ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥΣ Οι στιγμές είναι ιστορικές. Ο λαός έχει το λόγο.


Προχωράνε στη Βουλή τη ψηφοφορία των νέων φονικών μέτρων ενώ γνωρίζουν ότι είναι αντισυνταγματικά. Προχθές απεφάνθη για την αντισυνταγματικότητα η ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σήμερα η ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Δεν εκπλήσσει πλέον κανένα η δωσίλογη επιμονή τους. Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα συνεχίζεται. Ο λαός έχει χρέος να υπερασπιστεί το Σύνταγμα όπως επιτάσσει το 120 άρθρο του Συντάγματος.  

H αποφράδα των μασκαράδων…
Η σημερινή αποφράδα ημέρα είναι η τιμητική των αρχιδοσίλογων και μεγαλοαπατεώνων. Σαμαράδων και οι λοιπών μασκαράδων. Που «παίζουν» το λαό με «σημαδεμένη τράπουλα»…αφού τον εξαπάτησαν, αλλεπάλληλες φορές, προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να τον δολοφονήσουν εκ του ασφαλούς. 

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι ακόμη αφελείς, που ζητούν απ’ τους εφιάλτες αυτούς να καταλάβουν τα, δήθεν, λάθη τους και ν’ αλλάξουν….
 

Ενταση με κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα - Πέφτουν βροχή οι μολότοφ..To plan B για να διώξουν τον λαό σε πλήρη εξέλιξη..


"Βουλιάζει" το Σύνταγμα από κόσμο - Λεπτό προς λεπτό το συλλαλητήριο - Ζωντανή εικόνα απο το NEWSIT

- Φρούριο το κέντρο, δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, προληπτικές προσαγωγές
- Προβλήματα στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
- Κλειστοί ΟΛΟΙ οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και οι σταθμοί του μετρό στο κέντρο
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το δημόσιο πήρε το σπίτι άνεργου πατέρα για χρέος 934 ευρώ!


Σε κατάσχεση της πρώτης κατοικίας άνεργου πατέρα τριών παιδιών για χρέος 934,34 ευρώ προχώρησε η εφορία Μυτιλήνης, ύστερα από εντολή του υπουργείου Οικονομικών. Ο οφειλέτης, που κατοικεί σε χωριό της Λέσβου, αδυνατούσε να καταβάλει το αρχικό ποσό των 871,72 ευρώ, που αφορούσε μεταξύ άλλων δύο πρόστιμα του Λιμεναρχείου, το τέλος επιτηδεύματος και εισφορές προς την εφορία. Η συνολική οφειλή με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ανήλθε στα 934,34 ευρώ.
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των συντακτών, για αυτό το ποσό η εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του σπιτιού του, η αξία του οποίου εκτιμήθηκε στις 195.000 ευρώ, με τιμή προσφοράς τα 97.500 ευρώ και με τον πλειστηριασμό να αναμένεται το επόμενο διάστημα.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..." ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΟΥΛHΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)


kasidiarisvoyli
Tα τσεπώνουμε χοντρά στην πλάτη του ελληνικού λαού ανακοίνωσε ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στο κοινοβούλιο και αποκάλυψε ότι η μισθοδοσία του ξεπερνάει τις 8.000 ευρώ...Τα λεγόμενα του εκπροσώπου  τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προσπάθησε να διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να εισπράξει την απάντηση " εσύ να πας να πουλήσεις καμιά εγκυκλοπαίδεια για να συμπληρώσεις το εισόδημα σου"....

Eναν προς εναν σας “στοχοποιούμε” λαμόγια του κερατά. Μπήκατε σε μαύρες λίστες για το λαό μας…


ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ..έχοντας πατριωτικό καθήκον μπλα μπλα μπλα
δήλωσε ο κύριος Μανιάτης στο mega το πρωί
Ουδεμια απάντηση ότι όποιος δεν ψηφίσει θα διαγραφεί, ακολουθώντας κομματική γραμμή, ενώ το δήλωσε ο ίδιος ο Βενιζέλος
Κερασάκι στη τούρτα,, είπε
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ΄80, ΤΟΥ ΄90 ΚΑΙ ΤΟΥ 2000 ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ......

Η αποφράδα των μασκαράδων…Η σημερινή αποφράδα ημέρα είναι η τιμητική των αρχιδοσίλογων και μεγαλοαπατεώνων. Σαμαράδων και λοιπών μασκαράδων, που «παίζουν» το λαό με «σημαδεμένη τράπουλα»…

Αφού τον εξαπάτησαν, αλλεπάλληλες φορές, προκειμένου να τον παγιδεύσουν και να τον δολοφονήσουν εκ του ασφαλούς.

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι ακόμη αφελείς, που ζητούν απ’ τους εφιάλτες αυτούς να καταλάβουν τα, δήθεν, λάθη τους και ν’ αλλάξουν…

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ....

.

Τι συμβολίζει και πως γίνεται σωστά...

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά των ορθόδοξων χριστιανών (και όχι μόνο) είναι ότι σχηματίζουμε στο σώμα μας, με το δεξί μας χέρι, το σημείο του σταυρού. Γιατί όμως το κάνουμε αυτό, τι συμβολίζει και πόσο παλιά συνήθεια είναι;

Γιατί γίνεται;

Κάνουμε το σταυρό μας για τρείς λόγους: 
α. Έτσι αναγνωρίζουμε φανερά ότι είμαστε μαθητές του Χριστού, ο οποίος σταυρώθηκε για τη σωτηρία των ανθρώπων.

β. Υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι, όπως ο Κύριος θυσιάστηκε στο σταυρό, έτσι κι εμείς πρέπει να θυσιάζουμε το συμφέρον μας, τον χρόνο μας ή κομμάτια από τη ζωή μας (μέχρι και την ίδια τη ζωή μας) για τους συνανθρώπους μας.

γ. Η πείρα των αιώνων έχει αποδείξει ότι το σημείο του σταυρού......

Ειδικές Οικονομικές ζώνες από 1-1-2014; Αυτό το διαβάσατε κύριοι βουλευτές;;Από την σελίδα 174 του περίφημου πολυνομοσχεδίου :

II) Πιλοτικό πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

1. Τίθεται σε πιλοτική εφαρμογή πρόγραμμα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε δύο περιοχές της επικράτειας με διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά χαρακτηριστικά, οι οποίες θα οριστούν με την κοινή υπουργική απόφαση της υποπερίπτωσης 3 της παρούσας διάταξης.
2. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, παρέχοντας στους δικαιούχους ενίσχυση εισοδήματος συνδυαζόμενη με δράσεις κοινωνικής επανένταξης. Το πρόγραμμα λειτουργεί συμπληρωματικά με τις εκάστοτε εφαρμοζόμενες πολιτικές για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
3. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής ...

Ξέσπασε με ...γροθιές ο Μπαρμπαρούσης!Τον ...συγκράτησαν Κασιδιάρης-Παναγιώταρος! 
Η ένταση στη Βουλή και τα όσα πρωτόγνωρα συνέβησαν πριν από λίγο με το ΣΥΡΙΖΑ να ζητά ψηφοφορία για την αντισυνταγματικότητα των μέτρων, να αμφισβητεί το πρώτο αποτέλεσμα, να ζητά ονομαστική ψηφοφορία και στη μέση της διαδικασίας να αποσύρει το αίτημά του και να αποχωρεί από την αίθουσα, έκαναν έξω φρενών τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα στο παραπέντε αποφεύχθηκε επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Ο Μπαρμπαρούσης φωνάζοντας έντονα, κατακόκκινος από τα νεύρα του, ξέσπασε με γροθιές.......

