ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ!Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5.00΄το απόγευμα σε ουζερί της Στυλίδας. Μια παρέα Αλβανών, αρχικά παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια και με παρέα Ελλήνων, που κάθονταν σε άλλο τραπέζι. Υπήρξε ένταση και ο 49χρονος ιδιοκτήτης του ουζερί επέπληξε και έδιωξε την παρέα των Αλβανών, που δημιούργησε τη φασαρία.

Οι Αλβανοί φεύγοντας πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, για να τον εκδικηθούν.

Υπέρ της συνέχισης της κρατικής χρηματοδότησης τα κόμματα

 Υπέρ της συνέχισης της κρατικής χρηματοδότησης τα κόμματα

Υπέρ της διατήρησης της χρηματοδότησης των κομμάτων από τα κράτος, τάχθηκαν οι οικονομικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων καταθέτοντας ο καθένας τις προτάσεις του για αναπροσαρμογή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προτείνουν τραπεζική ρύθμιση για τα δάνεια των κομμάτων.
Κατά την τοποθέτησή του στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής που μελετά το ζήτημα της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων αλλά και της υπερχρέωσης των δύο μεγάλων κομμάτων στις τράπεζες, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος πρότεινε τα κόμματα να μην χρηματοδοτούνται από νομικά

ΕΦΡΑΙΜ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ!


Φασίστες γερμαναράδες: Στον έλληνα δεν θα περάσει ο φασισμός σας ….

Οι τσέπες σας πρέπει να είναι ανοιχτές...


Γέροντας Παΐσιος Αγιορείτης

Παρά τα φαινόμενα και την αναξιότητα των μοναχών και κληρικών, η Εκκλησία είναι ακένωτη πηγή θαυμάτων. Παίρνει νερό και το κάνει Αγιασμό· παίρνει ψωμί και κρασί και το κάνει Θεία Ευχαριστία· παίρνει τον άνθρωπο χώμα και τον κάνει Θεό! Αλλά τα θαύματα πολλοί δεν τα βλέπουν. Γιατί, αν τα έβλεπαν, δεν θα...

περιφρονούσαν ή μισούσαν την Εκκλησία του Χριστού, αλλά θα την αγαπούσαν, θα την τιμούσαν και δεν θα μιλούσαν γι’ αυτή με περιφρόνηση, όπως μιλούν.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΡΥΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ & ΚΟΝΙΤΣΗΣ
  Όπως είναι γνωστό, οι «Χιλιαστές» η «μάρτυρες του Ιεχωβά» χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να παρασύρουν στις φοβερές αντορθόδοξες πλάνες τους, τους ανυποψίαστους χριστιανούς.

  Τελευταία, έχουν βάλει σε εφαρμογή την εξής μέθοδο : Από τον τηλεφωνικό κατάλογο του Ο.Τ.Ε. βρίσκουν τα τηλέφωνα οικογενειών η μεμονωμένων ατόμων. Αρχίζουν, λοιπόν, να τηλεφωνούν, ρωτώντας με προσποιητό ενδιαφέρον και επίπλαστη ευγένεια για την υγεία των ανθρώπων, την οικογένειά τους, τις δουλειές τους, το σπίτι τους, προκειμένου - όπως λένε - να τους εξυπηρετήσουν στις τυχόν ανάγκες τους.

ΙΜΙΑ 1996 – Δεν ξεχνάμε τους ‘Ηρωες της Πατρίδος-η τελετή επιμνημόσυνης δέησης στην Κω

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Κω πραγματοποίησε τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα των Ιμίων. Φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια από τον άδικο χαμό των ηρωικώς πεσόντων ανδρών του ελικοπτέρου του Π.Ν 21. Οι τρείς ήρωες που την αυγή εκείνη πέρασαν στην αιωνιότητα συντροφιά με τις...
μυριάδες των ηρώων που πότισαν χιλιάδες χρόνια το δέντρο της ελευθερίας με το αίμα τους, σήκωσαν ολόκληρο το βάρος της ξεπουλημένης και προδομένης εθνικής μας τιμής και αξιοπρέπειας. Ο Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλοψός, οι ηρωικοί νεκροί της μάχης που έπρεπε να δοθεί, αλλά δεν δόθηκε, ενωμένοι με την στρατιά των προμάχων της φυλής, αιώνιοι θεματοφύλακες και υπερασπιστές των ιερών και των οσίων, βρήκαν τη θέση που τους αρμόζει στο πάνθεον των ηρώων του γένους μας.(του Κ.Καρδαρά)
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Γιώργου Παπαποστόλου.

Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο.


Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Είμαστε υπερβολικοί;;;

Μας ψεκάζουν με χημικά ‘Chemtrails’.Όλος ο εξοπλισμός μέσα και έξω από το αεροπλάνο.
Ιδού οι αποδείξεις, δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. 


ΝΤΠ - Ο πόλεμος στην ανθρωπότητα

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

Διαφημιστική πινακίδα του 50 μ.Χ.


Ο ρόλος του «συντονιστή»- διαφημιστή και του τεχνίτη καλλιτέχνη «Γλύπτη» στην παραγωγή μαρμάρινων επιγραφών στα ελληνικά και ρωμαϊκά στην Σικελία και αλλού το 50 μ.Χ .

«Η κατασκευή μιας μεγάλης ελληνικής - ρωμαϊκής επιγραφής που ήταν για μια επιχείρηση υψηλής απόδοσης και επαγγελματικότητας. Το σημαντικό έγγραφο-εύρημα στο πλαίσιο αυτό είναι ότι πρόκειται για μια διαφήμιση με τη μορφή της επιγραφής του πρώτου αιώνα μ.Χ. Η επιγραφή ήταν στο σημερινό Παλέρμο και βρέθηκε το 1885 Γραμμένο στα ελληνικά και λατινικά, ο διαφημιζόμενος αναφέρει με λίγα λόγια στους τους τίτλους του ότι στις εγκαταστάσεις που είναι εδώ μπορείτε να χαράξετε και να τυπώσετε και να κάνετε σχετικές δημόσιες :εργασίες

ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ-Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρωμένα, για να κάνουν πόλεμο μ' αυτόν που είναι επάνω στο άλογο, και με το στράτευμά Του" Αποκάλυψη 19:19. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α


Ακούμε πάλι σήμερα, τις απειλές των υπάλληλων της τρόικα, των «υψηλόβαθμων» όπως λένε. Η θα κάνετε αυτά λένε, αλλιώς τέλος τα δανεικά, δε θα πάρετε ούτε ευρώ από δω και πέρα μας λένε. Μέτρα, που ούτε ο εμπνευστής του εναγκαλισμού μας με την τρόικα (πρωθυπουργός-ταξιδευτής των πέντε ηπείρων) δεν είχε φανταστεί.

Ο εβραίος που θα μας κόψει και τι θεία λειτουργία


Για να μην ξεχνάμε τους γενίτσαρους...θαυμάστε τους.


Τι γυρεύει πάλι το εβραϊκό λόμπι στη Συγγρού;


photo verybig_119461
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα «δουλειές» και ραντεβού με «σημαίνοντα» πρόσωπα. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε σήμερα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του American Jewish Committee, έναν τύπο εν ονόματι David Haris, στα γραφεία του κόμματος, στη Συγγρού. Κάποιες πάρα πολύ κακές γλώσσες, πήγαν να συνδέσουν το ραντεβού αυτό με «άλλα» πράγματα, όπως πχ τη στάση της ΝΔ στους εκβιασμούς της τρόικας και των κερδοσκόπων της Goldman Sachs. Άλλά, γίνονται αυτά στον όμορφο και ηθικό κόσμο μας, που είναι τόσο αγγελικά πλασμένος; Όχι βέβαια.

Γέμισαν οι φυλακές - Δεν δέχονται άλλους κρατούμενους


koridallos
Αναμενόμενο δεν ήταν;
Λίγο η οικονομική κρίση, αλλά κυρίως ο "πολυπολιτισμός" έφεραν τα αποτελέσματά τους και στην "πληρότητα" των φυλακών στην χώρα μας. Για πρώτη φορά έβαλαν «λουκέτο» οι φυλακές Κορυδαλλού και Χαλκίδας, λόγω του ασφυκτικού υπερπληθυσμού τους. Οι διευθυντές των δύο αυτών φυλακών απέστειλαν έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στις εισαγγελικές αρχές της χώρας, με το οποίο γνωστοποιούν ότι δεν έχουν χώρο για άλλους κρατούμενους και κλείνουν τις πόρτες των φυλακών που διευθύνουν.Μετά την εξέλιξη αυτή δημιουργούνται τεράστια προβλήματα τόσο στα Αστυνομικά τμήματα της πρωτεύουσας, όσο και της Χαλκίδας, όπως, επίσης, και στο Μεταγωγών, καθώς θα στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι κρατούμενοι σε αυτά.