ραντάρ.

Άρθρο Τούρκου δημοσιογράφου για την Αλωση της Πολης.

 
Με ένα εντυπωσιακά ειλικρινές άρθρο, που δημοσιεύεται στην έγκυρη εφημερίδα SABAH , από τον Engin Ardic, γνωστό συγγραφέα και δημοσιογράφο στην Τουρκία στηλιτεύεται ο Τουρκικός τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαΐου...






Στο εν λόγω άρθρο ο συγγραφέας παρουσιάζει µία σειρά από αλήθειες για τις οποίες το Κεµαλικό καθεστώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να καταπνίξει. Αξίζει να παρατεθεί μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο, από την συγκεκριμένη διεύθυνση της Τουρκικής εφημερίδας Sabah   το οποίο έχει ως εξής : 

Απαγορεύεται η χρονολόγηση των Ελληνικών πυραμίδων (βιντεο)

 Απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΤ3 "Αληθινά σενάρια",όπου οι κάτοικοι και φορείς αποκαλύπτουν πως απαγορεύτηκε επίσημα και δια νόμου(!!) η χρονολόγηση της πυραμίδας του Ελληνικού,καθώς και η ενασχόλησή τους με το θέμα!!
Η πυραμίδα που βρίσκεται στο Ελληνικό Αργολίδας ίσως αποτελεί όχι μόνο ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα στην Ελλάδα, άλλα και παγκοσμίως.Την πυραμίδα αναφέρει και ο Παυσανίας.

Τα τρόφιμα-αντίδοτο στο κρύο

Σούπα
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η κουζίνα στις θερμότερες περιοχές του κόσμου χαρακτηρίζεται συχνά από την πικάντικη γεύση της; Η απάντηση κρύβεται στην προκαλούμενη από την τροφή θερμογένεση – με άλλα λόγια, την παραγωγή θερμότητας από την πέψη των τροφίμων που καταναλώνουμε.

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν τρώμε, ο οργανισμός ενεργοποιεί τη διαδικασία της πέψηςγια να διασπάσει την τροφή και να μεταβολίσει και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά της.