ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ "24 βαλλιστικά συστήματα Iskander κατέβασε η Ρωσία στη Συρία" λέει το Ισραήλ


Οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται ότι προ ημερών οι Ρώσοι παρέδωσαν 24 βαλλιστικά συστήματα των τακτικών πυρασύλων Iskander, στις δυνάμεις του Άσαντ, κάτι που οι Ρώσοι δεν το επιβεβαιώνουν.
Mε δεδομένο ότι είναι ο πιο προηγμένος τακτικός πύραυλος στον κόσμο λόγω της τροχιάς που ακολουθεί (στην κυριολεξία τεθλασμένη), όντως θα δημιουργούσε ανυπέρβλητα προβλήματα στις ΝΑΤΟικές δυνάμεις.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΛΕΥΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ
Δεν είναι δυνατό να μας βομβαρδίζουν καθημερινά τα κανάλια της εθελοδουλίας με την προπαγάνδα του ‘εγκαταλείψτε τη χώρα για μια καλύτερη ζωή’ και αυτό να περνάει έτσι, δίχως να διαμαρτύρεται κανένας.

Απελπιστικά είναι τα στοιχεία που δημοσίευσε η –διόλου αθώα– εταιρείας ευρέσεως εργασίας Adecco για την πρόθεση των Ελλήνων εργαζόμενων να μεταναστεύσουν...


Τα Ισραηλινά πουλιά της ερήμου ...Στα Ελληνικά βουνά !Η πρόκληση...και μια άσκηση που έδειξε σε όλους,πόσο κοντά είναι τα κέντρα αεράμυνας της Τουρκίας και πόσο εύκολα είναι να χτυπηθούν πρίν τα Ελληνικά  F-16   ''γονατίσουν'' την Τουρκική Αεροπορία !
Σε μια πτήση πάνω από μια περιοχή γεμάτη από ψηλά Ελληνικά  βουνά, το καθένα πάνω από 8.000 πόδια, οι Ισραηλινοί πιλότοι 
θυμούνται με ένα χαμόγελο οι προπονήσεις είχαν διεξαχθεί πάνω από το βουνό Hermon στο Ισραήλ, το μοναδικό βουνό στην κορυφή του οποίου Ισραήλ φθάνει περίπου το μισό ύψος του κορυφές στην περιοχή της Πελοποννήσου .

Τουρκικό μήνυμα στους εφέδρους: «Η δική μας Θράκη»…


Όπως μας ενημέρωσαν οι εθελοντές έφεδροι, πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε απέναντι από τα γραφεία της λέσχης αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία (η σημαία της ανεξάρτητης Θράκης, αυτή που βλέπουν δίπλα ακόμα και σε βουλετές του ελληνικού Κοινοβουλίου ορισμένοι και δεν αισθάνονται καμία ανάγκη να αντιδράσουν)… Σύμφωνα με όσα μας λένε και δεν έχουμε λόγο να τα αμφισβητήσουμε, είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει και πάντα μετά από κάποια δραστηριότητα της λέσχης στην Θράκη.

ΚΑΘΟΔΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΛΟΥ-ρωσική Μοίρα για την Α.Μεσόγειο μέσω ... Ινδικού Ωκεανού με αντιτορπιλικά


Μια δεύτερη Μοίρα ρωσικών πολεμικών σκαφών του Στόλου της Βόρειας Θάλασσας απέπλευσε χθες από την ναυτική βάση του Severomorsk υποτίθεται για να ενισχύσει τις αντιπειρατικές αποστολές στον ... Ινδικό Ωκεανό, αλλά τελείως ... συμπτωματικά θα βρεθεί στην Α.Μεσόγειο τις ίδιες ακριβώς ημερομηνίες με την Μοίρα του Στόλου της Βαλτικής  με την φρεγάτα Yaroslav Mudry, τα αποβατικά κλπ. 

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!Ψέματα σας λένε ότι κέρδισε ο Στουρνάρας. Ο Αρειος Πάγος του έτριψε στη μούρη τον εκβιασμό του. Τα μεγάλα κανάλια έπαιξαν παραποιημένη την είδηση!

ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΚΡΥΦTΗΚΕ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 3.200 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ- ΣΚΙΑ


Πήγε να το παίξει άνετος στο Λογιστήριο του Κράτους και άκουσε τα σχολιανά του από ανθρώπους που έγιναν φουκαράδες από τον ίδιο και τον μειοδότη συνεργάτη του.
Τον Βενιζέλο, υπηρετικό προσωπικό του προφυλακισμένου Λαυρεντιάδη. Οι μικρομολογιούχοι που τους έκλεψαν, ήταν εκεί.

Κάτι προσπάθησε να ψελίσει στο Ρόιτερς που τον "βίδωσε" και κρύφτηκε σαν τα γυναικάκια του δρόμου στις αγκαλιές των κρατικοδίαιτων σωματοφυλάκων του που τους πληρώνουμε αδρά για να τον προστατεύουν.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ 15 φορές την ημέρα περνά πάνω από την Ελλάδα ο τουρκικός κατασκοπευτικός δορυφόρος


Με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας οι οποίες βασίζονται και σε σχετική ενημέρωση ξένης μεγάλης μυστικής υπηρεσίας ο τουρκικός δορυφόρος Göktürk-2 ήδη ξεκίνησε να στέλνει φωτογραφίες σε τουρκικό κέντρο ανάλυσης στην Άγκυρα από στόχους επί ελληνικού εδάφους.

Θεέ μου, πάρε με !
Πόσοι άνθρωποι σε δύσκολες στιγμές δεν το λένε! Οι περισσότεροι όμως δε γνωρίζουν ότι είναι αμαρτία κι ότι αποτελεί έλλειψη υπομονής κι ελπίδας στη βοήθεια του Θεού. Το ακόλουθο όμως περιστατικό , το βεβαιώνει ξεκάθαρα. Το διηγήθηκε με πολλή ταπείνωση και συναίσθηση ένας σεβαστός ιερέας, ο οποίος έχει πνευματικά παιδιά και στην επαρχία και στην Αθήνα. Είπε:.....
«Εγώ, αφ’ ότου έγινα ιερέας , με κυνήγησε η συκοφαντία (το σύγχρονο μαρτύριο) . Πότε με τον έναν τρόπο , πότε με τον άλλον, με πίκραιναν και με καταρράκωναν πολλοί, με ψευδείς κατηγορίες. Αυτό γινόταν επανειλημμένα. Τόσο πόνεσα και τόσο κουράστηκα , που λύγισα κι αρκετές φορές είπα: “Θεέ μου, πάρε με!”. Και τελικά , με πήρε!…”.