ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Θαύμα του Αγ. Γεωργίου στον πόλεμο του 1940


                     Θαύμα του Αγ. Γεωργίου στον πόλεμο του 1940
Ακόμα ένας παλαίμαχος-ήρωας του 1940 περιγράφει την δική του εμπειρία που ήταν συγκλονιστική, αφού ο Αγιος Γεώργιος έκανε μπροστά του ένα θαύμα. Διαβάστε το.
"Όταν πολεμούσαμε το 1940 στην Αλβανία, εναντίον των Ιταλών, που μας επιτέθηκαν χωρίς κανένα λόγο, συνέβη το εξής θαυμαστό. 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔOΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΠΡΟΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΘΕΙ

Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ η καραφλόπ@υστ@, λόγω του άρθρου του στην Αυγή


                           
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουπλής, προαννήγγειλε τη διαγραφή του Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του άρθρου του στην Αυγή για το έπος του '40.
Μιλώντας στο Kontra Channel ο κ. Κουρουπλής έκανε την εκτίμηση αυτή μετά από πρόκληση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος του ζήτησε να σχολιάσει το δημοσίευμα που χαρακτήριζε μύθο το έπος του 1940 και έκανε αναφορά σε λιποταξίες Ελλήνων στρατιωτών από το μέτωπο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΥΠΕΡ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑ’ ΑΘΗΝΩΝ!


             stournaras2
Την ώρα που ο λαός στενάζει κάτω από φρικτά μέτρα και από ακόμη χειρότερα που έρχονται...
Με παρανομίες και παράβαση καθήκοντος, έκριναν κατάλληλο το κτήριο της ΚΑ' ΔΟΥ Αθηνών, ενώ είναι καραμπινάτα ακατάλληλο! Ενώ κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή, το πολιτικό σύστημα χρησιμοποιεί τις ίδιες λαμογιές για να εξυπηρετήσει τα πολιτικά συνεταιράκια του.......

Η Παναγιά μαζί μας


π. Βασίλειος Ι. Καλλιακμάνης

α) Γίνεται ευρύτερα αποδεκτό ότι ο λαός μας ευλαβείται ιδιαίτερα την Παναγία. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από το πλήθος των ιερών προσκυνημάτων, των ιερών ναών και μοναστηριών που έχουν κτισθεί προς τιμήν της και κοσμούν τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα όσο και από τις σωζόμενες θαυμάσιες εικόνες της, που έχουν φιλοτεχνήσει διάφοροι αγιογράφοι και γίνονται πόλος έλξης χιλιάδων προσκυνητών.
β) Παράλληλα, εκτός από τους μεγάλους μελωδούς της Εκκλησίας που έχουν στιχουργήσει θεσπέσιους ύμνους προς τιμήν της, και νεοέλληνες κοσμικοί ποιητές, που ανήκουν σε διαφόρους ιδεολογικούς χώρους, έχουν αναφερθεί στο άγιο όνομά της. Λόγου χάριν ο Οδυσσέας Ελύτης συνέταξε «Το άξιον εστί», το οποίο, όπως έχει γραφεί, είναι «προσανατολισμένο θεματικά και ρυθμικά στην εκκλησιαστική μας υμνογραφία και ειδικότερα σ” εκείνη που έχει την προσευχητική αναφορά της στο πρόσωπο της Παναγίας». Παρά τις ενστάσεις για την επιφανειακή σχέση του Ελύτη με τη χριστιανική γραμματεία, είναι χαρακτηριστικοί και οι παρακάτω ικετευτικοί στίχοι του: 
«Έλα Κυρά και Παναγιά
με τ” αναμμένα σου κεριά
Δώσε το φως το δυνατό
Στον Ήλιο και στο Θάνατο».
γ) Επίσης, ο Κώστας Βάρναλης, σε ένα ποίημά του που τραγούδησε ο Νίκος Ξυλούρης και επιγράφεται «Οι πόνοι της Παναγίας», την παρουσιάζει να μιλά στον Μονογενή της, όπου μεταξύ άλλων του λέει:

Στο σκαμνί με νέο νόμο οι διαδηλωτές


Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη

Πρωτοφανείς χαρακτηρίζονται οι διατάξεις του νομοσχεδίου που προωθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, και έχουν σχέση με τις διαδηλώσεις πολιτών και κοινωνικών ομάδων. 

Το νομοσχέδιο που ήδη έχει πάρει το δρόμο για το υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αφού ουσιαστικά …ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις και θέτει συγκεκριμένες …προδιαγραφές με τον εκάστοτε Αστυνομικό Διευθυντή να “χρεώνεται” την ευθύνη για το εάν οι διαδηλωτές, ανάλογα με τον όγκο της συγκέντρωσης, θα μπορούν να κινηθούν σε ολόκληρο το οδόστρωμα ή θα περιοριστούν στο πεζοδρόμιο. 

Σύνθημα των ΟΥΚ στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!!!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΕ!

Ανατριχιαστικό κυριολεκτικά είναι το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών του Τέταρτου Γερμανικού Ράιχ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε άθλια αποικία του Βερολίνου και της ΕΕ, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος. «Εξωτερικά διαχειριζόμενος λογαριασμός καταπιστεύματος» είναι...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:«ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ» (VIDEO)

                          15
Επιμέλεια: Γιώργος Θεοχάρης
Παλαίμαχος του 1940, ανθυπασπιστής, με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τη συγκλονιστική στιγμή,  που όπως υποστηρίζει, είδε τη Θεοτόκο και του έδωσε κουράγιο, λέγοντας, "μη φοβάσαι παιδί μου, εγώ είμαι η Παναγία, υπό τη προστασία μου ο ελληνικός στρατός θα νικήσει….".

Μας έσωσε από βέβαιο θάνατο, εμένα και τη διμοιρία μου, εξηγεί σήμερα από τα Ιωάννινα όπου ζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:

Βούλγαροι κλέφτες μετάλλων αποψιλώνουν τα οχυρά


Μία απίστευτη ιστορία που αποδεικνύει την ανικανότητα του δημοσίου να διαφυλάξει την ιστορία αυτού του τόπου και να δημιουργήσει ταυτοχρόνως μία βιώσιμη ιστορική τουριστική επένδυση στην Μακεδονία φέρνει στην επιφάνεια η ιστοσελίδα infoserres.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τα περίφημα οχυρά της γραμμής Μεταξά έχουν εγκαταλειφτεί στην τύχη τους και Βούλγαροι κλέφτες μετάλλων τα αποψιλώνουν για να πουλήσουν το υλικό για σκραπ στην πατρίδα τους. Σημειώνεται ότι τα ιστορικά αυτά οχυρά βρίσκονται στην κατοχή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Μαζί με άλλα κτίσματα που ανήκουν σε άλλα υπουργεία τα οχυρά δεν έχουν.....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ.....


πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Η επέτειος του ΟΧΙ στην εποχή του 'ναι. Ποια είναι η πατρίδα μας?


Η επέτειος του "ΟΧΙ" στην εποχή του “ναι” Ποια είναι η πατρίδα μας;
Η μια πατρίδα μας ταξιδεύει στα ελβετικά σαλέ, παίρνει μίζες από τις Siemens. Η άλλη πατρίδα τρέχει για το μεροκάματα, ζει με 300 ευρώ, πεθαίνει στην ανεργία.-- Γνωρίζω πολύ καλά, αναπνέοντας την κιμωλία μέσα στις σχολικές αίθουσες 27 χρόνια ως εκπαιδευτικός και άλλα 12 ως μαθητής, ότι πολλές φορές οι σχολικές γιορτές για αυτή ή την άλλη εθνική επέτειο μόνο χασμουρητά προκαλούν σε όσους, μαθητές και εκπαιδευτικούς, είναι υποχρεωμένοι να τις παρακολουθήσουν. 

Ίσως γιατί η κυρίαρχη πολιτική πριμοδοτεί την άγνοια του παρελθόντος καθώς γνωρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο υπονομεύει κάθε δυνατότητα δράσης στο παρόν.

Ίσως γιατί στο κλίμα της εποχής ευδοκιμεί η υποταγή σ' ένα παρόν που.....

28η Οκτωβρίου 1940: Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στον γιο του!


28η Οκτωβρίου 1940: Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στον γιο του!
Μέσα σε λίγες αράδες συνοψίζεται το νόημα της πίστεως στην Πατρίδα...
Μια επιστολή ενός πατέρα προς τον γιο του που πολεμούσε στο μέτωπο στις 25 Νοεμβρίου 1940, δείχνει το αστείρευτο πάθος των Ελλήνων να αντισταθούν σ' όποιον βάναυσα τους προσβάλει και επιχειρεί να τους στερήσει την ελευθερία.
Είναι μια επιστολή απάντηση στον γιο του που του ζητά σε πια διεύθυνση να στείλει γράμμα στον αδελφό του που πολεμούσε κι αυτός σε άλλο σημείο του μετώπου.
Η απάντηση συγκλονιστική:

“Οι συνταγές της πείνας…” Τι έτρωγαν οι Έλληνες στην περίοδο της Γερμανικής Κατοχής



