ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε πρωθυπουργό τον (...Ντούτσε του Pasok) mr. Τούρκογλου - Βενιζέλο!


Ο ...Ντούτσε του Pasok Γράφαμε πριν τις εκλογές ότι η ενδεχόμενη στήριξη κάποιου προς την Νέα Δημοκρατία ήταν μοιραία στήριξη και προς το Pasok, αφού η συγκυβέρνηση ήταν βεβαία, παρά τις κορώνες του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ορκιζόταν στους ψηφοφόρους του ότι δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με το Pasok.

Τελικώς οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας εξαπατήθηκαν για άλλη μία φορά, βοηθώντας, παρά την θέληση τους, να διατηρηθεί στην εξουσία το Pasok, το οποίο βρίσκεται στο 3% πλέον. Βέβαια, αυτή δεν...ήταν η μόνη προεκλογική εξαγγελία του Σαμαρά, που αποδείχτηκε ψεύτικη, αφού το σύνολο αυτών που έλεγε προεκλογικώς αποδείχτηκε ένα απατηλό ψέμα.

ΜΠΑΜΠΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;

ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΗΜΙΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

On-news.gr 92-320x250
Συμπίεση των τιμών ακινήτων προς τα κάτω από 12% – 21% εκτιμά ότι θα φέρει η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών η GLP Values.

Ποίοι είναι πίσω από τις φωτιές; Δύο Αφγανοί τις έβαλαν στην Σάμο!!

news-fwties-samos-aliveri
Στον εισαγγελέα παραπέμφθηκαν και οδηγούνται σημερα -23/07-με κατηγοριες για παράνομη είσοδο στη χώρα και προκληση φωτιας -εμπρησμό από αμέλεια- 2 Αφγανοί λαθρομετανάστες, οι οποιοι συνελήφθησαν ύστερα από φωτιά η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής- 21/07- στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής στη Σάμο.
Πρόκειται για 42χρ.ο οποίος κατα δήλωση του, προσδιορίζεται ως επιχειρηματίας και 28χρ. μηχανικό ηλεκτρονικών υπολογιστών-κατά δήλωσή του-οι οποιοι εντοπίσθηκαν σε εκκλησία, σε απόσταση 500m, από το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά.
Για την ΠΥ, το μέτωπο της φωτιάς, από χθες (22/07) βρισκεται σε ύφεση

...ή Ελλάς θά δείτε σέ λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη.

(Εδώ δωσίλογοι δεν παίζεται,στη καλύτερη θα είστε λίπασμα σε κάποιο αγροτεμάχιο...ελπίζουμε λίαν συντόμως!)

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
"...ότι δεν εδύνατο ο Θεός πλέον να ανεχθεί εκείνη την λυπηράν κατάσταση σ' όλη τήν οικουμένη μηδαμώς εξαιρουμένης και της Ελλάδος, πού τήν αγαπά περισσότερο και το οποίο στα χαρτιά μας λέει και σε λίγο πραγματοποιούνται,ότι ή Ελλάς, ή Ελλάς θά δείτε σέ λίγο πόσο θά γίνει μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη. Όχι μόνο θά δείτε, θά έχει εξαίρετο καί λαμπρό παράδειγμα εις όλη τήν οικουμένη, διότι ενθυμείσθε ότι εδώ δέν εχύθηκε αίμα, όταν εκήρυξε ό Απόστολος Παύλος, ενώ ξέρεις τι αίμα χύθηκε σ' όλα τά έθνη.
Ένθυμείστε ότι είπε, τί είπε ό Χριστός, όταν επήγαν τίνες Έλληνες, όταν επήγε ό Ανδρέας καί ό Φίλιππος.
Ένθυμείστε τώρα που είπανε, τίνες άνδρες Ιδείν θέλουνε τόν Κύριο καί είπε:
«Νύν έδοξάσθη ό ΥΙός τού Άνθρώπου»

Εκπαιδεύουν λευκούς ισλαμιστές στα Σκόπια για τρομοκρατικά χτυπήματα

Στην Αλβανία αλλά και σε όλες τις περιοχές των Βαλκανίων με αμιγώς αλβανικό πληθυσμό, γίνεται εκπαίδευση ισλαμιστών ανταρτών με “λευκή” όψη, με σκοπό την εύκολη διείσδυσή τους σε χώρες του σύγχρονου κόσμου, όπου δεν θα κινούν υποψίες λόγω του παρουσιαστικού τους, σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Όπως αναφέρει το  defencenet.gr,πρόκειται για μεγαλόπνοο σχεδιασμό που αποσκοπεί στην τελική κατοχή της Ευρώπης από το Ισλάμ δύμφωνα με την Φωνή της Ρωσίας!

