ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η “προαναγγελία” σύλληψης του Ρέστη απο τις ΗΠΑ.

ρεστης κορυδαλλος
Όπως είχαμε γράψει εδω και δύο μήνες, η τύχη του Ρέστη ήταν προδιαγεγραμμένη. Αυτό για όσους απορούν πως είναι δυνατόν να είναι μέσα ο Ρέστης ή ο Λαυρεντιάδης για τραπεζικά σκάνδαλα και να είναι έξω ο …Προβόπουλος!
Η εξήγηση είναι απλή. ΔΕΚΆΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Και οι δύο συλλήψεις προαναγγέλθηκαν από τους ΝΥΤ και αφορούσαν Αμερικανικές υποθέσεις (Carlyle, Ιράν).
Γι’ αυτό και οι τραπεζίτες των 219 δις της ληστείας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού είναι ακόμα έξω.
Δείτε το ντοκουμέντο και θα επανέλθουμε.

Αυτή είναι η "αστυνομία συνειδήσεων" του ΣΥΡΙΖΑ στο internet.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ιδού η αστυνομία συνειδήσεων του internet.
Η πραγματικά επαγγελματική ομάδα κομμουνιστικής λοβοτομής στο facebook..στα site και στα μπλογκς..
Δείτε το βίντεο..


«Ταφόπλακα» βάζει το ΤΕΒΕ στα καφενεδάκια και στα μπακάλικα των μικρών χωριών...

«Χαριστική βολή» και «ταφόπλακα» για τα καφενεδάκια και τα μπακάλικα των χωριών χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους την πρόταση, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες, για τη...

«διάσωση» των ασφαλιστικών ταμείων, σύμφωνα με την οποία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά και πόλεις με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων, θα πρέπει να ασφαλιστούν στο ΤΕΒΕ!

«Ένα τέτοιο μέτρο θα ήταν πραγματικά άδικο» λέει ο κ. Σπύρος Καπώνης που διατηρεί καφενείο στο Κουρτέσι και συνεχίζει: «Πολλά μαγαζιά θα κλείσουν. Ίσα – ίσα τα φέρνουμε πέρα. Η πελατεία έχει μειωθεί σε ποσοστό ακόμα και 75%.

Ο κόσμος δεν έχει πια λεφτά για να βγει έξω να πιεί τον καφέ του. Την ίδια

Ξάνθη: Έσπασαν εκκλησάκι και κατούρησαν τις εικόνες!!! (Μούγκα τα ΜΜΕ...)

Στη βεβήλωση του παρεκκλησίου που βρίσκεται τοποθετημένο στην πλατεία του χωριού Αυξέντιο στο δήμο Αβδήρων Ξάνθης, προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες.
Σύμφωνα με τον ιερέα του χωριού, οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο παρεκκλήσι, σπάζοντας τη γυάλινη πόρτα του, πέταξαν έξω τις εικόνες, μη διστάζοντας να ουρήσουν πάνω σε αυτές, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : «...ΟI ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...»

Ποιοι είναι οι καλοί μασόνοι κ.Μιχαλολιάκο; Δείξτε μας έναν...μόνο έναν! Αν το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ να βγείτε να το πείτε,αν δεν είναι προσπαθείστε να πείσετε τους Έλληνες Ορθόδοξους ότι υπάρχουν καλοί μασόνοι! 


Το βίντεο το βρήκαμε http://keravnoshellas.blogspot.gr/

ΣΟΚ: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ‼! ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ;






Δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο τον χάρτη που υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, όπου τα Σκόπια ονοματίζονται ως Μακεδονία.
Ποιος φέρει την ευθύνη για αυτή την επιλογή; 


ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μετανάστες επιτέθηκαν με οξύ σε Βρετανίδα μητέρα μπροστά στα μικρά παιδιά της «για να διασκεδάσουν»



Ένας Αφρικανός μετανάστης, με δύο Πακιστανούς συνεργούς του έριξε οξύ χωρίς λόγο σε μια 44χρονη γυναίκα μπροστά στα δύο δίδυμα αγόρια της. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει για πάντα παραμορφωμένη. Ήταν μια ξεδιάντροπη, εγκληματική, ρατσιστική επίθεση που έγινε μάλιστα στο φως της ημέρας, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες. Η επίθεση έγινε από τους τρεις αλλοδαπούς δράστες μόνο για να «διασκεδάσουν».

Σημείωση: Προσέξτε ότι και αυτό το έγκλημα έγινε μέρα μεσημέρι. Φαίνεται ότι έχει γίνει «μόδα», μετά την σφαγή του βρετανού στρατιώτη (που έπρεπε να ξεσηκωθεί όλος ο βρετανικός λαός και όχι τα μέλη κάποιων εθνικιστικών οργανώσεων). Ας σημειωθεί επίσης, ότι οι κακοποιοί εγκατέλειψαν την περιοχή

Οταν ο Jimi Hendrix παραληρούσε για τον Μανώλη Χιώτη λέγοντας: «Ο Χιώτης είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο» (Video)

Οταν ο Jimi Hendrix παραληρούσε για τον Μανώλη Χιώτη λέγοντας: «Ο Χιώτης είναι ο καλύτερος κιθαρίστας στον κόσμο» (Video)
Κανένας δεν έπαιζε καλύτερα μπουζούκι από αυτόν, ακόμη και σήμερα τα τραγούδια και οι ερμηνείες του Μανώλη Χιώτη αγαπιούνται και ακούγονται φανατικά.
Ομως, Χιώτη λάτρευε να ακούει και ο μύθος της ροκ Τζίμι Χέντριξ που παραδεχόταν πως ο Ελληνας μουσικός είναι καλύτερος από αυτόν.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...


ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ...
Σε επιφυλακή βρίσκονταν τουρκικά πλοία στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ ένα από αυτά ανέκοψε μάλιστα την πορεία ιταλικού πλοίου που ενεργούσε για λογαριασμό της Cyta.

Με μονταρισμένες φωτογραφίες συκοφαντούν τους εσφιγμενίτες…

5
http://olympiada.files.wordpress.com/2013/07/39ae4-cea7cf89cf81ceafcf82cf84ceafcf84cebbcebf1.jpg

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ…ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ…ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ...> Χίος: Θρίλερ με... άρωμα τρομοκρατίας πίσω από το φουσκωτό με τα εκρηκτικά - Κούρδοι οι πρωταγωνιστές που πήγαιναν στην Τουρκία!


- Το φουσκωτό εντοπίστηκε ανοιχτά της Χίου και μέσα
βρίσκονταν δύο αλλοδαποί και δύο Έλληνες
- Οι δράστες είχαν κρύψει στο εσωτερικό του σκάφους από χειροβομβίδες και σφαίρες μέχρι όπλα

- Η αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί εφόδους σε σπίτια που βρίσνονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο

ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΤΗ ΧΙΟ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΙ ΟΛΜΟΙ ΣΤΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ. ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

law
Μεγάλη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος είναι σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό σήμερα το πρωί σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χίου φουσκωτού στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά.

ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ Σενάρια αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού από τις τραπεζικές καταθέσεις


Κάθετη πτώση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα καταγράφηκε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής λόγω επιδείνωσης ττου δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης.
Ο οποίος δείκτης υποχώρησε ακόμα περισσότερο και είναι η μοναδική χώρα της ευρωζώνης που υποχωρεί, ενώ σε όλες τις άλλες χώρες έχει ανέβει.

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Στουρνάρας!!!

Εμείς Στουρνάρα θα είμαστε αισιόδοξοι μόνο όταν αυτοκτονήσεις. 

Ο Ολάντ απεκάλεσε "ΠΓΔΜ" τα Σκόπια και η Le Monde θύμωσε

Δείτε τώρα στην ηλεκτρονική έκδοση της Le Monde το βίντεο με την αναφορά του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Ολάντ στην ...
Πρώην Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας. Βέβαια η γαλλική εφημερίδα - υπέρμαχος της απόδοσης του όρου "Μακεδονία" στα Σκόπια - σπεύδει να αποδώσει τον χαρακτηρισμό αυτόν σε σαρδάμ του κ. Προέδρου, αλλά δεν πειράζει. Θα της περάσει!!!
Γράφει η ...έγκυρη πατσαβουροφυλλάδα :
Lors d'un déplacement à Ljubljana, en Slovénie, François Hollande a évoqué "l'ancienne République yougoslave de Macédonie", au lieu de la Macédoine.
C'est la troisième fois que le chef de l'Etat commet quelques erreurs d'ordre géographique. Le 4 juillet, à Tunis, alors qu'il était interrogé sur la situation en Egypte il avait répondu : "La France a pris acte de la situation en Tunisie." Avant de tenter de rattraper son erreur.
Autre lapsus quelques semaines auparavant : en visite au Japon, il avait évoqué le "peuple chinois" à la place du peuple japonais.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ... ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΗΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ!!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΤΕΒΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ!!!

«Χαριστική βολή» και «ταφόπλακα» για τα καφενεδάκια και τα μπακάλικα των χωριών χαρακτηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους την πρόταση, που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες, για τη «διάσωση» των ασφαλιστικών ταμείων, σύμφωνα με την οποία και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε χωριά και πόλεις με πληθυσμό κάτω των 2.000 κατοίκων, θα πρέπει να ασφαλιστούν στο ΤΕΒΕ!

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ TΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...; ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...;



30/7/2013
Σας παραθέτουμε παρακάτω δημοσιεύσεις από το διαδίκτυο που αναφέρονται σε εξοπλισμούς-δραστηριότητες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Έβρου. Με μία πρώτη ανάγνωση ακόμη και ένας μη στρατιωτικός αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει στο Κάραγατς όπου οι Τούρκοι διαθέτουν το τακτικό πλεονέκτημα του προγεφυρώματος. 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ ΠΡΟΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΈΝΤΕΡΟ. ΠΏΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΊΣΕΤΕ





Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο έλεγε ο Ιπποκράτης, γι αυτό πρέπει να είναι καθαρό και πλήρως λειτουργικό. Δείτε με ποιό τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε το έντερό σας.