Συνεχίζει η ονομαστική ψηφοφορία – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ένταση ξεκίνησε ξανά η συνεδρίαση της Βουλής, μετά την διακοπή μίας ώρας περίπου, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι βουλευτές για την ονομαστική ψηφοφορία επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η ονομαστική ψηφοφορία έγινε τελικά χωρίς...
την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι. 
Αναλυτικά, αμέσως μετά την επανέναρξη της συζήτησης έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος κατήγγειλε ότι πριν από τη διακοπή της συνεδρίασης δεν υπήρχε η απαιτούμενη πλειοψηφία εντός της αίθουσας, όταν δηλαδή οι βουλευτές σήκωσαν τα χέρια τους για να ψηφίσουν επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ,

Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ μιλάει για σχέση με τους Illuminati


Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ μιλάει για σχέση με τους Illuminati
Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους...Illuminati φέρνει δημοσίευμα εφημερίδας .
Ο όρος προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί.
Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν......

Μ.Νετανιάχου: "Υπόσχομαι "να πατήσω το κουμπί" της επίθεσης κατά του Ιράν"


Στην τελική φάση εισέρχεται από σήμερα το δράμα της Μέσης Ανατολής και το μόνο ερώτημα είναι αν η σύγκρουση θα περιοριστεί στην Συρία ή θα επεκταθεί και στον Κόλπο σε έναν πόλεμο που δεν έχει καμία σχέση με όλες τις μέρχρι στιγμής συγκρούσεις μετά τον Β'ΠΠ: Το Ιράν είτε το τέλουν είτε όχι, είναι μεγάλη δύναμη, ίσως όχι τόσο στρατιωτικά, όσο σε στρατηγικό επίπεδο: Τεράστιος πληθυσμός, φανατισμός και στρατηγική θέση.
«Εγγυώμαι πως εάν επανεκλεγώ ως πρωθυπουργός δεν πρόκειται να επιτρέψω στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεοπτικό σταθμό λίγο πριν τα αποτελέσματα των ΗΠΑ και είναι σαφές το μήνυμα που έστειλε στον Μ.Ομπάμα: "Εγώ θα επιτεθώ, εσύ κάνε ότι θελεις".

Ε.Βενιζέλος: "Όποιος δεν ψηφίσει "ναι" διαγράφεται από ΚΟ και κόμμα"!


ΣΧΟΛΙΟ ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ:ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ!!!
Θέμα κομματικής πειθαρχίας έθεσε ευθέως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με μήνυμά προς τους διαφωνούντες ότι τυχόν «ναι» ή "παρών" σημαίνει διαγραφή από ΚΟ και κόμμα.
Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο απαντά στον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος φαίνεται να επιλέγει την.....

Συνέλαβαν 35χρονο επειδή ανέβασε φωτογραφίες επεισοδίων με κατηγορία την ανατροπή του πολιτεύματος


Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Αλέξανδρος Χονδρογιάννης έβγαλε φωτογραφίες από τη συμπλοκή και στη συνέχεια τις «ανέβασε» στο Διαδίκτυο στον λογαριασμό του στο Facebook. Την επόμενη μέρα, ο κ. Χονδρογιάννης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν τον υπολογιστή του και τη φωτογραφική μηχανή. Αργά τη νύχτα του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για διάδοση ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έργω εξύβριση. Από την πλευρά της Αστυνομίας η αιτιολογία για τη σύλληψη του 35χρονου είναι......

Σήμερα κρίνεται το μέλλον των Ελλήνων


Σήμερα κρίνεται το μέλλον των Ελλήνων
Η κρισιμότερη ψηφοφορία των τελευταίων ετών πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στο ελληνικό Κοινοβούλιο. 
Οι 300 βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν για το πιο δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων που έχει γίνει ποτέ και αναμένεται να αλλάξει ριζικά τη ζωή του ελληνικού λαού.
Στο ελληνικό Κοινοβούλιο παίζεται ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου, με τους υπουργούς της κυβέρνησης να προσπαθούν να πείσουν τους «αντάρτες» βουλευτές ότι το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο είναι για το καλό όλων των Ελλήνων.

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο χρέος στον πλανήτη

imageΟνομάζεται Ζερόμ Κερβιέλ, είναι πρώην χρηματιστής της Societe Generale και...
χρωστάει ποσό που αγγίζει τα..........

Διπλασιάζονται τα δικαστικά έξοδα – Εξαγοράσιμες οι ποινές μέχρι 5 χρόνια


nomosxedio_eksagora_6-11-2012Την εξαγορά των ποινών φυλάκισης μέχρι και 5 έτη προβλέπει νομοσχέδιο «μαμούθ», που αφορά...
τις ρυθμίσεις του νέου μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2014 και το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή.
Ειδικότερα, στην παράγραφο ΙΓ' του νομοσχεδίου, που αναμένεται να ψηφιστεί την Τετάρτη, ορίζεται, ότι αντικαθίσταται η παράγραφος 1 του άρθρου 82 του Ποινικού Κώδικα και η νέα παράγραφος προβλέπει ότι οι ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε χρόνια μετατρέπονται σε χρηματικές ποινές, εκτός αν ο δράστης είναι υπότροπος, οπότε το δικαστήριο μπορεί να κρίνει ότι δεν πρέπει η ποινή να μετατραπεί σε χρηματική.
Αναλυτικότερα, η σχετική διάταξη προβλέπει ότι:

ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ: Το Μνημόνιο τιμωρεί όσους αρρωσταίνουν με χαράτσι 25 ευρώ!
Στο τσουνάμι περικοπών που προβλέπει το νέο μνημόνιο περιλαμβάνονται και δύο νέα χαράτσια για τους ασφαλισμένους με ισχύ, όμως, από 1/1/2014. Από την ημερομηνία αυτή «ορίζεται η εκ μέρους των ασθενών καταβολή υπέρ του ΕΟΠΥΥ του ποσού του...

ενός ευρώ ανά συνταγή που εκτελείται από τον εκάστοτε φαρμακοποιό, καθώς και η καταβολή του ποσού των 25 ευρώ λόγω εισαγωγής για νοσηλεία σε Νοσοκομείο του ΕΣΥ».

Πλησιάζουμε την ώρα μηδέν;


Την βδομάδα που διανύουμε, λαμβάνονται μέτρα 13,5 δις που θα φτωχοποιήσουν τον Ελληνικό Λαό σε απίστευτο βαθμό, χωρίς να είναι εγγυημένη η λήψη της δόσης. Και ενώ κρίνεται η τύχη ενός Λαού, το πολυνομοσχέδιο κατατίθεται υπό την μορφή του επείγοντος στην Βουλή. Αν λάβετε υπόψη ότι η απλή ανάγνωση μιας σύμβασης μερικών σελίδων, απαιτεί μερικές φορές ανάγνωση μιας ώρας, φανταστείτε ένα τόσο κρίσιμο πολυνομοσχέδιο που είναι άνω των 1000 σελίδων. Σε 48 ώρες οι Βουλευτές καλούνται να κατανοήσουν τι θα ψηφίσουν. Ουσιαστικά μιλάμε για μια νομαδική στάση υπέρ ή κατά ενός πολυνομοσχεδίου χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η κατανόηση ενός τόσο επίμαχου νομοσχεδίου!!!

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ... "Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΘΗΚΕ"Ο Αρτέμης μιλάει για την σημέρινη κατάσταση και για τους μέγαλους ποιήτες που τον έχουν εμπνεύσει.σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν είναι ο Μέγας Αλέξανδρος σήμερα πρότυπο,είπε πώς για εκείνον είναι ο μεγαλύτερος 'Ελληνας όλων των εποχών και συνέχισε λέγοντας πως τον ενοχλεί ιδαίτερα πως ανθρωποι απο την Ταιλάνδη μέχρι το Aφγανιστάν αλλά και οι "γείτονες" μας προσπαθούν να βρούν 'ενα πάτημα στην κληρονομία αυτη,και εμείς οι οποίοι ε'ιμαστε οι άμμεσοι κληρονόμοι αυτού του πράγματος το απεμπολούμε και το σβήνουμε με μία απίστευτη απλότητα.

Συνεχίζοντας την συνέντευξη κάνει αναφορά πως για αυτά που λέει δεν υπάρχει από πίσω του κανένα ίδρυμα για να τον χρηματοδοτεί ενώ για την αντίθετη μερία υπάρχουν ιδρύματα .Τέλος τόνισε πως κανείς που θέλησε να κάνει κάτι θετικό για αυτή την χώρα δεν το έπραξε χώρις κυρώσεις λεγοντάς πως "η φιλοπατρια στην Ελλαδα ποτέ δεν συγχωρέθηκε ".ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...!!! ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΧΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ"...
Σε ισχύ τέθηκε από την Τρίτη Η απόφαση τοπικού δικαστηρίου της Μόσχας για την απαγόρευση στη Ρωσία της ταινίας «Η αθωότητα των μουσουλμάνων», που προκάλεσε την οργή των χιλιάδων μουσουλμάνων και αιματηρές διαδηλώσεις με νεκρούς.

Σύμφωνα με το νόμο η απόφαση του τοπικού ρωσικού δικαστηρίου για την απαγόρευση εξτρεμιστικού υλικού έχει ισχύ ολόκληρη τη χώρα. Για την απόφαση μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός δέκα ημερών, όμως προς το παρόν το δικαστήριο δεν έχει δεχθεί σχετικές προσφυγές. Ο δικαστής έκρινε....

Ακόμα τέσσερα χρόνια για τον Ομπάμα


Με 290 εκλεκτορικές ψήφους ο Μπαράκ Ομπάμα επανεκλέχθηκε πρόεδρος των ΗΠΑ, κερδίζοντας μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.
«Αυτό έγινε χάρη σε σας. Σας ευχαριστώ… Είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό. Έτσι κάναμε την εκστρατεία, και αυτοί είμαστε. Σας ευχαριστώ –Β.Ο» αναρτήθηκε στο λογαριασμό τουΜπαράκ Ομπάμα στο Twitter.
Ο Ομπάμα επικράτησε του ρεπουμπλικανού αντιπάλου του σε αρκετές πολιτείες-κλειδιά παρά την ασθενή οικονομική ανάπτυξη και την υψηλή ανεργία. Αναδείχτηκε νικητής μεταξύ άλλων σε Οχάιο, Νεβάδα, Κολοράντο,

"Αποκεφαλίστηκε" από τον Β.Πούτιν ο Ρώσος υπουργός Άμυνας λόγω Ελλάδας και Συρίας!Δραματική, αν και αναμενόμενη από πολλούς πολιτικούς παρατηρητές στην Μόσχα, αποπομπή του Ρώσου υπουργού Άμυνας Ανατόλι Σερντιουκόφ είχαμε πριν από λίγο με προεδρικό διάταγμα του προέδρου της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν. 

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛ.ΑΣ.


                                    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ  ΕΛ.ΑΣ. 
ΣΑΣ καλούμε να κερδίσετε την τιμή των ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΤΕ τον όρο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ! ΞΑΝΑ ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ …. ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ !!
 Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ..ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Κύριοι,
Εσείς είστε αυτοί που ο Ελληνικός λαός επέλεξε για τους δικούς του λόγους ο καθένας, να τον εκπροσωπήσει σε αυτή την χαοτική κοινοβουλευτική περίοδο, που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε.
Σας επέλεξε όμως για να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντά του, των παιδιών του, της πατρίδας του. Αντ’ αυτού εσείς σε λίγες ώρες ετοιμάζεστε για ακόμα μια φορά να μας καρατομήσετε.
Χιλιάδες κόσμου είναι σήμερα (και όχι μόνο σήμερα) στους δρόμους όλης της χώρας και σας ...φωνάζει ΟΧΙ.
ΟΧΙ σε νέα μέτρα
ΟΧΙ σε άλλες περικοπές μισθών και συντάξεων....

Αυτή την Ευρώπη και το ευρώ τους, να το βάλουν στον κώλο τους!

Το μεγάλο σουξέ της τρικομματικής χούντας

Δωστε τα χρυσαφικά σας στο Carrefour και παρτε σαμπουάν 1+1 δώρο


                  1.jpg
Δεν υπάρχει κράτος; Μα τι λέμε; Ποιο κράτος; Το κατοχικό;
Δεν υπάρχει τσίπα; Μα τι λέμε; Από τους ξετσίπωτους;
Δείτε τη φωτογραφία καταγγελία που αναρτήθηκε στο twitter. Στο πολυκατάστημα Carrefour έχουν στήσει πάγκους «αργυραμοιβών» και αγοράζουν το χρυσό του κοσμάκι!

ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !


ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ...

Ἀνεξάρτητα ἀπό τό πῶς θά ἀντιδράσει ὁ καθένας μας στίς κρίσιμες αυτές στιγμές γιά τήν Πατρίδα καί τό Ἔθνος μας, ὁ πρώτος καί πιό ἀποτελεσματικός τρόπος εἶναι ἡ μετάνοια, ἡ καταφυγή μέ πίστη στόν Θεό καί ἡ θερμή προσευχή μας, ὥστε Ἐκεῖνος νά "ἀναλάβει" νά μᾶς προστατεύσει καί νά.....
μᾶς καθοδηγήσει.

Ξεκίνησε στίς 6.11.12 μία ἀλυσίδα προσευχῆς καί ἱκεσίας στόν Κύριο ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστό : ὁ καθένας μας διαβάζει μόλις μπορέσει τον παρακάτω ἱκετήριο κανόνα, ὧστε κάθε στιγμή τοῦ 24ώρου η εὐχή τοῦ καθενός μας νά συνθέτει μαζί μέ αὐτές τῶν ἄλλων συμπατριωτῶν μας, μία ἀδιάκοπη κραυγή πρός τόν Οὐρανό:

158 εκλέκτορες ο Ομπάμα – 154 ο Ρόμνεϊ


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τηλεοπτικών δικτύων, τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, έχουν ως εξής:
Στις 04:30 ώρα Ελλάδας, με τα αποτελέσματα 31 πολιτειών και της Περιφέρειας της Κολούμπια γνωστά, ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κερδίζει 158 εκλέκτορες και ο αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ 154.
Για να εκλεγεί ένας υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των εκλεκτόρων, δηλαδή 270 στους 538.
Ο νικητής της κάθε πολιτείες παίρνει το σύνολο των εκλεκτόρων, με εξαίρεση το Μέιν και την Νεμπράσκα όπου ισχύει το αναλογικό σύστημα.
Τα μέχρι στιγμής γνωστά αποτελέσματα είναι:

Αισχροκέρδεια από Τράπεζα


Αν είναι δυνατόν. Υπάρχει κάποιος να τους συμμαζέψει; Υπάρχει κράτος που να νοιάζεται τον πολίτη;
Σήμερα, πελάτης μου (λόγω απεργίας της Εθνικής στο κατάστημα που πήγε) κατέθεσε χρήματα, 325 ευρώ, στην ALPHA BANK για να έρθουν στον....
λογαριασμό μου στην Εθνική τράπεζα. Η κατάθεση έγινε μετρητής στον ταμία της ALPHA BANK.
Για την συναλλαγή αυτή του κράτησαν ..
19 ευρώ , αν είναι δυνατόν..
Όταν πήγα να πάρω τα χρήματα από το ATM της Εθνικής , δεν υπήρχαν χρήματα….
Πήγα στο κοντινότερο κατάστημα της ALPHA BANK να ρωτήσω και να μάθω ….
Εκεί μου είπαν ότι θέλει και τρεις (3 ) μέρες να φτάσουν τα χρήματα που είναι στον αέρα…
Ποιον αέρα; Τότε τα 19 ευρώ γιατί τα κράτησαν; 19 ευρώ είναι ένα μεροκάματο.
Ένα ολόκληρο μεροκάματο ρεεε…


Με ποιανού πλανήτη τιμές φτάσατε την προμήθεια ;

Αναγνώστης
ΥΓ. Τα στοιχεία μου στην διάθεση σε όποιον τα ζητήσει.

http://kentripotideas.blogspot.gr/2012/11/alpha-bank.html