ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – Μιχαλολιάκος: Η Βουγιουκλάκη υπηρέτησε στο ναυτικό περισσότερο από τον Σαμαρά (BINTEO)


                         

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

          
πηγη

Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

15
Το Άγιο Πνεύμα είναι ο Θεός, το Τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, Παντοδύναμο όπως ο Πατέρας και ο Υιός. Το Άγιο Πνεύμα ζωογονεί, εμψυχώνει και ενδυναμώνει τα πλάσματα. Αυτό δίνει στα ζώα τη ζωή, στους ανθρώπους το νου και στους Χριστιανούς την ανώτερη ζωή, την Πνευματική. Αυτό Φωτίζει τον άνθρωπο και βοηθάει να μπει στη Βασιλεία των Ουρανών.

Το Άγιο Πνεύμα δίνεται στον κάθενα μας όχι σύμφωνα με την αξία των καλών έργων του, αλλά δωρεάν, σύμφωνα με το έλεος του Θεού, για τη σωτηρία του.

Τι μας χαρίζει το Άγιο Πνεύμα;;;

~Όταν κατοικήσει μέσα στον άνθρωπο το Άγιο Πνεύμα, του δίνει Π ί σ τ η και Φ ω τ ι σ μ ό. Χωρίς Αυτό κανείς δεν μπορεί να έχει αληθινή και ζωντανή πίστη.
~ Το Άγιο Πνεύμα γεννάει στην καρδιά του ανθρώπου την αληθινή Α γ ά π η.
~ Το Άγιο Πνεύμα δίνει στον άνθρωπο Δ ύ ν α μ η.
~ Το Άγιο Πνεύμα δίνει στον άνθρωπο Σ ο φ ί α.
~ Το Άγιο Πνεύμα χαρίζει την αληθινή...........

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΗΣ ΝΤΟΡΑΣ !!


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ
Ένα τηλεγράφημα που εξηγεί πολλά πράγματα για την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων στις ελληνορωσικές σχέσεις, δημοσιεύει το WikiLeaks και το αναδημοσιεύουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ. Στο τηλεγράφημα της αμερικανικής προεσβεάις με ημερομηνία...
Νοέμβριος 2007, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, διατυπώνει την εκτίμηση ότι «Ρώσοι πράκτορες θα µπορούσαν να διεισδύσουν στην ελληνική οικονοµία», λόγω της αυξανόµενης δύναµης των siloviki (πρώην και νυν στελέχη ασφάλειας και µυστικών υπηρεσιών που κατέχουν επιφανείς θέσεις στην οικονομία της Ρωσίας).

Είναι η εποχή που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει αποφασίσει να παίξει δυναμική και περισσότερο ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική και να συσφίξει τους ελληνορωσικούς δεσμούς,

Η HSBC ετοιμάζει τα ΑΤΜ της για να δουλεύουν και με δραχμές!


Διαβάζοντας τα διεθνή ΜΜΕ είναι σα να ακούς τη βοή των επερχομένων δεινών για την Ελλάδα. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πώς οι πάντες προετοιμάζονται για την έξοδο της χώρας απ’ το ευρώ.
Τελευταία -και πλέον κραυγαλέα- ένδειξη η κίνηση της βρετανικής τράπεζας HSBC να προετοιμάσει τα ΑΤΜ της στην Ελλάδα ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν και με δραχμές!
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της στους Times,

Νέο βίντεο της βολής ΑΜ-39 μέσα από το cockpit

 Δείτε σε ένα νέο βίντεο την αποστολή των Mirage-2000 της 114 Πτέρυγας Μάχης και την βολή βλήματος αέρος - επιφανείας ΑΜ-39 Exocet Block II εναντίον πλωτού στόχου (παροπλισμένη ΤΠΚ "Δόξα") στην Άσκηση "Θαλάσσιος Γρύπας 1/12" που διεξήχθη την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, στο Πεδίο Βολής Κρήτης. 


πηγη

(ΒΙΝΤΕΟ)ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ ΔΡΑΜΑΣ...!


Συναγερμός για τον Στρυμόνα


 
Συναγερμός έχει σημάνει στους δήμους Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παπά και Αμφίπολης μετά την απειλή του ποταμού Στρυμόνα να πλημμυρίσει αμέτρητες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, καθώς ο μεγάλος όγκος του νερού από την λίμνη Κερκίνη που χύθηκε στο ποταμό, αύξησε επικίνδυνα τη στάθμη του.
Στο κόκκινο παραμένει ο δήμος Βισαλτίας, με το πρόσκαιρο ανάχωμα που στήθηκε από άνδρες του στρατού, υπαλλήλους του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, αγρότες και κατοίκους της περιοχής, να κινδυνεύει να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού.
Στο δήμο Εμμανουήλ Παπά άμεσο κίνδυνο διατρέχουν οι καλλιεργήσιμες εκτάσεις που βρίσκονται παράκτια του Στρυμόνα στις περιοχές του Παραλιμνίου, του Πεθελινού και του Ψυχικού. Συνεργεία του δήμου έχουν προβεί στην πρόσκαιρη οχύρωση του Στρυμόνα με αναχώματα και εκατοντάδες τσουβάλια με άμμο.

SOS από τους συνοριακούς φρουρούς μας στον Έβρο


ynoraaΈχουν φρικάρει και πλέον δεν το κρύβουν! Ο λόγος για τους συνοριακούς μας φρουρούς στον Έβρο, που δεν παύουν να φωνάζουν για την ανάγκη ενίσχυσής τους με προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα. Κι αυτό, διότι, όπως επισημαίνουν, αυξάνονται συνεχώς οι λαθρομετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα μας από την ελληνοτουρκική μεθόριο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χαράλαμπος Παντελίδης, «στο νομό Έβρου έχουν να γίνουν προσλήψεις από το 2000 και είναι πλέον καιρός η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα». Φρίκη! Την ίδια ώρα, στα υπουργεία, οι θέσεις των μετακλητών, είναι όλες καλυμμένες.

Ο ανακριτής του Άκη ετοιμάζεται να καλέσει και Σημίτη / Παπανδρέου


Ο ένας ετοιμάζεται για την Βενεζουέλα και ο άλλος, ο αρχιερέας της Αναγνωστοπούλου ,για τα καταπατημένα των Αγίων Θεοδώρων ή για το Κορακοχώρι.

Μετά την αποκάλυψη του βετεράνου Σπύρου Καρατζαφέρη που βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλωνTOR- M1 τους πολιτικούς που έπαιξαν ύποπτο ρόλο στις συμβάσεις αμυντικών εξοπλισμών, τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας.
Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Κώστα.Σημίτη
Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου
Το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο
Τον πρώην υπουργό Γ.Παπαντωνίου
Την πρώην υπουργό Β.Παπανδρέου. Ολοι τους ξέρουν πολλά απο αυτά που δεν είπαν στις εξεταστικές επιτροπές και κουκούλωσαν την υπόθεση που βρωμοκόπαγε.

Σάν σήμερα, ἡ θαυμαστή ἐμφάνιση τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος καί τοῦ Ἁγίου Λουκιλιανοῦ στόν Γέροντα Παΐσιο



«Τό 1979 ὁ Γέροντας Παϊσιος μετακόμισε ἀπό τόν Τίμιο Σταυρό στό κουτλουμουσιανό κελί τῆς Παναγούδας. Ἦταν 3 Ἰουνίου καί ὁ Γέροντας λόγω τῆς μετακόμισης δέν εἶχε βγάλει ἀπό τά κιβώτια τά ἐκκλησιαστικά βιβλία καί δέν ἤξερε ἀκριβῶς τήν ἡμερομηνία οὔτε φυσικά καί τόν ἑορταζόμενο ἅγιο. 
Ἔκανε τίς ἀκολουθίες μέ κομποσχοίνι καί ὅταν ἄρχισε νά εὔχεται καί γιά τόν ἅγιό της ἡμέρας, τόν ἀπασχόλησε ὁ λογισμός ποιός ἦταν αὐτός ὁ ἅγιος. Τότε ......

Χόρεψαν ελληνικούς χορούς στο κέντρο του Δουβλίνου ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ


Η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας, με αφορμή τα πρόσφατα απαξιωτικά σχόλια του Υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας για τη χώρα μας διογάνωση χορευτική εκδήλωση αλληλεγγύηγς προς τον ελληνικό λαό.


Δεκάδες με΄λη της ελληνικής κοινότητας συγκεντρώθηκαν και χόρεψαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούςενώ παρ΄'αλληλα μοίρασαν και έντυπα με επίσημη δήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας, με την οποία καταδικάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η Ελλάδα και οι Έλληνες από τα διεθνή ΜΜΕ.


Δείτε το βίντεο:

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ



Απολυτίκιον.  Ήχος πλ. δ’.

Ευλογητός ει, Χριστέ ο Θεός ημών, ο πανσόφους τους αλιείς αναδείξας, καταπέμψας αυτοίς το Πνεύμα το άγιον, και δι’ αυτών την οικουμένην σαγηνεύσας, φιλάνθρωπε, δόξα σοι.

 
Κοντάκιον.  Ήχος πλ. δ’.
Ότε καταβάς τας γλώσσας συνέχεε, διεμέριζεν έθνη ο Ύψιστος· ότε του πυρός τας γλώσσας διένειμε, εις ενότητα πάντας εκάλεσε· και συμφώνως δοξάζομεν το Πανάγιον Πνεύμα

Την Δευτέρα μετά την Αγία Πεντηκοστή, η Εκκλησία μας εορτάζει το Άγιον Πνεύμα. 
Το Άγιο Πνεύμα είναι το τρίτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκπορεύεται εκ του Πατρός και ΟΧΙ και εκ του Υιού, όπως λένε οι Αιρετικοί Παπικοί. 
Είναι ομοούσιο με το Πρόσωπο του Πατρός και του Υιού και ίσο κατά την.......

Το Άγιο το Πνεύμα, το ελληνικό...



Ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα δεν είχε τόση ανάγκη το Ελληνικό Φως που δίνει απάντηση στο σκοτάδι της οικονομικής και φυσικής θηριωδίας. 
Η χαλιναγώγηση της κτηνώδους φύσης του ανθρώπου είναι αποτέλεσμα του Αγίου Πνεύματος. Αυτού που έκανε τον ισχυρό να σεβαστεί τον ανίσχυρο. 

Που ανέδειξε το Δίκαιο υπεράνω της Δύναμης, καθιστώντας ξεκάθαρο ότι...

το να έχεις τα μέσα επιβολής δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμα να επιβάλλεις. 

Σε αυτά τα Ιερά χώματα, η πορεία του ανθρωπίνου γένους έλαβε την πνοή του Ελληνικού πολιτισμού που γέννησε μέσα στα σπλάχνα του το Δίκαιο, το Κοινό καλό, τον Ηρωϊσμό και τον αγώνα για την Πόλη.

Αυτές οι αρχές έμελλε να μείνουν αναλλοίωτες μέσα στους αιώνες διαχωρίζοντας τον ανθρωπισμό από την κτηνωδία, όσα μετάξια, στολίδια και πετράδια αν έφερε. Το Φως του Εσταυρωμένου που σκόρπισε Αλήθεια και δικαιοσύνη ήλθε σαν φυσική συνέχεια του........

Ο Παπανδρέου έδωσε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους!


 «Ο Παπανδρέου έδωσε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους», αποκαλύπτει σε βιβλίο του ο πρώην πρέσβης στην Αθήνα Ντενίζ Μπουλούκμπασι!

O Wikileaks, φέρνει στο φως νέα απόρρητα έγγραφα των
.........

Σοκ: εγκατέλειψαν το παιδί τους σε στάβλο και το μεγάλωναν οι κατσίκες...



Όταν μετέφεραν το αγοράκι στο νοσοκομείο δεν ήθελε να κοιμηθεί στο κρεβάτι αλλά στο πάτωμα, δεν ήξερε σε τί χρησιμεύουν τα παιχνίδια και σε κρίση πανικού άρχισε να σπάει τα πάντα γύρω του.Άφαντη η μητέρα…
Ένα αγοράκι δύο ετών ζούσε στον στάβλο με τις κατσίκες όπου το είχε παρατήσει η 40χρονη μητέρα του, στην ρωσική περιφέρεια Ροστόβ, γράφει η iefimerida.gr. Κοινωνικοί λειτουργοί που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες βρήκαν τον μικρό Σάσα Τ στον στάβλο με τις κατσίκες, σε άθλια κατάσταση. «Έπαιζε και κοιμόταν με τα ζώα που........

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μεταναστεύουν στη Βουλγαρία

Οι ελληνικές επιχειρήσεις μεταναστεύουν στη Βουλγαρία
Όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις αναζητούν ένα πιο σταθερό περιβάλλον εκτός των τειχών, ενώ παρατηρούνται 3 δις επενδύσεις τα τελευταία τρία χρόνια.
Το δημοσίευμα της Deutsche Welle φιλοξενεί δηλώσεις του Διονύση Παπαδάτου, Έλληνα επιχειρηματία που διατηρεί εστιατόριο στην πόλη Πέτριτς που βρίσκεται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Ο ίδιος λέει: «Οι Έλληνες δεν έχουν πια εμπιστοσύνη στο κράτος. Κάθε μέρα έρχεται και κάτι καινούργιο: καινούργιοι φόροι, καινούργιοι φόροι, καινούργιοι φόροι. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει. Δεν έχουν εμπιστοσύνη πολύ απλά».
Η Βουλγαρία φαίνεται ελκυστική στους επιχειρηματίες διότι έχει......

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΜΙΡΑΖ... ΣΤΗΝ 114 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Αιφνιδιαστική επιθεώρηση στην 114ΠΜ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τον διοικητή της 114ΠΜ αλλά και τους Μοιράρχους, για το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκονται οι 2 Μοίρες 331 και 332 της 114ΠΜ, καθώς και οι δύο, που επιχειρούν με αεροσκάφη Mirage 2000-5 και Mirage 2000EGM/BGM είναι από τους βασικούς πυλώνες του συστήματος αεράμυνας της ΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας θα συνεχιστούν και σε άλλες μονάδες των ΕΔ, εντασσόμενες στο γενικότερο πλαίσιο δοκιμών ετοιμότητας.

 defencenet.gr

Στρατιώτες απολύονται αλλά παραμένουν στα στρατόπεδα,γιατί δεν έχουν λεφτά να φύγουν!




Η είδηση αν είναι πραγματική είναι συγκλονιστική και αποκαλυπτική της οικονομικής ανέχειας.
Σύμφωνα με είδηση που αλίευσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων  στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ»,στρατιώτες που απολύονται «Ξεμένουν στα στρατόπεδα» γιατί δεν έχουν χρήματα!

Γράφει η εφημερίδα:
«Άποροι φαντάροι που ολοκληρώνουν τη θητεία τους αναγκάζονται να φιλοξενηθούν επί μέρες στο στρατόπεδο που υπηρέτησαν, επειδή δεν έχουν χρήματα ούτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους!
            

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΨΕΥΤΟΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ...ΤΟΥΡΚΟΙ .



Οι προκλήσεις και τα ανήθικα διλήμματα που τίθενται απέναντι στον ελληνικό λαό από τους φίλους και συμμάχους των γραικύλων πολιτικάντηδων του ντόπιου νεοταξισμού καταδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό και σαφή τρόπο την παντελή έλλειψη της υποτιθέμενης ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και τον ανθελληνισμό της Εσπερίας.
Τώρα κάτω από το σάπισμα του πολιτικού συστήματος των προσκυνημένων κομμάτων έρχονται ψευτοσύμμαχοι και Τούρκοι να τοποθετήσουν τον Ελληνικό Στρατό στο κάδρο των εξελίξεων τη στιγμή που κάποιοι προωθούν την εξουσιαστική προοπτική της Αριστεράς. 


ΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΜΠΕΝΥ: «ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΒΙΚΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ…!»



Βόμβα χιλιάδων μεγατόνων, έχει έτοιμη προς άμεση ενεργοποίηση ο «Μέγας Άκης», σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος Μπένυ, αν δεν καθαρίσει τουλάχιστον η Βίκυ από τα 
δικαστήρια.
Σήμερα μάλιστα, ο Άκης έστειλε «μικρό δείγμα αγάπης» προς τον πρώην σύντροφό του Μπένυ, για να ξέρει ότι δεν «μπλοφάρει» και είναι αποφασισμένος για όλα!
Σύμφωνα με ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, το δείγμα που έστειλε ο Άκης, ήταν αρκετό για να κάνει τον Μπένυ να χάσει επιτόπου 422 κιλά «δια της φυσικής οδού», γεγονός που προκάλεσε σοβαρότατα προβλήματα σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο της πρωτεύουσας (γι αυτό και η έντονη δυσοσμία που πλανάται πάνω από το Κλεινόν άστυ από το πρωί…)

Der Spiegel: Το Ισραήλ εξοπλίζει υποβρύχια με πυρηνικά


«Μυστική επιχείρηση Σαμψών: Πώς η Γερμανία εξοπλίζει την πυρηνική δύναμη του Ισραήλ» γράφει το εξώφυλλο του Spiegel της Δευτέρας 

Έρευνα
 του γερμανικού περιοδικού Spiegel υποστηρίζει πως το Ισραήλ εξοπλίζει υποβρύχια που αγοράζει -με ιδιαίτερα μάλιστα ευνοϊκούς όρους- από τη Γερμανία με πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές.

Επισήμως, το Βερολίνο δηλώνει μέχρι στιγμής άγνοια για εξοπλισμό των σκαφών, ενώ πάγια θέση του Ισραήλ είναι ούτε να αρνείται ούτε να διαψεύδει πως είναι πυρηνική δύναμη.

"Η ευρωζώνη διαλύεται",γράφουν οι Αμερικανοί με βεβαιότητα.Η Ελλάδα έχει σχέδιο γι΄αυτό;






Το “καυτό ερώτημα” που όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες τίθεται δεν είναι η παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.Είναι αν θα υπάρχει σε λίγο Ευρωζώνη!
Και αυτό το σενάριο στην Ελλάδα δεν έχει απασχολήσει κανένα.

Κυκλοφορεί και ως …ανέκδοτο.Ότι μπορεί η Ευρωζώνη να διαλυθεί κι εμείς ακόμη εδώ να συζητάμε ότι ο στόχος μας θα είναι η παραμονή μας στο ευρώ.

Δεν πρόκειται πια για σενάριο.Πολλοί το συζητούν ως κάτι αναπόφευκτο.

Οι New York Times έχουν αφιερώσει ολόκληρο άρθρο στη πρώτη τους σελίδα σύμφωνα με το οποίο η “ώρα μηδέν” για την Ευρωζώνη είναι πια πολύ κοντά.

