ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Δημιουργούν ἐσκεμένα βλακοειδής κινήσεις πανικού πού ἀφορούν τἤν συγκέντρωση τών ἀποδείξεων, για να μας πασάρουν σάν μοναδική λύση την φοροκάρτα. Μετέπειτα την καρτα πολιτη, και στο τέλος το χάραγμα

Αλλάζει ξανά το καθεστώς για την συγκέντρωση των αποδείξεων αφού φαίνεται ότι μπαίνει τέλος στην γνωστή εικόνα με τους πολίτες να κουβαλούν φακέλους και σακούλες με αποδείξεις για να μπορέσουν να στηρίξουν το αφορολόγητό τους.

Φέτος λοιπόν οι αποδείξεις από τις δαπάνες θα δηλώνονται σε αριθμό, δηλαδή...

Άλλη μια μέρα γιουχαρίσματος για τον Πάγκαλο [video]


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μαζί με τον πρέσβη της Κίνας παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, για να παρακολουθήσει παιδικές επιδείξεις της πολεμικής τέχνης Κουνγκ Φου.
Κι ενώ ο Θ. Πάγκαλος ετοιμαζόταν να...απονείμει το μετάλλιο σε έναν μικρό αθλητή, από όλες τις κερκίδες ακούστηκαν αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Βέβαια, ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αποφανθεί για τους... δράστες της αποδοκιμασίας, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για τους γνωστούς «τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ». 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 200 ΑΤΟΜΑ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΣΤΗΝ..."ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ" ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Η εικόνα τα λέει όλα:

Παρά την τρομακτική διαφήμιση της σημερινής "εκδήλωσης" με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΙΣΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (!!!).....
οι αναρχοπρακτορίσκοι μαζί με ελάχιστους λαθρομετανάστες (τους πήραν...χαμπάρι κι εκείνοι!) μόλις και μετά βίας κατόρθωσαν να...
μαζέψουν 200 άτομα, σύμφωνα με τις πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις!

"Εν ψυχρώ" εκτέλεση τριών Γάλλων αλεξιπτωτιστών -Αναζητείται ο δράστης

Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει, σήμερα, με εντατικό ρυθμό τις έρευνές της για να εντοπιστεί ο δράστης τριών "εν ψυχρώ" δολοφονιών ένστολων αλεξιπτωτιστών --στις βάσεις Τουλούζης, Μοντομπάν--, οι οποίες έγιναν με το φως της ημέρας.

 Τα θύματα πυροβολήθηκαν όλα στο κεφάλι. Ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και έφερε κάσκα. 
 
Την ταυτότητα του δράστη, το κίνητρό του, δεν μπορεί μέχρις ώρας να αποκαλύψει κάποιο νεότερο σημαντικό στοιχείο, που συγχρόνως θα βοηθούσε πολύ ώστε να μην υπάρξει συνέχεια της δράσης του, δήλωσε ανωνύμως μια πηγή της αστυνομίας. Πρόσθεσε ότι "τεράστιες δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, ώστε να σημειωθεί πρόοδος των ερευνών με στόχο τον εντοπισμό του δράστη", που διέφυγε χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. 

"Ο δολοφόνος γνωρίζει...

Kαταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών με έναν αλλοδαπό νεκρό στη Θεσσαλονίκη



Στο θάνατο ενός αλλοδαπού οδήγησε
έλεγχος ρουτίνας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στην εθνική οδό όταν οι αστυνομικοί θέλησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο ναρκωτικών
σε ένα μαύρο Golf, στο οποίο επέβαιναν τρεις αλλοδαποί.

Οι αλλοδαποί δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών και προσπάθησαν να.....
διαφύγουν. Μάλιστα σε κάποιο σημείο εμβόλισαν ένα περιπολικό που προσπάθησε να τους αποκλείσει και τελικά κατέφυγαν πίσω από ένα βενζινάδικο.

Εκεί τους έφτασαν τα μέλη της ΟΠΚΕ, ένας από τους οποίους όταν είδε κάποια λάμψη άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να πετύχει τον ένα από τους τρεις αλλοδαπούς στο κεφάλι. Σε ένα πρώτο έλεγχο στο αυτοκίνητο με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν οι αλλοδαποί βρέθηκαν 30 κιλά ινδικής κάνναβης.
 thestival.gr 

Ράκος ο Γιώργος Νταλάρας μετά το γιαούρτωμα!

Σχόλιο ataktesfones: Δηλαδή τώρα θα λέγεται  Νταλα...Ράκος ;



 Απαρηγόρητος είναι σύμφωνα με το «Καρφί» ο Γιώργος Νταλάρας μετά τις τελευταίες επιθέσεις που έγιναν εις βάρος του κατά τη διάρκεια των συναυλιών του.

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι με το που επέστρεψε στο καμαρίνι του μετά τα έκτροπα του γηπέδου της Δάφνης, ξέσπασε σε λυγμούς και...

ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ...


ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΟΧΙ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (90%) ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ UNITED SNAKES OF AMERICA...
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο Geithner ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ «ΔΙΝΕΙ» ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...

ΔΝΤ: Πάρτε και άλλα μέτρα, αλλιώς «άτακτη έξοδος»…


Για την ανάγκη «αυστηρής τήρησης» της δανειακής σύμβασης προειδοποιεί το ΔΝΤ στην έκθεσή του τονίζοντας ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει «άτακτη έξοδο» από την Ευρωζώνη χωρίς χρηματοοικονομική στήριξη από την Ευρώπη, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Το Ταμείο επισημαίνει την ανάγκη εξοικονόμησης 14 δισ. ευρώ (περίπου 7% του ΑΕΠ), ώστε να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2013 και 2014 και προειδοποιεί ότι καθυστερήσεις στην προώθηση διαρθρωτικών μέτρων θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε βαθύτερη ύφεση. Στην έκθεσή του, αναφέρει ότι τα 14 δισ. θα πρέπει να βρεθούν από μέτρα και αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.>>>>>>>>

Ο Αξιόπουστας λέει στο BBC πως θα ανοίξει σχολή!!! (video)



"Η Ελλάδα είναι η χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία. Σκεφτόμουν να ανοίξω μια σχολή για την εκπαίδευση των πολιτικών, με εκπαίδευση για τη δημοκρατία", είπε σε συνέντευξή του πριν από λίγο στο BBC στην εκπομπή της Ζeinab Badawi ο Γιώργος Παπανδρέου, αποκαλύπτωντας τι θα κάνει στο μέλλον.

"Και βεβαίως θα αγωνίζομαι για τη χώρα μου για έχει τεράστιες δυνατότητες", πρόσθεσε.
Δείτε το video με το ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΑ να μιλάει.

Φρέσκοι Έλληνες, προς εξαγωγή.





Εδώ στην Ελλάδα όλοι κινούνται στην σφαίρα της ενεργητικής σχιζοφρένιας.
Ακούμε από τα ΜΜΕ του συρφετού της παρακμής από την αρχή αυτής της οικονομικής κρίσης ότι πρέπει να αυξηθούν οι εξαγωγές μας, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει να βγούμε από την οικονομική κρίση.
Τα ίδια όμως αυτά ΜΜΕ του συρφετού της παρακμής και της σχιζοφρένειας, αντί να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα παραγωγικό κλιμα, προτρέπουν τους Έλληνες να φύγουν στο εξωτερικό.

Οι προδότες θα ψοφήσουν, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθένει


Όλο το έθνος αδικείται όταν αδικείται ένας μόνος πολίτης.
ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ
Μας έκανε λίγους γιατί έχει πολλούς πούναι πολλοί.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΤΗΣ
Είναι γλυκύς ο θάνατος μόνον όταν κοιμώμεθα εις την πατρίδα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ
Τούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί κι αμαθείς, και πλούσιοι και φτωχοί, και πολιτικοί και στρατιωτικοί, και οι πλέον μικρότεροι άνθρωποι. Όσοι αγωνιστήκαμεν, αναλόγως ο καθείς, έχομεν να ζήσομεν εδώ. Το λοιπόν δουλέψαμεν όλοι μαζί να τη φυλάμε κι όλοι μαζί, και να μη λέγει ούτε ο δυνατός “εγώ”, ούτε ο αδύνατος. Ξέρετε πότε να λέγει ο καθείς “εγώ”; όταν αγωνιστεί μόνος του και φκιάσει ή χαλάσει, να λέγει “εγώ”. Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί και φκιάνουν, τότε να λέμε “εμείς”. Είμαστε στο “εμείς” κι όχι στο “εγώ”. 
Μακρυγιάννης
Την Ελλάδα και τα μάτια μας.
Άτακτες φωνές





 

Καλό βόλι



Πασόκε, ξέρεις ποιος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξέρεις το ρόλο που έχει διαδραματίσει, τα αμαρτωλά νομοσχέδια που έχει περάσει στις υπουργικές του θητείες, ξέρεις για τα υποβρύχια, για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ξέρεις ποιοι ευθύνονται για τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης, ξέρεις ποιοι είναι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας, για τους χιλιάδες άστεγους, για τους χιλιάδες νέους -και μεγαλύτερους- που εκδιώκονται, ουσιαστικά, από τη χώρα και φεύγουν μετανάστες, για τους εκατοντάδες που δεν άντεξαν και έβαλαν τέλος στη ζωή τους, για τα εκατομμύρια συμπατριώτες σου που χάνουν κάθε μέρα την αξιοπρέπειά τους. Τα ξέρεις όλα. Και τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία.
Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει πια. ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΆΟΣ υπέγραψαν την καταδίκη και την καταστροφή της χώρας και των πολιτών της. Το ξεπούλημα της χώρας δεν είναι κάτι αφηρημένο. Έχει υπογραφές και ονόματα.

Μας εκβίαζαν με χρεοκοπία για πληρωθεί η ΕΚΤ του πρώην αντιπροέδρου της κ. Παπαδήμου!


Ο κ. Παπαδήμος ως αντιπρόεδρος της ΕΚΤ με τον πρώην πρόεδρο κ.Τρισέ
Πόσο έχει ο μήνας την Τρίτη; 20 Μαρτίου, είναι η μέρα για την οποία έγινε όλος αυτός ο χαμός με το νέο δάνειο και το Μνημόνιο. Τότε έπρεπε η Ελλάδα να πληρώσει το περίφημο ομόλογο των 14 και πλέον δις ευρώ αλλιώς θα είχαμε στάση πληρωμών και χρεοκοπία.
Θυμάστε τους εκβιασμούς, τις απειλές και τα διλήμματα που έλεγαν ή παίρνετε νέο δάνειο και μέτρα ή χρεοκοπείτε στις 21 Μαρτίου;
Τώρα λοιπόν που πήραμε τα μέτρα και θα αρχίσει να εκταμιεύεται και το νέο δάνειο… σωθήκαμε. Εμείς και μαζί και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μαζί φυσικά με τις εθνικές τράπεζες οι οποίες, να θυμηθούμε ότι δεν πήραν μέρος στο κούρεμα αν και διαθέτουν ομόλογα αξίας άνω των 50 δις ευρώ.

Έλληνες δικαστές διώκουν την Ελλάδα για την "μακεδονική" και "τουρκική" μειονότητα!!!



Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την «μακεδονική» και «τουρκική» μειονότητα...


Ξένοι μετανάστες φεύγουν από κρητικά χωριά αρπάζοντας ό,τι βρουν!





Όλο και αυξάνονται τα περιστατικά με μετανάστες που, λόγω της οικονομικής κρίσης, φεύγουν... νύχτα από τα χωριά της Κρήτης, παίρνοντας μαζί τους... ακόμη και τα λεμόνια!
 

Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – μακελειό στην ΕΡΤ για να μην παιχτεί το βίντεο!

20120317-160228.jpg 


Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.
Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους. Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.
Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει..

Θόδωρος Τσουκάτος> -Όσοι και να ψηφίσουν εμείς θα τους βγάλουμε 130.000!

Η σύσκεψη της κλειστής ομάδας των βενιζελικών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η φιγούρα του επανακάμψαντος στρατηγού, στο πλευρό του Βενιζέλου, Θόδωρου Τσουκάτου -ο οποίος παραδέχθηκε ότι πήρε 1 εκατ. από τη Simens  και το πήγε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
To θέμα της σύσκεψης δεν είναι άλλο από την εκλογή της Κυριακής και πιο συγκεκριμένα η αποφυγή του πολιτικού στραπάτσου για τον Βενιζέλο.

Η παρέα του Τσουκάτου τρέμει στην ιδέα ότι δεν θα συμμετάσχουν στη ψηφοφορία ούτε 5000 βλαμμένοι Πασόκοι και καταστρώνει σχέδιο-σχεδία.

-Ότι και να γίνει εμείς θα βγάλουμε προς τα έξω ότι ψήφισαν 130.000!
Ακούγεται να λέει ο στρατηγός Τσουκάτος χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.
Εκείνη τη στιγμή κάποιος θα παρατηρήσει...

Έκτακτο απο τον Άγιο Παντελεήμονα: η ΕΛΑΣ επιτίθεται στους κατοίκους!!!!

 

Συμβαίνει τώρα: η ανθελληνική αστυνομία ξεκίνησε επίθεση στους συγκεντρωμενους κατοίκους, παραδόξως δεν έκανε την καθιερωμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων αλλά προχώρησε σε ωμή βία! Στην περιοχή επικρατεί ένας πανικός οπου οι μισθοφόροι της συγκυβέρνησης χτυπούν απροκάλυπτα και ανελέητα τους κατοίκους!! 
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ............

Και η Ιρλανδία του μνημονίου ανακάλυψε πετρέλαιο! ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΝΤ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

 

Την πρώτη πετρελαιοπηγή στην χώρα ανακάλυψε Ιρλανδική εταιρεία! Η Providence Resources δήλωσε ότι ανακάλυψε το κοίτασμα 70 χλμ. ανοιχτά των ακτών του Κορκ, με δυνατότητα άντλησης 4.000 βαρελιών την ημέρα. Η Ελλάδα βρήκε πρόσφατα πετρέλαιο σε 3 οικόπεδα και ξεκινά έρευνες σε διψήφιο αριθμό οικοπέδων σε όλη την επικράτεια, η Κύπρος που την απείλησαν λίγο με εκρήξεις, υποβαθμίσεις κτλ, βρήκε πετρέλαιο και φυσικό αέριο…
Βρε τι ανακαλύψεις γίνονται «ξαφνικά» σε χώρες του Μνημονίου . . . Αν βρει και η Πορτογαλία, ε τότε θα μιλάμε για «ενεργειακό θαύμα» στην Ευρωζώνη! 



πηγη

Σολάνα: Μην «κολλάτε» στην εθνική κυριαρχία


Σολάνα: Μην «κολλάτε» στην εθνική κυριαρχία Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ και πρώην επικεφαλής της εξωτερικής πολιτική της Ε.Ε. Χαβιέ Σολάνα επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της εθνικής κυριαρχίας.
Από τη στιγμή που η Ελλάδα βρέθηκε στην αγκαλιά τουμηχανισμού της τρόικα και υπέγραψε το πρώτομνημόνιο, βασικό ζητούμενο ήταν, και συνεχίζει να είναι, το θέμα της εθνικής κυριαρχίας.
Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή τον δημοσιονομικό «εκτροχιασμό» της ελληνικής οικονομίας, πρότειναν πολλές φορές, και εν μέρει πέτυχαν, την άρση της εθνικής

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ!!!

Είναι Καινούργιο φρούτο κι αυτό, Λάβετε γνώση και εσείς.Αν οδηγείς νύχτα και ξαφνικά σου πετάξουν αυγά στο παρμπρίζ, επουδενί λόγο μην βάλεις μπρος τους υαλοκαθαριστήρες και το σύστημα πλυσίματος τζαμιών.
Τα αυγά αναμειγμένα με το νερό θα μετατραπούν σε ένα γαλάκτωμα που θα...

ΕΛΛΑΔΑ:ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΡΩΩΝ.........

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!!!
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ.......

                    

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Η μοναδική απάντηση στον Παπαδήμο και όσους επιχειρούν “διαπραγμάτευση” της Μακεδονίας.

ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ.......ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ........

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΟ!!!!
ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!

                   

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Παράδεισος φοροδιαφυγής το Κρανίδι - ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ ΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ OFFSHORE (βιντεο)



Η πόλη της Αργολίδας με τους 5.000 κατοίκους είναι για πολλούς το ελληνικό Λίχτενστάιν ή αλλιώς ο παράδεισος των ελληνικών offshore... Πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν στην κατοχή τους μεγάλες εκτάσεις ή πανάκριβες βίλες, οι ιδιοκτήτες των οποίων αποφεύγουν να πληρώσουν φόρους...

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, το ΣΔΟΕ στην Αργολίδα, προχωρά στο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των υπαλλήλων στην πολεοδομία αλλά και στην εφορία, για να .......

Και ξαφνικά…Τα ελληνικά CDS δεν είναι 3,18 δισ. δολάρια… Είναι 13,405 δισ. δολάρια και ανεβαίνουν…

Γίναμε μάρτυρες για άλλη μία φορά της άθλιας προπαγάνδας των τοκογλύφων με σκοπό να αμβλύνουν τις αντιδράσεις του κόσμου και να γελοιοποιήσουν το θέμα των ασφαλίστρων κινδύνου. Ποιοί; Μα φυσικά οι ντόπιοι συνεργοί τους, οι μπιζναδόροι τουΤΤ το οποίο εσχάτως βάφτηκε καταγάλανο μοιράζοντας αφειδώς χρήμα για να βουλώσει στόματα. Θυμηθείτε την τακτική τους. “Δεν πληρώνονται τα CDS!” “Πληρώνονται αλλά είναι λίγα!” και τώρα, σιωπή…

Εννοείται ότι το ακριβές ποσο δεν θα μαθευτεί ποτέ, αφού η μόχλευση των γυμνών προϊόντων είναι ασύλληπτη, ακόμα και από εξελιγμένες αγορές με ανάλογες ελεγκτικές αρχές, όπως η Αμερικάνικη.
Εσείς βέβαια το γνωρίζετε εδώ και 12 μήνες όταν αποκαλύψαμε ακόμα και τα πρόσωπα που έστησαν το παιχνίδι, τα ίδια με το κόλπο της Lehman.
Θα αναρωτηθειτε δικαίως…

ΔΕΙΤΕ ΔΑΠΑΝΗ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΨΗΣ!!!

 

Λεφτά υπάρχουν θα το λέμε και θα το ξαναλέμε... υπάρχουν πάρα πολλα λεφτα!!! Οι καρεκλοκένταυροι της κυβέρνησης υπογράφουν ότι δαπάνη βρεθεί μπροστά τους.. Ο "αλεξιπτωτιστής" υπουργός Παντελής Καψής εγκρίνει διαφήμιση ύψους....
939.600 ευρω για να ενημερωθούμε για την ισότητα των φύλων... 

ISOTITATWNF



















πηγη

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Τσετίν Μαντατζη στην Ξάνθη και Κοτζά Μουμίν Ριτβάν στην Κομοτηνή είναι σε συζητήσεις με την Δημοκρατική Αριστερά.

Ο Ιλχάν Αχμέτ θυμάται τις παλιές του δόξες και μάλλον την στρίβειν δια του αρραβώνος από την Ντόρα, βάζοντας πλώρη σε γνωστούς γνώριμους δρόμους που τον ανέδειξαν. 

Βασιλικότεροι του βασιλέως στον Τούρκο πρέσβη γνωστοί μειονοτικοί δημοσιογράφοι, που φαίνονται ότι είναι αποστασιοποιημένοι αλλά ξέρουν καλά το παιγνίδι και το δούλεμα ελληνικών και τουρκικών αρχών.
 


Απρόβλεπτοι είναι οι μειονοτικοί υποψήφιοι στην Ροδόπη και την Ξάνθη  που βλέποντας.......

Περίεργο παιχνίδι σε βάρος της Κρήτης!



Ένα μυστήριο παιχνίδι φαίνεται ότι παίζεται σε βάρος της Κρήτης και κανείς δε γνωρίζει…
πως θα εξελιχθεί…
Τι συμβαίνει τελικά με τη ΡΑΕ και τους καταλόγους της; Που θα τοποθετηθούν τελικά ανεμογεννήτριες; Ποιός ο σχεδιασμός και ποιό το κόστος;
Σύμφωνα με τα λεγόμενα μέλους της Οικολογικής Οργάνωσης, ο νέος ανανεωμένος χάρτης της ΡΑΕ επιφυλάσσει σε όλους τους Κρητικούς μια εξαιρετική έκπληξη: νέες αιτήσεις της ΔΕΗ, Ανανεώσιμες στην Ντία και στις Διονυσάδες! Τα στοιχεία αυτά φαίνονται

Αηδία: Ξαναπροσέλαβε ο Βενιζέλος τον εβραίο-gay (σύμφωνα με τον ίδιο) και απόφοιτο Λυκείου σύμβουλο που τον συνοδεύει σε ταξίδια σαν ιδιώτης

 
Θυμάστε την υπόθεση με τον διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας του Βενιζέλου (ο Βενιζέλος το έχει μαζί του από την εποχή που ήταν υπουργός Πολιτισμού επί Σημίτη), Ηλία Βεργίτση, που αποκάλυψε η Ζούγκλα του Μάκη; Θυμάστε ότι ήταν ο υπάλληλος του Βενιζέλου που πόζαρε γυμνός, σαν Seile Sistigrev (που αν το διαβάσουμε ανάποδα βγάζει το: vergitsis elies) σε φώτο που ανέβαζε σε σελίδες για ομοφυλόφιλους και ζητούσε συγκατοίκους για μερικές μέρες απ’ το εξωτερικό χωρίς αποδείξεις και μαλακ@@@; Θυμάστε πως η Ζούγκλα αποκάλυψε ότιέλεγε για τον εαυτόν του ότι είναι ένας φιλικός gay, εβραϊκής καταγωγήςΘυμάστε πως μετά την αποκάλυψη “παραιτήθηκε”; 

ΤΟ ΝΕΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

 Σε 45 ημέρες οι σαρωτές πινακίδων οχημάτων αναγνώρισαν 3.244.817 πινακίδες και εντόπισαν 3.340 ύποπτα οχήματα
 
H ΕΛΑΣ εξαρθρώνει συμμορίες κακοποιών και εντοπίζει εκατοντάδες κλεμμένα αυτοκίνητα με ένα νέο «μυστικό όπλο»! Πρόκειται για έναν ειδικό σαρωτή των «ύποπτων» πινακίδων που έχει τοποθετηθεί τις τελευταίες ημέρες σε 30 περιπολικά και εντοπίζει μαζικά αυτοκίνητα που έχουν κλαπεί και τα οποία πολλές φορες χρησιμοποιούνται για την οργανωση εγκληματικών επιθέσεων ή άλλων ένοπλων ενεργειών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι...

ΠΑΣΟΚ: Δικαίωμα ψήφου στους 16χρονους...Αλλά και στους λαθρομετανάστες !


Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Βαγγέλα βοήθεια μας ... ώχ τα χάλια μας 
Στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Ε.Βενιζέλου, μπορούν να ψηφίζουν μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, από 16 ετών.
Αλλά και λαθρομετανάστες και μετανάστες,με την επίδειξη του διαβατηρίου και πολίτες κρατών-μελών της Ε.Ε. και γενικά, όποιος θέλει.
Άλλωστε το στοίχημα δεν είναι, ποιός θα εκλεγεί, αλλά πόσοι θα συμμετέχουν, αν και είμαστε βέβαιοι, ότι ...

Απελαύνονται 700.000 Χριστιανοί στο Βόρειο Σουδάν

Περίπου 700.000 Σουδανοί, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Χριστιανοί, θα πρέπει να φύγουν από την χώρα του Βόρειου Σουδάν μέχρι τον Απρίλιο και να μεταναστεύσουν στο Νότιο Σουδάν έπειτα από νόμο που ψηφίστηκε στο Βόρειο Σουδάν.


Ο νόμος αναφέρει ότι όσοι θεωρούνται «ηθικώς» Νότιοι Σουδανοί θα πρέπει να μεταναστεύσουν και να φύγουν από το Βόρειο Σουδάν ή να κάνουν αίτηση για παραμονή με την ίδια διαδικασία που ακολουθούν οι μετανάστες!!

Αυτό είναι αντίθετο με τις πολλές έρευνες που έχουν γίνει οι οποίες αναφέρουν ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στη χώρα του Βόρειου Σουδάν.

Το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προειδοποιεί ότι:...

Θαύμα, θαύμα… ΚΑΙ Η ΝΔ ΘΑ… ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! Είδατε τι κάνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;;;


 
Είδατε τι κάνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής; Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα μπούνε στη βουλή. Μέχρι και η Παπαρήγα θα γίνει… ρατσίστρια!

Αν νομίζετε ότι είναι μόνον ο Καρατζαφέρης που –εντελώς ξαφνικά- ανακάλυψε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και που… απείλησε ότι θα τους… διώξει όλους, κάνετε λάθος! Τώρα και ο Antony Samaras… απειλεί ότι θα κάνει το ίδιο! Μόνο που δεν εκτοξεύει
τις απειλές του δημοσίως, αλλά μέσα στις κλειστές πόρτες των κομματικών συνελεύσεων. Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο Σαμαράς στα στελέχη του της Α΄Αθηνών, σύμφωνα με τα parapolitika:

Πρόκληση: Δίνουν αυξήσεις σε συνεργάτες υπουργών!


Αυξήσεις σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση σε μία περίοδο...
 
Πρόκληση: Δίνουν αυξήσεις σε συνεργάτες υπουργών!
που μισθοί, συντάξεις και επιδόματα μονάχα... ψαλιδίζονται!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλια που προβλέπει αυξήσεις από 8,3% έως 25,6%.

Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 104 ευρώ έως ακόμη και 580 ευρώ. 

Απήγαγαν τον πρ. των Βενζινοπωλών Τρικάλων


Έξι ώρες ομηρείας πέρασε ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Τρικάλων, Τάσος Γκούμας. Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου βρέθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από τον τόπο απαγωγής του, και αφού πρώτα η σύζυγός του κατέβαλε τα λύτρα που ζητούσαν οι τρεις απαγωγείς.Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Γερμανοί πολίτες βοηθούν Έλληνες


Οι κάτοικοι της πόλης Χάιλιγκενχάφεν στη βόρεια Γερμανία συγκέντρωσαν συνολικά 4,5 τόνους από τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα ακόμη και αναπηρικά καροτσάκια στέλνοντας τα στη Χαλκιδική.

Την πρωτοβουλία είχαν ο Νίκος Χατζηπαναγιωτίδης και ο Χάινερ Βίλκεν, οι ....

Συναγερμός από κάποιον καλά συνδεμένο…


9 Μαρτίου 2012

Steve ανώνυμος

Εχω έναν φίλο ο οποίος είναι στις ειδικές δυνάμεις  και ζει στην Kalispell που βρίσκεται στην Μοντάνα, μόλις με πήρε τηλ και μου είπε κάποια σημαντικά νέα… έχει έναν φίλο ο οποίος δουλεύει στο σύστημα των φυλακών της Μοντάνα. Εκεί τους ενημέρωσε ο "Big Gov" να είναι έτοιμοι για ένα γεγονός το οποίο θα συμβεί ανάμεσα 13-23 Μαρτίου, το γεγονός αυτό θα είναι συνταρακτικό. Τους συμβούλευσαν νααποθηκεύσουν φαγητό, νερό, φάρμακα,  καύσιμα και άλλες αναγκαίες προμήθειες σε ποσότητες που θα χρειαστούν για περίοδο 6 μηνών.  
Αυτός ο φίλος  δεν είναι ένα άτομο που αναστατώνεται εύκολα.  Ήταν σοκαρισμένος να πούμε το λιγότερο!

ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

 Ας υποθέσουμε ότι  τα  Αμερικανο-Ευρω-Σιωνιστικά  ερπετά αποφασίζουν ότι πρέπει να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα.
Είναι δεδομένο πως δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη!
Ως εκ τούτου λοιπόν εμφανίζεται το τρομερό δίλλημα του Έλληνα, στην αισχρή ψευτοδημοκρατία που του έχουν πλασάρει. (για ελευθερία δεν το συζητάμε καν).


ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ?


Έχουμε και λέμε:

ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΑΘΗΝΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

 

Η Αθήνα βρίσκεται στην εξέχουσα θέση το όνομά της να έχει υιοθετηθεί από άλλες 23 πόλεις στον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός, το οποίο αποδεικνύει παράλληλα τη σημασία της για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Καμία άλλη πόλη στον κόσμο δεν έχει δώσει το όνομά της σε τόσες πολλές άλλες. Πέρα από αυτό όμως, καμία θεσμοθετημένη σχέση ούτε συνδετικός κρίκος δεν έχει αναπτυχθεί μεταξύ των πόλεων αυτών μέχρι σήμερα.
Οι πόλεις που σε ολόκληρο τον κόσμο φέρουν το όνομα «Αθήνα» ξεχωρίζουν. Έχουν την τιμή και την υποχρέωση, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται, να συμβολίζουν, με το όνομα αλλά και με τη δράση τους, τις έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας, της ανάπτυξης, της ευθύνης και του σεβασμού. Σήμερα που οι αξίες αυτές είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρες και απαραίτητες, είναι υποχρέωση των Αθηνών του κόσμου να...
συνεισφέρουν στη δημιουργία του κόσμου της Αθήνας: ενός κόσμου ελευθερίας, δημοκρατίας και ισότητας, ενός πολιτισμένου κόσμου.
 

πηγη