ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΝΤΩΣ "ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ" ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ!






Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Αιμίλιο Πολυγένη, ιδιοκτήτη του Εκκλησιαστικού πρακτορείου Ειδήσεων "Ρομφαία" για την ανάρτηση της φωτογραφίας και του βίντεο για τη Μονή Βαλαάμ στη Ρωσία.

Στην "Αγία Ρωσία"!. 

Γιατί αυτή η Ρωσία είναι θρονιασμένη στις καρδιές όλων των ορθόδοξων πιστών.

Η όντως "Αγία Ρωσία" των στάρετς και του μαρτυρίου που εμπνέει και θα εμπνέει πάντοτε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς.


«Φιλοκτήτης 2/12»: Καταιγίδα πυρών από μαχητικά (ΒΙΝΤΕΟ)


Την Τρίτη, 27 και την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, η άσκηση βολών Αέρος-Αέρος με πραγματικά πυρομαχικά, «Φιλοκτήτης 2/12» της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ).
Η άσκηση, έλαβε χώρα στο πεδίο βολής Ζακύνθου και συμμετείχαν αεροσκάφη F-16 Block 50, F-16 Block 52+, F-16 Block 52+ Advance, Mirage 2000, Mirage 2000-5, F-4 PI-2000 και Α-7E και εξαπολύθηκαν βλήματα AIM-9, Magic II καθώς και φωτιστικές βόμβες.
Σκοπός των βολών ήταν η εξέταση της άρτιας λειτουργίας των οπλικών συστημάτων της ΠΑ καθώς και η απόκτηση εμπειρίας από το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ EUROGROUP!!!




Υπάρχει Έλληνας που δεν έχει καταλάβει τί έγινε στο Eurogroup;
Οι αγορασμένη κυβέρνηση τους τα έδωσε όλα κι αυτοί "μαλώνανε" ποιός θα μας πιάσει μεγαλύτερο κορόϊδο και θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο απ΄το πτώμα μας!

Ε! λοιπόν φτάνει!



ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΣΗ;;;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!
Ρε για κοιτάξτε έναν...μακεδονομάχο...!


Σε αυτό το άρθρο αναφέρεται - εκτός των νέων μνημονίων (!!!) που θα επιβληθούν προκειμένου να πάρουμε τη δόση - και κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό: 

Θα εκμηδενίσει τις συντάξεις η «επαναγορά»;




Πανικό προκάλεσε στα ασφαλιστικά ταμεία ο συνδυασμός των ειδήσεων αφενός ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα προβεί σε επαναγορά ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών στο 35% της ονομαστικής αξίας τους και αφετέρου ότι το ΔΝΤ αρνήθηκε να δώσει το τμήμα της δόσης προς την Ελλάδα που του αναλογεί αν προηγουμένως δεν εκτιμήσει μετά τις 13 Δεκεμβρίου πώς πήγε η επαναγορά των ελληνικών ομολόγων. Ο πανικός οφείλεται στο ότι ενδέχεται η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να δώσει εντολή στις διορισμένες διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων να προσέλθουν και να δώσουν τα ομόλογα που κατέχουν χάνοντας το... 65% της αξίας τους!!! Κάτι τέτοιο θα συνιστούσε πραγματικό όλεθρο για τα ασφαλιστικά ταμεία και τη δυνατότητά τους να δίνουν συντάξεις που να διασφαλίζουν υποτυπωδώς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των συνταξιούχων.

Όταν οι κομμουνιστές σταύρωναν ιερείς


ΚΟ: Μια ωδή στην μνήμη, που γίνεται ολοένα και πιο κοντή. Συλλογή άρθρων και φωτογραφιών μιας εποχής που κάποιοι - επιλεκτικά- θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, περιφέροντας ταυτόχρονα τον μπαμπούλα του "νεοναζισμού". Επικαλούμενοι μάλιστα, τις χριστιανικές τους ευαισθησίες... Διατηρήθηκε το ύφος των συγγραφέων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν.ΡΟΓΚΟΖΙΝ Η Μόσχα κατακεραυνώνει Σ.Μπερίσα για τις αλυτρωτικές δηλώσεις και το Κόσοβο


H Ρωσία στέκεται απέναντι στον αλβανικό αλυτρωτισμό, όπως αυτός εκφράστηκε με πεντακάθαρο τρόπο από τον Αλβανό πρωθυπουργό Σάλι Μπερίσα στην περίφημη δήλωσή του που έχει ξεσηκώσει σάλο και προκάλεσε την ματαίωση της επίσκεψης του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου στα Τίρανα (φαντασθείτε, για να ακυρώσει ακόμα και ο Δ.Αβραμόπουλος ο "ευγενής διπλωμάτης" τι σημαίνει αυτή η δήλωση).