ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Εμφύλιος» στα Σκόπια για το νέο όνομα της ΠΓΔΜ

Να γιατί λέμε ότι ο αλβανικός παράγοντας είναι στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα: Πυρετός στον Γκρουέφσκι από τους Αλβανούς, που λένε ότι δεν είναι "μακεδόνες"!!! 

 Το κόμμα του Γκρούεφσκι επικρίνει με σκληρούς τόνους τον αρχηγό του αλβανόφωνου συγκυβερνώντος κόμματος για άρθρο του σχετικά με την ονομασία. «Kορώνες» περί «μακεδονικού λαού» από τους κυβερνώντες αλλά και κατά της Ελλάδας.

Στην Άνγκελα Μέρκελ απονεμήθηκε το Βραβείο των Ευρωπαίων Ραβίνων

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τιμήθηκε με το Βραβείο με την επωνυμία του Λόρδου Εμμανουήλ Γιακομπόβιτς, που χορηγείται από τη Διάσκεψη Ευρωπαίων Ραβίνων.

Το ισπανικό χωριό που βρήκε τη λύση στην ανεργία!


Τα πάντα τριγύρω μαστίζονται από την οικονομική κρίση. Αυτό, όμως, το χωριό...
αντιστέκεται. Ένα είδος, σύμφωνα με το iefimerida.gr, «γαλατικού χωριού», η Μαριναλέδα στην Ισπανία, που αντιστέκεται ακόμη στους «Ρωμαίους κατακτητές» της εποχής, στα οικονομικά προβλήματα και την ανεργία.
Η Ισπανία δοκιμάζεται άγρια από αυτά τα προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας τη μοίρα της υπόλοιπης Ευρώπης. Αλλά οι περίπου 2.800 κάτοικοι αυτού του χωριού στην Ανδαλουσία δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες, καθώς ζουν σε έναν μικρό «παράδεισο».

Σοκαριστικό VIDEO: Έκαναν πλιάτσικο την ώρα που οι τραυματίες φώναζαν για βοήθεια

Ελάχιστα λεπτά μετά την βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, την ώρα που...
δεκάδες τραυματίες σφάδαζαν από τους πόνους, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να επιδοθούν σε πλιάτσικο.
Όπως μεταδίδουν Αμερικανικά ΜΜΕ, λίγα λεπτά μετά τις δύο βομβιστικές εκρήξεις...

"ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΟΥ 1982" Σφαλιάρα Σ.Λαβρόφ στον Α.Νταβούτογλου


"'Εκοψε τον αέρα" του Α.Νταβούτογλου στο θέμα των κυπριακών υδρογονανθράκων, αλλά και σε ότι αφορά την ελληνική ΑΟΖ, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σε.Λεβρόφ, ξεκαθαρίζοντας δημοσίως στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ στην Κωνσταντινούπολη ότι "Για τους υδρογονάνθρακες όχι μονο στην ανατολική Μεσόγειο και σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να τηρηθούν οι διεθνείς κανόνες και οι αρχές του δικαίου της Θάλασσας του 1982"!

Τεχνικός ο σεισμός στο Ιράν η όχι τι λένε τα "Μαγνητόμετρα" ? Εντυπωσιακά στοιχεία, μυρίζει HAARP!

Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου
Στις 13 Απριλίου το μαγνητικό πεδίο της γης άρχισε να δέχεται παρεμβολές από "κάποια" ενέργεια όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .
Η παρατήρηση μου καθώς τελείωνε το κείμενο ήταν: "Σύμπτωση η τυχαίο γεγονός θα δούμε σε λίγες ώρες !"
Πραγματικά λίγες ώρες αργότερα, ένας....

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ «Χάθηκαν» 20.000 τυφέκια M-16 στο Κουβέιτ





Τεράστια ποσότητα φορητού οπλισμού αγνοείται από τις αρχές του μήνα ικανή να εξοπλίσει τους άνδρες μιας ολόκληρης Ταξιαρχίας ή ακόμη και Μεραρχίας. Η κλοπή πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με αφαίρεση τεράστιων ποσοτήτων πυρομαχικών τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε αποθήκη οπλισμού στο Κουβέιτ!

Προ τετελεσμένων η Σερβία στο Κόσσοβο. Η Ρωσία, όπως και με την Κύπρο, δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να μην αμφισβητήσει την ΕΕ


Φιόντορ Λουκιάνοφ
Τη στιγμή που σημειώνονται σοβαρές εξελίξεις στα Βαλκάνια, την Κύπρο και την ανατολική Μεσόγειο, με την Ελλάδα να πιέζεται ασφυκτικά από την κρίση, η ΕΕ στέλνει τελεσίγραφα στο Βελιγράδι για να κλείσει όπως-όπως το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου.
Έφτασε η στιγμή που το Βελιγράδι θα πρέπει να επιλέξει. ‘Η θα συνεχίσει να παλεύει για τα σερβικά δικαιώματα στο Κόσσοβο, ή θα αποδεχθεί οριστικά ότι η πρώην αυτόνομη σερβική περιφέρεια, έχει αποσπαστεί.
Η Δύση προσπαθεί να αποσπάσει ως αντάλλαγμα από το Βελιγράδι τη «συνθηκολόγησή» του στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου, δίνοντας ασαφείς υποσχέσεις για τη μακρινή προοπτική της ένταξης της Σερβίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Από την άλλη όμως, εάν η Σερβία δεν δεχθεί τον «συμβιβασμό»

ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΑΝ… ΤΖΑΜΙ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την ίδια περίοδο που η ελληνική κυβέρνηση έχει αναγγείλει την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους σε προάστιο των Αθηνών, την ίδια περίοδο που συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό η εξ τουρκικών ανατολών μουσουλμανική πλημμυρίδα, στην Τουρκία άρχισε μια μεγάλη εκστρατεία για την εκ νέου μετατροπή του συμβόλου της ελληνικής ορθοδοξίας, του ναού της Αγίας Σοφίας, σε μουσουλμανικό τέμενος.
Μια μουσουλμανική οργάνωση της οποίας μάλιστα τα περισσότερα μέλη της προέρχονται από το κυβερνών ισλαμικό κόμμα του Τούρκου πρωθυπουργού,

Mυστικά και ψέμματα για τα χτυπήματα που αλλάζουν τον κόσμο μας

Το Πλήγμα στο Πεντάγωνο


--Απόσπασμα από το άρθρο του Κλεάνθη Γρίβα "11η Σεπτεμβρίου 2001. Το Συνωμοτικό Παρασκήνιο της ‘μέρας που άλλαξε τον κόσμο’", της ειδικής έκδοσης «Νέα Παγκόσμια Τάξη», εκδόσεις ΑΓΝΩΣΤΟ.



Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, το υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι «το Πεντάγωνο δέχτηκε επίθεση στις 9.38 το πρωί», χωρίς να κανει λόγο για αεροπλάνο.


Το Reuters φτάνει πρώτο επιτόπου και μεταδιδει ότι το Πεντάγωνο επλήγη από ένα ελικόπτερο που εξερράγη. Αυτό επιβεβαιώνει στο πρακτορείο Associated Press και ο Δημοκρατικός εμπειρογνωμονας Πωλ Μπειγκάλα (Paul Begala -φώτο). Λίγα λεπτά αργότερα, το υπουργείο Άμυνας διορθώνει την είδηση, ανακοινώνοντας ότι επρόκειτο για αεροπλάνο, Πράγμα που πυροδοτεί το γαϊτανάκι των αντιφάσεων που ακολούθησε.

Απόφαση – χαστούκι της Κομισιόν για τη ΔΕΗ! Θέλετε αυξήσεις αλλά χρωστάτε στον κόσμο!

‘Ενα όχι του ευρωκοινοβουλίου, μπορεί να σημάνει ευχάριστα νεα για τις τσέπες των καταναλωτών.
Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, απέρριψε σήμερα το απόγευμα την πρόταση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ για backloading.
Τι σημαίνει αυτό; Βackloading είναι η πρόταση να αποσυρθούν από την αγορά ρύπων περίπου 900 εκατομμύρια δικαιώματα εκπομπής και δημιουργώντας αυτή την τεχνητή έλλειψη να ανέβουν οι τιμές στο χρηματιστήριο των ρύπων.

Μετά από αυτό συμβαίνει το εξής:

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Μια τελευταία ευκαιρία για την Κύπρο: Παράνομα μνημόνιο-δανειακή χωρίς έγκριση Βουλής!


Αυτό που προσπαθούσαν να αποφύγουν πάση θυσία η κυβέρνηση Αναστασιάδη και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόϊμπλε, το να μην περάσει από την Βουλή το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, φαίνεται ότι δεν θα το καταφέρουν.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της χώρας, Πέτρος Κληρίδης, ξεκαθάρισε σε δημόσιες δηλώσεις του ότι "Μια τέτοια συμφωνία δεν μπορεί να εφαρμοστεί εφόσον δεν εγκριθεί από τη Βουλή" και ενημέρωσε ότι έχει στείλει ήδη την σχετική γνωμάτευση στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών..

Πακιστανός βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στον Άγιο Δημήτριο..

Απίστευτο εφιάλτη στα χέρια ενός ανθρωπόμορφου κτήνους έζησε ένα 16χρονο κορίτσι με νοητική υστέρηση στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είχε βγει την Δευτέρα μια βόλτα στην γειτονιά της και όταν την εντόπισε ο Πακιστανός, την ανάγκασε να πάει στο σπίτι του, όπου την βίασε και την ξυλοκόπησε άγρια. Η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει και σήμερα την βρήκε στον δρόμο η

Εξιχνιάση της ανθρωποκτονίας 67χρονης στην Κυψέλη


Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 67χρονης, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη, στις 3 Απριλίου 2013, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη. Το πτώμα είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος είχαν ερευνηθεί.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δράστες είναι δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 30 και 36 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Ομόνοια και στην Κυψέλη. Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.

ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΚΚΕ...!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ (ΑΠΟ)ΚΟΜΜΑ...!!!

                        

Νέος γενικός γραμματέας του σταλινικού απολιθώματος, το οποίο ονομάζεται ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδας;), είναι, εδώ και λίγες μέρες ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το αν ανήκει στην στενή κομματική κλίμακα της Παπαρήγα, όπως και το αν στην όλη φάση παίζονται στενά συντηρητικά συμφέροντα δεν μας νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς οι όποιες αντιπαραθέσεις, ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και διαγραφές έχουν ήπιο χαρακτήρα πλέον και δεν οδηγούν στα… Γκουλάγκ της Σιβηρίας (ο Ζαχαριάδης το ένιωσε καλά στο πετσί του).

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο επίσημος καθοδηγητής ενός πολιτικού (από)κόμματος το οποίο, υποτίθεται, εκφράζει τους εργαζόμενους δεν έχει εργαστεί ποτέ ο ίδιος! Παρότι διανύει το 58ο έτος της ηλικίας του,