Η Βοσνία, η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, η νότια Σερβία και το Μαυροβούνιο, μελλοντικά θα αποτελέσουν μέρη ενός ενιαίου Ισλαμικού Κράτους.Αυτή είναι η πρώτη φάση της κατοχής της Ευρώπης βάσει ισλαμικού σχεδίου που φέρει την ονομασία «Ευρώπη 3000».

«Φορό-κεραμίδα» 3.047 € για τον κάθε Ελληνα!

«Κεραμίδα» στο κεφάλι 6.500.000 φορολογουμένων έρχεται στο β΄ εξάμηνο του έτους, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν, κατά μέσον όρο, φόρο 3.047 ευρώ ο καθένας!

Ο συνολικός λογαριασμός της Εφορίας ξεπερνά τα 19,8 δισ. ευρώ για την περίοδο Ιουνίου -
Δεκεμβρίου 2013 και περιλαμβάνει τον φόρο εισοδήματος, τα χαράτσια στην περιουσία, τους ειδικούς φόρους στην κατανάλωση (καύσιμα, ποτά, καπνός κ.ά.), αλλά και τον ΦΠΑ που προσδοκά να εισπράξει, εν μέσω κρίσης, το υπουργείο Οικονομικών. Ειδικότερα, το β΄ εξάμηνο του έτους αναμένονται:

-Εσοδα 4,8 δισ. ευρώ από τη βαριά φορολόγηση των εισοδημάτων των φυσικών

Σέρβοι λάτρεις των αρχαίων Σπαρτιατών παρουσιάζουν ασκήσεις εκγύμνασης στο δρόμο...

182927_341486379312943_2064463802_n
το βίντεο προέρχεται από την ομάδα SbARTANS Serbian Calisthenics
το κανάλι τους στο youtube μπορείτε να το βρείτε εδώ

ΠΗΓΗ

Κατά των Ελληνορθόδοξων, στη Συρία, τάσσονται επίσημα οι προδότες που κυβερνούν την Ελλάδα.

Είναι επίσημα υπέρ των ισλαμοφασιστών, "Ελληνική"κυβέρνηση και ΜΜΕ .Εσείς περιμένετε να λειτουργούν και να νομοθετούν υπέρ της Ελλάδος και των Ελληνορθόδοξων εδώ;
LOL
Σχετικό άρθρο εδώ
1

ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ

PARAGOGI1
Απίστευτο και όμως Αληθινό.
Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΔΟΕ

                       Καλά αυτός δεν είναι καλός ηθοποιός, γιατί τον βάλατε μπροστάρη στον "αγώνα κατά της φοροδιαφυγής"; Είναι τόσο ηλίθιος που καρφώνετε ότι το κάνει για τα φράγκα.



                               

Επιστήμονες της Nasa επιβεβαιώνουν τις θεωρίες του Edward Sowden σχετικά με την αλλαγή πολικότητας του Ήλιου

Η Nasa φαίνεται να επιβεβαιώνει τις θεωρίες του Edward Sowden ο οποίος ισχυρίστηκε ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις CGE για το μήνα Σεπτέμβριο και μετά.
Δείτε τι απαντούν οι επιστήμονες Todd Hoeksema ηλιακός φυσικός από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, και ο ηλιακός φυσικός Phil Scherrer διευθυντής του Ηλιακού Παρατηρητήριου Wilcox

NASA: "Το μαγνητικό πεδίο πολικότητας του Ήλιου θα υποστεί αλλαγές σε λίγους μήνες"
Φαίνεται ότι έχουμε τρεις ή τέσσερις μήνες για να δούμε μία πλήρη αναστροφή του ηλιακού μαγνητικού πεδίου. Αυτή η αλλαγή θα προκαλέσει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις σε όλο το ηλιακό σύστημα μας λέει ο ηλιακός φυσικός Todd Hoeksema.

ALERTτης ΙΝΤΕRPOL / TOPSECRETτης Σαουδικής Αραβίας

Πως μπαίνουν στον καλό δρόμο …για τη Συρία χιλιάδες θανατοποινίτες. Ο ρόλος των ΗΠΑ

