ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παπανδρέου: Το πρόγραμμα λιτότητας είναι ένα είδος τιμωρίας

Πιθανώς  ήταν πατημένος στη κόκα ο αξιόπουστας και δεν πήρε χαμπάρι ότι κυβερνούσε, διαβάστε το να σοκαριστείτε. 


Ο" Έλληνας" πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη δεν έδωσε αρκετό χρόνο στην Αθήνα για να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους και ότι το πρόγραμμα λιτότητας είναι «ένα είδος τιμωρίας».


Λίγο πριν την μετάλλαξη

Αυτόματα με το που θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση ο Βενιζέλος θα μεταλλαχθεί. Από σκουλήκι θα γίνει πεταλούδα, από κυβέρνηση θα γίνει αντιπολίτευση,από προδότης θα γίνει πατριώτης, από μεγαλοαπατεώνας θα γίνει τίμιος, από σκατομασόνος θα γίνει Χριστιανός Ορθόδοξος, από μισέλληνας θα γίνει φιλέλληνας , από αδιάλλακτο τομάρι θα γίνει το παιδί του λαού.

Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!!! Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!


 
Τη χούντα δεν την υπακούς… Την ανατρέπεις!!!
Με τους προδότες δε συζητάς… Τους κρεμάς!!!
Εμείς λοιπόν καλούμαστε πλέον σε αυτή την ανατροπή και στην τιμωρία των προδοτών…
Εμείς καλούμαστε να τους διαλύσουμε οριστικά και να καταστήσουμε άχρηστο το μηχανισμό προπαγάνδας τους…
Εμείς καλούμαστε να μην ανεχθούμε άλλο τους προδότες και την προσβολή να μας επιβάλουν αν θα πάμε στις παρελάσεις ή πού θα σταθούμε…
Εμείς καλούμαστε να μην επιτρέψουμε στους προδότες να αμαυρώσουν με την παρουσία τους την ιστορική μνήμη και τους αγώνες για την ελευθερία, των προγόνων μας…
Θα επιτρέψουμε στους προδότες
 να μετατρέψουν την εθνική ΜΑΣ γιορτή........

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε πεντάστερα ξενοδοχεία διαμένουν και “εξαφανίζονται” οι Λίβυοι μισθοφόροι. 1500 δεν εμφανίστηκαν στις πτήσεις τους!

Οι εκλεκτοί δολοφόνοι που πιθανότατα τώρα να δραστηριοποιούνται και στην Συρία, απολαμβάνουν απίστευτες χλιδές από τις συμφωνίες ντροπής με Ελληνικά κέντρα υγείας για τα οποία λέγεται ότι μεσολάβησε και μέλος της “πριγκιπικής οικογένειας”,  γνωστός και ως “αδελφόθεος”.

Το πιο ανησυχητικό όλων είναι ότι γύρω στα 1500 άτομα, μιλάμε για εκπαιδευμένους δολοφόνους, ειδικούς και σε μάχες εντός αστικών κέντρων, δεν εμφανίστηκαν ποτέ για να πάρουν την πτήση που θα τους πήγαινε πίσω στην “απελευθερωμένη” Λιβύη.

Συγκεκριμένα και αυτή την ώρα βρίσκονται:

Δικαίωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών στην Ιταλία





Μαλάκες Ιταλοί, κομμένο το "ούνα φάτσα ούνα ράτσα" απο δω και πέρα...με τους Άγγλους αυτά.

Ξανά στο «κουρείο» αν δεν τηρηθεί αυστηρά το πρόγραμμα... !


Του Μιχάλη Ιγνατίου

Για τη βάσιμη πιθανότητα να χρειαστεί νέο "κούρεμα" το ελληνικό χρέος, εάν δεν υλοποιηθούν με ακρίβεια οι υποσχέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και εάν δεν εφαρμοστεί κατά γράμμα το νέο "Πρόγραμμα Σταθερότητας", προειδοποιεί η Αποστολή (Mission) του ΔΝΤ, σε έκθεση που παρέδωσε το Σάββατο το μεσημέρι στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου και θα....
συζητηθεί αύριο σε τακτική συνεδρίαση.

Θάνος Μωραϊτης,υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

"Η πλάκα τελείωσε, περιμέναμε μια                 επώνυμη καταγγελία για να      προχωρήσουμε"
Δήλωση στα ΜΜ"Ε" από τον υπουργό για τις δύο υποθέσεις  των επιχειρηματιών από τους οποίους ζήτησαν συνολικά 320.000 ευρώ,( για να προχωρήσει ο φάκελός τους των επιδοτήσεων), οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ύφος ο Μωραίτης, ήθος δεν έχει σίγουρα.

Σφηκοφωλιά το υπ. Οικονομικών !!!!!!!!!!!







Πρόκειται για τον επιχειρηματία Σταύρο Γκανή, με επιχείρηση επεξεργασίας ξύλου στην Δράμα.

Μίλησε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Θεσσαλονίκη καταγγέλλοντας ότι υπάλληλοι της διεύθυνσης του ζήτησαν 200.000 ευρώ για να "ξεπαγώσει" εγκεκριμένη επιδότηση ύψους άνω των 4 εκ. ευρώ.

Μάλιστα σημείωσε ότι είχε επισκεφθεί και υπουργούς από την περιοχή του και αυτοί δεν έκαναν τίποτα!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε βίντεο από την εξάπλωση της ραδιενέργειας στον ωκεανό μετά τη Φουκουσίμα


Πέρασε ένας χρόνος από το ατύχημα στους  πυρηνικούς αντιδραστήρες.Πέρασε ένας χρόνος από το ατύχημα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες.
Ένα χρόνο μετά το ατύχημα στους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Φουκουσίμα, στην Ιαπωνία, η πόλη ζει στη σκιά του χειρότερου πυρηνικού ατυχήματος από το Τσέρνομπιλ.  Οι εικόνες από το τσουνάμι και το ατύχημα, που είχαν συγκλονίσει τον κόσμο ακριβώς ένα χρόνο πριν, έχουν μείνει ανεξίτηλες στο μυαλό μας, ενώ οι συνέπειες του γεγονότος είναι πια η καθημερινότητα για τους κατοίκους. 

250 δισ ευρώ θα χάσει το γερμανικό κράτος από την διαφθορά στο δημόσιο το 2012

Πρωτοπόροι στην διαφθορά φαίνεται ότι είναι οι Γερμανοί παρά την πεποίθηση που υπάρχει για το αντίθετο. Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου Johannes Kepler το γερμανικό Δημόσιο θα χάσει μέσα στο 2012 συνολικά 250 δισ ευρώ ευρώ από κρούσματα διαφθοράς αξιωματούχων του!
Η μελέτη στηρίχτηκε σε δεδομένα της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια και επισημαίνει ότι...

Η 25η Μαρτίου στα χρόνια της Κατοχής


Η 25η Μαρτίου στα χρόνια της Κατοχής

Στα χρόνια της φασιστικής Κατοχής ο λαός των Αθηνών γιόρταζε τη μεγάλη Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, μαχόμενος εναντίον των κατακτητών και έβαφε με το αίμα του την Αθηναϊκή άσφαλτο δείχνοντας έτσι σε όλο τον κόσμο και στους ίδιους τους κατακτητές ότι το 1821 δεν είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και στα βιβλία, αλλά...

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΒΑΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

 

ΝΤΑΛΑΡΑΣ TOTAL ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ…

                           



25 Μάρτη: ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ & ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ


ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ-ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ-ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!

Τι λέει o επικεφαλής της πατριωτικής πολιτοφυλακής Γ. Ανεστόπουλος και τι απαντά σε όσους χαρακτηρίζουν την οργάνωση παρακρατική και παραστρατιωτική. Τι λέει η ΕΛΑΣ


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της πατριωτικής πολιτοφυλακής σύμφωνα με την οποία ομάδες πολιτών - οπλιτών αναλαμβάνουν να φυλάξουν τους Ελληνες πολίτες σε περίπτωση χάους και πολέμου. Κάποιοι ήδη σπεύδουν να χαρακτηρισουν την κίνηση αυτη παραστρατιωτική και παρακρατική ενώ ηδη η εθνική πολιτοφυλακή διαχωρίζει τη θέση της και λεει πως δεν έχει καμία σχέση με... την πατριωτικη πολιτοφυλακή.

Θεσσαλονίκη: "Σάπισε" στο ξύλο τον ληστή που σήκωσε όπλο στη μάνα και την αδερφή του!


Τεράστια αυταπάρνηση έδειξε γιος κοσμηματοπώλη στη Θεσσαλονίκη, που "πλάκωσε στο ξύλο" τους επίδοξους ληστές, που αποπειράθηκαν να ληστέψουν το μαγαζί του πατέρα του, απειλώντας την μάνα και την αδελφή του, σημαδεύοντας τες με όπλο... ...Το συμβάν συνέβη χθες λίγο μετά τις 19:00 όταν όπως έγραψε το thestival.gr: Στο στόχαστρο βρέθηκε το ένα από....
τα δύο κοσμηματοπωλεία που διατηρεί στο οδό Εγνατία ο ιδιοκτήτης. Οι ληστές χτύπησαν το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στον αριθμό 83. Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στον αριθμό 128. Την ώρα της ληστείας στο κατάστημα που δέχτηκε την επίθεση βρίσκονταν η σύζυγος και η κόρη του

Βρήκαν τρόπο να μην κάνουν αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο και να μην χάσουν ψήφους!

Θα τους ..εξάγουμε στην Κύπρο!

Είπαμε να είμαστε εξωστρεφείς με ελληνικά προϊόντα, αλλά κάπου το έπιασαν λάθος!

Τροπολογία των Υπουργών Οικονομικών και Εξωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή δίνει τη δυνατότητα απόσπασης δημοσίων υπαλλήλων στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την τροπολογία, επιτρέπεται με κοινή υπουργική απόφαση η απόσπαση Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων σε αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων...

Ρωσία: Απέλυσαν 61 αστυνομικούς για το θάνατο του 52χρονου που προήλθε από βασανισμό


Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του BBC στη Ρωσία Daniel Sandford η ρωσική Αστυνομία απέλυσε όλους τους αστυνομικούς - 61 στον αριθμό- του τμήματος της πόλης Dalny Kazan στην οποία σημειώθηκε ο θάνατος του 52χρονου Sergei Nazarov ο οποίος είχε πρώτα βασανιστεί και βιαστεί από δύο ή και περισσότερους αστυνομικούς.
Την ίδια μοίρα είχε...

Ελεύθερο ωράριο για τα πρατήρια καυσίμων

Τροπολογία για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων, κατέθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προκειμένου αυτή να ψηφιστεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, η τροπολογία ρυθμίζει επίσης τις υποχρεωτικές διανυκτερεύσεις και διημερεύσεις των πρατηρίων, που θα καθορίζονται με αποφάσεις της Περιφέρειας, ενώ για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα 15.000 - 20.000 ευρώ.
Με το ισχύον καθεστώς το ωράριο των πρατηρίων είναι ελεύθερο μόνο στα μεγάλα νησιά (Κρήτη, Εύβοια, κ.α.) ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πρατήρια λειτουργούν από τις 6 το πρωί ως τις 9 το βράδυ το χειμώνα και ως τις 10.30 το καλοκαίρι. Η απελευθέρωση του ωραρίου περιλαμβάνεται στις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα με το μνημόνιο, που συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση. Αναλυτικά, με το νέο καθεστώς τα πρατήρια θα λειτουργούν ως εξής:

Το Ιράν θεωρεί ότι το Ισραήλ δεν θα αντέξει ούτε μία εβδομάδα

Το Ιράν θεωρεί ότι «σε πραγματικό πόλεμο» το Ισραήλ δεν θα κρατήσει ούτε εβδομάδα. Το παραπάνω δήλωσε ο του ΥΠΕΞ, Αλί Ακμπάρ Σαλεχί σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Δανίας.

Κατά τα λεγόμενά του...

Κατέβηκαν οι αφίσες του έργου «οι Γερμανοί ξανάρχονται»

Οι Γερμανοί ξανάρχονται… μεθαύριο στην κεντρική σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όμως, οι αφίσες που διαφήμιζαν την απολαυστική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου, Χρήστου Γιαννακόπουλου εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από....
τους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες, οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης ήταν γεμάτοι με την κίτρινη αφίσα που έδειχνε...

Κίσινγκερ υπέρ Πούτιν!

 Πουτινιές στον Πούτιν ρε Σαχλομπουχέσα??

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας, πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «πατριώτης της Ρωσίας" και δεν βρίσκεται σε αντίθεση με τη Δύση και τις ΗΠΑ.
Αυτή τη δήλωση έκανε σε συνέντευξή του στο CNN ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρυ Κίσινγκερ.
Ο Κίσινγκερ κάλεσε...

VIDEO: Eλληνικά και... συρτάκι στην γαλλική τηλεόραση!

VIDEO: Eλληνικά και... συρτάκι στην γαλλική τηλεόραση! Πρέπει να βοηθήσουμε τους Έλληνες, με καυστικό χιούμορ αλλά πάντα με καλή διάθεση ο Artur, κωμικός και παρουσιαστής της...
γαλλικής τηλεόρασης, υποδέχθηκε τους χορευτές της Ακαδημίας ελληνικών χορών ''Παρθενών'' στο Παρίσι.
Ο Artur μίλησε και ελληνικά με τους καλεσμένους του, αποκάλεσε τους χορευτές ''ξαδέρφια του Νίκου Αλιάγα'' και ανέβασε τη διάθεση του κοινού και των τηλεθεατών με ελληνικούς χορούς...
Μάλιστα κάθε φορά που είχε κάποιο ''καλό νέο'' να αναγγείλει οι χορευτές έδιναν το δικό τους ρεσιτάλ στην εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης...
Δείτε το βίντεο:

ΣΑΠΙΖΑΝ ΥΛΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΝ ΝΕΑ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 1000%.....

 

Τεράστιες ποσότητες υγειονομικών υλικών, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, που δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ και που θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες του Ι.Κ.Α. για χρόνια βρέθηκαν σε αποθήκη του Ιδρύματος.

Παράλληλα, γίνονταν νέες παραγγελίες με τις υπερκοστολογήσεις να αγγίζουν το 1.000%.

Κι ενώ όλες αυτές οι ποσότητες υλικών ήταν στοιβαγμένες στην αποθήκη της πλατείας Θεάτρου, κάποιοι φρόντιζαν να γίνονται νέες παραγγελίες.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης, που αφορά κυρίως το διάστημα από το 2005 έως το .......

Γρηγορόσημο... 200.000 € [Video]



 Νέες καταγγελίες επιχειρηματιών που αναγκάστηκαν να λαδώσουν υπαλλήλους της "αμαρτωλής" διεύθυνσης ιδιωτικών επενδύσεων στο υπουργείο ανάπτυξης.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Σταύρο Γκανή, με επιχείρηση επεξεργασίας ξύλου στην Δράμα.

Μίλησε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Θεσσαλονίκη καταγγέλλοντας ότι υπάλληλοι της διεύθυνσης του ζήτησαν 200.000 ευρώ για να "ξεπαγώσει" εγκεκριμένη επιδότηση ύψους άνω των 4 εκ. ευρώ.

Μάλιστα σημείωσε ότι είχε επισκεφθεί και υπουργούς από την περιοχή του και αυτοί δεν έκαναν τίποτα!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΝΑΙ! Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ BLOGS ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!


ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Αναμένεται και η επιστροφή Μαντέλη.

Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση! Ο Βενιζέλος γνωρίζοντας διαχρονικά την κυβερνοστρατηγική του ΠΑΣΟΚ (ταΐστε τους), βάζει τον αξιότερο, τον θρυλικότερο βαλιτσοφόρο της νεότερης ιστορίας να “οργανώσει” το διαδίκτυο. Το έργο του βέβαια είναι τιτάνιο, αφού οι ελάχιστοι πράσινοι bloggers που δεν τα έπαιρναν (Κρόγιας) τους έχουν φτύσει, ενώ οι υπόλοιποι ακολουθούν τον πιστό δρόμο του

ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!Η ΡΕΑΛ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ. ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ


. Ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ  ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΕ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ BLOG.
Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ EYRO2004,ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ.....

ΧΟΡΧΕ ΝΤΑΛΑΡΑ για τις ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΕΛ!!!!!!!!!!!!



Μετά την αποχώρηση Βορίδη και Γεωργιάδη απο το ΛΑΟΣ φαίνεται πως στους κόλπους του κόμματος έρχεται νέα ρήξη , με αφορμή την ανακοίνωση του... σχετικά με ποινικές ευθύνες που εγείρονται, μετά την κατάθεση του Γ. Προβόπουλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ ζητά παρέμβαση από το κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη για "αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών και συμπληρώνει πως εάν δεν υπάρξει η ανάλογη πρωτοβουλία τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε εμείς". Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης, που είναι και μέλος της εξεταστικής, ενοχλήθηκε απο τη συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς όπως λέει δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενό της, κάτι που αναζωπυρώνει τα σενάρια περι αποχώρησης του βουλευτή απο το κόμμα.

 

Μετά την αποχώρηση Βορίδη και Γεωργιάδη απο το ΛΑΟΣ φαίνεται πως στους κόλπους του κόμματος έρχεται νέα ρήξη , με αφορμή την ανακοίνωση του... σχετικά με ποινικές ευθύνες που εγείρονται, μετά την κατάθεση του Γ. Προβόπουλου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ΛΑΟΣ ζητά παρέμβαση από το κοινοβούλιο και την Δικαιοσύνη για "αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών και συμπληρώνει πως εάν δεν υπάρξει η ανάλογη πρωτοβουλία τότε θα αναγκαστούμε να πάρουμε εμείς".
Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πλεύρης, που είναι και μέλος της εξεταστικής, ενοχλήθηκε απο τη συγκεκριμένη ανακοίνωση καθώς όπως λέει δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενό της, κάτι που αναζωπυρώνει τα σενάρια περι αποχώρησης του βουλευτή απο το κόμμα.
πηγη

Κατά 1.500% αυξήθηκε η πορνεία στην Αθήνα



Την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Αθήνα αποτυπώνουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν...

σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, του ΕΚΚΕ και του Συνηγόρου του Πολίτη. 

Βάσει των στοιχείων η πορνεία έχει αυξηθεί κατά 1.500%, τη στιγμή που «σε όλη την Αθήνα υπάρχει μόνο ένας οίκος ανοχής που λειτουργεί με άδεια», όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, που ήταν παρών στην ημερίδα.
Το παραεμπόριο προβάλλει ως πρόβλημα για το 65% των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης, οι ληστείες έχουν διπλασιαστεί, ενώ οι διαρρήξεις έχουν αυξηθεί κατά 50% σε διάστημα μίας δεκαετίας (2000-2009).
Είναι χαρακτηριστικό πως η Αθήνα από το 2005 και μετά κρατά τα πρωτεία της πλέον ανασφαλούς πρωτεύουσας στην Ευρώπη.