ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

«Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ»Ρωμανού Ξενοφάνουc Ανδρούτσου*«Η τελετουργική μύηση του 33ου βαθμού αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στην Ιστορία»!«(…) Δεν επιτρέπεται ούτε να ολοκληρώσουμε μια προσευχή στο όνομα του Ιησού αλλά χρησιμοποιούμε μια αόριστη αναφορά στον Θεό, ο οποίος θα μπορούσε να σημαίνει οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Οι διδασκαλίες της Καμπάλα, της Ζέντ Αβέστα, και των Γνωστικών χρησιμοποιούνται μαζί με την αστρολογία και τις διδασκαλίες των ψεύτικων αρχαίων θεών όπως ο Όσιρις, η Σεμίραμις, η Ίσις και ο Κρίσνα. Οι Χιντού θεοί Βράχμα, Βισνού και Σίβα θεωρούνται επίσης θεοί.Όποτε όμως ονομάζετο ο Χριστός, γινόταν μόνο με την μορφή της γελοιοποίησης.Για τους λόγους αυτούς εγκατέλειψα το Μασονικό Τάγμα. Εάν σήμερα είσαι Μασόνος, σου ζητώ από τα βάθη της καρδιάς μου να πράξεις αναλόγως.Είναι το μόνο σωστό πράγμα που μπορείς να κάνεις (...)».
(«Προς Μία Παγκόσμια Δικτατορία» του Gary Kah (Εκδόσεις «ΣΤΕΡΕΩΜΑ»).

ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟ …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ).ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙ”.

Μπαράζ Τούρκικων παραβιάσεων με 10 Ε/Π και 4 μαχητικά σε ενα σύνολο 33 παραβιάσεων-παραβάσεων σε όλόκληρο το Αιγαίο ! 
Λυσσάξανε τα Τούρκικα σκυλιά σήμερα σε όλο το Αιγαίο  ένας σχηματισμός από 4 μαχητικά  τα 2 οπλισμένα το γνωστό και σύνηθες  των Τούρκικων πλεόν σχηματισμών , πετάξανε σήμερα στο Αιγαίο από το Βορρά μέχρι το Νότο...
  Ενώ 10 επιθετικά Ελικόπτερα κινούμενα μεμονωμένα
, τα περισσότερα είχαν απογειωθεί από τα Τούρκικα πλοία που  συμμετείχαν στην Άσκηση  Τουρκική άσκηση DENIZ KURDU 2013.   προχώρησαν σε δεκάδες παραβιάσεις και Παραβάσεις του FIR Αθηνών !
Σε συναγερμό τέθηκαν τα κέντρα αεράμυνας της Ελλάδος αλλά και τα μαχητικά μας στη Σκύρο και Λήμνο....

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ Ισραήλ:"Μετά την al-Qusayr ακολουθεί η Χομς - Έρχεται μακελειό για τους ισλαμιστές"

Μετά την κατάληψη της στρατηγικής πόλης al-Qusayr, η οποία έλεγχε τον κύριο δρόμο προς το Λίβανο, αλλά και την προηγούμενη κατάληψη της πόλης Χιρμπέτ Γαζάλεχ από το συριακό στρατό, σημείου κλειδιού για τον ανεφοδιασμό των ανταρτών από τα ιορδανικά σύνορα, οι ισλαμιστές έχουν πλέον αποκοπεί από τις βασικότερες πηγές ανεφοδιασμού τους σε άντρες και εφόδια, και η "τανάλια" που στήνεται γύρω τους από το καθεστώς Άσαντ, τη Χεζμπολάχ, αλλά και τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης, ετοιμάζεται να κλείσει.

Απλά είναι τα πράματα, θέλουν να μας αφανίσουν γιατί είμαστε Ορθόδοξοι.

Δεν είναι τα πετρέλαια, δεν είναι ο χρυσός, δεν είναι τα νησιά μας, ούτε ο ήλιος ούτε η πανέμορφη χώρα μας ο λόγος που η παγκόσμια "νέα" τάξη έβαλε στο στόχαστρο τον Ελληνικό λαό. Ένας είναι ο λόγος για τον οποίον απειλούμαστε με αφανισμό, η Ορθοδοξία!
Οι σκατόψυχοι της αντίπαλης πλευράς ονειρεύονται έναν πλανήτη δίχως Ορθοδοξία, όπως είναι και οι εντολές τους. Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε , όποιος δεν το κατάλαβε καλό είναι να αφήσει το μυαλό του να δραπετεύσει από την μαλακισμένη νοοτροπία των αριστερών. 
Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία, η Ορθοδοξία είναι η αλήθεια, θρησκεία είναι όλα τ άλλα. Στοές, μπίλντεμπεργκς, τριμερείς, και τα υπόλοιπα παρακλάδια των "αφεντικών" του πλανήτη έχουν έναν θεό ...

Αν θέλουνε την Ελλάδα πρέπει να μας σκοτώσουν όλουςΓράφει η Στεφανία Λυγερού 

Η πλειοψηφία θεωρεί ότι η έλλειψη εκπαίδευσης ευθύνεται για το ότι γίναμε άβουλα όντα. Ένας αγαπημένος φίλος με ρώτησε γιατί σε τόσες γενιές ελάχιστοι ήταν οι άξιοι.

Άχρηστοι γίνονται οι άνθρωποι όταν διδάσκονται με λόγια φούμαρα, από διδάσκαλους ανάξιους.

Η δική μου η γενιά διδάχτηκε από τέτοιους. Γονείς, δάσκαλοι, κοινωνία, πολιτεία έκαναν κηρύγματα τα οποία οι ίδιοι δεν τηρούσαν. Μας έμαθαν το «εγώ έκανα παπαριές, κοίτα εσύ να θριαμβεύσεις». Διαπαιδαγώγηση κι αυτή ε; Σοφού διδασκάλου!!

STRANGER Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣΔεν μπορείς να πεις πια δεν γνώριζα ! Δεν μπορείς πια να έχεις δικαιολογίες ! Δεν μπορείς πια να να κάτσεις με σταυρωμένα χέρια! Όλα είναι εδώ με την σφραγίδα του Κράτους που σε θέλει γονατιστό!

Τιμή και δόξα στον ήρωά μας Κώστα Ηλιάκη.

     ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-  23 ΜΑΙΟΥ 2006-   ΑΘΑΝΑΤΟΣ


Απόπειρα αυτοκτονίας 39χρονου στη Νεάπολη

Απόπειρα αυτοκτονίας 39χρονου στη Νεάπολη

Επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους

Ένας 39χρονος αγρότης, πατέρας δυο παιδιών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χθες το απόγευμα μέσα στην οικία του, σε χωριό της Δ.Ε. Νεάπολης του δήμου Αγρινίου, με μια ζώνη που κρέμασε από το πολύφωτο του σπιτιού που πέρασε στη συνέχεια στο λαιμό του.

Πένθιμες καμπάνες στην Αιγιάλεια για τρεις μέρες λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου
Από την Τρίτη και για τρεις ημέρες οι καμπάνες στους ναούς της Αιγιάλειας θα χτυπούν πένθιμα για 15 λεπτά.
Αυτό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προωθούμενο νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας θεωρεί "φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες", ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως"αυτομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης".

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ: «ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ»


moyosoylmanikjoi
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ!
Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος ( ΜΕΕ) κ.Ναίμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕ για τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε "πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια". Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία "ενημερώνοντας" τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση:

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ... Βγήκε ο τουρκικός Στόλος στο Αιγαίο με stealth πλοία - "Τουρκοκρατία" ανατολικά του 28ου Μ.


Eνώ ο ελληνικός Στόλος παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ΓΕΝ και την βούληση του ΓΕΕΘΑ ακόμα προσπαθεί να αποκτήσει την επιθυμητή επιχειρησιακή ετοιμότητα για να προχωρήσει στην άσκηση "Αστραπή" στο Βόρειο και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο που από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα διαρκώς αναβάλλεται, στην Τουρκία ξεκίνησε η μεγαλύτερη ετήσια άσκηση του τουρκικού ναυτικού με την επωνυμία DENIZ KURDU 2013.