ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα έγγραφα με όσους πήραν μίζες για τα υποβρύχια από τους Γερμανούς!




Όλα τα έγγραφα, 121 σελίδες, χωρίς λογοκρισία

Σε ποιον ανήκει η «Ελληνική» εταιρεία Marine and Industrial Enterprises SA; Ποιος είναι ο κύριος Joannis Beltsios; Ποιος ο ρόλος του Άκη και ποιοι έχουν μείνει στην... αφάνεια; Μέχρι πού φτάνει ο χωρός εκατομμυρίων, που ΟΛΑ τα κόμματα κάνουν γαργάρα; Διαβάστε όλες τις αποδείξεις ..

στο planet-greece.....


Τα έγγραφα - φωτιά διέρρευσαν από ομάδα ακτιβιστών με την επωνυμία «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*», η οποία δημοσίευσε εχθές στο διαδίκτυο απόρρητα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση δωροδοκίας Ελλήνων και άλλων αξιωματούχων, από Γερμανούς κατασκευαστές όπλων. Τα έγγραφα αφορούν την περίφημη εταιρεία Ferrostaal, το όνομα της οποίας έχουμε ακούσει πολλές φορές, με αφορμή την σύλληψη και την τρέχουσα έρευνα στην υπόθεση του πρώην Υπουργού κου Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όργια εκατομμυρίων

Η έκθεση που δημοσιεύει η εν λόγω ομάδα ακτιβιστών, είναι η πλήρης αναφορά που παρέδωσε το δικηγορικό γραφείο Debevoise &Plimpton, διά λογαριασμού της Ferrostaal και αναφορές στον τύπο γι αυτή την έκθεση, είχαμε δει στην γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, αλλά και την Wall Street Journal, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2011.

Η έκθεση του δικηγορικού γραφείου Debevoise &Plimpton, είναι φυσικά στα Αγγλικά και είναι αρκετά εκτενής όσον αφορά τις καταβολές χρημάτων που πραγματοποίησε η εταιρεία μέσα στα χρόνια, σε αξιωματούχους διαφόρων χωρών προκειμένου αυτοί να ανανεώσουν τα συμβόλαια προμήθειας οπλικών συστημάτων (και στην περίπτωση της Ελλάδας, των υποβρυχίων) με την Ferrostaal.

Στην έκθεση αυτή, οι αμιγώς Ελληνικού ενδιαφέροντος αναφορές, εστιάζουν στην υπόθεση των περίφημων υποβρυχίων Τύπου 214 και το συμβόλαιο με το κωδικό όνομα Αρχιμήδης που υπεγράφη στις 15 Φεβρουαρίου 2000, προϋπολογισμού ύψους 1,14 εκατομμυρίων ευρώ, στο οποίο εμπλέκονται αρκετοί αξιωματούχοι και μεσάζοντες, διά λογαριασμού της Ελληνικής πλευράς.Αρκετά από τα ονόματα που έχουν απασχολήσει την Ελληνική επικαιρότητα, αναφέρονται μέσα στην έκθεση, όπως και ο ρόλος τους, αλλά και τα φημολογούμενα ποσά που έχουν λάβει από την εταιρεία Ferrostaal.

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2011, δικαστήριο του Μονάχου, καταδίκασε 2 πρώην διευθυντικά στελέχη της εταιρείας για παράνομες πρακτικές και υποχρέωσε την ίδια την εταιρεία να καταβάλει πρόστιμο ύψους 140 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πλήρες κείμενο της αναφοράς του δικηγορικού γραφείου Debevoise &Plimpton θα την βρείτε παρακάτω, ενσωματωμένη σε αυτό το post, ενώ έγγραφα που αποδεικνύουν πληρωμές της Forrestaal στην «Ελληνική» εταιρεία Marine and Industrial Enterprises SA θα τα δείτε εδώ:

Ferrostaal list Planet-Greece  «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*»

Η ομάδα ακτιβιστών με την επωνυμία «Η εκδίκηση των φαντασμάτων από τα Φλωριά*» δηλώνει πως προχώρησε στην διαρροή των εγγράφων αυτών για να εκθέσει τους λόγους για τους οποίους υποφέρουν λαοί, όπως ο Ελληνικός ή ο Πορτογαλικός, εξηγώντας στο μήνυμα που συνοδεύει αυτές τις διαρροές πως η οικονομική και τραπεζική κρίση, είναι αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειών όπως αυτές που περιγράφονται στις αναφορές, και τις οποίες πληρώνουν λαοί με τα μέτρα λιτότητας. Η ομάδα επίσης, με την πράξη της αυτή δηλώνει την αλληλεγγύη της στα μέλη της κίνησης Occupy στη Φρανκφούρτη και στο Dusseldorf που απειλούνται με απομάκρυνση από τους καταυλισμούς που έχουν στήσει.

*Τα Φλωριά, ήταν ένα μικρό ορεινό χωριό της Κανδάνου, στην επαρχία Σελίνου στα Χανιά, το οποίο καταστράφηκε και οι κάτοικοί του δολοφονήθηκαν, σε αντίποινα για την δολοφονία 25 Γερμανών αξιωματικών κατά τη διάρκεια της Ναζιστικής κατοχής. . Η δολοφονία των κατοίκων του χωριού Φλωριά, έγινε στις 23 Μαϊου 1941.

Η δημοσίευση της διαρροής ανήκει στο εξαιρετικό Secnews και όπως αναφέρουν "ήρθε υπ’ όψιν τους από την σελίδα Anonymous #OpGreece". Ακολουθεί ΟΛΟΚΛΗΡΟ το report των Debevoise Plimpton:

( ATTIKANEA:ΣΟΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ) 

*planet-greece, με πληροφορίες από SecNews, digitallife, Anonymous #OpGreece





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου