ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΤΑ ΑΡΘΡΑ 82, 90 & 103 ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!

Όσοι ψήφισαν το Πολυνομοσχέδιο πρέπει να παραπεμφθούν για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας
Οι βουλευτές κατέστησαν τον Έλληνα δούλο! Ταϋλανδό-Μπαγκλαντεσιανό! 
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
. Προκειμένου να συνεχίσει να χρηματοδοτείται η χώρα από τους τοκογλύφους, διέπραξαν το χειρότερο από τα έως σήμερα εγκλήματα. Σκότωσαν με την ψήφο τους τούς εργαζόμενους και το ίδιο το ελληνικό κράτος. Όσα πέτυχε στην ιστορία της η Ελλάς από το 1830 κι εδώ, οι σύγχρονοι Εφιάλτες τα έσβησαν σε ένα βράδυ. Γύρισαν την Ελλάδα τουλάχιστον 100 χρόνια πίσω.
Ξεφυλλίζοντας το Πολυνομοσχέδιο μπορεί ο καθένας που διέπεται από στοιχειώδη αξιοπρέπεια και φιλοπατρία, να διαπιστώσει τα όσα εγκληματικά ψήφισε η εθνική αντιπροσωπεία.
ΑΡΘΡΟ 90
Δεν είναι μόνο ότι «αποκεφάλισαν» χιλιάδες εργαζόμενους, είναι κυρίως το άρθρο 90 του πολυνομοσχεδίου το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε έναν υπουργό να καταργεί θεσμούς. Μεταβίβασαν δηλαδή τις αρμοδιότητες του Συντάγματος και της Βουλής σε έναν υπουργό. Μπορεί αύριο κιόλας ο άλφα ή βήτα υπουργός με μια απλή απόφασή του να καταργήσει, για παράδειγμα το λιμεναρχείο ή να καταργήσει την ειδικότητα του καθηγητή των Θρησκευτικών.
Διαβάστε τι ακριβώς λέει το εγκληματικό άρθρο 90 του Πολυνομοσχεδίου:

Πρωτοφανές τραπεζικό σκάνδαλο με στεγαστικά “δάνεια” σε αλλοδαπούς! Κύκλωμα ντόπιων τραπεζιτών και δουλεμπόρων θησαύρισε στις πλάτες μας…


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου.
Το “κόλπο” ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για …40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει “ντόπιος” ούτε στον ύπνο του.
Τι συνέβαινε;

Για 100 υπαλλήλους καθυστέρησαν τη δόση

Του Θάνου Αθανασίου
Σοβαρές αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση της μείωσης της απασχόλησης στο Δημόσιο δημιουργεί η μέχρι χθες αδυναμία καταγραφής έστω και των 4.200 εργαζομένων που έπρεπε να τεθούν σε καθεστώς κινητικότητας.
Το σχετικό προαπαιτούμενο είναι αυτό που καθυστέρησε τη λήψη απόφασης για την εκταμίευση της δόσης των 2,5 (και όχι 4) δισ. ευρώ από το χθεσινό Euro Working Group, που συνεδρίασε τηλεφωνικά. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα Μπομπ Τραα επιχείρησε να καταμετρήσει τους εργαζόμενους που η κυβέρνηση παρουσίαζε ως εντασσόμενους στην κινητικότητα και τους βρήκε 4.099 αντί για 4200.

Ορεινή άσκηση περιπόλου της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ.


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, η άσκηση περιπόλου της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. σε ορεινή περιοχή της Αττικής. Η άσκηση περιελάμβανε επίδειξη σε χρήση διαφόρων τύπων οπλισμού (tactical), τακτικές περιπόλου σε ορεινή περιοχή, επαφής με εχθρικές δυνάμεις, εμπλοκής και απαγκίστρωσης καθώς και τακτικές ενέδρας σε δύσβατο ορεινό έδαφος.

Σας ενημερώνουμε ότι οι δραστηριότητες της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. θα συνεχιστούν σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Ακόμα ένα τραπεζικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων έρχεται στην δημοσιότητα μετά από καταγγελία κατοίκων του κέντρου.
Το “κόλπο” ήταν απλό: Κύκλωμα τραπεζιτών έδινε “στεγαστικά” δάνεια σε μετανάστες με άδεια παραμονής, ακόμα και για …40 χρόνια! Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε εάν θα μπορούσε να παραμείνει στην χώρα το επόμενο εξάμηνο, θεωρούταν φερέγγυος για δεκαετίες, ώστε να εκταμιευθούν τεράστια ποσά στο όνομα του! Ποσά που δεν θα μπορούσε να πάρει “ντόπιος” ούτε στον ύπνο του.

ΕΚΤΑΚΤΟ:Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ

                    
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 και ώρα 18:00, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης της Στρατιωτικής Ηγεσίας σε Μονάδες της Περιοχής Ευθύνης της 1ης Στρατιάς, ελικόπτερο UH – 1H, κατά την διάρκεια της απογείωσης από το ελικοδρόμιο του Στρατοπέδου στο Κάτω Νευροκόπι Δράμας, παρουσίασε μερική απώλεια ισχύος κινητήρα.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ". ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!!Απο 24\11\2011 δικογραφια (ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, η οποια ανακοινωθηκε στη βουλη και που ειναι στα πρακτικα, σελ 1985, και που απεσιωπηθει.Ενώ απο τοτε εως και σημερα, συνεχίζει να αποσιωπαται και να υποκρυπτεται απο ολους τους εγχωριους προδοτες όλους τους εσω-εξωκοινοβουλευτικούς πολιτικούς , απο όλα τα συνδικάτα και τους συνδικαλιστές ,..(ΘΑ ΑΠΑΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΕ ΑΦΤΟΦΟΡΕς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕς .. και την τιμωρια οσων συνεχιζουν να την υποκρίπτουν ).. δες
ΔΙΟΤΙ,οι πουλημενοι προδοτες , απαξιώνουν και απορρύπτουν στην ουσία τις Ελληνικές ανεξάρτητες εισαγγελικες αρχές απο τή μία και συγχρόνως τα καθικια εκεινα , απο την αλλη επιδιωκουν την απονομη δικαιοσυνης απο ξένες δυναμεις επικαλουμενοι ψευδώς οτι στην Ελλαδα δέν υπαρχει δικαιοσύνη) . ΚΑΘΩς ΘΑ ΔΕΙΤΕ ολους τους εγχωριους προδοτες (και τους πράκτορες), ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σε υποθέσεις εσωτερικες, προκεμένου τα καθαρματα αυτά , να απαξιώσουν ΤΟΥς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙς ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΗΣΑΝ την απο 24\11\2011 δικογραφια κατα των πολιτικων για εσχατη προδοσία..
ξερετε για ποιον λογο???

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SONAK Και ο Ε.Βενιζέλος στο "κάδρο" - Ιδού όλος ο φάκελος της προμήθειας


Τρεις υπουργοί, οι Άκης Τσοχατζόπουλος, Ε.Μεϊμαράκης και Ε.Βενιζέλος "φωτογραφίζονται" κατ'αρχήν ως συνυπεύθυνοι στο σκάνδαλο των συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου που είχε αναλάβει να κατασκευάσει η εταιρεία SONAK του Θ.Λιακουνάκου, το οποίο όχι μόνο δεν παραδόθηκε ποτέ, αλλά εν συνεχεία λόγω ηθελημένων ή μη (αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη) αβλεψιών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο διαιτητικό δικαστήριο "έβγαλε" ένα ποσό 3 εκατ. ευρώ υπέρ της SONAK.

Soible...fuck of whore

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΑΤΑ Ε.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ Για το σκάνδαλο της SONAK κατά Λιακουνάκου, Βασιλάκου και Κολίρη


Μία ποινική δίωξη που χτυπάει το σκληρό πυρήνα της κυβέρνησης, και αφορά προσωπικά τον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μειμαράκη, κινήθηκε κατά τον δύο πρώην στενών συνεργατών του Γεώργιο Κολίρη και Ευάγγελο Βασιλάκο. 
 
Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για μια ακόμη υπόθεση εξοπλιστικών με ζημία για το ελληνικό δημόσιο πάνω από 40 εκατ. ευρώ σε βάρος 19 συνολικά προσώπων ανάμεσα τους και ο Θωμάς Λιακουνάκος- άσκησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας κυρία Πόπη Παπανδρέου.
 

Είναι επίσημο: Ιδιώτες αναλαμβάνουν το ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας


Είναι επίσημο: Ιδιώτες αναλαμβάνουν το ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας

 


Ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών για την αναδιάρθρωση των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ... 
Προς επίρρωσιν των δημοσιευμάτων που μιλούσαν άμεση αναδιάρθρωση στις αμυντικές βιομηχανίες της χώρας, υπό την επίβλεψη ιδιωτών, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ Ποινική δίωξη κατά του Π.Κωνσταντίνου για τα περί "αποσπασμάτων θανάτου"


Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής τηςΚίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπερ των "δικαιωμάτων" των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού.
 

