ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ!!!

Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου.
Το λιμάνι Θώνις - Ηράκλειο φέρεται να λειτουργούσε σαν μια «Αλεξάνδρεια πριν την Αλεξάνδρεια», μια υποχρεωτική πύλη εισόδου στην Αίγυπτο του 1.000 π.Χ. ενώ οι έρευνες αποκαλύπτουν απίστευτα διατηρημένα ναυάγια, άγκυρες, αγάλματα, χρήματα, και τεράστιες επιγραφές.

Σοκάρουν οι υποστηρικτές των εκτρώσεων: «Οι γονείς μπορούν να τερματίζουν τη ζωή του παιδιού τους ακόμη και όταν είναι τριών χρονών»




 Οι απόψεις που εκφράζονται από τους υποστηρικτές και το λόμπι υπέρ των εκτρώσεων έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.. Στην Αμερική, οι  συγκεκριμένες απόψεις είναι τόσο εξοργιστικές και η κοινή γνώμη τόσο απαθής και μπερδεμένη, που οποιαδήποτε οπτική στο ζήτημα των εκτρώσεων θεωρείται "εναλλακτική", "διαφορετική" και "ριζοσπαστική".

Σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού MSNBC, η παρουσιάστρια Melissa Harris-Perry υποστήριξε ότι...

Απλά Εκπληκτικό…


Είναι ντροπή 10 εκατ, Ελλήνων, να περιμένουν 300 ολιγιστους να τους σώσουν.

20130803-015852.jpg

Δεν είναι αναγκαίο κακό πλέον το κόμμα, κανένα κόμμα, το οποίο θα πρέπει να υπερασπιζόμαστε γιατί υποτίθεται αυτό επιβάλλουν οι αρχές της Δημοκρατίας.
Τα κόμματα, όλα τα ελληνικά κόμματα, είναι οι βασικοί υβριστές και καταχραστές της Δημοκρατίας.
Η Ελλάδα πρώτα είχε χρεοκοπήσει πολιτικά και μετά ακολούθησε οι οικονομική κρίση.
Σήμερα δεν υπάρχει χώρος για να είμαστε υπερασπιστές κανενός ελληνικού κόμματος.

Προδοσία: Δεν Ζήτησε Η Τρόικα Ξεπάγωμα Πλειστηριασμών! Είναι Ιδέα Του Χατζηδάκη!



ΑΙΣΧΟΣ ...Κι όμως, η τρόικα δεν πρότεινε ποτέ την έναρξη πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία. Αντιθέτως, η πρωτοβουλία ανήκει ξεκάθαρα στην κυβέρνηση και σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Ανάπτυξης.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ : Όμηροι Έλληνες αθλητές στη Βουλγαρία!


-Πήραν τα διαβατήρια των αθλητών λόγω χρεών προς τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία
-Υπέγραψαν συμφωνητικό εξόφλησης χρεών για να μην τους κρατήσουν όμηρους
-Κλείδωσαν για παραδειγματισμό πόρτες του ξενοδοχείου της Ελληνικής αποστολής για παραδειγματισμό
-Απούσα η Ελληνική Κυβέρνηση

Δείτε τη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν πριν λίγο στο tromaktiko από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών, η οποία βρίσκεται στη Σόφια της Βουλγαρίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

Κυβερνητική ανταρσία στον ορίζοντα: Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απειλούν


“ Δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα και ισχυρές αναταράξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο με τους Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο να παρακολουθούν την κατάσταση ”
Αρκετοί είναι οι  βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες δείχνουν σημάδια ανυπακοής στην κυβερνητική γραμμή. Μάλιστα ανάλογη είναι και η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, αφού και ο Ευάγγελος Βενιζέλος βλέπει «πράσινα» στελέχη να αντιδρούν έντονα με τις αποφάσεις τις κυβέρνησης.