ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές υποστηρίζουν οι γιατροί της χώρας


Η κατάσταση στο χώρο της υγείας εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ακόμη και για ανθρώπινες ζωές, προειδοποιούν οι γιατροί όλη της χώρας.

Στη πανιατρική συγκέντρωση που έγινε το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ζήτησαν άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και κάλεσαν προσωπικά τον Α.Σαμαρά να παρέμβει ωστε να σταματήσει η κατάρρευση των υπηρεσιών υγείας.

Ἀρσενοκοῖτες, κίναιδοι καί παιδόφιλοι διοικοῦσαν ἐπί αιῶνες τήν Ὀθωμανική Αὐτοκρατορία, μέ τό… «Ὀθωμανικό Δίκαιο»

Η ωραιοποιημένη αλλά ψευδής όψη μιας άλλης όμως αληθινής οθωμανικής πραγματικότητας.

 Θέμα: Σουλεϊμάν και Οθωμανική Διοίκηση: Αρσενοκοίτες, κίναιδοι και παιδόφιλοι διοικούσαν επί αιώνες την Οθωμανική Αυτοκρατορία, με το… «Οθωμανικό Δίκαιο».

Τα ανώτατα αξιώματα καταλάμβαναν οι… «απόφοιτοι» του ΕΝΤΕΡΟΥΝ (το δεύτερο

Πρέβεζα: Διαμαρτύρονται για αποσπάσεις αστυνομικών στην Δράμα

Πρέβεζα: Διαμαρτύρονται για αποσπάσεις αστυνομικών στην Δράμα
Πριν καλά επιστρέψουν οι 35 αστυνοµικοί από την Πρέßεζα που υπηρέτησαν στον Έßρο για δύο .........
περίπου µήνες έφυγαν 15 άτοµα - και µάλιστα από εκείνα που επέστρεψαν από τον Έßρο- για την Δράµα, προκειµένου να συνδράµουν το έργο του Κέντρου Κράτησης Παράνοµων Μεταναστών που δηµιουργήθηκε εκεί.

 Συνολικά από την Ήπειρο αναχωρούν 143 αστυνοµικοί (67 από τα Ιωάννινα, 40 από την Θεσπρωτία, 15 από την Άρτα και 15 από την Πρέßεζα) µε ότι αυτό συνεπάγεται για την φύλαξη της περιοχής.
 Η κατάσταση ήταν έτσι κι αλλιώς οριακή και µε τις µετακινήσεις αυτές τα τµήµατα λειτουργούν οριακά ή σε κάποιες περιπτώσεις υπολειτουργούν.

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ... ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!


Συναγωνιστές/συναγωνίστριες,

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών της τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην προσωρινή πρωτεύουσα του Ελληνισμού το κίνημα μας αποφάσισε όπως διοργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10/10 ώρα 19,00 στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ι

Η Σκοπιανή δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Γ.Δελαβέκουρα




 ImageΗ Μαρίγια Κότοφσκα είναι η τέταρτη διαπιστευμένη δημοσιογράφος από τα Σκόπια που εργάζεται στην Αθήνα, αλλά η πρώτη που έχει καταφέρει να εκνευρίσει τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρη Δελαβέκουρα, λόγω της εμμονής της να αποκαλεί τη χώρα της προκλητικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των διπλωματικών συντακτών.

Αλλάζει ο νόμος περί ιθαγένειας


Αλλάζει ο νόμος περί ιθαγένειας
Στην αυστηροποίηση του πλαισίου και στην αντικατάσταση του νόμου του πρώην υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, που κατέστησε τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, προχωρά η σημερινή ηγεσία του υπουργείου.
Το σχέδιο αυτό αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να σταλεί στον .....

Ανησυχία γονέων: Οι νέοι κόβουν το φαγητό για το αλκοόλ


Μια νέα «μόδα» που έχει μεγάλη πέραση στους νέους, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους επιστήμονες και, φυσικά, στους γονείς. 

Η μόδα αυτή, ονομάζεται drunkorexia, δηλαδή «μεθυσμένη ανορεξία» και συναντάται σε νέους που προτιμούν να «αντικαθιστούν» τις θερμίδες του φαγητού πίνοντας αλκοόλ.

Πολλοί νέοι, σύμφωνα με τους ειδικούς, επιλέγουν να μην τρώνε σχεδόν καθόλου όλη την ημέρα, έτσι ώστε όταν αποφασίσουν το βράδυ να βγουν, να μπορούν να μεθύσουν χωρίς να ανησυχούν για τις θερμίδες από το ποτό. Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί και στη χώρα μας.

«Η drunkorexia δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί ως διατροφική διαταραχή γιατί βρίσκεται στην αρχή της. Οι άνθρωποι αυτοί προσπαθούν........

ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ: "ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ"...!!!


Αίσθηση προκάλεσε σε μία κοινή έξοδο των κρατούμενων στο προαύλιο της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Ντερτιλής. Ο τελευταίος κρατούμενος εκ των πρωταιτίων της χούντας όταν άκουσε κάποιους να χλευάζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο φώναξε ειρωνικά: 

«Σταματήστε, τα πτώματα δεν τα χτυπάνε». Ο πρώην υπουργός δεν έδειξε να ενοχλείται.

Ωστόσο, πριν από δέκα ημέρες, η συμπεριφορά ενός άλλου συγκρατούμενου, φαίνεται πως

Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα..Τούρκοι αξιωματικοί στη δύναμη της Frontex στην Ελλάδα – Θα ελέγχουν ποιοι μπαίνουν...στη χώρα μας!



Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα λέει μια παροιμία κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση. Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία υπογράφουν όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

Από γενιά σε γενιά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είμαστε όλοι Εμείς. ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ.



ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... 19ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ...


Την στολή του αστυνομικού «φόρεσε» ένας ποδοσφαιριστής του ΔΑΑΟΧ στα Χανιά, όταν προέβη σε καταδίωξη αλλοδαπού δράστη που επιχείρησε να ληστέψει οδηγό, καταφέρνοντας τελικά να τον συλλάβει.

Πρόκειται για τον 19χρονο Βασίλη Ζαντριά που έδειξε τα ποδοσφαιρικά του προσόντα στους

ΓΕΝΟΠ: Κατάληψη στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ – «Σκάνδαλο! Το χαράτσι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα οι φτωχοί»


ΓΕΝΟΠ: Κατάληψη στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ – «Σκάνδαλο! Το χαράτσι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα οι φτωχοί»
Σε κατάληψη του κτιρίου Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, στην οδό Μεσογείων 190-194, προχώρησε απόψε η ΓΕΝΟΠ, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρός της κ. Ν. Φωτόπουλος.
Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος τα οποία κατά τον κ. Φωτόπουλο «συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό. Στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα».
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί έως.....

Στη σχολή της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Harvard θα διδάσκει ο Γιώργος Παπανδρέου


Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εντάχθηκε στο δυναμικό του Harvard Kennedy School. Αυτή είναι η είδηση όπως προκύπτει από την ένταξη του ονόματος του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην επίσημη λίστα των διδασκόντων του ιδρύματος.
Πίσω όπως από μια απλή ανακοίνωση κρύβεται μια ολόκληρη ιστορία. Οπως είχε αποκαλύψει

Ποδηλασία: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Περικλής Ηλίας


periklishlias-7-10-2012Ο έλληνας πρωταθλητής, Περικλής Ηλίας, έκανε την έκπληξη και απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στο...
Ορνάν της Γαλλίας, όπου διοργανώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Μαραθωνίου ορεινής ποδηλασίας, τερματίζοντας πρώτος.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Μόριτζ Μίλατζ και το χάλκινο ο Τσέχος Κριστιάν Χάινεκ.
Στην τέταρτη θέση έμεινε ο κάτοχος του τίτλου Κριστόφ Σόσερ, από την Ελβετία.

ΖΗΤΩ ο πολυπολιτισμός και τα "ανθρώπινα δικαιώματα"...'Προοδευτικοί' στη Βρετανία ενωμένοι κατά του "νεοφασισμού" και υπέρ της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!


Η εφημερίδα ‘Rotherham Advertiser’ ανέφερε ότι η βρετανική αντι-μουσουλμανική οργάνωση EDL (English Defense League) διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στο Rotherham το επόμενο Σαββατοκύριακο, κατά «της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των νεαρών κοριτσιών». 
Λέει η τοπική εφημερίδα:
«Αντι-φασίστες διαδηλωτές έκαναν έκκληση για ένα ειρηνικό πολυπολιτισμικό συλλαλητήριο την ημέρα που η ακροδεξιάEnglish Defence League θα κατέβει στο Rotherham.
Η EDL έχει καλέσει τους οπαδούς της σε.....

Δύτες επισκέπτονται ξανά το ναυάγιο όπου βρέθηκε ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων


Το 1900, Έλληνες σφουγγαράδες έπεσαν πάνω σε έναν «σωρό από πεθαμένες, γυμνές γυναίκες» στο βυθό κοντά στο μικροσκοπικό νησί των Αντικυθήρων. Αποδείχθηκε ότι οι μορφές αυτές δεν ήταν πτώματα αλλά χάλκινα και μαρμάρινα αγάλματα, μέρος ενός φορτίου κλεμμένων ελληνικών θησαυρών, που χάθηκε όταν το ρωμαϊκό πλοίο που τους μετέφερε βυθίστηκε δύο χιλιάδες χρόνια πριν προσκρούοντας στα ύπουλα βράχια του νησιού.
Ήταν το πρώτο ναυάγιο που ερευνήθηκε από αρχαιολόγους και έκρυβε το μεγαλύτερο σύνολο αρχαίων θησαυρών που είχε βρεθεί ποτέ. Ωστόσο η επιχείρηση διάσωσης –που πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες και με ανεπαρκή εξοπλισμό- δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Έτσι, αυτό τον μήνα, εφοδιασμένοι με την πιο σύγχρονη τεχνολογία κατάδυσης, οι επιστήμονες επιστρέφουν στη θέση.

Θέμα «Τσάμηδων» έθεσε ο Αλβανός ΥΠΕΞ στον δικό μας!



Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον Αλβανό ομόλογό του, Εντμόντ Παναρίτι. Η ενημέρωση που μας παρείχε το υπουργείο Εξωτερικών αποδείχθηκε όμως ότι εκτός από στοιχειώδης και τετριμμένη (η σύγκριση με ανάλογες ανακοινώσεις του παρελθόντος προκαλεί γέλιο…) απέκρυψε και ένα μεγάλο θέμα που εγέρθηκε από αλβανικής πλευράς…

Η άποψη Παπαθεμελή για την επιστολή Αβραμόπουλου προς FYROM


O Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Η έξωθεν υποβληθείσα ή μάλλον επιβληθείσα επιστολή Αβραμόπουλου στον σκοπιανό ομόλογό του,..
νεκρανασταίνει την πολιτικά αφελή και εθνικά επικίνδυνη παλαιότερη -δυστυχώς ομόθυμη- επίσημη ελληνική πρόταση για ονομασία του προτεκτοράτου με το όνομα Μακεδονία και γεωγραφικό προσδιορισμό «έναντι πάντων»…

ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...!!! ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ...!!!


Τρεις μετανάστες από το «στρατόπεδο Πανταζόπουλου» στο Παρανέστι Δράμας, το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες ως Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών, έχουν δραπετεύσει από το βράδυ της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου.

Αν και ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιώσει η Αστυνομία της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες της Piazza del Popolo, οι δύο από αυτούς έχουν συλληφθεί στην περιοχής της Αδριανής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία από το πρωί έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την περιφέρεια της Δράμας, για την σύλληψη και του τρίτου μετανάστη που δραπέτευσε. piazzadelpopolo

stoxos.gr

Ο Ράιχενμπαχ καταργεί το τραπεζικό απόρρητο για όλους τους Ελληνες



Έπρεπέ να περάσουν δύο δεκαετίες και να μας το επιβάλλει η Τρόικα για να γίνει το αυτονόητο. Να δημιουργηθεί ειδική βάση δεδομένων που θα ταυτίζει αυτόματα τις φορολογικές δηλώσεις με τους τραπεζικούς λογαριασμούς χωρίς να προηγείται κάθε φορά χρονοβόρα αλληλογραφία με τις τράπεζες.

Επιδιώκουν την πολιτειακή ανωμαλία και τον εμφύλιο…



Θέλουν να ακυρώσουν τον Ελληνικό Στρατό στα μάτια του Ελληνικού λαού. Στηρίζονται στην ψευδεπίγραφη ισχύ που τους δίνει το Σύνταγμα. Προκαλούν με την διαταγή να εμπλακεί ο Ελληνικός Στρατός σε ενέργειες που το Σύνταγμα του απαγορεύει. Θέλουν να μειώσουν τους καλύτερους των Ελλήνων, θέλουν να ακυρώσουν την εικόνα του Ελληνικού στρατού και κρυφή τους επιθυμία να εκτελεστούν οι εντολές τους, τοποθετώντας τους στρατιώτες απέναντι στους πολίτες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 31 ΔΙΣ, ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!


stournaras2
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ END ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ 31 ΔΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ;
Δραματικό αναμένεται να είναι το παρασκήνιο έως τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, με την ελληνική πλευρά να ανεβάζει ταχύτητα για να «κλειδώσει» τη συμφωνία με την τρόικα και να ψηφιστούν τα μέτρα πριν από το διήμερο της 18ης και της 19ης Οκτωβρίου.

"Σφίγγει" την Σαμοθράκη η Άγκυρα λόγω Ζουράφας και κινεζικών πυραύλων WS-1


Δύο εβδομάδες μετά την τοποθέτηση του βάθρου στην βραχονησίδα Ζουράφα, η οποία βρίσκεται έξι μίλια ανατολικά της Σαμοθράκης με την Τουρκία να κάνει ιδιαίτερα έντονη την παρουσία της κατά την διάρκεια τοποθέτησής του από το ΠΝ με την αποστολή μεγάλων σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής σε απόσταση αναπνοής, ο κυριότερος στρατιωτικός σχηματισμός της Σαμοθράκης το ΤΔ/41 ΣΠ αναγγέλθηκε ότι  θα πραγματοποιήσει μεγάλες ασκήσεις πυροβολικού στην ανατολική θαλάσσια περιοχή του νησιού την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ 9 και 12 Οκτωβρίου.

Το τηλεγράφημα – βόμβα των Αμερικανών για τον Βουλγαράκη (Wikileaks)




Έτσι είναι. “Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή”, που έγραφε και το Βήμα πριν τις πυρκαγιές. Το έχουμε γράψει επανειλλημένα ότι Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος θα μπορούσαν να έχουν 354 οφσορ, 800 επαύλεις και τρεις τυρόπιτες, χωρίς να τους πειράξει κανένας. Αλλά βγήκαν μπροστά για τις υποκλοπές. Καρατομήθηκαν από συγκεκριμένα ΜΜ”Ε” και μετά ο δρόμος για την εξόντωση Καραμανλή ήταν ορθάνοιχτος. Ο Γκιώργκο ήλθε σαν σωτήρας και “καθάρισε”. Αγωγούς, ανεξαρτησία, άμυνα, Έθνος.

Βυθισμένοι στην ύφεση... 7,1%!




Η Ελλάδα βυθίζεται στην ύφεση και την αρνητική ανάκαμψη. Στο 7,1% ανήλθε τελικά η ύφεση στην ελληνική οικονομία το 2011, αντί της αρχικής εκτίμησης για...

μείωση του ΑΕΠ κατά 6,9%.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), σύμφωνα με τα οποία το ΑΕΠ μειώθηκε περαιτέρω πέρυσι (πραγματικές τιμές) σε 206,4 δις. ευρώ, από 222,2 δις. ευρώ το 2010.