ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;

Πράματα και θάματα πρόκειται να δούμε (;) τις επόμενες 2 (τουλάχιστον) μέρες! Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες 4-5 ημέρες, παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα:
στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου με πτήσεις της πολιτικής αεροπορίας καταφθάνουν για ........... τουρισμό τύποι ....μυστήριοι! Μιλάμε για λεγεωνάριους της γνωστής Λεγεώνας των Ξένων (ευρισκόμενοι σε άδεια προφανώς). Ταξιδεύουν σε ομάδες των 4 ή 5 ΜΟΝΟ, παραλαμβάνονται από ΙΧ και εξαφανίζονται προς Αθήνα... ΟΛΟΙ τους ανήκουν σε "εξωτικές" φυλές και ΚΑΝΕΝΑΣ στην καυκάσια ή έστω ινδοευρωπαϊκη...
στους συνοριακούς σταθμούς με ΣΚΟΠΙΑ και ΑΛΒΑΝΙΑ εισέρχονται

Μπαλτάκος: "Αν ενωθούμε ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε 50 χρόνια. Σκέφτομαι να φτιάξω κόμμα"

 Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μίλησε στην εφημερίδα "Real News" αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος και αναφέρει ως ημερομηνία - ορόσημο τις ευρωεκλογές. "Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα", αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος, επαναλαμβάνοντας ότι "ένστολοι και εκκλησία είναι πυλώνες του έθνους", θεωρεί λάθος ενδεχόμενη κεντρώα στροφή της ΝΔ. "Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει". Κάνει λόγο λοιπόν για επανένωση της Δεξιάς, συγκεντρώνοντας τα νούμερα

Μεγάλη ... "εθνική επιτυχία", την έπεσε στην Όλγα ο Ομπάμας!


Kefalogiannh Olga_Sexy_2
Σε μία διαφορετική συνέντευξή της, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, «αποκαλύπτει» πως, δεν... της "την έπεσε" αν και... «είναι επιρρεπής» - όπως χαρακτηριστικά είπε - ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ουάσινγκτον, με αφορμή την Εθνική Επέτειο τής 25ης Μαρτίου, και γενικότερα πως, «δεν το "παίζει" γκόμενα» όπως χαρακτηριστικά τονίζει, αλλά προσπαθεί...
Όμως, οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ... «Με θεωρείς νάρκισσο; Κι όμως δεν είμαι. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι... Δεν τον έχεις δει στις εκπομπές

Βίντεο από την σφαγή στο Slovyansk - O πρώτος νεκρός των δυνάμεων Αυτοάμυνας (upd)


(Aνανέωση 15:00) Βίντεο με τα αποτελέσματα της προβοκατόρικης επίθεσης των νεοναζί του "Δεξιού Τομέα" είδε πριν λίγο το φως της δημοσιότητας, στο οποίο απεικονίζονται ένας νεκρός και ένας τραυματίας και οι δύο ρωσόφωνοι, αποδεικνύοντας έτσι ότι και ρωσόφωνη πλευρά είχε απώλειες. Υπενθυμίζουμε ότι από τα "τυφλά" πυρά χτυπήθηκαν αδιακρίτως και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε ο στόχος ήταν να προκληθεί μια γενική αιματηρή συμπλοκή.


ΤΩΡΑ: Οι ναζιστές του Κιέβου επιτίθενται με στρατό και ελικόπτερα στους διαδηλωτές!-Εικόνες Κριμαίας στην Α.Ουκρανία: Δυνάμεις αυτοάμυνας ανέλαβαν τον έλεγχο οδικών αρτηριών και κυβερνητικών υπηρεσιών



UkraineSelfDefenceForcesL2

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΡΙΜΑΙΑΣ: «Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ NA ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ»


Πυρομαχικά και εκρηκτικά με προορισμό την Ελλάδα εντοπίστηκαν στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.

Μια περίεργη υπόθεση με «άρωμα» τρομοκρατίας εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στην Αλβανία όπου οι αστυνομικές αρχές της Κορυτσάς κατάσχεσαν - την Παρασκευή το βράδυ - κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα πάνω από 15 χιλιάδες σφαίρες πολεμικού όπλου, 30 συσκευασίες ισχυρής εκρηκτικής ύλης TNT (τρινιτροτολουόλιο), 60 τεμάχια χειροβομβίδων αμυντικού τύπου και 41 πυροκροτητές. 

ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΥΝΝΕΦΟ! Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ


Το δικό τους, προσωπικό γραμματόσημο απέκτησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, φορέα διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης – Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας..

Πρώην υπουργός Οικονομικών στη λίστα Λαγκάρντ, είχε κρύψει εισοδήματα 3.300.000 ευρώ!


Ακόμη ένα «λαβράκι» αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Πρόκειται για μια μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή η οποία μάλιστα τελέστηκε από πρώην πολιτικό που είχε θητεύσει και υπουργός Οικονομικών!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. Όχι, δεν είναι ο Μπόμπολας.

χρυσοχοιδης

Ανανεωμένο με την απάντηση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ: Η απάντηση του κυρίου Παναγιώτη Σκουρή, συμβούλου του κ. Χρυσοχοΐδη.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

Είναι ορισμένες φορές που αδυνατείς να περιγράψεις την πραγματικότητα στην Ελληνική δημοκρατία του 2014. Όσα και αν έχεις δει, όσο και αν πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον πάτο, ξάφνου ανοίγει μία καταπακτή που σε πετάει ακόμα βαθύτερα. Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε λίγο, διότι τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Δίνοντας απαντήσεις και σε ερωτήματα τύπου: Πόσο ξεχωριστός μπορεί να είναι ο κύριος Χρυσοχοΐδης για να επιβιώνει με διαφορετικές κυβερνήσεις, ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο κλπ.

ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ! ΒΟΜΒΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΝΤΟ! «Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΑΡΙΣΕ 220 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗ SIEMENS ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ»

eyaggelos_venizelos_pasok_0


Βόμβες μεγατόνων εκτοξεύει ο Χάρης Καστανίδης μέσα από το νέο του βιβλίο,αλλά θα  ιδρώσει  το αυτάκι του κ. Βενιζέλου;

Άρθρο – κόλαφος από δικαστή: Όπισθεν ολοταχώς!


Του Θ. Παναγόπουλου*

Με αφορμή την υπόθεση «Μπαλτάκος», ξύπνησαν οι μνήμες και μας οδηγούν σε ιστορικές αναδρομές.

Μέρος πρώτο:

Γαλλία 1654 . Βασιλιάς της Γαλλίας γίνεται ο Λουδοβίκος ΙΔ’, ο επονομαζόμενος « βασιλιάς Ήλιος».

Μόλις ανέβηκε στον θρόνο, κατήργησε αμέσως (με βασιλική πράξη…. νομοθετικού περιεχομένου και με την διαδικασία του κατεπείγοντος) κοινοβούλιο, υπουργικό συμβούλιο, πρωθυπουργό, υπουργούς και τον αρχιδικαστή και ανέλαβε ο ίδιος όλες τις εξουσίες , διακηρύσσοντας σε όλη την Γαλλία, « L’ Etat , c’ est moi », το κράτος είμαι εγώ! Στην βάση αυτής της αντίληψης, το πιο κτηνώδες μέτρο που πήρε, ήταν η θέσπιση του «Μαύρου Κώδικα» (Code Noir) ένας νόμος – μνημόνιο – , με το οποίο τσάκισε τους φτωχούς, τους κατατρεγμένους, τους άστεγους και τους σκλάβους, που τους

χαρακτήριζε «έπιπλα », κάτω από την απόλυτη εξουσία των αφεντικών τους.

Eίναι οριστικό: De facto απόσχιση της Ανατολικής Ουκρανίας - Ερωτηματικό η Οδησσός


Ανακοίνωση έβγαλαν πριν από λίγο οι αστυνομικοί της Berkut που πλέον έχουν ενσωματωθεί εντος των ουκρανικών αστυνομικών ειδικων δυνάμεων, ότι πλέον " ο μόνος σκοπός μας είναι η υπεράσπιση του Ντονέτσκ!. Είμαστε και εμείς μέρος του λαού, και ποτέ δεν είμασταν εναντίον του,ότι εντολές κι αν μας έδωσαν δεν θα εκτελεστούν!". Είναι η οριστική ακύρωση της εξουσίας του Κιέβου σχεδόν σε όλη την Ανατολική Ουκρανία.