ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Παραδοχή Δυτικών: "Ηττώνται οι ισλαμιστές στη Συρία" - "Επέμβαση τώρα ή νίκη του Άσαντ"...!!!


Οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι αντιμετωπίζουν σοβαρά επιχειρησιακά προβλήματα πλέον, καθώς πέραν από το γεγονός ότι ηττώνται στις περισσότερες περιπτώσεις που βρίσκονται απέναντί τους τα κυβερνητικά στρατεύματα, τα φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν διαπράξει, και... 

το γεγονός ότι έχει γίνει συνείδηση μεταξύ της πλειοψηφίας του συριακού λαού, ότι πρόκειται

ΕΚΤΑΚΤΟ. Πανε τον ΓΑΠ για Εσχάτη Προδοσία. Ζητείται Αρση της Βουλευτικής Ασυλίας

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων. Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

Αστυνομικοί ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ κουκουλοφόρους ΕΑΑΚίτες


Σοκ!! Συνεργασία ανάμεσα σε αναρχικούς και αστυνομικούς...;;; Βίντεο φωτιά!!!


πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗ -ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ-; ΣΤΗ SIEMENS! Το 2012!! Δύο ημέρες μάλιστα μετά την επίσκεψη Μέρκελ!


Μας έχουν για κρετίνους και ευνουχισμένους. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μόλις εντοπίσαμε σκανδαλώδη ανάθεση που έγινε δύο ημέρες μετά την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή η …Siemens!

Στην βρωμερή αυτή υπόθεση μάλιστα, εμπλέκεται και η …πράσινη ανάπτυξη με τους κολλητούς της οικογενείας που πήραν πακτωλούς χρημάτων για να στήσουν …ανεμόμυλους σε κάθε γωνιά της επικράτειας!

ΜΠΑΤΣΟΙ........Ματατζής κτυπάει χωρίς λόγο γυναίκα!

ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ


ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΑΣ ΔΗΜΑΡ



Διαδηλωτές που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, ''στρίμωξαν'' τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη, σε στοά.
Όπως αναφέρει αναγνώστης του enikos.gr, που μας έστειλε τις φωτογραφίες ορισμένοι από τους πολίτες, γλίτωσαν από λιντσάρισμα τον βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ.


Πως προετοιμάζουν την επικείμενη σύγκρουση με το Ισλάμ στην Ελλάδα. Μέρος 1ο



Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου - Η προετοιμασία για την επικείμενη αιματηρή σύγκρουση με Ισλαμιστές εντός της Ελλάδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και σε τελικό στάδιο. Η φωτογραφία του θέματος με κάποιο “πράκτορα” και όχι μυθομανή να εξηγεί στον τηλεοπτικό σταθμό Aplha πως του επιτέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής με…..σκυλιά ! παρακαλώ, στην Πλατεία Αττικής κάτω από τα γραφεία της, που σημειωτέων δεν υπάρχουν εκεί γραφεία του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, είναι μόνο η αρχή ! Θα μπορούσε να είναι βγαλμένη μόνο από Αμερικανική ταινία του Χόλιγουντ !

Νεκρός 67χρονος διαδηλωτής στο Σύνταγμα!


Νεκρός είναι ένας 67χρονος που συμμετείχε στην πορεία και κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε........

Π.Τόμσεν > Δεν υπάρχει καμμία σύγκρουση. Είναι θέατρο για εσωτερική κατανάλωση. Πέφτουν οι μάσκες

Σύμφωνα με πηγές του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον δεν υπάρχει κανένας καυγάς με την Τρόικα και απλά ο Κουβέλης, κατά κύριο λόγο, παίζει θέατρο! Πρόκειται για ένα απίστευτο θέατρο για εσωτερική κατανάλωση για εσωκομματικούς λόγους. Από το περιβάλλον του Τόμσεν υπάρχει η αίσθηση ότι ο επικεφαλής του Ταμείου στην Ελλάδα είναι αποφασισμένος να μιλήσει τελευταίος-μάλλον με συνέντευξη σε διεθνές ΜΜΕ-και να ξεμπροστιάσει τους εγχώριους πολιτικούς υποκριτές.

Παραδοχή Δυτικών: "Ηττώνται οι ισλαμιστές στη Συρία" - "Επέμβαση τώρα ή νίκη του Άσαντ"

Οι ισλαμιστές αντάρτες και οι μισθοφόροι αντιμετωπίζουν σοβαρά επιχειρησιακά προβλήματα πλέον, καθώς πέραν από το γεγονός ότι ηττώνται στις περισσότερες περιπτώσεις που βρίσκονται απέναντί τους τα κυβερνητικά στρατεύματα, τα φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν διαπράξει, και το γεγονός ότι έχει γίνει συνείδηση μεταξύ της πλειοψηφίας του συριακού λαού, ότι πρόκειται περί ξενοκίνητων ενόπλων, έχει "στερέψει" η δεξαμενή συτρατολόγησής τους.

Έτσι όπως μεταδίδουν οι Ισραηλινοί, οι Δυτικές μυστικές υπηρεσίες σε  αναφορές τους (συγκεκριμένα των ΗΠΑ, και της Γαλλίας) εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τον αριθμό των ανταρτών που μάχονται αυτή τη στιγμή αλλά και για την ποιότητα τους:

Το 1/4 από αυτούς ανήκει στην Αλ Κάιντα!

ΈΚΤΑΚΤΟ: Toυρκικό υποβρύχιο κοντά στην Εύβοια - Παρακολουθείται από το ΠΝ


Τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε από το ελληνικό σύστημα επιτήρησης να κινείται στο κεντρικό Αιγαίο στην περιοχή της Σκύρου. Πρόκειται για το Type 209/1400 (S358) Canakkale, ένα από τα πλέον σύγχρονα υποβρύχια του τουρκικού Ναυτικού, το οποίο προβαίνει σε ασκήσεις αποκλεισμού νήσων και απαγόρευσης θαλασσίων οδών από το δυτικό ρπος το ανατολικό Αιγαίο.

Εγκληματίες με… Νόμπελ Ειρήνης!

Εγκληματίες με… Νόμπελ Ειρήνης!
Η ΕΕ είναι αυτή που πρωτοστάτησε στον πόλεμο και στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Η γενοκτονία στα Βαλκάνια και το όργωμα του Κοσσυφοπεδίου με τις χιλιάδες δέσμες βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου συντελέστηκαν με πρωταγωνιστές τους «κεντροαριστερούς αστέρες» της ΕΕ, τους Ντ’ Αλέμα, Πρόντι, Ζοσπέν, Σρέντερ, Μπλερ κλπ.
*
Η ΕΕ είναι αυτή που πρωτοστάτησε στη σφαγή εναντίον του λαού του Ιράκ.Στη «Δήλωση» της ΕΕ για την επέμβαση στο Ιράκ, τον Ιούνιο του 2003, διαβάζουμε ότι η εισβολή και η κατοχή, οι δολοφονίες αμάχων και τα αμέτρητα εγκλήματα, αποτελούν πρακτική που – κατά την ΕΕ – έχει στόχο
«να αποκαταστήσει ένα ασφαλές περιβάλλον» στο Ιράκ» (!)
«να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον για τη χώρα» (!)
«και να επανενταχθεί (το Ιράκ) στη διεθνή κοινότητα»!
*
Η ΕΕ είναι αυτή που από την πρώτη στιγμή συμμετείχε στο..........

19χρονη ξύπνησε από κώμα την ώρα που θα της αφαιρούσαν τα όργανα - ΦΩΤΟ

19χρονη ξύπνησε από κώμα την ώρα που θα της αφαιρούσαν τα όργανα - ΦΩΤΟΗ 19χρονη Καρίνα μετά από ένα φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα έπεσε σε κώμα και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν απίθανο να συνέλθει.
Η 19χρονη νοσηλευόταν σε κατάσταση κώματος στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία και οι γιατροί θεωρούσαν τόσο απίθανο το έφηβο κορίτσι να συνέλθει με αποτέλεσμα να πείσουν την οικογένειά της να σταματήσει η θεραπέια και να δωρίσουν τα όργανά της.