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Η Ουάσιγκτον σε μια προσπάθεια συγκάλυψης  της επιχειρησιακής εμπλοκής της στις συντονισμένες αποδράσεις χιλιάδων θανατοποινιτών τζιχαιστών της Ανατολής, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από την Interpol, έκλεισε 22 πρεσβείες της,προσποιούμενη επαπειλούμενο κίνδυνο από επίθεση της Αλ Κάιντα .Στη συνέχεια μιας σειράς αποδράσεων από φυλακές σε εννιά χώρες-μέλη της Interpol μόνο τον τελευταίο μήνα, κυρίως σε Ιράκ,Λιβύη και Πακιστάν η Γενική Γραμματεία τoυ Οργανισμού σήμανε συναγερμό για την ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο καλώντας σε μια πιο μεγάλη επαγρύπνηση. Όπως ανακοινώνει η Διεύθυνση Αστυνομικής Συνεργασίας σε δελτίο τύπου (03/08/13), 190 χώρες του Οργανισμούενημερώνονται περί των αποδράσεων ισλαμιστών κρατουμένων ώστε να διερευνηθεί περεταίρω αν αυτές είναι συντονισμένες ή αλληλένδετεςκαι να υπάρξει επαγρύπνηση από όλες τις χώρες για τυχόν εντοπισμό τους.

300 ΕΥΡΩ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ "Θα σας βάλουν φόρο στις κότες και τα παράθυρα"

"Θα σας βάλουν φόρους στις κότες και στα παράθυρα" είπε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν! Και δικαιώθηκε μέχρι κεραίας! 
 
Τα παραθυρα είναι τα σπίτια μας στα οποία πληρώνουμε ενοίκιο. Όσο για τις κότες, για να τις έχεις πρέπει να έχεις και κοτέτσι, έτσι δεν είναι; Φόρος και στα κοτέτσια, λοιπόν ως αυθαίρετες κατασκευές. Δεν νομίζουμε όταν η Ελλάδα έμπαινε στην ΕΟΚ, ότι οι κάτοικοι των χωριών γνώριζαν ότι θα υπάρξει τέτοια επέμβαση στον τρόπο ζωής τους. Φυσικά εννοείται ότι μόλις καταγραφτούν αυθαίρετα, και κοτέτσια, θα φορολογούνται επί μονίμου βάσεως, τα 300 ευρώ είναι το "τυρί".
 
Το θέμα είναι ότι αν δικαιώθηκε και σε αυτό ο Πατροκοσμάς τότε θα δικαιωθεί και στα υπόλοιπα, μας περιμένουν και άλλα γεγονότα.
 
 

 


Την ευκαιρία στους κτηνοτρόφους να νομιμοποιήσουν τους στάβλους και τις... αυθαίρετες εγκαταστάσεις τους που δεν υπερβαίνουν συνολικά τα 35 τ.μ. και βρίσκονται σε δημόσιες υπό νόμιμη παραχώρηση ή ιδιωτικές εκτάσεις δίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος.

 

Τσετσένοι κατέλαβαν βάση στην Συρία - Αποκεφάλισαν όλους τους αιχμάλωτους!

Άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα φανατικών της Αλ Κάιντα, και συγκεκριμένα Τσετσένων εξτρεμιστών που πολεμούν για την "ελευθερία" της Συρίας, και ανήκουν στην βορειοκαυκάσια ταξιαρχία Jaish al-Muhajireen wal Ansar, ήρθε στην επιφάνεια μετά κατάληψη της βάσης Minakh  10 χλμ νοτίως του Χαλεπίου όπου όλοι οι συλληφθέντες Σύροι στρατιώτες αποκεφαλίστηκαν με τον γνωστό τελετουργικό τρόπο των ισλαμιστών ανταρτών.
 

GUARDIAN.”Επισιτιστική κρίση στην Ελλάδα: Οικογένειες αντιμέτωπες με την πείνα ενω τελειώνει το καλοκαίρι”.



Greece’s food crisis: families face going hungry during summer shutdown

Frontline charities report that up to 90% of families in the poorest neighbourhoods rely on food banks and soup kitchens. But, with no end to austerity in sight, even the volunteers are flagging


Helena Smith in Athens

Ύστατη ώρα πριν μας πάνε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις





- Τιμωρητική η στρατηγική των Γερμανών
- Θέλουν την εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού
- Ευθύνη όλου του πολιτικού κόσμου να τις αποτρέψει
- Να συγκαλέσει άμεσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

ΥΠΟΝΟΟΥΝ ''ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ'' Ανακοίνωση ''βόμβα'' των τουρκικών Ε.Δ. - Συμπαράσταση στους ''συντρόφους'' τους


Ανακοίνωση-βόμβα από το Γενικό Επιτελείο τυν τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο οποίο ως γνωστόν προΐσταται ο στατηγος Οζκιοκ, υποτίθεται έμπιστος του Ρ.Τ.Ερντογάν, δηλώνει  την " βαθιά θλίψη που νοιώθουν οι Ένοπλες Δυνάμεις για τους συντρόφους μας στα όπλα και τις οικογένειές τους" και "υπομονή" μόλις μια ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση “Εργκένεγκον”.