ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ για τις γερμανικές αποζημιώσεις


Η χθεσινή ομιλία στη Βουλή του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου, για τις γερμανικές αποζημιώσεις και οι γενικότερες εξελίξεις για το θέμα, προβάλλονται από αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, ως μια «νέα διάσταση» στις ελληνογερμανικές σχέσεις.
Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της "Wall Street Journal", στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα αναζητά τρόπους για να αναβιώσει το μακροχρόνιο αίτημα των γερμανικών αποζημιώσεων του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπως τόνισε χθες ο κ. Αβραμόπουλος, «σε μια κίνηση που ενδέχεται να δοκιμάσει τις σχέσεις Αθήνας - Βερολίνου, δεδομένου ότι η Γερμανία φέρει το μεγαλύτερο βάρος του δανειακού πακέτου βοήθειας», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στην ανταπόκριση από την Αθήνα.

ΠPΟΣΟΧΗ: Η Νούμερο 1 αντικαρκινική ουσία είναι ελεύθερη στην φύση! Τι κρύβουν οι φαρμακοβιομηχανίες!!!


Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερίκοκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχιστον πωλούνται και σε ειδική συσκευασία. Τη μέθοδο αυτή...
ανακάλυψε αναζητώντας εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, μελετώντας ένα σχετικό βιβλίο-οδηγό. Σήμερα μου εστάλη ένα κείμενο, το οποίο διαφωτίζει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό Για πολλούς ίσως μοιάζει "τρελό" ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους "αποκατάστασης" του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σοφία της φύσης, τόσο του σώματος μας, όσο και της Φύσης που μας περιβάλει.

Κορεατική χερσόνησος: Ησυχία πριν τη νέα καταιγίδα;

H Βόρεια Κορέα ζήτησε να αναγνωριστεί από την διεθνή κοινότητα ως κράτος με πυρηνικά όπλα, αίτημα που απορρίφθηκε άμεσα από τις Η.Π.Α ως «μη-ρεαλιστικό και μη αποδεκτό», δημιουργώντας νέο κύκλο πιθανών διενέξεων.Οι τελευταίες εβδομάδες στην Κορεατική Χερσόνησο οδήγησαν σε άμεσες εκατέρωθεν πολεμικές απειλές μεταξύ Βόρειας Κορέας και Ν.Κορέας (σ.σ pentapostagma.gr με συμμάχους τις Η.Π.Α).

Κατηγορείται ότι διευκόλυνε εταιρεία πετρελαίου να μην πληρώνει ΦΠΑ ο πρώην υφ. Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς


Κατηγορείται ότι παρενέβη για να «παγώσει» οικονομικός έλεγχος σε εταιρεία μεταφοράς πετρελαίου από Θεσσαλονίκη στα Σκόπια ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς και η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή. Ο ίδιος αρνείται εμπλοκή του στην
υπόθεση.

Απόφαση δικαστηρίου γεννά ελπίδες για περαιτέρω μείωση ενοικίων

Θετική εξέλιξη για την πορεία μείωσης των ενοικίων χαρακτηρίζει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου την πρόσφατη απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής, το οποίο για πρώτη φορά δεν επιτρέπει έξωση για δυστροπία του μισθωτή (δηλαδή μη προσήκουσα καταβολή του μισθώματος) όταν έχει γίνει τακτική αγωγή για μείωση λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; Στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ο Enrico Letta


Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, συμμετείχε στην συνάντηση της Λέσχης Bildeberg που έγινε πέρυσι, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ο 46χρονος Enrico Letta θα είναι ο δεύτερος νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ιταλίας και ένας από τους νεότερους ηγέτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Και το πρώτο στίγμα της πολιτικής του μάλλον προκαλεί εκνευρισμό στο Βερολίνο.

YΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΕ... Οι λαοί δεν θέλουν πλέον την ΕΕ - Τρόικα, Γερμανία & Βρυξέλλες σκότωσαν το όνειρο


Mια άλλη Ευρώπη, εθνοκεντρική και πλήρως αυτόνομη από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών είναι πολύ πιθανόν να επικρατήσει τα επόμενα πέντε χρόνια και αυτό δεν αφορά μόνο την ευρωζώνη, αλλά και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Πλέον στις μεγάλες χώρες της ΕΕ σύμφωνα με την δημοσκοπική έρευνα η οποία διεξήχθη σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Πολωνία, από τη δεξαμενή σκέψης «Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» (ECFR) οι πολίτες δεν είνα καθόλου ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ;

Δημοσιοποίησαν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της Εταιρίας παραγωγής και συσκευασίας φράουλας του Νίκου Βαγγελάτου που προφυλακίστηκε και των υιών του Μάκη και Σταύρου που δεν προφυλακίστηκαν αλλά τα ονόματα των επιστατών πιστολέρο που προφυλακίστηκαν μαζί με τον Νίκο Βαγγελάτο δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν!!! Τι διάολο, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό και η περίεργη παράληψη της δημοσιοποίησης των ονομάτων των επιστατών;  

Ο λόγος είναι προφανής. Οι επιστάτες και τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις είναι

Ιστορικές εφευρέσεις που αποδόθηκαν σε άλλους


Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, «δάνεια» και... ο κλέψας του κλέψαντος! Η ιστορία των εφευρέσεων έχει αλλάξει δραστικά τη ζωή μας, κόβοντας κάθε δεσμό με τα παλιά.

Οι συναρπαστικές «μηχανές» πρόσφεραν τεράστια βοήθεια στον καθημερινό ανθρώπινο μόχθο, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη σύγχρονη εποχή μας.

Κι ενώ οι περισσότεροι εφευρέτες «πάτησαν» πάνω σε δουλειές συναδέλφων και προκατόχων τους, βελτιώνοντας πολλές φορές ήδη ανεπτυγμένες και κατατεθειμένες πατέντες (χωρίς να έχει κάτι το μεμπτό αυτό), δεν είναι σπάνιο το γεγονός να αποδίδεται λανθασμένα μια συσκευή σε κάποιον άλλο.

Κι ενώ το όνομα του Τόμας Έντισον είναι εδώ σταθμός, με τον πολυεφευρέτη να εξελίσσει πολλές φορές μια σειρά από πατέντες άλλων, δεν είναι ο μόνος που μνημονεύεται για την τάση του αυτή.

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από τέτοιες αξιοσημείωτες υποθέσεις (ηθελημένης;) λανθασμένης απόδοσης εφευρέσεων...

Γέροντας Παΐσιος: "Η Τουρκία θα κάνει πόλεμο με ένα γειτονικό της κράτος και θα εμπλακούν κι άλλες χώρες".

Επισκέφτηκα τον π. Παΐσιο το 1989, έχοντας μόλις διαβάσει ένα σύντομο βιογραφικό του. Αντιμετώπιζα τότε ένα σοβαρό πρόβλημα και πήγα να ζητήσω τη βοήθειά του. Αφού, λοιπόν, μιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα, η κουβέντα γύρισε στο Κυπριακό. Τον ρώτησα τότε αν θα φύγουν ποτέ οι Τούρκοι. Μου απάντησε:

"Και βέβαια θα φύγουν. Η Κύπρος θα ελευθερωθεί."
"Πότε, Γέροντα;"
"Ε, δε θα πάρει όσο ο κομμουνισμός στη Ρωσία."
"Μα, Γέροντα, ο κομμουνισμός δεν έπεσε!" επέμενα.
Κι ο Γέροντας χαμογελώντας μου είπε:
"Τρέμουν τα πόδια του. Όπου να 'ναι το θεριό σωριάζεται!"
"Και πώς θα φύγουν οι Τούρκοι; Θα κάνουμε πόλεμο;" ξαναρώτησα.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΣΙΩΝΙΣΤΗ» ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ Ο Χ. ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ «ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 
Ο άνθρωπος που έτρεχε να φωτογραφηθεί δίπλα στον Πειραιώς Σεραφείμ, τον αποκαλεί πλέον «σιωνιστή» και «συστημικό», επειδή τόλμησε να κάνει κριτική στο κόμμα του! 
Αυτός είναι ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής της Χ.Α και «εβραιοφάγος», που κρίνει εύκολα τους άλλους, αλλά όχι τον εαυτό του!

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!

 
ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...!! Η σύλληψη ενός 38χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές στο Λιμνοχώρι Αχαΐας άνοιξε «πόλεμο» Αστυνομίας - αντιρατσιστικών οργανώσεων. 

Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η Ένωση Μεταναστών Εργατών κάνουν λόγο για εκδικητική σύλληψη σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι εκείνος που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και μίλησε για το περιστατικό στη Μανωλάδα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, ο μετανάστης συνελήφθη με την κατηγορία ότι...

Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; > O χάρτης της "Νέας Τουρκίας" προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο με την Βουλγαρία


Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε καν όταν δύο εβδομάδες μετά το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας που συνεδρίασε στην Κωνσταντινούπολη, η εφημερίδα Μιλλιέτ, δημοσίευσε απόρρητο χάρτη που τέθηκε υπ'όψιν των μελών του τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας με την μισή Ελλάδα κατεχόμενη, αλλά η Βουλγαρία φαίνεται ότι φοβάται πολύ ολιγότερο την Τουρκία και αντέδρασε εντονότατα.
Και μάλιστα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, ούτε καν ο εκλεγμένος, προχώρησε σε μία τοποθέτηση από αυτές που φαίνεται είναι απαγορευμένες στην ελληνική κυβέρνηση: Έτσι ο Μαρίν Ράικοφ μιλώντας για τον συγκεκριμένο χάρτη της "Νέας Τουρκίας", είπε συγκεκριμένα:

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων απο αντάρτες στη Συρία

Στο εμπόριο εμπλέκονται μισθοφόροι αλλά και Τούρκοι κυβερνητικοί τοπάρχες κατά μήκος των συνόρων ! Αντάρτες με την συνοδεία μισθοφόρωνν μεταφέρουν τραυματίες στα σύνορα με την Τουρκία και απο εκεί στην κυριολεξία τους πάνε στο σφαγείο !
Το εμπόριο γινεται με τη χρηματοδότηση ιδιωτικών νοσηλευτικών ιδρυμάτων που πληρώνουν αδρά για όργανα που πλούσιοι Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικανοί πολίτες που είναι χρόνια στη λίστα για ένα νεφρό !

Γιατί ο Κωσταράκος έχει ταράξει στα ''καψόνια'' την Αεράμυνα; (video) ...Tι θέλει να πετύχει η ''αλεπού'' της Στρατηγικής ;Μπορεί να μην συμφωνείς με τον Κωσταράκο  σε θέματα δευτερεύοντα όπως  μέριμνας , προσωπικού και εγκαταστάσεων, αλλά σε θέματα  Στρατηγικής είναι γνωστό οτι απλά δεν παίζεται !
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ  που έχει ορκισμένους εχθρούς εντός και εκτός στρατεύματος ,αλλά και Αξιωματικούς που  πίνουν νερό στο όνομα του  !
  

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ. Χιλή: Μια κοινωνία χωρίς νερό λόγω ιδιωτικοποίησηςΠορεία με αίτημα την ανάκτηση του ελέγχου των υδάτων, που έχουν ιδιωτικοποιηθεί από το 1981, επί δικτατορίας Πινοσέτ, πραγματοποιήθηκε στο Σαντιάγο, στην πρωτεύουσα της Χιλής. Στην πορεία συμμετείχαν πάνω από 100 περιβαλλοντικές και κοινωνικές οργανώσεις, αλλά και οργανώσεις ιθαγενών. Υπό την πίεση η κυβέρνηση της χώρας κάλεσε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις «να σταματήσουν να εξαντλούν τις πηγές νερού και να σεβαστούν τον τοπικό πληθυσμό».

Στην πορεία για την «ανάκτηση και την υπεράσπιση του νερού», που

Έλεγχος των πάντων: Διώκουν 80 γονείς επειδή γέννησαν στα σπίτια τους!!! (Επώνυμη καταγγελία)

Μαρία-Μυρτώ Γρίβα: "ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της μαίας κ. Βικτώριας Μοσχάκη, προέδρου του Συλλόγου Μαιών Θεσσαλονίκης"

Στις 22 Οκτωβρίου 2009, εγώ και ο πρώην σύζυγός μου βιώσαμε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τη γέννηση της κόρης μας στο πιο ανθρώπινο περιβάλλον που μπορούσαμε να επιλέξουμε, το σπίτι μας. Στις 11 Ιουνίου 2013, θα δικαστούμε μαζί με άλλους 77

Ο Τσίπρας σαμποτάρει την ελληνική απαίτηση γερμανικών αποζημιώσεων

Ο Τσίπρας σαμποτάρει την ελληνική απαίτηση γερμανικών αποζημιώσεων

Ο πρόεδρος του Σύριζα και αγαπημένο παιδί των σιωνιστών τραπεζιτών -και όχι μόνο- των ΗΠΑ, Αλέκος Τσίπρας, απέδειξε κατά τρόπο σαφέστατο, ποιο είναι εκείνο το κόμμα το οποίο σαμποτάρει τις ελληνικές απαιτήσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, ο εκλεκτός του διεθνούς κεφαλαίου ζήτησε τη σύσταση επιτροπής για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων, από την οποία επιτροπή πρέπει να εξαιρεθεί η Χρυσή Αυγή! Γιατί; Για να συνεχίσει ο Σύριζα να εξαπατά τον Ελληνικό Λαό, κάνοντας λόγο για δίκαια αιτήματα,

Περικυκλωμένα από ΜΑΤ τα Προπύλαια - Αντιεξουσιαστές κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το κτίριο του Πανεπιστημίου


- Περίπου 30 άτομα, πιθανότατα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο εμφανίστηκαν στα Προπύλαια και κατέβασαν την Ελληνική σημαία από το κτίριο του Πανεπιστημίου
- Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο - Ετοιμάζονται να κάνουν προσαγωγές
- Τουλάχιστον 5 διμοιρίες των ΜΑΤ δυο διμοιρίες ΔΕΛΤΑ και κλούβες σε όλα τα γύρω στενά
- ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε κρυφή δημοσκόπηση;;;; Τρίτη η ΝΔ!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!


Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα «Παρασκήνιο» αποκάλυψε ότι υπάρχει κρυφή δημοσκόπηση η οποία φέρνει τη Χρυσή Αυγή στο 15% και έχει κάνει άνω-κάτω το Μέγαρο Μαξίμου! Μήπως όμως στα... χέρια του Μαξίμου υπάρχει και η παρακάτω δημοσκόπηση η οποία προκαλεί ...σεισμό στην Κυβέρνηση;
Ρωτάμε! Όπως επίσης, μπορούν να μας πουν ποια εταιρεία την έκανε; Απάντηση δεν

Ολοταχώς για τον πάτο το ΠΑΣΟΚ! Με το ζόρι ξεπερνά το 3%. Και εις κατώτερα Ευάγγελε!

venizelos-enikos

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb δείχνουν πως η τιμωρία του κόμματος που μαζί με τη Νέα Δημοκρατία κατέστρεψαν την Ελλάδα από το 1974 και μετά πλησιάζει.
Ο σε πολλές περιπτώσεις υπερόπτης Ευάγγελος Βενιζέλος εξελίσσεται όπως πολλές φορές παλαιότερα γράψαμε στη Freepen στον ενταφιαστή του αφού το πάλαι ποτέ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΕΤΑΓΑΝ...ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!Για πολλά..γέλια... Για τη λάσπη που πέταξαν οι Σουηδοί στην Κρήτη με την γελοία αφίσα λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου σίγουρα όλοι διαβάσατε... Το καλύτερο απο όλα έιναι ότι τη στιγμή που οι Σουηδοί δυσφημούσαν την Κρήτη η υπουργάρα του Τουρισμού με την κουστωδία της ξέρετε που βρισκόταν;