Ο Μονόφθαλμος δίνει άδεια στα τσουτσέκια του μια εβδομάδα, βλέπετε κουράστηκαν πολύ να ψηφίζουν νυχθημερόν την ολοκληρωτική καταστροφή μας


ΑΝΑΜΈΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΙΚΉ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊΑναμένουν τη μαγική εβδομάδα οι υπουργοί Μία εβδομάδα άδεια δίνει ο Αντώνης Σαμαράς
Τις διακοπές περιμένουν υπουργοί και εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ορισμένοι άρχισαν τα λεγόμενα long weekends: αναχώρηση Πέμπτη βράδυ και επιστροφή τη Δευτέρα.
Ωστόσο όπως αναφέρει το «Έθνος» ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έχει ενημερωθεί για αυτό το... σπορ, θα αρχίσει να τηλεφωνεί σε όλους τις Παρασκευές.

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας: Αφού χάσαμε τις πλατείες, ας κάνουμε τα σπίτια μας ταμπούρια…


πλειστηριασμοι πρωτης κατοικιας

 Τελική επίθεση στην πρώτη κατοικία

Πόσο βαθιά νυχτωμένες, είναι οι άψυχες μαριονέτες που κυβερνούν και οι εντολείς τους.!!!

Η πρώτη σφαίρα που θα πέσει, όταν αποτολμηθεί να πλειστηριασθεί οικία, θα αποτελέσει και την έκρηξη... κι ύστερα, αυτοί και οι οικογένειές τους, δεν θα βρίσκουν μέρος να κρυφτούν...

Το ίδιο θα ισχύσει και για τις Εφορίες και όσους εφοριακούς υπογράψουν κατασχέσεις οικιών για χρέη προς το δημόσιο...

Το ίδιο και για τις Τράπεζες.....

Ούτε στα πιο εφιαλτικά τους όνειρα!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!


Πόπη Σουφλή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ > Ξεσκέπασμα στὸ παρακλάδι τῆς Μασωνίας, «Ρόταρυ», ποὺ προωθεῖ ὁ Ἐβραιοσιωνισμὸς


Στὶς ἡμέρες μας, καὶ ἐδῶ στὴνἙλλάδα μας, πολλὰ βλέπει κανεὶς νὰ γράφωνται γύρω ἀπὸ τὴν δράσι τῶν Ρόταρυ. Δὲν περνᾶ οὔτε μίαἑβδομάδα, ποὺ νὰ μὴ διαβάσουν οἱἝλληνες, ὅτι στὸ τάδε μεγάλο ξενοδοχεῖο τῶν Ἀθηνῶν ἢ τῆςἐπαρχίας ἔγινε συνεστίασις τῶν μελῶν τοῦ Ρόταρυ, εἰς τὴν ὁποίανὠμίλησεν ὁ τάδε διακεκριμένος κύριος της «ὑψηλῆς κοινωνίας». 

Με Νόμο του Ελληνικού κράτους oι αλλοδαποί δεν πληρώνουν φόρους - Δείτε το ΦΕΚ


Τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη,ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία,έχει γονατίσει από τη δυσβάσταχτη φορολογία,τα παράνομα χαράτσια και τις κατασχέσεις των οικονομιών του,ακόμη και του σπιτιού που κατάφερε να αποκτήσει με θυσίες,

ME AΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ Φορολογικό σοκ 8,5 δισ. ευρώ μέχρι το Φεβρουάριο


Το φορολογικό φορτίου που καλούνται να σηκώσουν το επόμενο διάστημα και μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο τα νοικοκυριά είναι βαρύ. Τα ραβασάκια για την εισφορά αλληλεγγύης, το ΕΕΤΗΔΕ, το τέλος επιτηδεύματος και τον ΦΑΠ θα φθάσουν μαζεμένα στους φορολογουμένους το επόμενο διάστημα.
 
Το συνολικό πακέτο που πρέπει να πληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει το οικονομικό έτος ξεπερνά τα 8,5 δισ. ευρώ.
 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ... ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ! "Φωτιά" ο ΔΣΑ κατά της κυβέρνησης: "Καταργείτε την Δημοκρατία"


Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε με αφορμή την 39η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) και ο πρόεδρός του Γ. Αδαμόπουλος, επισημαίνοντας ότι «η Δημοκρατία οδηγείται εκ των πραγμάτων στην αυτοκατάργησή της», λόγω των αποφάσεων της εκτελεστικής εξουσίας και της επιμονής της  να προστατεύει την οικονομική ελιτ σε βάρος της κοινωνίας!.