ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η Ώρα του Μποϋκοτάζ!!! Μεγαλύτερη από ποτέ, είναι η ανάγκη στήριξης της Ελληνικής οικονομίας!!!



Δεν νοείται πλέον η αγορά προϊόντων, από Carrefour - ΑΒ Βασιλόπουλος - Μαρινόπουλοςκλπ.
Όπως επίσης, όπως και όταν μπορείτε τα ψιλικατζίδικα - μπακάλικα της περιοχής σας.
Επίσης προτιμάτε τα Ελληνικά προϊόντα, όπου αυτά υπάρχουν, όπου δεν υπάρχουν απαιτήστε να τα φέρνουν!!!
Αποφύγετε προϊόντα, όταν: η χώρα παραγωγής τους είναι, γερμανία - ολλανδία - τουρκία - αγγλία - Γαλλία - σκόπια - αμερική - ισραήλ.

Αρτέμης - Ανάστασις πρώτη







"Σύντομα θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs" τάδε έφη Πεταλωτής








Ευθεία ξεδιάντροπη απειλή (ΧΟΥΝΤΑΣ) του Γ.Πεταλωτή στα blogs: "Σύντομα θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs" Tι είπε ο Γ.Πεταλωτής; Άκουσαν καλά τα αυτιά μας; Απειλεί και είπε: "Θα πάρουν την απάντηση τους τα blogs"; Ζούμε σε καθεστώς...

ΔΥΟ ΙΤΑΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ........

Όλο και αυξάνονται οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης από την Ευρώπη, αυτή τη φορά και εμπράκτως, αφού δύο δήμαρχοι από τη γειτονική Ιταλία αποφάσισαν να χορηγήσουν τους μισθούς τους ώστε να προσφέρουν βοήθεια στον ελληνικό λαό. Ο Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχος της κωμόπολης Κάβα Ντέι Τιρένι, έξω από την πόλη Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, αποφάσισε να προσφέρει τις μηνιαίες απολαβές τους που αντιστοιχούν σε 1.100 ευρώ.

Σαν σήμερα γεννήθηκε η… Ferrari!







Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο υπέρ της Ελλάδας

Διαδηλώσεις,Ευρώπη,Υόρκη,Ελλάδας,diadiloseis,evropi,yorki,elladas Διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη και στην Αμερική έγιναν σήμερα υπέρ των Ελλήνων. Τις διαδηλώσεις δεν τις έδειξαν τα διεθνή άθλια ΜΜΕ των παγκοσμιοποιημένων ελεεινών ανδράποδων.

Τράπεζα της Ελλάδος: ποτέ δεν άνηκε στο δημόσιο

Αποκάλυψη: Γιατί δεν διεκδικήσαμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Όλη η αλήθεια που πρέπει να μάθουμε...

Οι πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που προέρχονται από το «Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα», με επικεφαλής τον Μανώλη Γλέζο, τον Ευάγγελο Μαχαίρα, τον Γεώργιο Αλέξανδρο Μαγκάκη, τον Βασίλη Καρκούλια κ.ά. ξεπερνούν, σε σημερινή αξία, τα 162 δις ευρώ χωρίς τους τόκους, …όπως σημειώνει στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Επίκαιρα» ο Αναπληρωτής Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νότης Μαριάς.Σύμφωνα με το βιβλίο Η Μαύρη Βίβλος της Κατοχής (Αθήνα 2006), που έχει εκδώσει το Εθνικό Συμβούλιο για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, τα θύματα και οι απώλειες της χώρας μας από τους Γερμανούς κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ως εξής:

ΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΓΑΜ....ΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!!!!!! Η ΑΛΛΙΩΣ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΡΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ!!!!!!!


Στις 29 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την ίδρυση του νέου του κόμματος, όπως γράψαμε και το πρωί. Ο Μακεδόνας πολιτικός που είχε αποσπάσει το 10% των ψήφων στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ αποκάλυψε στο πρωινό του ΑΝΤ1 ότι το κόμμα θα ονομάζεται ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης).
Ο ίδιος είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό την κίνησή του.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ψωμιάδης είχε στείλει προ ημερών επιστολή προς τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ Θεσσαλονίκης δηλώνοντας απερίφραστα ότι στο εξής το κόμμα δεν πρέπει να τον υπολογίζει.

ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.....ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ..........


42 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!!!!





5.800.000 ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!! ΑΠΟ 150 ΧΩΡΕΣ!!!!!!!!!!!




Σέρρες: Ανήλικος Βούλγαρος πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένου


Κοντά στα ίχνη δυο νεαρών αλλοδαπών Βουλγαρικής καταγωγής βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές οι οποίοι εμπλέκονται στη δολοφονία 72χρονου.

Το έγκλημα διαπράχθηκε μέσα στην κατοικία του ηλικιωμένου στην Κρηνίδα Σερρών στις 11 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.

Kλεμμένο αρχαίο δακτυλίδι: Αξίζει όσο ένα PSI...


 
Ένα χρυσό δαχτυλίδι-σφραγίδα, που χρονολογείται τον 16ο αιώνα π.Χ., που θεωρείται ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας, υπήρξε το πολυτιμότερο από τα αντικείμενα που άρπαξαν οι ληστές από το παλιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Φανταστείτε για να υπάρχει τέτοια έλλειψη στοιχείων για την πραγματική καταγωγή του Τσάρλι Τσάπλιν που είναι ένας απο τους διασημότερους ηθοποιούς όλων των εποχών, τι απόκρυψη υπάρχει για όσους κυβερνούν την Ελλάδα. 

Μέσα στα ελληνικά υπουργεία είναι σίγουρο οτι υπάρχουν πολλοί "Τσάρλι Τσάπλιν", Εβραίοι δηλαδή που αποκρύπτουν την καταγωγή τους και που καμιά μυστική υπηρεσία δεν μπορεί να την ανακαλύψει.


Θυμηθείτε τις περιπτώσεις...

We are all Greeks - Φωτογραφίες από Αγγλία, Γαλλία, Αυστραλία και Ολλανδία! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.



Όλος ο κόσμος μια φωνή. Όλοι στους δρόμους από τις 2 το μεσημέρι, φωνάζοντας για το κακό που κάνει εδώ και δυο χρόνια το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Δείτε εικόνες πιο κάτω...

ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Ο ΜΑΤατζής έπιασε από το λαιμό πολίτη που υπερασπίστηκε μαθητές


ΦΩΤΟ – ΣΟΚ: Ο ΜΑΤατζής έπιασε από το λαιμό πολίτη που υπερασπίστηκε μαθητέςΟι φωτογραφίες είναι του Odysseas Gp και τραβήχτηκαν εχθές στο Σύνταγμα (17/02/12), την ώρα που τα ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει τουςμαθητές στην πλατεία.

Όπως μάθαμε, οι άνδρες των ΜΑΤ προσήγαγαν και πολίτες, περαστικούς, οι οποίοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τη βία που ασκήθηκε πάνω σε 16χρονους νέους. Ωστόσο, δεν είχαμε φωτογραφίες αυτών των περιστατικών, μέχρι που είδαμε τις εικόνες ντοκουμέντα του Οδυσσέα, τις οποίες και αναδημοσιεύουμε με την άδειά του.

Στην πρώτη φωτογραφία μπορείτε να δείτε, έναν άνδρα των ΜΑΤ να έχει πιάσει από το λαιμό έναν πολίτη, ο οποίος ούτε κουκούλα φοράει, ούτε απειλεί την ακεραιότητα του… οργάνου προστασίας του πολίτη. Ακολουθούν φωτογραφίες της προσαγωγής.

Μεταλλαγμένα στη διατροφή μας έως και 90% .


Οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ χρησιμοποιούν ζωοτροφές μέχρι και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα!
Οι αναλύσεις από την τυχαία δειγματοληψία της Greenpeace, απέδειξαν ότι οι εταιρείες χρησιμοποιούν γάλα από αγελάδες που τρέφονται με μεταλλαγμένες ζωοτροφές και ότι παρά τις πιστοποιήσεις και τους ισχυρισμούς τους, τα μεταλλαγμένα μπαίνουν στη διατροφή μας.

ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ !


 Ακραίες ομάδες κρούσης δημιουργούνται στην επαρχία, όπου η κρίση απλώνει, μετά τις μεγάλες πόλεις, και εκεί απειλητικά...
τις δαγκάνες της. Τόσο από αριστεριστές όσο και από ακροδεξιούς. Αιτία γέννησής τους το μνημόνιο και η αντίδραση σ' αυτό και στους υποστηρικτές του. Αυτοαποκαλούνται "εξοργισμένοι" και "απελπισμένοι". Και απειλούν τους πολιτικούς ότι θα τους θάψουν.


Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;



Τι είναι αλήθεια η Μαργαρίνη;
Λέγεται πως η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για χρήση σε γαλοπούλες
ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.
Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.
 Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνης;
 Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον

ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑ... ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ!!!

Υπηρέτησε την πατρίδα ο κ. Παπαδήμος;

Ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με το βιογραφικό του, όταν τελείωσε το σχολείο το 1965, μετέβη στις ΗΠΑ, προκειμένου να σπουδάσει Φυσική!
Ο Λουκάς Παπαδήμος, με αυτή την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία!
Στο βιογραφικό του δεν....
υπάρχει η παραμικρή αναφορά για στρατιωτική θητεία Παπαδήμου και βεβαίως ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές επίμονες ερωτήσεις..

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!


Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤIΜΩΡΙΑ ΣΑΣ…


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις… Ποιος θα το πίστευε ότι τίθεται υπό επίταξη κινητή και ακίνητη ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων; Τι υπογράψατε ρε καθίκια; Σκότωμα θέλετε ξευτελισμένα ανδράποδα… Η συγκυβέρνηση των...
δοσίλογων με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας» θέτει υπό επίταξη το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης!!! (http://bit.ly/wC6WDw) Η εξέλιξη αυτή ερμηνεύει και τις προβλέψεις του Μνημονίου περί «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση του δανεισμού! ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ… ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΓΔΟΤΑΜΠΑΡΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ…

Προκαλούν οι Άγγλοι, ζητούν ολόκληρο τον Παρθενώνα


Elgin Marbles2Μια απίστευτη πρόκληση έρχεται από την Αγγλία όπου εκφράστηκε η γνώμη να μεταφερθούν εκεί και τα υπόλοιπα μάρμαρα του Παρθενώνα.
Συγκεκριμένα στην εφημερίδα "metro" που είναι ευρείας κυκλοφορίας και διανέμεται δωρεάν, δημοσιεύεται η άποψη του J. Douglas από το Εδιμβούργο ο οποίος αναφέρει ότι είναι ευτυχία που τα ελγίνεια μάρμαρα βρίσκονται ασφαλή στο Λονδίνο και δεν έχουν επιστραφεί.

Απολύονται 1.000 εργαζόμενοι την ημέρα


Δραματικές διαστάσεις έχει πάρει το πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα μας και είναι χαρακτηριστικό πως τον Ιανουάριο καταγράφεται νέα αύξηση κατά 4,26% -δηλαδή κατά 31.184 άτομα- των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ ανέργων.
Ουσιαστικά πάνω από 1.000 άτομα περνούν κάθε μέρα το κατώφλι του ΟΑΕΔ, ενώ την ίδια στιγμή νέα μείωση καταγράφεται στις προσλήψεις.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία που....
δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφτασαν τους 761.769.
Παράλληλα πρέπει να προστεθούν άλλα 185.151 άτομα που δήλωσαν ότι δεν αναζητούν εργασία, κάτι που εκτοξεύει τον αριθμό στα 946.920 άτομα. Από τα στοιχεία προκύπτει πως έξι στους δέκα ανέργους είναι από 30 έως 54 ετών.
Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως σχεδόν ένα στα δέκα άτομα που αναζητούν δουλειά έχει υπερβεί το 55ο έτος της ηλικίας.

Τα Νταχάου ποτέ δεν κλείνουν, απλά αναστέλλουν τις εργασίες τους...


70 χρόνια σε περίμενα ..

Από έναν απλό ... άνθρωπο ...


"Έλα, ρε άτιμε.
Έλα να τα πάρεις όλα.
Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν οι παππούδες μου.
Έλα να πάρεις και τα μεροκάματα, τα σκληρά, που τα έβαζα στην άκρη για μια ώρα δύσκολη, εκείνη της αρρώστιας.
Έλα να τα πάρεις όλα.
Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις για να λιάζουν οι συφιλιδικοί τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.
Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου. Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας.

Το ξέρω που το πας, άτιμε.....