ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Γιατί θέλουν να εξοντώσουν τις μέλισσες;

Σε λίγες ώρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ψηφίσει για το αν θα απαγορεύσει τα τοξικά παρασιτοκτόνα που σκοτώνουν τις μέλισσες σε όλο τον κόσμο και απειλούν την τροφή μας. Οι μεγάλες εταιρείες επωφελούνται από αυτά τα άθλια παρασιτοκτόνα εξασκούν εξαντλιτικές πιέσεις για να αποτρέψουν την απαγόρευση και έχουμε πληροφορηθεί ότι οι κυβερνήσεις πρόκειται να υποκύψουν, εκτός αν αισθανθούν την πίεση της κοινής γνώμης!

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!

 
Άλλοι ασχολούνται με προφητείες και κάνουν δικές τους ερμηνείες!
Δεν λένε τουλάχιστον «έτσι μου λέει ο λογισμός », αλλά «έτσι είναι», και λένε ένα σωρό δικές τους θεωρίες. Μερικοί πάλι τα ερμηνεύουν όπως θέλουν, για να δικαιολογήσουν τα πάθη τους.

"ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ" Οι Όρκοι των Αρχαίων Ελλήνων Πολεμιστών

Ὅρκος Ἀθηναίων ἐφήβων 
…πλείω δὲ καὶ ἀρείῳ…
Κρατώντας τὰ ὅπλα ποὺ τοῦ ἐμπιστευόνταν ἡ Πατρίδα, ὁ
Ἀθηναῖος ἔφηβος μπροστὰ στὸ ναὸ τῆς Ἀγραύλου ἔδιδε τὸν
παρακάτω ὅρκο:
 

Για της Ελλάδας το γαμώτο!


Τι είχε σχεδιάσει ο Κισινγκερ από το 1983 για την ελληνική κρίση, τα κοιτάσματα και τις γερμανικές αποζημιώσεις!!

Τι είχε σχεδιάσει ο Κισινγκερ από το 1983 για την ελληνική κρίση, τα κοιτάσματα και τις γερμανικές αποζημιώσεις

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)
μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)

ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥ Ή ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;


THEMIS
Εχετε δει ποτέ σε δίκη κατηγορουμένους και δικαστές να αγκαλιάζονται και και να αλληλοασπάζονται μετά την αθώωση των πρώτων?
Κι όμως έγινε κι αυτό!!!! .
Σε μια παρωδία δίκης, χθές το πρωι το ναυτοδικειο πειραια, σε καραμπινατη υποθεση παραβασης καθήκοντος, έβγαλε "λαδι" τους εκλεκτούς κατηγορούμενους Μ...Κ.Β ...

ΣΔΟΕ: Σώμα Δίωξης Όλων των Ελλήνων !!!


Καταθέτεις στην τράπεζα; Είσαι φοροφυγάς! Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή (vd)Η νέα τακτική του ΣΔΟΕ μας καθιστά όλους φοροφυγάδες! Ακόμη και το χαρτζιλίκι του παππού για το εγγόνι που κατατέθηκε στην τράπεζα του πατέρα – ελεύθερου επαγγελματία, θεωρήθηκε εισόδημα!Απλά, αρνούμαιΑρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Ένα αέρος εδάφους...έτσι απλά!

       Όταν οι προδότες θα είναι όλοι μέσα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! BOB MANDEL Ο εμπνευστης του ΕΥΡΩ δηλωσε πως ο στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της ΕλλαδαςΗ δημιουργια του ευρω ειχε σαν στοχο να υποδουλωσει τις εκλεγμενες κυβερνησεις σε μια οικονομικη φορμουλα.
Η οικονομικη αυτη φορμουλα λεγεται ο κανονας του3% και ο τελικος σκοπος ηταν να δημιουργηθει
κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατια.
Δειτε το βιντεο.

Γνώριζαν οι αρχαίοι Ελληνες για την έλευση του Χριστού;

 

Τα εξουσιαστικά ιερατεία που υπογείως κινούν τα νήματα του κόσμου και κατευθύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Γνώση… προσπαθούν εδώ και πολλούς αιώνες – πλαστογραφώντας τις πηγές ή αποκρύπτοντάς τες – να φέρουν σε σύγκρουση τον Ελληνισμό με τον Χριστιανισμό. Ξέρουν ότι…η σύνδεση αυτών των δύο δυνάμεων είναι το ισχυρότερο εμπόδιο για την υλοποίηση των υποχθόνιων σχεδίων τους, ξέρουν ότι αν οι λαοί γαντζωθούν πάνω σ’ αυτά, θα είναι αδύνατο να εφαρμόσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων.