ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ: “Οι Γερμανοί και η Μέρκελ είναι φίλοι μας” !!!!!!!!!!!!!




ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ:  “ΕΝΟΧΟΙ  ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ”  -  Η ΠΟΙΝΗ ???  ΜΟΝΟΝ  ΘΑΝΑΤΟΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ή 
ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ !


cretanpatriot

Συνεχίζεται το μυστήριο με τους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής και την επάρατο νόσο!



Ο πρόεδρος 

της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος αποτελεί τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα των ηγετών χωρών της Νότιας Αμερικής, που έχουν προσβληθεί από καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ασθένεια, που τείνει να λάβει μορφή… επιδημίας στους λατινομερικάνους αρχηγούς κρατών, αποτελεί ένα μυστήριο, με αρκετές θεωρίες συνωμοσίας έχουν «ψιθυριστεί»...

Από το 2009 άρχισε η «επιδημία»
Την Τετάρτη ο 61χρονος κολομβιανός πρόεδρος υπεβλήθη με επιτυχία σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει μία ήπια, μη επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη, αποτελώντας τον έκτο κατά σειρά ηγέτη κράτους στη Νότια Αμερική που έχει προσβληθεί από την επάρατο νόσο.

Κεφίρ, ο ιαματικός, ιδιότητες και συνταγή



Κάποτε λοιπόν λέγεται ότι στά Καυκάσια όρη ,ο προφήτης Μωάμεθ έδωσε τούς πρώτους "σπόρους" κεφίρ σε κάποιους νομάδες .
Οι "σπόροι" του προφήτη φυλάχτηκαν προσεχτικά και συνέχισαν να περνούν απο γενιά σε γενιά με τον ορκο οτι ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους.
Για αιώνες οι νομαδικές αυτές φυλές του Καυκάσου δεν δέχτηκαν να μοιραστούν με κανέναν αλλο το "μυστικό".

Κουβέλη ντροπή, μας κλέβεις το ψωμί... έξω από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ από ΠΟΕ-ΟΤΑ και γιαουρτάκια (βίντεο)

SAS: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ


SAS: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Γερμανίδες τουρίστριες, που διψάνε για σπέρμα


Ξεχάστε όλες τις κακοήθειες και τις συνωμοσιολογικές θεωρίες σχετικά με την επίσκεψη της φράου Μέρκελ στην Ελλάδα.
Ότι, δηλαδή, έρχεται για να επιθεωρήσει την αποικία της ή ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποδείξει ότι η Γερμανία θα κρατήσει πάση θυσία (του ελληνικού λαού) την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό.

Ευτυχώς που έχετε το Γελωτοποιό, τον μοναδικό αδέσμευτο και ανεξάρτητο πολιτικό αναλυτή, για να σας φανερώνει την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι πάντα πιο απλή απ’ όσο φανταζόμαστε:

Η Μέρκελ έρχεται στην Ελλάδα για να βρει γκόμενο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων (MORGELLONS)


ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ;;;;
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ.. 



Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons.
Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που…. όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.
Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε......

"Ὁ εἰσβολεὺς εἰσέρχεται μὲ ὄλας τὰς προφυλάξεις εἰς τὴν ἔρημον πόλιν μὲ τὰ κατάκλειστα σπίτια. Ἕλληνες ψηλὰ τὶς καρδιὲς"



  
Ἂν, ἀκούγοντας τὴν ἀνακοίνωση πρὸς τὸν ἀθηναϊκὸ λαὸ τὸν Ἀπρίλιο τοῦ 1941, ἐντοπίσετε ὁμοιότητες μὲ τὶς τρέχουσες ἐξελίξεις, θεωρῆστε τὲς ἐντελῶς τυχαῖες!

Νεκρός στην Τζακάρτα ο συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου Β. Καμπούρογλου


8:28 μ.μ. Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Τζακάρτα της Ινδονησίας ο Βλάσης Καμπούρογλου.

Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση με τις μίζες.
Ο Καμπούρογλου ήταν διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Drumilan και είχε κληθεί από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τους πυραύλους ΤΟR-M1.
Ωστόσο ήταν εξαφανισμένος απότο 2004 ενώ λέγεται ότι για τελευταία φορά εθεάθη το 2012 στην Ιθάκη, όπου διέθετε πολυτελή εξοχική κατοικία.
Ήταν ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Drumillan , η οποία εμπλέκεται στις μίζες εκατομμυρίων δολαρίων για τα........

Αυτό είναι το καλύτερο tweet μέχρι στιγμής...γα την απαγόρευση των πορειών!


Τα λόγια είναι περιττά.Η εικόνα μιλάει από μόνη της......

Απαγορεύτηκαν οι πορείες αύριο στην Αθήνα!


Σε μια αμφιλεγόμενη απόφαση κατέληξε η Αστυνομία, προφανώς με κυβερνητική συναίνεση αν όχι προτροπή, απαγορεύοντας τις πορείες στο κέντρο της πρωτεύουσας με σκοπό να μη διασαλευτεί η δημόσια τάξη.
Επί της ουσίας, οι αρχές ανησυχούν για το ενδεχόμενο να συμβούν παρατράγουδα στη συγκέντρωση που θα έχει ως προορισμό τη γερμανική πρεσβεία, αλλά και τα επεισόδια που νομοτελειακά θα προκληθούν και θα αμαυρώσουν την εικόνα της χώρας, την ημέρα που τα φώτα της διεθνούς δημοσιότητας θα είναι στραμμένα πάνω της λόγω της επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ.

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ "ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ" ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...!!!



Συναγωνιστές/συναγωνίστριες,

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών της τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην προσωρινή πρωτεύουσα του Ελληνισμού το κίνημα μας αποφάσισε όπως διοργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10/10 ώρα 19,00 στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων. Ένα μνημείο που είναι αφιερωμένο σε τρεις Έλληνες αξιωματικούς που σκοτώθηκαν για την Ελληνική Τουρκοφιλία. Μια θυσία που ελάχιστοι θυμούνται και τιμούν σήμερα. Η επιλογή του χώρου συγκέντρωσης καθόλου τυχαία δεν είναι και σκοπό έχει να θυμίζει σε όλους μας πως όσα χρόνια και αν περάσουν ο τούρκος θα είναι ο εχθρός του Ελληνισμού. Παράλληλα στέλνουμε το μήνυμα σε κάθε ξεπουλημένο πολιτικό ότι όσο το 37% του νοτιότερου σημείου της Ελλάδας βρίσκεται υπό κατοχή από μογγολικά στρατεύματα δεν μπορούμε να μιλάμε για Ελληνοτουρκική φιλία.

Σοιμπλε: "Η Ελλάδα φταίει για όσα τραβάει...

Γι αυτά που τραβάς εσύ ανώμαλε ποιος φταίει? Μήπως η μάνα σου η πουτ@ν@ που σε γέννησε και δεν σε σκότωσε επιτόπου?

Η "άλωση" του Αιγαίου από τη Τουρκία και η ελληνική σιωπή


 Σχόλιο του Blog: Οι γραικύλοι προδότες και το θράσος της μεγαλύτερης προδοσίας του έθνους σε πλήρη εξέλιξη!

Μεθοδική, συνεχής και χωρίς καμία απάντηση “άλωση” του Αιγαίου συντελείται κάθε μέρα με τις πτήσεις των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, ειδικά στο ανατολικό Αιγαίο. Η φαινομενική “ηρεμία” που αποτυπώνεται στους αριθμούς των παραβιάσεων των τουρκικών αεροσκαφών δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα όσα πραγματικά επιδιώκει η Άγκυρα και τα οποία θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τον Τούρκο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σ΄ ένα άρθρο της στον Επενδύτη η Κύρα Αδάμ αναλύει την τακτική της Άγκυρας στο Αιγαίο επισημαίνοντας την σιωπή της Αθήνας.

Με ... "δώρο" της προμήθεια των πυρομαχικών για τα LEO2HEL/A4 υποδέχονται την Α.Μέρκελ!


"Δώρο" στην Γερμανίδα καγκελάριο Α.Μέρκελ κάνει η κυβέρνηση εμ την έγκριση από την ΓΔΑΕΕ την διακρατικής προμήθειας των πυρομαχικών των αρμάτων μάχης των 120 χλστ. η οποία τελικά κλείνει στο ποσό των 48,5 εκατ. ευρώ από τα 54 που ζητούσαν αρχικά οι Γερμανοί. Η αρχική προσφορά για 9.000 βλήματα κινητικής ενέργειας DM63A1 APFSDS-T και 3.000 βλήματα χημικής ενέργειας DM12A2, ήταν περί τα 54 εκατ. ευρώ. 

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ ΓΔΑΕΕ και BWB,με όπλο της ελληνικής πλευράς ένα τιμολόγιο που είχε στα χέρια της η ΓΔΑΕΕ που έλγραφε ως κόστος πώλησης 15.000 βλημάτων από την Τουρκία έναντι μόλις 46 εκατ. ευρώ της αρχικής έκδοσης του τύπου (DM63)! 

Για να μην ξεχνάμε το σχέδιο ξεπουλήματος…



Δείτε πως ξεκίνησε και πως μεθοδεύτηκε το θέμα του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και των ασημικών, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη...Η αρχική πρόβλεψη για αποκρατικοποιήσεις στο 1ο μνημόνιο ήταν 5 δις, στην συνέχεια ανέβηκε στα 15 και κατέληξε (άν κατέληξε τελικά) στα 50 δις ευρώ. Απ την αρχή ήξεραν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, αλλά υλοποίησαν την αποτυχημένη “συνταγή” βήμα-βήμα…Μας έφεραν στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και τώρα με απλά λόγια έρχεται η τρόικα και μας λέει, ή απολύετε προσωπικό, κόβετε μισθούς, κάνετε αιματηρές περικοπές ή … ξεπουλάτε τα ασημικά. Αυτό δεν συμβαίνει και σήμερα..;;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

katastoli-plithous1

Η ξενοκίνητη κυβέρνηση Σαμαρά που ήδη από το μεσημέρι δια στόματος του νέου στρατηγού Τσολάκογλου( που συνθηκολόγησε τον Απρίλιο του 1941 με τους Γερμανούς με πλαστογραφημένο έγγραφο και σχημάτισε ψευτοκυβέρνηση υποταγής)είπε το περιώνυμο "έρχεται η Μέρκελ που είναι φίλη μας", ετοιμάζεται για μια νέα συνταγματική εκτροπή.
Ήδη τα προεόρτια τα βιώνουμε. Μόνον γερμανικές σημαίες δεν έβγαλαν στους δρόμους για να

Ο Ασαντ προκαλεί, ο Ερντογάν σιωπά!


Στις συμπληγάδες της συριακής κρίσης και του Κουρδικού βρίσκεται η κυβέρνηση Ερντογάν, κινδυνεύοντας πλέον να εμπλακεί σε μια πολεμική αναμέτρηση η οποία θα αποσταθεροποιήσει ολόκληρη την περιοχή και θα φουντώσει τις φωτιές που έχουν ήδη ανάψει στο εσωτερικό της Τουρκίας. Στις συμπληγάδες της συριακής κρίσης και του Κουρδικού βρίσκεται η κυβέρνηση Ερντογάν, κινδυνεύοντας πλέον να εμπλακεί σε μια πολεμική αναμέτρηση η οποία θα