Μ. Ιγνατίου: Πολιτική απάτη & τεράστιο ψέμα «made in ΕΕ»…

Η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι μία πολύ σημαντική εξέλιξη. Και υποστηρίζω τη θέση αυτή, παρά το γεγονός ότι μέσα στο σκοτάδι που μας κυριαρχεί, λόγω της κρίσης και των αβάστακτων άδικων μέτρων που επέβαλαν οι δανειστές και οι κατά καιρούς ελληνικές κυβερνήσεις, δεν έχουμε τη δυνατότητα να διακρίνουμε το φως, διότι είναι ακόμα αμυδρό και τις πλείστες φορές αδιευκρίνιστο.

Το Μαξίμου δεν ανησυχεί τόσο για μια πιθανή «εξέγερση» βουλευτών όσο για μια κοινωνική έκρηξη

Σε ετοιμότητα η κυβέρνηση για το καυτό φθινόπωρο που έρχεται


Ενώ το πρωθυπουργικό επιτελείο προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επίσκεψη στις ΗΠΑ απ όπου προσδοκά τουλάχιστον μερικά καλά λόγια και ίσως κάποιες επενδύσεις, στα άδυτα του Μαξίμου γίνονται ασκήσεις επί χάρτου για το δύσκολο φθινόπωρο και το καυτό χειμώνα που έρχεται.

ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...;;; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 420 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΞΤΡΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...!!!


Τα «καυτά» θερινά τμήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα και φυσικά δεν τα χάνει κανείς από τους βουλευτές που μετέχουν στις επιτροπές αυτή την περίοδο. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτη η προσέλευση και η συμμετοχή τους ακόμα και αν οι εργασίες της Βουλής έχουν ασφυκτικά πιεσμένο πρόγραμμα και στην Ολομέλεια αλλά και στα τμήματα των επιτροπών.

Συνεχίζουν το παραμύθι τα λαμόγια του ΔΝΤ, μέχρι να πιουν και την τελευταία σταγόνα αίμα από την χώρα. Μετά θα πουν απλά “το πρόγραμμα δεν βγαίνει, αποχωρούμε”.

Λαγκάρντ: «Πρέπει η Ελλάδα να συνεχίσει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων»
«Οι ελληνικές αρχές συνέχισαν να κάνουν αξιέπαινη πρόοδο στη μείωση των δημοσιονομικών και εξωτερικών ανισορροπιών» τόνισε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, 
υπογραμμίζοντας ότι είναι αναγκαίες «μεγαλύτερες προσπάθειες, που παραμένουν το κλειδί για την οικονομική ανάκαμψη και διαρκή ανάπτυξη», όπως τόνισε.

Βρείτε τις 2 διαφορές.

Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΣΤΙΣ 8:30 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ Σεισμός 5,1 Ρίχτερ ταρακούνησε Σαμοθράκη, Μυτιλήνη, Καβάλα


Ισχυρός σεισμός «χτύπησε» την περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Τενέδου. Έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή, καθώς το μέγεθος του ήταν 5,1 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι καταγράφουν με προσοχή την δραστηριότητα και εμφανίζονται καθησυχαστικοί προς το παρόν.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ... ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ!!!!

Ρωτάμε την γεροντομπεμπέκα αρθρογράφο των "Νέων" και σύζυγο του ΔΗΜΑΡιτικού Γιώργου Κυρίτση: Κυρία Έλενα Ακρίτα, γιατί στα 50φεύγα σας εξακολουθείτε να παίρνετε (50 χρόνια τώρα!!!) την βουλευτική σύνταξη του πατρός σας Λουκή Ακρίτα που σας έδωσε το 1964 ο "Γέρος της Δημοκρατίας" Γεώργιος Παπανδρέου; Πρέπει να μάθουν οι Έλληνες, επιτέλους, ότι η κυρία Ακρίτα είναι η μοναδική γυναίκα παγκοσμίως που

Η απάντηση της Φωτεινής Πιπιλή στην επιστολή των κατοίκων και η ανταπάντηση…

Η απάντηση της κας Πιπιλή σχετικά με επιστολή Αθηναίων για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές:
Η επιθετικότητά σας δίνει από την αρχή το στίγμα ότι θεωρείτε τη δική σας μόνο άποψη τη μόνη αλήθεια. Στη Δημοκρατία που θέλω να ζω εγώ ο καθένας λέει με επιχειρήματα τις απόψεις του χωρίς να προσβάλλει, να υβρίζει και να απειλεί όπως κάνετε εσείς. Δεν με τρομάζει λοιπόν η απειλή σας ότι θα στείλετε “παντού” την ομιλία μου γιατί εκτός από τη δική σας άποψη ότι εγώ “δεν έχω κάνει τίποτα για το χωριό μου” υπάρχει και η αντίθετη


άποψη, μάλιστα δεκάδων χιλιάδων Αθηναίων οι οποίοι επιμένουν από το 19…86, παρακαλώ, έως και σήμερα να με στηρίζουν και να με ψηφίζουν. 20