ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακος


ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!! ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!!!!!!
Ο Ολυμπιακός κατάφερε το κατόρθωτο σήμερα.. Μπήκε στην τετράδα ως outsider και κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο! Σε ένα τελικό για γερά νευρα και με τον Ολυμπιακό να χάνει με 19 πόντους, κατάφερε....

και γύρισε το παιχνίδι νικώντας με 62-61! Πολλά συγχαρητήρια στην Ελληνική ομάδα που μας έκαναν υπερήφανους


πηγη

Πατροκοσμάς: "Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ· θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά δεν θά μπορέσουν"

Η Ορθοδοξία αποτελούσε πάντα καταφύγιο για τον Έλληνα  στους δύσκολους καιρούς ας δούμε κάποιες ρήσεις του Πατροκοσμά οι οποίες με στεγνή λογική και όχι πίστη μοιάζουν καταπληκτικά να μιλούν για την τωρινή μας κατάσταση. 200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ,(για όποιον το πιστεύει) ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό δυσβάσταχτο καί ἐν πολλοῖς κατασκευασμένο καί παράνομο Ἑλληνικό "χρέος", τό ὁποῖο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρῆμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού ἀλλοίωσε τό λαό μας, τίς ἀξίες καί τίς παραδόσεις μας! Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό "Χρέος":

α. "Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ· θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν"! (σ.σ. παράς εἶναι τό χρῆμα)
β. "Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν"!
Καί ἀναφέρει ἐπίσης σχετικά:
γ. "Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα"!
δ. "Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως"!

Δραματικές εξελίξεις στο Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο & καλεί ... Ρωσία!

Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.

Αύριο έχουμε συνεδρίαση.....
της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τα οποία βρίσκονται εκτός της χερσονήσου, το θέμα το οποίο έχει δημιουργήσεη την μετωπική σύγκρουση με την ελληνική Πολιτεία με ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την ... Ρωσία να επέμβει δυναμικά!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Όταν μια "κολοφυλλάδα" ενός βρωμολαού πιάνει στο στόμα της την Ελληνίδα ΜΑΝΑ- Να έπεμβει άμεσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας-Καμία Ελληνίδα ΜΑΝΑ δεν θα πουλούσε το παιδί της
-Ανακρίβειες για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις
-Υποβαθμίζουν την Ελλάδα με εμετικά δημοσιεύματα όσο δεν πάει
-Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας
-Να κινηθούν με αγωγές εναντίον της DailyMail όλα τα σωματεία γυναικών και μανάδων

Αν υπάρχει κάτι πραγματικά Ιερό σε...
αυτή τη χώρα είναι η Ελληνίδα μάνα που έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, με αρχές, πιστεύω και -στο σύνολό της- αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά της. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει χρόνια στον βρωμολαό της Αγγλίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χτυπάνε με εμετικά δημοσιεύματα στον κίτρινο τύπο τους τον θεσμό της Ελληνίδας μητέρας, την ημέρα μάλιστα που γιορτάζει όπως όλη η Υφήλιος. 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ!!!


ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

Το περιστατικό συνέβη πριν...

Θα πληρώνουν ενοίκιο όσοι χρωστούν στεγαστικό!


Το σχέδιο των τραπεζών που θα τις βγάλει διπλά κερδισμένες

Να απασφαλίσουν τη βόμβα των «κόκκινων» στεγαστικών δανείων που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον κοινωνικό ιστό της χώρας και να προκαλέσει τσουνάμι επιπτώσεων στην ήδη χειμαζόμενη κτηματαγορά, επιχειρούν οι τράπεζες.

Η κατάσταση έχει γίνει εκρηκτική, καθώς οι επισφάλειες στα στεγαστικά δάνεια προσεγγίζουν το 15% και ξεπερνούν τα 11 δισ. ευρώ.

Ο «τυφώνας» Καμμένος ξαναχτύπησε – Το μνημόνιο δεν επαναδιαπραγματεύεται, καταργείται (VIDEO)


«Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρχει διακυβέρνηση της χώρας», είπε στις δηλώσεις του ο Π. Καμμένος, ωστόσο τόνισε ότι ο μόνος τρόπος να δέχονταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού θα ήταν υπό την προϋπόθεση ότι όλα τα κόμματα που θα συμμετείχαν θα δέχονταν τους 7 αδιαπραγμάτευτους άξονες της πολιτικής τους, που είναι η άμεση ανακήρυξη των ΑΟΖ σε όλη το μήκος και το πλάτος της Επικράτειας, η άμεση ανάληψη της Τράπεζας της Ελλάδος υπό κρατική διοίκηση, καθώς όπως τόνισε ο Π. Καμμένος τώρα και δεν δέχεται η Τράπεζα της Ελλάδος να μας ενημερώσει για την κατάσταση που βρίσκονται οι ιδιωτικές τράπεζες της χώρας και οι μέτοχοί της αποτελούν το αντισυμβαλλόμενο μέρος της δανειακής σύμβασης, οι οποίοι μάλιστα είναι μη Έλληνες.

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ-GIVE US A REASON


Τα δάκρυα μιας 17χρονης μαθήτριας και η αγωνία της για την Ελλάδα
Η Δανάη είναι ακόμη μαθήτρια... Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως θα έπρεπε να την απασχολεί μόνο το σχολείο, οι φίλοι, οι εκδρομές! Με την κατάσταση όμως που επικρατεί στην Ελλάδα οι μαθητές δεν μπορούν παρά να αισθάνονται να απειλούνται. Να βλέπουν το μέλλον τους μαύρο και αβέβαια και ένα γιγαντιαίο "τέρας" να θέλει να τους αρπάξει τη ζωή

Το χάσμα των γενεών...

Γιορτή της Μητέρας – Η ιστορία της


Το οξύμωρο με τη γιορτή της Μητέρας είναι ότι η γυναίκα που καθιέρωσε τη θέσπισή της ηταν αυτή που τελικά αγωνίστηκε για την κατάργηση της. Η «μητέρα» της γιορτής αυτής είναι η Anna Jarvis, μια αμερικανίδα που έζησε στα γεννήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Η μητέρα της Anna, η Ann Maria Reeves Jarvis, είχε ιδρύσει τις ομάδες Mothers’ Day Work Clubs, σε πέντε πόλεις των ΗΠΑ, με σκοπό τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών. Οι ομάδες αυτές παρείχαν ιατρικές υπηρεσίες σε τραυματισμένους στρατιώτες, ρουχισμό και τρόφιμα, κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου των ΗΠΑ.

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση - Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί...Αδιέξοδη ήταν η συνάντηση του πρόέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια με τους επικεφαλής της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά δήλωσαν ότι οι κύριοι Βενιζέλος και Σαμαράς συζήτησαν με τον Αλέξη Τσίπρα το ενδεχόμενο να δώσει ψήφο ανοχής, αλλά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κάτι τέτοιο είναι αντισυνταγματικό. Ωστόσο, του ανέφεραν ότι προβλέπεται από το Σύνταγμα. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς του είπε ότι μία τέτοια κίνηση θα ήταν συμβολική. 

Μάλιστα, πηγές από τη ΝΔ ανέφεραν ότι ο κ. Σαμαράς ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα:

Βίντεο: Όταν οι Συριζέοι υποδέχονταν τους λαθρομετανάστες απεργούς πείνας!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Τόνωσε τον εσωτερικό τουρισμό όσο κανένα άλλο κόμμα. 

Ιδού οι μετανάστες της Νομικής, οι οποίοι στην συνέχεια κατέληξαν στην βίλλα Υπατία. 

Ταξίδεψαν από την Κρήτη με πρωτοβουλία και αρωγή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μπράβο Αλέξις!

πηγη

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ: "ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΡΩΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ"!

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο", όπου βλέπουμε για μια...ακόμα φορά το "γλείψιμο" στα Μμε, όπως κάποιοι "παντογνώστες" συμπεραίνουν:
Εμείς θα σταθούμε στο κατά πόσο οι "έγκυροι" και "χριστιανοί" δημοσιογράφοι......

Μάνος: "Αν γυρίσει ο Καραμανλής επιστρέφω στη ΝΔ"


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
 Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο Μάνος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία με δηλώσεις του στο real.fm! Αφήνει όμως ανοιχτό παράθυρο σε μία περίπτωση! Ποια είναι αυτή; 
«εκτός αν η ΝΔ αποδείκνυε ότι αλλάζει εκ βάθρων. Παραδείγματος χάριν, αν επέστρεφε ο Κώστας Καραμανλής και ο ίδιος αποφάσιζε να ανοίξει τη ΝΔ σε όλες τις συγγενείς της δυνάμεις, στο πρότυπο της ΕΡΕ» , δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την κοινή κάθοδο με την Ντόρα Μπακογιάννη στις εκλογές , θα γίνει με το όνομα "Συμμαχία για την Ελλάδα", ενώ  το επιτελείο του Στ. Μάνου ευελπιστεί ότι μέχρι την τελευταία στιγμή μπορεί να συμμετάσχει και το κόμμα του Θένου Τζήμερου, «Δημιουργία Ξανά». 

Σφίξαν οι κώλοι και η τρόικα δέχεται επαναδιαπραγμάτευση....Τι μας έλεγαν τόσο καιρό οι προδότες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;;Η αυτό το μνημόνιο ή χρεωκοπία και δραχμη.Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση με 6 αλλαγές ανοίγει η τρόικα.
Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Κομισιόν, οι δανειστές της Ελλάδας, βλέποντας ότι ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε με την ψήφο του την πολιτική της σκληρής λιτότητας, αφήνουν ανοιχτό παράθυρο τόσο για επαναδιαπραγμάτευση στο μείγμα της πολιτικής που ακολουθείται για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων όσο και για νέες παρεμβάσεις για την ελάφρυνση του χρέους.

Το Der Spiegel «αποχαιρετά» την Ελλάδα από το ευρώΤο Der Spiegel «αποχαιρετά» την Ελλάδα από το ευρώ
<--break->Με πρωτοσέλιδο την Ελλάδα κυκλοφορεί το αυριανό τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel με τίτλο «Αντίο Ακρόπολη» και υπότιτλο «γιατί η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη», με αφορμή το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και την εμφανή αδυναμία και απροθυμία εφαρμογής των σκληρών μέτρων λιτότητας.

To “Ναι σε όλα” που είπατε στη Βουλή θα αντηχεί στην αιωνιότητα, και θα σας συνοδεύει μέχρι τον τάφο σας
Οι αρχιερείς της καταστροφής και της παράδοσης της χώρας στα νύχια των τοκογλύφων και των εκμεταλλευτών της πλουτοκρατίας και του μεγάλου κεφαλαίου: Ο συγκυβερνήτης Σαμαράς και ο συγκυβερνήτης Βενιζέλος (που αντικατέστησε τον κυβερνήτη Γιωργάκη). Και από δίπλα ο υποκυβερνήτης Καρατζαφέρης, το βοηθητικό προσωπικό, των καταστροφέων της χώρας.
Αξιοι απόγονοι μιας πολιτικής κάστας, μοναδικής στα χρονικά του πλανήτη, της ελληνικής. Για την οποία είχε γράψει κάποτε ένας ξένος διπλωμάτης πως θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να κερδίσουν ακόμα και μια εβδομάδα παραμονής στην υπουργική τους θέση“. Η κάπως έτσι.

ΣΟΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ SPIEGEL ΓΙΑ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!«Ο Χέριμπερτ Ντίτερ, ερευνητής του Ιδρύματος Οικονομίας και Πολιτικής, προειδοποιεί ότι, εάν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, μπορούν όλα να προκύψουν, μέχρι και στρατιωτική δικτατορία, αλλά επισημαίνει ότι ο ελληνικός στρατός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την δικτατορία του 1967, δείχνει αυτή τη στιγμή αδύναμος. Μόλις στις αρχές του 2011 ο σοσιαλιστής υπουργός Άμυνας άλλαξε αιφνιδιαστικά το σύνολο της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων. Η ηγεσία είχε τότε εκφράσει δυσφορία για τις ριζικές περικοπές στις αμυντικές δαπάνες. Θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί πάντως τον στρατό να παρεμβαίνει σε σοβαρότερες ταραχές. Και τότε, θα γινόταν πάλι παράγοντας εξουσίας».

ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;;;

Από τον Πόρτα – Πόρτα
ΔΙΟΤΙ – όπως ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΓΡΑΨΕΙ – τα χρεη προς Μπουντεσμπανκ σε Εθνικα Νομισματα αξιζουν οσο οι Αληθειες του Μπεννυ και του Αντωνακις.
Η Ελλαδα μονο θα χρεωσει τη Γερμανια με 76.6δις ευρω…

Τεράστιο όγκο στρατευμάτων μετακινούν οι Τούρκοι στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου
αλλά και μέσα στο Αιγαίο από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας...

Βολές Exoset απο την φρεγάτα μας άμεσα !...Κοπιάστε και προσμένει το γλυκό στην κούπα !

 Η Διαταγή του  Α/ΓΕΕΘΑ  σαφής λιτή και άμεση !,

Βολές Exoset  από την Ελληνική φρεγάτα άμεσα...ακόμη και τις επόμενες ημέρες !
Πυρετωδώς οι προετοιμασίες και εντός  του Μαΐου θα εκτελεστούν βολές από την Φρεγάτα μας επιχειρησιακές βολές στο Αιγαίο με το μήνυμα σαφέστατο ...Κοπιάστε και προσμένει το γλυκό στην κούπα !
Να θυμίσουμε και την εκτόξευση σε ανύποπτο χρόνο που έγινε το περασμένο Νοέμβριο από εποχούμενα οχήματα  σε ακτή της Κρήτης ...

Επιγραφή-Προφητεία στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου λέει: «ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»!!!

Από τις πολλές προφητείες της Ελληνικής παράδοσης, γνωστές σε μας ή και άγνωστες, προκύπτει κάτι πάρα πολύ σημαντικό:

Οτι οι Τούρκοι, αυτοί οι Μογγόλοι εισβολείς και άρπαγες Ελληνικών Εδαφών, φοβούνται τρομερά εμάς τους Έλληνες για έναν πολύ βασικό λόγο. Γιατί βαθιά μέσα τους υπάρχει η πεποίθηση, η βεβαιότητα, ότι κάποια ημέρα των ημερών, αργά ή γρήγορα, αυτά τα οποία κλέψανε από την Ελλάδα θα αναγκαστούνε να τα εγκαταλείψουνε και να επιστρέψουνε και πάλι από εκεί από όπου μας κουβαληθήκανε!

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ----Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ .....!!!!!‏

SOS
Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD)

από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης


Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

Και τώρα η τρόϊκα λέει ότι "μπορούμε ν΄αλλάξουμε το μνημόνιο"!

Παράθυρο για επαναδιαπραγμάτευση με 6 αλλαγές ανοίγει η τρόικα.
Συμφωνία με την τρόικα για ένα πακέτο με έξι σημαντικές αλλαγές στο μνημόνιο θα μπορούσε να πετύχει μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση στην Ελλάδα, αρκεί να σχηματιστεί γρήγορα και να κρατήσει τη χώρα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της Κομισιόν, οι δανειστές της Ελλάδας, βλέποντας ότι ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε με την ψήφο του την πολιτική της σκληρής λιτότητας, αφήνουν ανοιχτό παράθυρο τόσο για επαναδιαπραγμάτευση στο μείγμα της πολιτικής...

Χρυσή Αυγή: "Στηρίζουμε κυβέρνηση, αν..."


Συγκεκριμένες και σαφείς θέσεις θα λάβει ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος στην κατ'ιδίαν συνάντηση που θα έχουν σήμερα.
Όπως αναφέρουν πηγές του περιβάλλοντος του γ.γ. "Πέντε είναι οι βασικές θέσεις του κόμματος στην παρούσα φάση προκειμένου να στηρίξουμε μια κυβέρνηση.

Ιραν: Δεν είναι απαραίτητος ο πόλεμος για την "καταστροφή" του Ισράηλ

Δεν είναι απαραίτητος ο πόλεμος για να δούμε την «καταστροφή» του Ισραήλ, δήλωσε σήμερα ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ σε μια ομιλία του που μετέδωσε το πρακτορείο Irna.

«Η καταστροφή του σιωνιστικού καθεστώτος δεν προϋποθέτει τον πόλεμο (…)

Με "ελληνική πατέντα" έτοιμοι για πυροδότηση οι S-300.

Βολές Exocet “από αέρα και θάλασσα” στο Αιγαίο έχουν σχεδιαστεί για τις επόμενες ημέρες από τις Ελληνικές ΕΔ,προς επιβεβαίωση όσων γράφαμε χθες για το “σχέδιο προβολής ισχύος”.

Το πότε ακριβώς θα γίνουν οι βολές δεν έχει διευκρινιστεί,αλλά όπως είπε πηγή του ΥΕΘΑ στο Onalert, “το πιθανότερο είναι οι βολές να γίνουν μέσα στο επόμενο 10ήμερο”.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι....

Βλ. Πούτιν: Μήνυμα στη Δύση, «αγκαλιάζει» το Ιράν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Ιρανός ομόλογός του Μαχμούντ Αχμεντινετζάντ συμφώνησαν να ενισχύσουν τη διμερή συνεργασία μεταξύ των χωρών τους στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Πρόκειται για μια από τις πρώτες διπλωματικές κινήσεις του Ρώσου προέδρου από τη στιγμή που επανήλθε στον προεδρικό θώκο με την οποία δημιουργεί διαπραγματευτικό χαρτί για τις σχέσεις της Ρωσίας με τη Δύση…

ΜΗΤΕΡΑ:ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ!!!!!!!!!!


Μην την ξεχάσετε...... 


Εννιά μήνες, ήσασταν κομμάτι της....Εννιά μήνες, αναπνέατε με τη δική της ανάσα....
Αίμα από το αίμα της..Ζωή, από τη ζωή της.. 
Εννιά μήνες και όλη της τη ζωή....
Αύριο, μην την ξεχάσετε...

πηγη

Επιγραφή-Προφητεία στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου λέει: «ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»!!!


epigrafi
Από τις πολλές προφητείες της Ελληνικής παράδοσης, γνωστές σε μας ή και άγνωστες, προκύπτει κάτι πάρα πολύ σημαντικό:
Οτι οι Τούρκοι, αυτοί οι Μογγόλοι εισβολείς και άρπαγες Ελληνικών Εδαφών, φοβούνται τρομερά εμάς τους Έλληνες για έναν πολύ βασικό λόγο. Γιατί βαθιά μέσα τους υπάρχει η πεποίθηση, η βεβαιότητα, ότι κάποια ημέρα των ημερών, αργά ή γρήγορα, αυτά τα οποία κλέψανε από την Ελλάδα θα αναγκαστούνε να τα εγκαταλείψουνε και να επιστρέψουνε και πάλι από εκεί από όπου μας κουβαληθήκανε!