Απαγορεύτηκε η ελεύθερη χρήση σπόρων στη Γαλλία


Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες
Ένα νέο αυστηρό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει την καταβολή δικαιωμάτων χρήσης των σπόρων και περιορίζει την ελεύθερη ιδιοπαραγωγή ψηφίσθηκε πρόσφατα από το Γαλλικό κοινοβούλιο. Η νέα νομοθεσία επιβεβαιώνει την γενικότερη τάση στην Ε.Ε. περιορισμού των δικαιωμάτων των αγροτών επί της χρήσης των σπόρωνκαθώς εντείνει και τις ανησυχίες για τις δυνητικές επιπτώσεις στην αγροτική βιοποικιλότητα.

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ... ΚΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ...!!! 4/6/1456

 
4 Ιουνίου 1456... Μετά την πτώση της Βασιλεύουσας (1453) οι Τούρκοι κινήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση για να κυριέψουν ό,τι είχε απομείνει από το ρημαγμένο Βυζάντιο. 

Βρήκαν μίζες του Ακη τριακοσίων εκατομμυρίων ευρώ, και συνεχίζουν...


Σημειώσεις του ίδιου του Ακη Τσοχατζόπουλου οδηγούν τις έρευνες των Αρχών στην υπόνοια ότι συνολικά οι μίζες, απ' όλες τις προμήθειες, ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ!
Υπάρχει σημείωση γι' αυτό το ποσό (300 εκατ.), όπως υπάρχουν και ακατάληπτες -προς το παρόν- αναφορές σε μεσολαβητές και περιγράφεται αναλυτικά η διακίνηση μαύρου χρήματος. Από τα συγκεκριμένα σημειώματα φαίνεται διάχυτη η αγωνία του Άκη Τσοχατζόπουλου να κρύψει...

Συντάχθηκε η Τουρκία με τον Άσαντ «πουλώντας» τη Δύση στη Συρία;





Απίστευτη είναι η εξέλιξη που έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα εάν πιστέψουμε δημοσίευμα ισραηλινής πηγής η οποία ναι μεν διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις και πληροφόρηση λόγω ειδικών σχέσεων με τις μυστικές υπηρεσίες, όμως η σκληρή στάση που κρατάει απέναντι στην Τουρκία μας υποχρεώνει να τηρήσουμε αποστάσεις ενώπιον του ενδεχομένου το δημοσίευμα να αποσκοπεί στην επικοινωνιακή «δυσφήμιση» της Άγκυρας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι άλλαξαν ολοκληρωτικά τη στάση του στο ζήτημα της Συρίας συντασσόμενοι ουσιαστικά με τη ρωσική πολιτική, εν ολίγοις δηλαδή έπαψαν να επιδιώκουν την κατάρρευση του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Οι Τούρκοι φέρονται να ειδοποίησαν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA: Free Syrian Army) ότι...

ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛΟΛΑΓΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!



Για κοιτάξτε κάτι...μεγαλέξανδρους που κάνουν προεκλογική εκστρατεία με "γαλανόλευκα" φορτηγάκια!

Ο...κύριος που ποζάρει αριστερά του Ψωμιάδη, είναι ο υποψήφιος της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου, που έβαλε στο προεκλογικό του φυλλάδιο σε περίοπτη θέση και την τουρκική σημαία, ενώ εξυμνούσε μέσα σ’ αυτό τον αρχισφαγέα Κεμάλ και πράκτορες της Τουρκίας που δρούν στην Θράκη!

ΒΕΝΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΣΥΡΙΖΑ) Η ''17 ΝΟΕΜΒΡΗ'' ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ!!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 17Ν ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ...

Ο Βενιος Αγγελόπουλος (τέρμα αριστερά, στη μέση ο φίλος του Γιωτόπουλος και δεξιά οι αδελφοί Ξηρού), μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν από τους πρώτους μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν. Μεταξύ άλλων είχε καταθέσει και τα εξής εντυπωσιακά, όπως αποδεικνύεται από τα πρακτικά της δίκης:

ΤΩΡΑ...!!! ΑΓΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΛΙΒΥΟΥΣ...


Λίβυοι από τους γνωστούς που υποτίθεται ότι έχουν έρθει για να νοσηλευθούν από τον πόλεμο, προκαλούν αυτή την ώρα βίαια επεισόδια μέσα στο Λαίκό Νοσοκομείο στο οποί έχουν καταλάβει μιά πτέρυγα και με λοστούς και ότι άλλο βρούν πρόχειρο στα χέρια τα έχουν κάνει όλα κόλαση. Στο σημείο έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση. 

Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα


- Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
- Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
- Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
- Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...










       

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Σχόλιο του blog: Ο λαός γνωρίζει τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ και την ανθελληνική τους δράση τα τελευταία χρόνια, είναι το ίδιο προδότες(ίσως και παραπάνω) με τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και όλο το συρφετό των γενιτσάρων.
ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ:
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ.
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ.
• ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
• ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
• ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ.
• ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ&ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
• ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ......
ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ GAY&LES
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ
• ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
• ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
Δείτε το βίντεο>>>>>>

Η κομισιόν εκβιάζει προεκλογικά με έκθεση-τελεσίγραφο!


  • Αξιώνει κατεδάφιση μισθών και προκαταβολικές περικοπές, αλλιώς διακόπτει την χρηματοδότηση!
  • Ευθεία παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας, αλλά και ευθεία παράβαση του μνημονίου που η ίδια η κομισιόν απαιτεί να εφαρμόζεται «κατά γράμμα»
Ολόκληρη η έκθεση

                                    

Η συμμορία έχει … πανικοβληθεί!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός. e-mail:prevejohn@yahoo.gr

Διαβάζοντας τις απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις (του αντρογύναιου που ηγείται του Δ.Ν.Τ) για την Ελλάδα και τους Έλληνες όλοι μας καταλαβαίνουμε πια το μέγεθος της προδοσίας αυτών που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.
Είναι πλέον ολοφάνερο ότι όλος αυτός ο έξωθεν συρφετός αφού συνεργάσθηκε επί μακρόν με πολλούς προδότες της εγχώριας πολιτικής σκηνής τώρα θεωρεί την χώρα μας προτεκτοράτο και καρπαζοεισπράκτορα του!

Φορτώνοντας AM-39 Exocet στα Mirage 2000 της 332 ΜΠΚ


Την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, διεξήχθη, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, η άσκηση “Θαλάσσιος Γρύπας 1/12″, κατά τη διάρκεια της οποίας εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία βολές κατευθυνομένων βλημάτων, σε σενάρια υψηλής δυσκολίας.
Στο πλαίσιο της άσκησης, αεροσκάφος Mirage 2000 της 114 Πτέρυγας Μάχης/332 Μοίρας πραγματοποίησε βολή βλήματος αέρος – επιφανείας ΑΜ-39 Exocet Block II εναντίον πλωτού στόχου με απόλυτη επιτυχία.

Τό θαύμα τῆς πόρνης



Μιά πονεμένη χήρα μάνα βρίσκεται σ’ ἕνα νοσοκομεῖο μέ τό δίχρονο παιδάκι της νά χαροπαλεύει ἀπό λευχαιμία. Ὁ πόνος τῆς εἶναι μεγάλος, διότι ἤδη ἔχει χάσει ἄλλα δυό παιδιά, καί τώρα ἔβλεπε νά τῆς φεύγει καί τό τελευταῖο, τρίτο βλαστάρι της. Ὅσο περνοῦσαν οἱ ὧρες, τόσο καί πιό πολύ μεγάλωνε ἡ ἀπελπισία της.  Ἦταν ἤδη δύο μετά τά μεσάνυκτα, ὅταν ὅλως ἐκτάκτως πέρασε ἀπό τό θάλαμο ὁ διευθυντής τοῦ τμήματος, νά δεῖ ἕνα διπλανό κοριτσάκι "ἐπί πληρωμή" καί ἀπό παρόρμηση πρόσεξε καί τό δίχρονο παιδάκι τῆς χαροκαμένης ἐκείνης μάνας. Τό ἐξέτασε καί τῆς εἶπε: Λυπᾶμαι πολύ κυρία μου. Πάρε τό παιδάκι σου καί φύγε τώρα, γιά νά πεθάνη τουλάχιστον στήν ἀγκαλιά σου καί στό σπίτι σου.  Σάν τό ἄκουσε αὐτό ἡ δύστυχη μάνα ἀπό τό στόμα τοῦ γιατροῦ, μέ λυγμούς, τύλιξε τό παιδάκι της μέ μία κουβερτούλα, τό ἕσφιξε στήν ἀγκαλιά της καί ἔφυγε τρέχοντας. Βγῆκε στό δρόμο… Παντοῦ ἐπικρατοῦσε ἐρημιά καί ἡσυχία. Τίποτα δέν κυκλοφοροῦσε....  


Βρέθηκαν 10 δισεκατομμύρια από τα χαμένα. Πήγαν σε ρουσφέτια


Οσοι ψάχνουν που πήγαν τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε η Ελλάδα από τα κοινοτικά ταμεία ή από τα δάνεια που καλούμαστε σήμερα να αποπληρώσουμε μπορούν να μελετήσουν τον κατάλογο των 8.397 έργων που απεντάσσονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) είτε επειδή ουδέποτε ξεκίνησαν, είτε επειδή έμειναν στη μέση. Μέχρι να τα ανακαλύψουν στο υπουργείο Ανάπτυξης, που έχει την αρμοδιότητα καθώς αρκετά συγχρηματοδοτούνται από κονδύλια της Ε.Ε., είχαν προλάβει να απορροφήσουν 10 δισεκατομμύρια ευρώ!

Ισχυρό μήνυμα για όλη την Ελλάδα από τον Φ.Σάντος (βίντεο)

Ένα πολύ καλό βίντεο προβολής της Ελλάδας γενικότερα, γυρίστηκε από τον ΟΠΑΠ με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Φερνάντο Σάντος. Περνάει σωστά μηνύματα με απλό τρόπο. Δείτε το:

Στους δρόμους οι Σκοπιανοί κατά της "αποτυχημένης" κυβέρνησης Γκρούεφσκι

Από την πόλη Στρούμιτσα, η οποία θεωρείται ένα από τα λίγα «προπύργια» της αντιπολίτευσης, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής η Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM), του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, τις αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις που θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι και σε άλλες πόλεις της πΓΔΜ και θα ολοκληρωθούν με μεγάλη συγκέντρωση στα Σκόπια, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, μιλώντας σε μεγάλη συγκέντρωση χιλιάδων υποστηρικτών του κόμματος του στη Στρούμιτσα, κάλεσε...

Γερμανοί αντιδρούν στο να γίνει ο Σόιμπλε πρόεδρος του Eurogroup


Αντίθετος με την υποψηφιότητα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την προεδρία του Eurogroup είναι ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ.
Ο Σταϊνμάγερ σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Bild am Sonntag» τονίζει πως...

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!


Η Ισλανδία (Ísland), είναι η νησιωτική χώρα της Βόρειας Ευρώπης στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Βρίσκεται ανάμεσα στη Γροιλανδία, τη Σκωτία και τη Νορβηγία. Ο πληθυσμός της είναι 320.543 κάτοικοι, με βάση εκτιμήσεις του 2009, και πρωτεύουσά της είναι το Ρέυκιαβικ.

Κατά μια ερμηνεία, είναι η χώρα “Θούλη” την οποίαν, επισκέφτηκε ο Πυθέας ο Μασσαλιώτης στο θρυλικό του ταξίδι τον 4ο αιώνα π.Χ., περί τα 332-310 π.Χ.

Η αρχαία Θούλη είναι ένα νησί που αναφέρει ο αρχαίος Έλληνας ερευνητής Πυθέας τον 4ο αιώνα π.Χ.