ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Είναι φωτομοντάζ?


Δεν ξέρω αν η φωτογραφία είναι προϊόν  φωτομοντάζ, αλλά ξέρω σίγουρα, ότι οι δωσίλογοι λίγο πριν ψοφήσουν...αυτό ακριβώς το βλέμμα θα αντικρίσουν. 

Τι τρέχει στον ουρανό μας;

 
 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει!?

Προεκλογικά σποτάκια απ όλα τα κατοχικά κόμματα (Αριστερά, Δεξιά) μοστράρουν στην tv οι βρώμικοι.
Ο ένας ζητάει συγνώμη, ο άλλος παρακαλάει, μέχρι και πίπες είναι ικανοί να κάνουν οι τσόγλανοι για να μην χάσουν τις καρέκλες.
Τώρα πόσοι μαλάκες θα ξανά ψηφίσουν τους ελεεινούς, θα δούμε, αυτοί τρέφουν ελπίδες να συνεχίσουν, οι οποίες...ελπίδες....δεν είναι κούφιες, κάτι ξέρουν, μπορεί να είναι ανώμαλοι, προδότες, και όλα τ άλλα αλλά χαζοί δεν είναι.

Κάτοικοι στο Μπραχάμι διαμαρτυρήθηκαν στον Μιχ.Χρυσοχοϊδη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε σε καφετέρια στο Μπραχάμι. Έξω από την καφετέρια είχαν μαζευτεί κάτοικοι της περιοχής για να διαμαρτυρηθούν.

Το περιστατικό έγινε σήμερα το βράδυ...

Η ΔΕΗ ζητάει 70 εκατ. δάνειο με ρήτρα δραχμής για να πετάξει 12 εκατ. σε διαφήμιση στα ΜΜΕ!

Η Eυρωπαϊκή Tράπεζα Eπενδύσεων (ΕΤΕπ) ζητάει στις νέες δανειακές συμβάσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις σχεδόν «ταπεινωτικές» εξασφαλίσεις για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

H αρχή-όπως απεκάλυψε η Καθημερινή του Σαββάτου- έγινε με τη ΔEH, όταν προ 15νθημέρου η διοίκηση της Επιχείρησης άρχισε διαπραγματεύσεις με την ETEπ για την υπογραφή ενός δανείου ύψους 70 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του νέου σταθμού φυσικού αερίου στη Mεγαλόπολη. H πλευρά της ETEπ έθεσε για πρώτη φόρα στη διοίκηση της ΔEH δύο νέους όρους για τη σύναψη του δανείου. Ο πρώτος αφορούσε...

Ανθελληνικό παραλήρημα Ρεπούση! Φώτη Κουβέλη, γι’ αυτή την ξεφτίλα έχεις να πεις κάτι ή πάλι θα κάνεις την πάπια;

Η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση έδωσε ρεσιτάλ ανθελληνισμού, καλεσμένη στο Mega, υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”… 

Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις.... μικρές επιχειρήσεις!

Γενικευμένη επίθεση εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων και εμποροβιοτεχνών, προϊδεάζει με συνέντευξή της η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, προαναγγέλλει τον «θάνατο του εμποράκου» και ανοίγει δρόμους για την εξωφρενική κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων!

 Ο αποδεκατισμός των μικρών και των πολύ μικρών επιχειρήσεων, θα γίνει μέσα από την «αξιοποίηση κινήτρων» που θα δοθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις για να γίνουν οι σχετικές απορροφήσεις και συγχωνεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα συντελεσθεί μια άνευ προηγουμένου απαξίωση και καταστροφή των ...

Φούσκωσαν ξανά το έλλειμμα του 2009 για να γλιτώσουν το εδώλιο

Δεύτερο στη σειρά σκάνδαλο στην ΕΛΣΤΑΤ για να καλύψουν την πλαστογράφηση του ελλείμματος και να προφυλαχθεί ο συνεργάτης των Γερμανών και της τρόϊκας γενικός διευθυντής της υπηρεσίας Α.Γεωργίου, τοποθετημένος από τον πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου: Αύξησαν ξανά με λογιστικό τρικάκι το έλλειμμα και το χρέος του 2009 και του 2010, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα μία αλλαγή των στοιχείων του 2009 εν έτει 2012!

Σαφώς θορυβημένοι από την πρώτη εξεταστική επιτροπή που όσο στημένη και να ήταν έφερε στην επιφάνεια συγκλονιστικά στοιχεία για την πλαστογράφηση του ελλείμματος που έσυρε την χώρα στο ΔΝΤ και στις αλλεπάλληλες δανειακές συμβάσεις και οδήγησαν εν τέλει...

Γεύμα με νόημα Βαρδινογιάννη – Χατζηνικολάου

Γεύμα με νόημα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο γνωστό εστιατόριο Cash στο Κεφαλάρι, μεταξύ του αφεντικού της Motor Oil, Βαρδή Βαρδινογιάννη και του εκδότη – δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου! Αν και...

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ... Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ!!!

Αναβολή για τις 18 Μαΐου πήρε η δίκη για την υπόθεση της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», μετά από αίτημα της κατηγορούσας αρχής.
Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο δεν απήγγειλε κατηγορίες στους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι υπό τον όρο της υπογραφής εγγυητικής επιστολής ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής είχε ζητήσει αναβολή της υπόθεσης για έναν μήνα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έκδοση και η μεταφορά στην Κύπρο του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Πέτρου Τσαλικίδη.

Σε βάρος του κ. Τσαλικίδη το δικαστήριο εξέδωσε...

Ο Πέτρος του άρθρου 99* - Το τέλος ενος υπερεκτιμημένου λαμογιού του Πασοκιστάν!

Για όσους τυχόν δεν ξέρουνε τον «βίο και την πολιτεία» του μεγαλύτερου «ξαγάνωτου τενεκέ» (για να θυμηθούμε τον Ευ. Γιαννόπουλο),... που κυριολεκτικά υπαγόρευσε και επέβαλε στη νεολαία μας τις αξίες του άκοπου πλουτισμού, του χαβαλέ, του ακριβού αυτοκινήτου, της γκόμενας, της επίδειξης και «ολίγης» από ναρκωτικά, οδηγώντας τη στην καταστροφή. 99 ένας αριθμός που έγινε μόδα.
Ένας αριθμός που κάποιους τους φοβίζει και κάποιους άλλους τους κάνει να αισθάνονται ανακούφιση. Για τον Πέτρο της διπλανής πόρτας ή αλλιώς τον Πέτρο που έκανε το lifestyle της Μυκόνου τρόπο ζωής μάλλον είναι ανακούφιση αφού πατώντας πάνω στα καλοφτιαγμένα παραθυράκια του νόμου, δεν θα χρειαστεί να δώσει τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χρωστάει σε φωτογράφους, δημοσιογράφους, διαφημιστές.
Όλα ξεκίνησαν το 1987, τότε που ο μικρός Βολιώτης βρέθηκε στην Αθήνα και έχοντας...

Ενας Ελληνας επιστήμονας λέει "στοπ" στον χρόνο!

Ενας Ελληνας επιστήμονας λέει «στοπ» στον χρόνο! Ο Πάνος Δελούκας βρίσκεται πίσω από τη θαυματουργή ανακάλυψη για το πώς θα μείνουμε για πάντα νέοι.

Οι έρευνές του έχουν ήδη πετύχει μεγάλη πρόοδο και πολύ σύντομα θα μάθουμε όλοι μας πώς θα αντιστρέψουμε τη φθορά του χρόνου. Μάλιστα, όπως λένε όσοι γνωρίζουν τις νέες εξελίξεις, πολύ σύντομα η παράταση της νεότητας θα είναι τόσο απλή όσο μια επίσκεψη στον γιατρό της γειτονιάς σας!

Πολλές φορές συμβαίνει εκεί που δεν το περιμένουμε... Τη μια στιγμή βουρτσίζουμε τα δόντια μας κοιτώντας αφηρημένα την εικόνα μας στον καθρέπτη, και την άλλη βλέπουμε τις πρώτες μας ρυτίδες ή τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια.

Αυτό το σοκ είναι μια πανάρχαια υπόθεση, καθώς ακόμα και στα χρόνια του «χρυσού αιώνα» του Περικλή όλοι αναζητούσαν το ελιξίριο της νεότητας και έφτιαχναν διάφορα γιατροσόφια που υποτίθεται ότι τους εξασφάλιζαν την απάντηση στο αιώνιο ζητούμενο: νεότητα για πάντα! Ακόμα και σήμερα...

Μετά το καλοκαίρι τα πρώτα γεωτρύπανα νότια της Κρήτης

Το φθινόπωρο θα γνωρίζουμε τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων -φυσικού αερίου και πετρελαίου- σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης και μετά από διεθνή διαγωνισμό θα πέσουν τα πρώτα γεωτρύπανα σε 10 με 15 «οικόπεδα». Αυτό έκανε γνωστό ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σε σχετική ημερίδα της Ακαδημίας Αθηνών, ο οποίος ταυτόχρονα προανήγγειλε και...

Πανικός των Τούρκων για τις νέες άδειες ερευνών στη Κύπρο

“Η Τουρκία και η Κύπρος θα πρέπει να αποφύγουν τυχόν προκλήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την εύθραυστη ισορροπία της περιοχής”,είναι η θέση του ΟΗΕ,σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και στις …προκλήσεις περιλαμβάνεται και η έκδοση νέων αδειών για έρευνες φυσικού αερίου και πετρελαίου!

Η Τουρκία τραβάει το σχοινί με το Ισραήλ και το "αποκλείει" από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Η Τουρκία έχει “μπλοκάρει” τη συμμετοχή του Ισραήλ στη του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Σικάγο στις 20 και 21 Μαΐου και 21 “παρά τις πιέσεις των συμμάχων συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών”,γράφει η Hurriyet Daily News. Το βέτο έθεσε στα όργανα του ΝΑΤΟ ο...

Απόπειρα δημιουργίας τεχνητής μειονότητας "Μακεδόνων" στην Ελλάδα με 7.000 προσφυγές

Μία οργανωμένη και παχυλά χρηματοδούμενη προσπάθεια τεχνητής δημιουργίας "μακεδονικής μειονότητας" ανακόπηκε από το Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, όταν το τελευταίο απέρριψε ομαδική προσφυγή Σκοπιανών, που υποστήριζαν ότι "κατάγονται από την Ελλάδα και τους έχει κατασχεθεί παράνομα η περιουσία τους" και ζητούσαν να επανακτήσουν την ελληνική ιθαγένεια και να τους επιστραφούν οι περιουσίες, που απώλεσαν μετά τον ανταρτοπόλεμο το 1949 και την φυγή τους!

Όλα αυτά εν μέσω της πρωτοφανούς εγκατάλειψης των εθνικών θεμάτων. ειδικά από το 2009 και μετά.

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα ως...

Εντυπωσιακή κίνηση στήριξης της Βόρειας Κορέας από την Κίνα

Εντυπωσιακή κίνηση στήριξης της Βόρειας Κορέας είχαμε από την Κίνα με εκπροσώπους της Βόρειας Κορέας συναντήθηκαν την Κυριακή κορυφαία μέλη του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας, οι οποίοι και εκδήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο...

"Ξέρετε τι δύσκολο είναι να είμαστε αντιπολίτευση;"


Τσαπανίδου: "Θέλετε να κυβερνήσετε; Έχετε Πρόταση;"

Παπαρήγα: "Ξέρετε τι δύσκολο είναι να είμαστε αντιπολίτευση; Έχετε ιδέα πόσο δύσκολο είναι να διοργανώσεις μία απεργία;!!!!"


Σχόλιο από ataktesfones: ...

Συνάντηση-σκάνδαλο Φ.Σαχινίδη με ΔΝΤ-Κ.Λαγκάρντ

Συνάντηση-σκάνδαλο εν μέσω προεκλογικής περιόδου με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, είχε ο υπουργός Οικονομικών της ουσιαστικά υπηρεσιακής κυβέρνησης, Φίλιππος Σαχινίδης, στην Ουάσινγκτον, στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του Ταμείου. Όλα αυτά την στιγμή που το ΔΝΤ και οι εξωφρενικές δανειακές συμβάσεις που έχουν φορτώσει την χώρα αποτελούν αντικείμενο της προεκλογικής ατζέντας και απορρίπτονται από το 65% τουλάχιστον των πολιτών όπως καταγράφεται από όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης.

Με ποιο δικαίωμα και ποια νομιμοποίηση ο Φ.Σαχινίδης είδε την Κ.Λαγκάρντ;

Στο παγκόσμιο "top 10" η ΣΣΕ - Μεγάλη διάκριση για τους μελλοντικούς ηγέτες του Στρατού

Σε μια εποχή απαξίωσης της «εφαρμοσμένης» πολιτικής και των εκφραστών της, αλλά και κάθετης πτώσης του επιπέδου των ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που έχουν εξελιχθεί περισσότερο σε φυτώρια ή σε γιάφκες περιθωριακών στοιχείων (τρανό παράδειγμα η μετεξέλιξη της Νομικής Σχολής σε αποθήκη πολεμοφοδίων των κουκουλοφόρων που έκαψαν την Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου), έρχεται μια μεγάλη διεθνή διάκριση για την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ).

Περιελήφθη μέσα στα κορυφαία στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα του πλανήτη, βάσει του επιπέδου των σπουδών, των καθηγητών, της διδακτέας ύλης και κυρίως του επιπέδου των σπουδαστών, των μελλοντικών ηγετών του Ελληνικού Στρατού, που σήμερα εορτάζει και τον προστάτη του Άγιο Γεώργιο.

Η κατάταξη μέσα στο «top 10»  των στρατιωτικών Σχολών όλου του κόσμου...

Η Monsanto αγόρασε τον μεγαλύτερο Μελισσοκομικό Οργανισμό Έρευνας

Ο κολοσσός της βιοτεχνολογίας, η εταιρεία Monsanto η οποία  κατηγορείται σήμερα ότι συμβάλλει στη ραγδαία μείωση των μελισσών αγόρασε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς έρευνας που ασχολείται με το θέμα της μείωσης του πληθυσμού των μελισσών.

Έχοντας πρόσφατα απαγορευτεί η πρόσβασή της στην Πολωνία με κύρια αιτία ότι το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι της εταιρείας ήταν ο λόγος για το θάνατο μελισσών, είναι πλέον προφανές ότι ο ρόλος της Monsanto  στη ραγδαία μείωση αυτών των πάρα πολύ ωφέλιμων εντόμων είναι καίριος.Είναι λοιπόν προφανές γιατί αποφάσισε να αγοράσει μία από τις μεγαλύτερες Μελισσοκομικές εταιρείες έρευνας του πλανήτη.

Άκης και Χριστοδουλάκης "ευλογούσαν" (και) την Siemens αλλά ο Βαλυράκης το κάλυψε...

Από τον Θανάση Λεπίδη.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής» που συνδέει τον Άκη Τσοχατζόπουλο (και) με την υπόθεση της Siemens. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μάλιστα, σχετικό έγγραφο ντοκουμέντο είχε κατατεθεί από τον πρώην υπουργό Χρίστο Βερελή στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η οποία όμως, υπό την προεδρία του Σήφη Βαλυράκη, δεν το αξιοποίησε και δεν το ερεύνησε σωστά, επιδιώκοντας προφανώς να καλύψει τις ευθύνες του κ. Τσοχατζόπουλου.
Όπως προκύπτει συγκεκριμένα (και απο το ρεπορτάζ αυτό) ο κ. Τσοχατζόπουλος μαζί με τον τότε υπουργό Εθνικής Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη, είχαν κάνει «κρυφή» συμφωνία με τη γερμανική εταιρεία HDW στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης των Ναυπηγείων. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε...

Λάμπα φωτισμού διαρκεί τουλάχιστον 20 χρόνια!

Η λάμπα τύπου LED άρχισε να πωλείται στις ΗΠΑ από χθες, και κοστίζει γύρω στα 60 δολάρια, περίπου 45 ευρώ η μία.

Η πρώτη λάμπα φωτισμού που διαρκεί 20 ολόκληρα χρόνια ή και παραπάνω, σύμφωνα με την κατασκευάστρια ολλανδική εταιρία Philips, άρχισε να πωλείται στις ΗΠΑ από χθες, ημερομηνία εορτασμού της «Μέρας της Γης».

Λέγεται πως διαρκεί 30.000 ώρες με μέση χρήση τεσσάρων ωρών τη μέρα, πράγμα που «μεταφράζεται» σε ζωή τουλάχιστον δύο δεκαετιών.

Η λάμπα, των δέκα βατ, που αντιστοιχεί σε μία συμβατική λάμπα των 60 βατ, είναι τύπου LED και...

Πωλήθηκε σε Άραβες το νησί Οξυά


Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ έχει αγοράσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ιδιωτικό ελληνικό νησί της Οξυάς σε τιμή ευκαιρίας, λιγότερο από πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Κατάλληλο για ανάπτυξη, το νησί του Ιονίου και της Οξυάς ήταν προς πώληση για 6,9 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η έλευση της αύξησης των φόρων ακινήτων οδήγησε σε πολύ μειωμένη τιμή πώλησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η πώληση των ιδιωτικών ελληνικών νησιών έχει μείνει στάσιμη για τρία χρόνια, αλλά η εισαγωγή των υψηλότερων φόρων έχει οδηγήσει σε μια ξαφνική αύξηση του ενδιαφέροντος και οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να μειώσουν τις τιμές, για να «γλυτώσουν» από τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ!


Στο αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσιάζουμε, το "θύμα" της...φασιστικής επίθεσης Πέτρος Ευθυμίου καταθέτει ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ σε δίκη Σαιεντολόγων το 1999! Μαζί του, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Σταθόπουλος και άλλα...σημιτικά "μπουμπούκια" που ανταμείφθηκαν για τις "υπηρεσίες" τους με υπουργικούς θώκους την τετραετία 2000 - 2004!

Διαβάστε περισσότερα εδώ. Θυμίζουμε, πως η Σαηεντολογία ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με την δικαστική απόφαση να αναφέρει μεταξύ άλλων:

Άκυρη η συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ!

Μια πολύ σοβαρή εξέλιξη καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες η οποία έχει τη δυναμική να ανατρέψει το σκηνικό στον τομέα της ασφάλειας στο σύνολο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Όπως έγινε γνωστό, η Αίγυπτος ενημέρωσε την εταιρία που έχει την ευθύνη εξαγωγής φυσικού αερίου στο Ισραήλ, την East Mediterranean Gas Co. (EMG), ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση της συμφωνίας με το εβραϊκό κράτος. Στελέχη της εν λόγω εταιρίας, ωστόσο, φέρονται να δηλώνουν ότι...

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!


ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
«ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ» ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!...


Γενικευμένη επίθεση εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων και εμποροβιοτεχνών, προϊδεάζει με συνέντευξή της η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου! Ούτε λίγο ούτε πολύ, προαναγγέλλει τον «θάνατο του εμποράκου» και ανοίγει δρόμους για την εξωφρενική κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων!

Άγιος Γεώργιος, προστάτης του στρατού.

                                                 

Σχολή Ευελπίδων: Δέκατη καλύτερη σχολή του κόσμου!


Μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα εν μέσω κυκεώνα αρνητικών ειδήσεων και δημοσιευμάτων έρχεται από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ). Ο διαδικτυακός κόμβος «http://www.onlinecollege.org/» κατέταξε τη σχολή ως τη δέκατη καλύτερη στον κόσμο, μιλώντας ευθέως για τη μακροχρόνια στρατιωτική Ιστορία της Ελλάδας (ιδρύθηκε το 1828).
Στην εισαγωγή του σχετικού δημοσιεύματος, αναφέρεται βέβαια ότι υπάρχουν πολλές στρατιωτικές ακαδημίες στον κόσμο και ότι όσα αναγράφονται αποτελούν την εντύπωση που αποκόμισε το επιτελείο της διαδικτυακής πύλης προφανώς από στοιχεία τα οποία βρίσκονται διαθέσιμα στο διαδίκτυο, ως «ανοικτές πηγές πληροφοριών».

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ) 2012


Ποιο σκοπό εξυπηρετούν τα γκάλοπ

Τα γκάλοπ πριν τις εκλογές έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, να προετοιμάσουν τον λαό για το επερχόμενο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι γνωστό σε όλους πριν από την κάλπη και το οποίο θα προκύψει από νοθεία! 

Το μεγάλο μας όπλο, είναι η πίστη μας



Ο πανταχόθεν και παντοιοτρόπως βαλλόμενος Ελληνισμός, κατόρθωσε στο πέρασμα της ιστορίας να παραμείνει όρθιος. Ενώ πολεμήθηκε συστηματικά κατόρθωσε να δημιουργήσει και να λαμπρυνθεί ακόμη περισσότερο. Πόσες φορές, έχει καταγραφεί από την ιστορία μία ακραία επιθετική -καλυμμένη ή απροκάλυπτη- στάση κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού; Πάντα, όμως, αυτός ο λαός κατόρθωσε να αντιπαρέλθει των δυσκολιών, των επιθέσεων και των γενοκτονιών που του επιβλήθηκαν και δικαιώθηκε.

Έρχεται η τρόϊκα για την Υγεία μετά τις εκλογές! Τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση


 Όπως φαίνεται για τους δανειστές μας δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία αν η χώρα βρίσκεται σε γενική αναστάτωση και σύγχυση εξαιτίας των εκλογών. Εκείνοι το πρόγραμμά τους δεν το χαλούν γι αυτό και αναμένεται να έρθουν για άλλη μια φορά στις 20 Μαΐου για έλεγχο στα οικονομικά της Υγείας. Τι περιμένει το νέο υπουργό Υγείας και τι ζητήματα διακυβεύονται; 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ''


του Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου *
Ξαφνικά, σε κατάσταση οργής, δημοσιογραφία και πολιτική ανακάλυψαν την «βόμβα» των λαθρομεταναστών στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Τρεις ολόκληρες δεκαετίες, πολιτικάντηδες όλων των «προοδευτικών» δυνάμεων και η συντριπτική πλειοψηφία των γλειψιματιών και γονατισμένων δημοσιογράφων παρίσταναν τους εργολαβικούς υπερασπιστές των «ανθρωπί­νων δικαιωμάτων». Οι Έλληνες στέναζαν και αυτοί ανελάμβαναν τον ρόλο του αυτόκλητου εισαγγελέα, κατηγορώντας τους για ρατσισμό και ξενοφοβία.

36 κόμματα θα κατεβούν στις εκλογές


!

20120422-224525.jpgΑυτά είναι τα κόμματα που θα κατεβούν στις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου και κατέθεσαν αίτημα συμμετοχής στον Άρειο Πάγο…
Συνολικά είναι 36 και θα πέσουν στην εκλογική μάχη, στην πιο κρίσιμη, ισως, εκλογική διαδικασία στην ιστορία της Ελλαδας.
Δείτε τα:

Παραχωρεί επιχείρηση 150.000 ευρώ για να «σώσει» έναν Έλληνα



Εν μέσω οικονομικής κρίσης, έκανε την εμφάνισή του ένας σύγχρονος «Σαμαρείτης» από την Μελβούρνη Εν μέσω οικονομικής κρίσης, έκανε την εμφάνισή του ένας σύγχρονος «Σαμαρείτης» από την Μελβούρνη
Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο ομογενής, 'Αθα Ματσάκος, γεννημένος στην Αυστραλία, με καταγωγή από την Κατερίνη, χαρίζει την επιχείρησή του επιδιόρθωσης αυτοκινήτων, σε κάποιον που είναι άνεργος και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η αξία της είναι 150.000 δολάρια.Ήταν λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της προσφοράς, στην εφημερίδα «Herald Sun», και το πρώτο πράγμα που είπε  ήταν ότι είχε ήδη τηλεφωνήματα από 500 άτομα. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα υπάρξει τόση ανταπόκριση.
 

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία




Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το αγαπημένο κόμμα των αλβανών
Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικες  αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» έχει τίτλο «PASOKimporton vota nga Shqiperia”/Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία. Η εφημερίδα εξασφάλισε τη λίστα των 129 πολιτών από την Αλβανία που έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, στο διάστημα 2 – 20 Απριλίου. Σύμφωνα πάντα με το αλβανικό δημοσίευμα στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα με ελληνική εθνικότητα (Βορειοηπειρώτες) όμως δεν είναι λίγα και τα ονόματα με αλβανική εθνικότητα.