ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκινά η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση που έγινε ποτέ με Έλληνες και Αμερικάνους πιλότους στο Αιγαίο


Η μεγαλύτερη στρατιωτική αεροπορική άσκηση μεταξύ Αμερικής και Ελλάδος που θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη και θα γεμίσει το Αιγαίο με μαχητικά όλων των τύπων, θα ξεκινήσει σε 48 ώρες από σήμερα. Παρόμοια δραστηριότητα δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο παρελθόν σε τέτοια κλίμακα.

Η Ουάσιγκτον στέλνει στη Σούδα δώδεκα F-15 με τους καλύτερους πιλότους που διαθέτει και μία ομάδα υποστήριξης που ανέρχεται στα 258 άτομα,

ΒΙΝΤΕΟ-Διαμαρτυρία στην Ευελπίδων για τους συλληφθέντες της Μαλακάσας




Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι του Ωρωπού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις 9 συλλήψεις που έγιναν στα διόδια της Μαλακάσας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι 9 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Μαλακάσα, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Ωρωπού, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, διανυκτέρευσαν στη ΓΑΔΑ, όπου κρατήθηκαν μετά τη σύλληψή τους και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι μέσα γιατί εκφράζουν το ομόφωνο δημοτικό συμβούλιο, που είπε:

Ολόκληρη η χρυσή δήλωση πόθεν έσχες της μικρής Μαρίας Ρεπούση….


— …. Της μικρής Μαρίας, που κάθεται και κλαίει, γιατί δεν τη παίζουνε, οι φιλενάδες της…..

"Ντου" της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκα στου Γκύζη - Βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά - Συνελήφθησαν 4 Τούρκοι τρομοκράτες

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί τέσσερις αλλοδαποί στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες πρόκειται για Τούρκους οι οποίοι εκτιμάται ότι είναι μέλη της κουρδικής οργάνωσης DHKP-C.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε γιάφκα στην περιοχή του Γκύζη με πολλά πολεμικά όπλα, καλάσνικοφ, σφαίρες, πιστόλια, τεράστιες ποσότητες ισχυρών εκρηκτικών ζελατοδυναμίτιδας καθώς κι έντυπο υλικό και σημαίες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η γιάφκα βρίσκεται σε ισόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Κάλβου δηλαδή σε απόσταση αναπνοής από το Πεδίον του Άρεως και από την Ευελπίδων όπως φαίνεται και στον χάρτη.

Οι δολοφόνοι του Γκιόλια, της Μαρφίν κλπ παραμένουν ασύλληπτοι. Συνελήφθη ο δήμαρχος Ωρωπού επειδή πείραξε τον εθνικό μπετατζή.


Ψάχνουν τους εμπρηστές από τις κάμερες των διοδίων

Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια με την φωτιά σε κουβούκλιο είσπραξης στα διόδια της Μαλακάσας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ωρωπού και δύο αντιδήμαρχοι.
Ο εισαγγελέας άσκησε μάλιστα σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη για τον...

Μα γιατί οι βάρβαροι κάψανε τα διόδια; Κι αν αρχίσουν να καίνε τις εφορίες;...

                     
Ο εμπρησμός των διοδίων της Μαλακάσας από κατοίκους της περιοχής, που ουσιαστικά μετατρέπονται σε κατοίκους ενός ιδιότυπου χωρο-οικονομικού apartheid, γίνεται μετά την απόφαση κυβέρνησης και εργολαβικών κοινοπραξιών να επιβληθούν νέες αυξήσεις έως 60% στις τιμές των διοδίων και να «προσθέσουν» νέους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς.
Οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν τα έργα και οι τράπεζες (από τη γαλλική Vinci και τη γερμανική Hochtief μέχρι την ΕΛΛΑΚΤΩΡ) προβάλλουν ως άλλοθι για την κατάρρευση των οδικών αξόνων τη μείωση κατά 50% στην κυκλοφορία λόγω κρίσης. Με συνολικό προϋπολογισμό 7 δισ. ευρώ........

"Εγκλώβισαν" τον Σκανδαλίδη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα!


Οργισμένοι οι διαδηλωτές - Αποκλιμάκωση της κατάστασης με επέμβαση των ψυχραιμότερων

Ένταση, συνθήματα και έντονη αμηχανία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα. Μετά τις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε τελικά η προγραμματισμένη για τις 6 πανθεσσαλική σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενόψει των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών στελεχών, υπό την παρουσία του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη.

Στα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα εισέβαλαν εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του κ. Σκανδαλίδη προσωπικά,