ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α!!!

                  Σε ισχύ το σατανικό σχέδιο των μασωνοσιωνιστών: Πρώτα εξαθλιώνουν τους λαούς παγκοσμίως, για να τους «βοηθήσουν» μετά ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!!

Τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια, οι ΗΠΑ και το Υπουργείο Γεωργίας έχουν ενεργά προσπαθήσει να αναπτύξουν νέους τρόπους για να μειώσουν την απάτη στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, το οποίο καλύπτει επί του παρόντος περίπου 50 εκατομμύρια Αμερικανούς και προσθέτει περισσότερους από 10.000 νέους εγγεγραμμένους στις τάξεις του καθημερινά, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ομως μια άλλη μέθοδος φαίνεται να εξετάζει ο οργανισμός. Το ενδεχόμενο να περιλαμβάνει την πιθανή χρήση των τσιπ ραδιοσυχνοτήτων αναγνώρισης (RFID) που θα εντοπίζει τους παραλήπτες κουπονιών τροφίμων σε εθνικό επίπεδο.

ΝΕΟ ΑΙΣΧΟΣ!! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ 6ΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

                      
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τοπική κοινωνία η είδηση για την προετοιμασία έξωσης 6μελους οικογένειας και αναγκαστικής κατάσχεσης οικίας σε χωριό της Λειβαθούς από την τράπεζα Eurobank.

Η Αγωνιστική Κίνηση Λειβαθούς και απλοί πολίτες σήμερα το πρωί έκαναν συμβολική κατάληψη στο τοπικό κατάστημα της Εurobank στο Αργοστόλι.
Η ΕΛΜΕ-ΚΙ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ιδού τα ντοκουμέντα της προδοσίας. Η δικαιοσύνη θα εξακολουθήσει να εθελοτυφλεί και ο Αντωνάκης να καλύπτει τον εφιάλτη GAP;


Η πραγματικότητα είναι, ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ Παπανδρέουξόδεψε συνειδητά 10 δισ. στο τελευταίο τρίμηνο του 2009 με στόχο να αυξήσει το έλλειμμα στο 12,7% του ΑΕΠ να ρίξει τις ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση και ταυτόχρονα να διευκολύνει την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο ως μόνη επιλογή όπως αποκάλυψε και ο Μ. Ιγνατίου στο πρόσφατο άρθρο του στα "Επίκαιρα"...

TΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΚΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ!


Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. … «στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!» Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”
Cayenne (Καγιέν, πιπεριές τσίλι) η Καυτή Πιπεριά.
Το cayenne είναι ένας από τους πιο ταχείς δραστικούς ενισχυτές για την καρδιά και αυτό διότι τροφοδοτεί την καρδιά άμεσα. Να πως δουλεύει: Το cayenne διατηρεί την καλή λειτουργία του “ποταμού της ζωής”, επίσης γνωστού σαν κυκλοφορία του αίματος.
 Ένας μπλοκαρισμένος “ποταμός της ζωής” οδηγεί σε στενώσεις που προκαλούν έλλειψη οξυγόνου, πράγμα το οποίο οδηγεί σε οργανική δυσλειτουργία, αρρώστιες και σε σοβαρές περιπτώσεις καρδιακή προσβολή. Το πιπέρι cayenne λειτουργεί σαν αποφρακτικό που διαπερνά τα μπλοκαρίσματα, προσφέροντας οξυγονωμένο αίμα στα άρρωστα όργανα πολύ γρηγορότερα από οποιοδήποτε φάρμακο ή βότανο.

Ξεκινούν αθόρυβα, βγάζοντας στο σφυρί τα …προξενεία.

Σύμφωνα με το Bloomberg, βγάζει στο «σφυρί» το ελληνικό δημόσιο μέσω ΤΑΙΠΕΔ τα ακίνητα του εξωτερικού, με την ελάχιστη προσφορά μόνο για την οικία του Έλληνα πρόξενου στο Holland Park, να ορίζεται στις 22 εκατ. στερλίνες.

Το εν λόγω ακίνητο θα πουληθεί μαζί με ακίνητα σε πόλεις όπως οι Βρυξέλλες και το Βελιγράδι, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο, οι οποίες ζήτησαν να μην κατονομαστούν διότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι εμπιστευτικό. Δηλαδή θέλουν σαν κλεφταράδες που είναι, να τα σκοτώσουν στα κρυφά. 


ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ




Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

Α. Δείτε πρώτα πως περιγράφονται και πως τιμωρούνται αυτά τα εγκλήματα:

ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ
ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
Άρθρο 134
Έσχατη προδοσία

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ; Βρετανικό ΥΠΕΞ προς βρετανούς υπηκόους: «Εγκαταλείψτε τη Συρία πάση θυσία»



Με επείγουσα ανακοίνωσή του το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί όλους του Βρετανούς πολίτες οι οποίοι εξακολουθούν να β βρίσκονται στη Συρία για οποιαδήποτε να φύγουν αμέσως από τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του βρετανικού υπουργείου (FCO travel
advice #8207) αναφέρονται τα εξής:...

Chicago η ΑΘΗΝΑ : ΤΡΟΜΟΣ... 60.000 όπλα στην αγορά












Έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους της Αττικής. Δρουν όταν πέσει η νύχτα κυρίως, εκμεταλλευόμενοι ότι οι περιπολίες των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ έχουν περιοριστεί. Μπαίνουν σε σπίτια, σε ψιλικατζίδικα, σε φούρνους. 
Δεν τους νοιάζει αν θα βρουν κάποιον μέσα. Κι αν βρουν, θα τον απειλήσουν με τα καλάσνικοφ που κρατούν. Θα πάρουν έστω και λίγα ευρώ, δεν τους νοιάζει το ύψος της λείας τους. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού η παρέμβαση της ντροπής από την Eurostat



Η Eurostat, θα παρατηρεί πολύ στενά τις περαιτέρω εξελίξεις στο Ελληνικό Στατιστικό Σύστημα !!!
Δήλωση των μελών του Ευρωπαϊκού Στατιστικού Συστήματος σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με ΕΛΣΤΑΤ στην Ελλάδα.
Εμείς οι υπογράφοντες, οι οποίοι συλλογικά ως μέλη της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Στατιστικού της Συστήματος, είμαστε αρμόδιοι για την εποπτεία της παραγωγής ευρωπαϊκών στατιστικών, ώστε να είναι σε συμμόρφωση με τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή

Στρατιωτική περίπολος εντόπισε 27 παράνομους μετανάστες σε ακτή της Λήμνου...!!



Στρατιωτική περίπολος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Λήμνου, για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών, στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Παλαιοκάστρου Πλάκας.

Δείτε τα ΕΝΣΗΜΑ σας στο ΙΚΑ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ


Ηλεκτρονική υπηρεσία Ermis…Μέσω της ιστοσελίδας...
www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο… ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.




Μήπως ήρθε η ώρα για δυναμικές μορφές αγώνα;



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ


Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Η κοινωνία καταρρέει με ταχύτατους ρυθμούς. Μέρα τη μέρα η κατάσταση μεγάλου μέρους των λαϊκών στρωμάτων οδηγείται σε πλήρες αδιέξοδο. 

Το καθεστώς από την άλλη έχει αποφασίσει την μετωπική αναμέτρηση με την κοινωνία για να την καθυποτάξει. Η ανοιχτή καταστολή και οι προβοκάτσιες έχουν μπει στην ημερήσια διάταξη. Η σκόπιμη διοχέτευση στην δημοσιότητα των πειστηρίων από τον βασανισμό των εικοσάχρονων που εμπλέκονται στην ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, ήταν μια σαφής πολιτική δήλωση εκ μέρους των δυνάμεων κατοχής για το πώς θα αντιμετωπίζουν οιονδήποτε αντιδρά. 

Σαρώνει στο Ευρωπαϊκό διαδίκτυο μια σημερινή φωτογραφία ντροπής από την Ελλάδα..


Φωτογραφία της ημέρας στον βρετανικό Guardian η δωρεάν διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας. Ελεημοσύνη;

Κοινωνική δράση για την ανακούφιση του πόνου των ανθρώπων που οδηγούνται στο περιθώριο; Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώνει στις πραγματικές του διαστάσεις το «λάθος» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Δεκάδες άνθρωποι στριμώχνονται και τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια. Μάτια που μοιάζουν να εκλιπαρούν τους διανομείς να πάρουν τα τρόφιμα. Οι ευεργέτες των φτωχών είναι αγρότες.

Επιστολή - έκκληση στην Μέρκελ για να πατάξει την Χρυσή Αυγή!!


Το όνομα του Μπέντζαμιν Αμπτάν. Ιδιότητα του, πρόεδρος του «Ευρωπαϊκού Αντιρατσιστικού Κινήματος» (EGAM). Τον γνωρίσαμε πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό, όταν έδινε εντολή... 


στον Σαμαρά να αποβάλλει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την Ελληνική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης, αλλά και όταν μαζί με μερικές εκατοντάδες ομοίους του – κυρίως πακιστανούς και πασόκους - διαδήλωναν στην Αθήνα ζητώντας την νομική απαγόρευση του Κινήματος μας. Ο θλιβερός αυτός τύπος επανήλθε πρόσφατα με μια επιστολή, την οποία παρουσιάζουν σήμερα

BOMBA: Διπλά βιβλία κρατούσε ο Παπακωνσταντίνου

Μία νέα αποκάλυψη – «βόμβα» έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ύστερα από την κατάθεση του κ. Νίκου Χρηστίδη.
Ο υπεύθυνος τήρησης πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών αποκάλυψε, ότι ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών πήρε μαζί του ένα «εμπιστευτικό πρωτόκολλο», το πρωτόκολλο του υπουργού που κρατούσε ο ίδιος δηλαδή.

Σε ερώτηση του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη αν συνηθίζεται ο υπουργός Οικονομικών φεύγοντας από το υπουργείο να παίρνει μαζί του το πρωτόκολλο… ο κ. Χρηστίδης απάντησε: