ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΓΓΟΛΙΑ...


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ομάδα "Ζευς": Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος - Ανακηρύχθηκε μέλος του European Air Show Council!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ομάδα "Ζευς": Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος - Ανακηρύχθηκε μέλος του European Air Show Council!!



Από την Πέμπτη 14 έως και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο του European Air Show Council, στην Αμβέρσα, στο Βέλγιο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Καραχάλιος, επικεφαλής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16, ανακηρύχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΟΚ: ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;


Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει μια ιστοσελίδα που έχει κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο και που φέρει το όνομα «Έδωσα Φακελάκι» με σκοπό και στόχο όπως αναφέρει να «αποκαλυφθεί το μέγεθος της διαφθοράς στα νοσοκομεία δημοσιεύοντας ανώνυμα τη δική σας ιστορία και εμπειρία που είχατε με ... φακελάκια! Στην ιστοσελίδα μάλιστα δεν γράφουν μόνο όσοι καταγγέλλουν τους γιατρούς, αλλά ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί για τις εμπειρίες τους σε σχέση με φακελάκια που πήραν, που δεν πήραν ή που σκέφτονται να πάρουν.

Το πιο παράξενο της υπόθεσης όμως είναι ότι μέσα στην ιστοσελίδα οι καταγγέλλοντες....

ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Το Ιστορικό διάγγελμα της 7ης Απριλίου .

ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

" Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος"

Οι επίκαιρες προφητείες του γέροντα Παΐσιου
                   
Τι «είδε» ο γέροντας για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο
Είκοσι χρόνια πριν δεν είχαν ουδεμία βάση. Και όμως ο Γέροντας Παΐσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994 και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κατέγραψε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες για τη σημερινή εποχή προφητείες.

Φάτε κουτόχορτο που θεωρείται τον προδότη Βενιζέλο ως οραματιστή της Μεγάλης Ελλάδος και Μέγα πατριώτη. Ένας πίονι του Σιωνισμού ήταν και τίποτε περισσότερο...



Και όχι δεν θα αναφερθούμε στα δάνεια από την οικογένεια Rotchild και την καταχρέωση της χώρας μας στους Εβραίους τοκογλύφους.
Και όχι δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι ήταν εκχριστιανισμός Εβραίος πού το πραγματικό του όνομα ήταν Ben Salom.
Και όχι δεν αναφερθούμε στο δεδομένο ότι ήταν μέλος της Στοάς της Ελλάδος και Ελευθεροτέκτονας.
Και όχι δεν αναφερφούμε στην προδοτική του πολιτισκή στο θέμα της απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου...
Και όχι δεν θα αναφερθούμε στο "Σύμφωνο Φιλίας" με τον σφαγέα Κεμάλ και τις αγκαλιές και τα φιλιά..
Θα σας πούμε όμως ότι από το 1917 ήταν η πρώτος Πρωθυπουργός σε όλο τον κόσμο που υποστήριξε τις θέσεις του διεθνούς Σιωνισμού για επιστροφή των Εβραίων στην Παλαιστίνη και την ίδρυση του Εβραϊκού τους κράτους.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΟΦΟΝΙΑ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ...

                     

Την τελευταία του συνεδρίαση έκανε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου είπε ότι...

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" Απάντησε η Άγκυρα: "Στην τουρκική υφαλοκρηπίδα ανήκει το Καστελόριζο"!


H Άγκυρα τελικά απάντησε στην χθεσινή ρηματική διακοίνωση των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από την Ελλάδα στον ΟΗΕ με έναν αναμενόμενο τρόπο και ο οποίος δείχνει ότι έχει μεν αιφνιδιαστεί, αλλά και ότι σκοπεύει να ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με την Ελλάδα στην Α.Μεσόγειο.

Ξέρατε ότι....

...ο "μέγας εθνάρχης" Ελευθέριος Βενιζέλος την ημέρα της σφαγής των Ελλήνων στη Σμύρνη έπινε ούζα με τον κεμάλ ατατούρκ? Οι προδότες οι οποίοι τον έκαναν εθνικό ήρωα το ξέρουν !!!

Η εξέγερση των δικαστών: εμπόδισαν πλειστηριασμό σπιτιού άνεργου πατέρα!


Μεγάλη ανακούφιση σε “υπερχρεωμένο νοικοκυριό” αποτελεί η πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, για άνεργο δανειολήπτη, έγγαμο πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, όπου εις βάρος του είχε κινήσει διαδικασία πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας Ιδιώτης και μάλιστα Συνεταιρισμός ,πώλησης οικοδομικών υλικών, για συνολική απαίτηση 9.250 Ευρώ.

Πρόκειται για άνεργο, έγγαμο πατέρα ενός ανήλικου τέκνου, η σύζυγος του οποίου εργάζεται εποχιακά σε …ξενοδοχείο, περιουσιακά στοιχεία εκτός την πρώτη κατοικία δεν
διαθέτει, έχει χρέη σε Τράπεζα , αλλά και σε Ιδιώτες, είναι μέλος της ‘Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, οδηγήθηκε και καθοδηγήθηκε στην ένταξη του στο Νόμο 3869/2010 (ν.Κατσέλη) εξωδικαστικά από το Νομικό -Οικονομοτεχνικό Τμήμα της ΄Ενωσης ,αλλά έχει καταθέσει και αίτηση στο Ειρηνοδικείο Χανίων, μέσω του συνεργαζόμενου δικηγόρου των Χανίων με αυτήν Τζανάκη Γρηγόρη, η εκδίκαση της οποίας θα γίνει το 2018.
Το Ειρηνοδικείο Χανίων αποφάσισε με την τόσο σημαντική απόφασή του....

Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης των Media Markt


Ο ΤΣΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 89χρονος ιδιοκτήτης της Media Markt, Οτο Μπέισεμ, μέσα στο σπίτι του στη Βαυαρία.

Πιθανότατα η ανίατη ασθένεια από την οποία έπασχε τον έκανε να θέλει να φύγει από τη ζωή.

Η περιουσία του Μπέισεμ σύμφωνα με το Forbes το 2012 ανερχόταν στα 3,3 δισ. δολάριο και η οποία τον κατέτασσε στη θέση 344 της λίστας του περιοδικού με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ο αυτόχειρας βρισκόταν στη θέση 22 της συγκεκριμένης λίστας στη Γερμανία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΓΙΝΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ"! (VIDEO)

Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό! Κυκλοφορεί παιχνίδι (videogame) με το όνομα "LUCIUS SON OF THE DEVIL"!!!

Ποια είναι η...υπόθεση; Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ένα μικρό αγόρι μαθαίνει σε ηλικία 8 ετών ότι είναι ο γιος του Διαβόλου (!!!), κατόπιν εμφάνισης του τελευταίου, ο οποίος ενημερώνει το παιδί πως έχει αποστολή ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!



Πώς θα το κάνει αυτό; Εξολοθρεύοντας αρχικά τους οικείους του και κατόπιν τους πάντες που στέκονται εμπόδια στα σχέδια του Σατανά για Παγκόσμια Κυριαρχία!!!

Μας προκαλεί ανατριχίλα, αποστροφή και τρόμο πως το συγκεκριμένο παιχνίδι κυκλοφορεί παγκοσμίως για να μας...διασκεδάσει (!!!), ενώ περιέχει πάμπολλα σατανιστικά μηνύματα, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο!

ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΊΔΑΣ - BINTEO



σχόλιο Α/Φ:ΜΠΑΤΣΟΙ...ΚΟΜΠΛΕΞ...ΚΟΜΠΛΕΞ...ΚΟΜΠΛΕΞ
"Δεν έχετε παιδιά;" ρωτούσαν οι φοιτητές τους άνδρες των ΜΑΤ
. Λίγο μετά πήραν σαν απάντηση τα χημικά! Στο βίντεο θα δείτε τους φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας, έξω από το υπουργείο παιδείας.

Είναι η στιγμή που βρίσκονται στην πόρτα και ζητούν από τους αστυνομικούς να τους ανοίξουν. "Φύγετε, θα ρίξω χημικά" είναι η απάντηση από τα χείλη ενός αστυνομικού.

Μαζεύονται και άλλοι φοιτητές του ΤΕΙ Χαλκίδας και σπρώχνουν την πόρτα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως οξύνθηκε η κατάσταση και τα χθεσινά επεισόδια έξω από το υπουργείο παιδείας.

Τραγικό: Mια νεκρή στο Xαλάνδρι εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητο της!

                         
 Το μοιραίο δυστυχώς δεν άργησε να συμβεί. Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της στη διασταύρωση των οδών Αμαρουσίου και Χαλανδρίου βρέθηκε το πρωί μια 23χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή βρισκόταν στο αυτοκίνητό της και είχε εγκλωβιστεί από τα ορμητικά νερά λόγω της σφοδρής καταιγίδας. Η κοπέλα λιποθύμησε και έπαθε ανακοπή. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το Reuters μεταδίδει καρέ-καρέ την διάσωση γυναίκας από την πρωινή πλημμύρα [εικόνες]

«Βούλιαξαν» αυτοκίνητα και άνθρωποι στην Αθήνα, από τη σημερινή νεροποντή, η οποία παρέσυρε αυτοκίνητα και σάρωσε ό,τι βρήκε μπροστά της, ενώ στο Χαλάνδρι μια γυναίκα βυθίστηκε στη λάσπη και χρειάστηκε να την απεγκλωβίσουν οι διερχόμενοι έχοντας χάσει της αισθήσεις της, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της, ενώ η εικόνα της έκανε τον γύρο του κόσμου.
Οπως μετέδωσε το Reuters, η γυναίκα «κόλλησε» στη λάσπη και εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της. Διερχόμενοι περαστικοί, έσπευσαν αμέσως να την βοηθήσουν και την ανέσυραν λιπόθυμη από το αμάξι της.
Πρόκειται για άλλη μια εικόνα καταστροφής στην «πληγωμένη» σήμερα Αθήνα, μετά και τον παραλίγο μοιραίο τραυματισμό υπαλλήλου της Βουλής, η οποία γλίστρησε από τον θόλο του Κοινοβουλίου.
Δείτε και άλλες εικόνες από την σημερινή καταστροφή:

Η σιωπή δεν είναι χρυσός


 Του Γιώργου Αυγερόπουλου από την Εφημερίδα των Συντακτών


 
 Καθώς ένα χρόνο τώρα ασχολούμαι με τη θεματική «Χρυσός στα χρόνια της κρίσης» έχοντας δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες μου στην Κολομβία (1), τη Ρουμανία (2) και την Ελλάδα (3), οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.



Θα συγκρίνω την ελληνική περίπτωση με αυτή της Ρουμανίας (γιατί αν αρχίσω από την Κολομβία πολλοί θα πουν ότι συγκρίνω την Ελλάδα με μια λατινοαμερικανική χώρα και «τι σχέση έχουμε εμείς με αυτούς, εδώ είναι Ευρώπη» και άλλα τέτοια, κατά τη γνώμη μου ευτράπελα).
Πριν απ” αυτό όμως ας θυμηθούμε τι προβλέπουν τα δύο μεταλλευτικά σχέδια: 

Δείτε απίστευτες φωτογραφίες από την Αθήνα του χάους

Εκτεταμένα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και στην ηλεκτροδότηση προκαλεί η ισχυρή βροχόπτωση που πέφτει από τα μεσάνυχτα με αμείωτη.....
ένταση στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.
Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια των λεωφορείων και των Τραμ, ενώ στον ΗΣΑΠ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από Ομόνοια μέχρι Ταύρο λόγω πτώσης δέντρου.

Ο αρχαιοκάπηλος Ντέιβιντ Κάμερον

Προκλητικές δηλώσεις του Βρετανού Πρωθυπουργού για τα κλεμμένα Ιερά Μάρμαρα του Παρθενώνα αλλά και για το Ινδικό Διαμάντι. Διαβάστε τι είπε κι εξοργιστείτε...



Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε πως ένα γιγάντιο διαμάντι, που η χώρα του υποχρέωσε την Ινδία να της παραδώσει την εποχή της αποικιοκρατίας και το οποίο περιελήφθη σ' ένα βασιλικό διάδημα, δε θα επιστραφεί, ενώ παρομοίασε την υπόθεση αυτή με το θέμα των «Ελγινείων Μαρμάρων».

Περιορίζει συνταγματικά το ρόλο του Στρατού η Τουρκία

Υπό πολιτικό έλεγχο θα θέτει τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις το νέο Σύνταγμα της Τουρκίας, υπάγοντάς τες στον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Άμυνας.

Τουρκική κοινοβουλευτική πηγή δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «υπάρχει μια συμφωνία ανάμεσα στα τέσσερα κόμματα που συντάσσουν το νέο κείμενο. Πιστεύω ότι σ’ αυτό το σημείο...

Τροποποίηση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά με συμφωνία ΔΝΤ

Ως το τέλος Μαρτίου αναμένεται να έχει κατατεθεί από την κυβέρνησητροποποίηση του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ώστε να αρκεί για τη ρύθμιση η συμφωνία των πιστωτών που εκπροσωπούν το 50+1% των απαιτήσεων της οφειλής, σύμφωνα με τον υφυπ. Ανάπτυξης, Αθ. Σκορδά.
Επιπλέον, όπως είπε, θα προβλέπεται και καταβολή της δόσης από την υποβολή της αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση, χωρίς καθυστερήσεις που σήμερα υπάρχουν εξαιτίας της εκκρεμοδικίας.
Η αναδιάρθρωση των στεγαστικών θα αφορά...

Στις 8 Μαρτίου το πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Στις 8 Μαρτίου θα παραδοθεί το πόρισμα της Ομάδας Εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την καταγραφή και ταξινόμηση κατά κατηγορία περίπτωσης που σχετίζεται με τις γερμανικές αποζημιώσεις, όπως ενημέρωσε τη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας.

Washington Post : Βιομετρική Ταυτότητα για όλους τους Αμερικάνους για να λυθεί το πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση

Οι παγκοσμιοποιητές πιέζουν «με το μαλακό» το Κογκρέσο να προωθήσει τις παγκόσμιες "ταυτότητες" για όλους τους Αμερικάνους, αλλά και για ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Η υπάκουη υπηρέτρια της Λέσχης Bilderberg, η εφημερίδα ‘The Washington Post’, έκανε έκκληση για μια «βιομετρική κάρτα» σε ένα κύριο άρθρο της στις 2 Φεβρουαρίου 2013.
Κορυφαία στελέχη της Washington Post συμμετέχουν κάθε χρόνο στις μυστικές συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg και έχουν λάβει ευχαριστίες από ηγετικά ονόματα της Bilderberg για το ότι ποτέ δεν έκαναν κάποια αναφορά σχετικά με τις συναντήσεις αυτές.

Η σφαγή(!) για τους αγωγούς…

Γράφει η ΖΕΖΑ ΖΗΚΟΥ στην Καθημερινή  - Τα σχέδια για αγωγούς φυσικού αερίου είναι τόσα πολλά, ώστε είναι αμφίβολο εάν επαρκούν τα υφιστάμενα κοιτάσματα. Π.χ. το περιβόητο αζερικό κοίτασμα Σαχ Ντενίζ, λέγεται ότι με ρωσική παρέμβαση θα τροφοδοτήσει τον South Stream, εις βάρος του αγωγού Nabucco. Αλλά το κοίτασμα αυτό το διεκδικεί...

Τράπεζες: «Φέρτε πίσω τους τόκους που εισπράξατε τώρα»




Από τη στιγμή που το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε –με εγκύκλιο- να φορολογήσει αναδρομικά τους τόκους των καταθέσεων, επόμενο ήταν να το δούμε και αυτό. 

Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, καλεί με δελτίο τύπου χιλιάδες καταθέτες να επικοινωνήσουν με την τράπεζά τους …για υπόθεσή τους. Τι συμβαίνει; Σε χιλιάδες περιπτώσεις, οι καταθέτες έχουν σηκώσει τα χρήματά τους και μαζί με αυτά και τους τόκους. 

Μήπως ήρθε η ώρα να... μαζευτούμε;




Διαλύουν και κατακρεουργούν τον κοινωνικό ιστό με κάθε τους απόφαση.

Καταστρέφουν και διώχνουν την επιχειρηματικότητα, καταδικάζοντας την χώρα σε μακροπρόθεσμο μαρασμό.

Διαλύουν την υγεία, την παιδεία και τολμούν να μιλάνε για υποδομές που θα ανατάξουν την χώρα.

Επίθεση με μολότοφ από δεκάδες αντιεξουσιαστές στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων!!!


Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε στις 23.18, αργά το βράδυ της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων επί της οδού Καλλιδρομίου. 

Όταν αποθρασύνονται οι Προδότες.

Τους φτύνεις κι αυτοί χτενίζονται. Έχουν εκπαιδευτεί να ανταποκρίνονται άψογα στον εξευτελισμό. Το παρακάτω βίντεο είναι η απόδειξη, ο Σημίτης ο αρχιπροδότης ξεφτιλίζεται μπροστά σε κοινό.Δίχως να πτοείται ο τρισάθλιος, παραληρεί με το γνωστό θράσος του προδότη.

Δείτε το βίντεο:

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ... ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΧΤΡΑ


Ο Χίος και η εκπομπή του αποτελούσε από την πρώτη στιγμή το κόκκινο πανί στους δωσίλογους και οσφυοκάμπτες των δανειστών. Η χώρα βρίσκεται υπό πλήρη κατοχή και οι προδότες ξεφτυρώνουν σαν τα μανιτάρια. Είναι σαν την λερναία ύδρα, ένα κεφάλι κόβεις, δύο και τρία ξεφυτρώνουν. Ο Σαμαράς εμφανιζόταν ως αντιμνημονιακός και ο κόσμος είχε στηρίξει ελπίδες πάνω του.
Ο Στέφανος Χίος όσο ήταν στο KONTRA ασκούσε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δριμεία κριτική στον Παπαναδρέου με τον Σαμαρά να ετοιμάζει τις παγίδες του για τον λαό! Αποδείχτηκε ο πιο δόλιος και ύπουλος δωσίλογος από τον

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_555.html#ixzz2LZmeOLkS


Έχει διατυπωθεί πολλές φορές ότι τα μεγάλα κανάλια εξασκούν προπαγάνδα στον Ελληνικό λαό, με ειδήσεις που παρασύρουν τον κόσμο σε λανθασμένα συμπεράσματα κάνοντας τον πρόβατα προς την σφαγή.
Τα συμφέροντα που υπάρχουν είναι τεράστια, αλλά μαζί με αυτά δημιουργούν δημοσιογράφους ψεύτες, με ενημέρωση που εμπεριέχουν στημένα θέματα, προβάλλοντας τα τις απαιτήσεις των αφεντικών τους.

Άραγε ποια είναι αυτά τα αφεντικά που μέσω της τηλεόρασης και των ΜΜΕ επιδρούν στην διαμόρφωση την κοινής γνώμης, αυτό το εύλογο ερώτημα απαντιέται μέσα από την λίστα που παραθέτουμε για τους μετόχους των τηλεοπτικών σταθμών.

ΥΠΝΟΣ : Πόσες ώρες χρειαζόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάθε ηλικία θέλει και τις ανάλογες ώρες ύπνου, προκειμένου να...

νιώθουμε ξεκούραστοι και γεμάτοι ευεξία.

Μάθετε πόσες ώρες χρειάζεστε και αναζωογονηθείτε!

- Βρέφη: 14 - 15 ώρες

- Μικρά παιδιά: 12 - 14 ώρες

- Παιδιά σχολική ηλικίας: 10 - 11 ώρες

- Ενήλικες:

Έρευνα αποκάλυψη !!!!!! Για ποιό λόγο οι Εβραίοι μισούν τους Έλληνες !!! ΤΑΛΜΟΥΔ

Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.
Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο

Αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής και κάθαρση της αστυνομίας ζητεί ο Βενιζέλος

Η πολιτική μας εκστρατεία κατά της βίας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται είναι για εμάς αξιακή και όχι ευκαιριακή επιλογή, ούτε τρέχουσα κομματική υστεροβουλία, τόνισε ο κ. Βενιζέλος

21 Φεβ 2013 - 23:00


Τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για τη Χρυσή Αυγή, τη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία επανέλαβε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, κλείνοντας με ομιλία του την ημερίδα που διοργάνωσε το ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου, σε συνεργασία με τη νεολαία ΠΑΣΟΚ, με θέμα «Η Ελλάδα απέναντι στο νεοναζισμό και τη ρατσιστική, κοινωνική και πολιτική βία».

ΜΑΧΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!


Κανένα κανάλι δε μετέδωσε την είδηση. Γιατί άραγε;

Ακόμα κι όταν εμείς οι Έλληνες περπατάμε αμέριμνοι στο δρόμο κινδυνεύουμε από τις αδέσποτες σφαίρες των μαφιών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», που έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε πεδίο αιματηρού ξεκαθαρίσματος των βρώμικων λογαριασμών τους.

Έτσι, τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, τρεις Αλβανοί αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους (για προϊόντα κλοπής-ληστείας, εμπόριο ναρκωτικών, ποιος ξέρει;) στη μέση του δρόμου, στη γωνία των οδών Ολυμπίου και Ανδρούτσου στον Νέο Κόσμο. Κάποια στιγμή ένας έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να βρει τον έναν ομοεθνή του στο πόδι. Μια δεύτερη σφαίρα...

Πως πέθαναν οι Μεγάλοι Αρχαίοι Έλληνες;


Πως πέθαναν οι Μεγάλοι Έλληνες:
Πυθαγόρας 500 π.Χ. ετών 80: εξορία ....... από πείνα.
Μιλτιάδης 489 π.Χ. ετών 65: φυλακή.
Αριστείδης 468 π.Χ. ετών 72: εξορία ........από πείνα.
Θεμιστοκλής 461 π.Χ. ετών 66: εξορία.
Αισχύλος 456 π.Χ. ετών 69: εξορία.
Περικλής 429 π.Χ. ετών 66: παραιτήθηκε κατηγορούμενος.

Φειδίας 429 π.Χ. ετών 66:...

Τα ω-3 είναι «βόμβες» υγείας.


Υπάρχουν ¨βόμβες¨ υγείας που βοηθούν τον οργανισμό μας; Προσπαθούμε να προλάβουμε ασθένειες αποφεύγοντας τα λιπαρά. Λάθος, λένε οι επιστήμονες. Υπάρχουν και «καλά» λιπαρά. Τα ω-3 κλείνουνμέσα τους ιδιότητες που αποδεικνύονται ευεργετικές για τον οργανισμό μας. Βάζοντας, λοιπόν, λιπαρά ψάρια στο τραπέζι, καταναλώνοντας καρύδια και λιναρόσπορο στην καθημερινότητά μας, δημιουργούμε μια προστατευτική ασπίδα γύρω μας.

1. Προστασία της καρδιάς

Tέσσερις Κρητικοί βάζουν ελληνικές σημαίες σε όλο το Αιγαίο!

Θα πάνε σε όλες τις βραχονησίδες!
Τέσσερις Κρητικοί έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν ελληνικές σημαίες σε όλες τις βραχονησίδες. Πρόκειται για τους Μ. Μιζεράκη, Αντ. Τσαπίνο, Γ. Παπουτσάκη και Μ. Βαρδάκη από το Ηράκλειο οι οποίοι αποφάσισαν «να μην αφήσουν κανένα να κάμψει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και να εκφράσει διεκδικήσεις» όπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Η αρχή έγινε από την Νήσο Ντία στην Κρήτη,