Τα …γκουρμέ της Κατοχής
Γαϊδουροκεφαλές  …φιλέτο, χόρτα γιαχνί και σαρδέλες για δώρο


Τέτοιο καιρό, πριν από 70 περίπου χρόνια, τον Απρίλη του 1941, οι
Γερμανοί έμπαιναν στην Αθήνα (27 Απρίλη) και ξεκινούσε για την Ελλάδα η
κατοχή.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τα τρόφιμα 
εξαφανίζονται,  η πείνα γίνεται μόνιμος σύντροφος του ελληνικού 
πληθυσμού με αποτέλεσμα περίπου 40.000 συμπατριώτες μας να χάσουν τη ζωή
τους το χειμώνα του ΄41 – ΄42.

Γιατί τα θυμηθήκαμε όλα αυτά;

''ΖΕΥΣ'' F16 Block 52 Plus Καραχάλιος Εμ. 28Oct12




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ
                     

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΣΕΝΑΪ - ΜΗΤΣΙ...

Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι καινούργιες. Ακούγονται εδώ και χρόνια. Κανείς δεν τις διαψεύδει, αλλά και κανείς δεν τις επιβεβαιώνει...

Οι Αλβανοί μετανάστες θέλουν να μπουν στην ελληνική βουλή και ετοιμάζουν κόμμα με ηγέτες τον Ταχίρ Μήτσι και τον Οδυσσέα Τσενάι!

ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών


Μετά το συνωστισμό της Ρεπούση μας προέκυψε νέος… Ρεπούσης, αυτή τη φορά για το αλβανικό έπος. Η εφημερίδα Αυγή, κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει άρθρο όπου το στέλεχος του κόμματος, Νάσος Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζει το Αλβανικό έπος «μύθο» και ότι η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ότι υπήρχαν λιποτάκτες που εκτελέστηκαν, ότι ο

Βίντεο σοκ!! Οι αριστεροί πήραν πακιστανούς για να "παρελάσουν για το 40"...!!!


Μετά τις καρυάτιδες, τους Ευζώνους και τα ΛΟΚ, οι αριστερομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡCIA έβγαλαν τα...λαθροπακιστανούς να παρελάσουν...
Θα τους δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί

ΔΕΙΤΕ ΥΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Νέα πρόκληση Αλβανών: Επιτέθηκαν με πέτρες στον πρέσβη της Ελλάδος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αλβανοί εθνικιστές της ΕρυθρόμαυρηςΣυμμαχίας και του κόμματος Αυτοδιάθεση του Κοσόβου ενισχυμένοι και από αλβανοτσάμηδεςέστησαν μπλόκο για να αποτρέψουν την διέλευση της αυτοκινητοπομπής του Έλληνα Πρέσβη και….

Χρηματοδοτώντας τον εξτρεμισμό, οι ΗΠΑ προετοιμάζουν τον κόσμο για τον Γ' Παγκόσμιο


  • "Το επόμενο μέρος του σεναρίου εκείνου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι εμπρηστές έχουν βάλει μια παγκόσμια πυρκαγιά, έχουν κηρύξει έναν παγκόσμιο πόλεμο, ενώνοντας τις περιφερειακές συγκρούσεις σε ένα ενιαίο σύστημα αστάθειας". 
  • "Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι εχθρός των ΗΠΑ; Και όμως, οι Αμερικανοί κατάφεραν στη χώρα αυτή ένα θανάσιμο πλήγμα μέσω των αξιολογήσεων της δανειοληπτικής της πιστότητας, πυροδοτώντας έτσι την κρίση της Ευρωζώνης, η οποία απειλεί σήμερα και αρκετούς άλλους ευρωπαϊκούς λαούς". 

Μοναδικό βίντεο: Αστυνομικός ρίχνει χημικά σε συναδέλφους του που απωθούν διαδηλωτές!!


Τους συναδέλφους του ψέκασε με χημικά ένας αστυνομικός στην Τρίπολη, σε μια προσπάθεια να...
αποκατασταθεί η τάξη μετά από ένταση που προέκυψε με διαδηλωτές στο τέλος της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου!

Οι διαδηλωτές, κρατώντας πανό, κινήθηκαν προς την πλευρά των επισήμων, ενώ ταυτόχρονα μεγάλη αστυνομική δύναμη τους έφραξε το δρόμο.

Όταν τα πνεύματα άρχισαν να οξύνονται, ο αστυνομικός έριξε χημικά, προκαλώντας δάκρυα και αναπνευστικά προβλήματα στους συναδέλφους του, αλλά και σε πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό!

ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


ΤΑ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Μπορεί η Αθήνα καθώς και πολλές μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα να θύμιζαν φρούριο σήμερα εν όψη εθνικής επετείου,  αλλά
οι μαθητές και οι πολίτες κατόρθωσαν κι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα. Σημαιοφόρος παρέλασε ξυπόλητη στο Σύνταγμα,  και ταυτόχρονα στον Πειραιά μαθητής στην παρέλαση του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Περιστερίου χαιρέτισε τους επισήμους με μια μούτζα, ενώ οι μαθητές του 6ου Ενιαίου Λυκείου έφεραν αυτοκόλλητα και κονκάρδες κατά του ρατσισμού. Δείτε φωτογραφίες με όσα εκτυλίχθηκαν σήμερα στις παρελάσεις.

Στο « Βig Brother» οι Έλληνες λόγω… λαθρομετανάστευσης!

Στο « Βig Brother» οι Έλληνες λόγω... λαθρομετανάστευσης!

Ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα πολίτη επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση επικαλούμενη το πρόσχημα εξάλειψης της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί μάστιγα για τη χώρα και όχι μόνο.
Η Ε.Ε έθεσε το ζήτημα της εγκυρότητας των ελληνικών ταυτοτήτων με αφορμή τις χιλιάδες πλαστές ελληνικές ταυτότητες που βρίσκονται στα χέρια μεταναστών που προέρχονται από

Μια ταινία για το ηρωικό έπος του 40..τα "μεγάλα" πουστ@κάναλα προβάλουν μόνο τούρκικα...


Η Χαραυγή της Νίκης (ΤΑΙΝΙΑ)

ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η JERUSALEM POST ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


    Ζητούν και τα ρέστα οι μεγαλύτεροι εχθροί του έθνους, όλων των εποχών.


Με τον τίτλο: "Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, διαβάστηκαν μεγαλόφωνα στη βουλή των Ελλήνων", η The Jerusalem Post, αναφέρετε στην παραπομπή που έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στα "Πρωτόκολλα" κατά την διάρκεια ομιλίας του στη βουλή, τα οποία και χαρακτηρίζει η εφημερίδα "αντισημιτική πλαστογραφία".

Την καταγγελία σύμφωνα με την Jerusalem Post, έκανε ο "γνωστός"...

Τουρκικές και γερμανικές σημαίες ανήμερα της επετείου…


H Μόνιμη Αντιναρκική Δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG 2 (STANDING ΝΑΤΟ MARITIME MINE COUNTER GROUP 2) βρίσκεται στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης στον λιμένα της Πάτρας από χθες έως την 30 Οκτωβρίου. 

Η δύναμη αποτελείται από τα Πολεμικά Πλοία...

ITS VIAREGGIO σημαίας Ιταλίας, TCG AYVALIK σημαίας Τουρκίας, HMS BLYTH σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου και FGS GROMITZ σημαίας Γερμανίας. 

Παρατήρηση 1: Βάσει των διεθνών νόμων που διέπουν την ναυσιπλοΐα τα πολεμικά πλοία ξένων χωρών που φτάνουν άνευ εχθρικών διαθέσεων σε λιμάνι, οφείλουν να αναρτήσουν την σημαία της χώρας που τα φιλοξενεί. Παρακάτω στις φωτογραφίες δεν υπάρχει επαρμένη καμμία Ελληνική σημαία…. Αντιθέτως πρώτη μούρη βλέπουμε την........

Ανακοινωθέντα πολέμου 1940

                      
Η ελληνική ραδιοφωνία, μεταδίδει μηνύματα πολέμου.


Ακούστε τα ηχητικά ντοκουμέντα, παρακάτω...

Παρέλαση υπό τη γερμανική σημαία



Η εξέδρα των επισήμων στην Θεσσαλονίκη για την στρατιωτική παρέλαση στήθηκε μπροστά από το γερμανικό προξενείο. Εκεί που ανεμίζει αγέρωχη η γερμανική σημαία, την ώρα της παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Περαιτέρω σχόλια κρίνονται περιττά...

Ηράκλειο: Επεισόδια και 4 προσαγωγές στην παρέλαση



Με ένταση, επεισόδια και προσαγωγές σημαδεύτηκε στο Ηράκλειο η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, ενώ μετά την λήξη της ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης, φυγαδεύτηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να γίνουν δηλώσεις. Από νωρίς το πρωί, το Ηράκλειο θύμιζε αστυνομοκρατούμενη πόλη, καθώς ο χώρος των επισήμων είχε αποκλειστεί με κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στο σημείο. Εκατοντάδες αστυνομικοί διμοιρίες των ΜΑΤ και προσωπικό της Ασφάλειας με πολιτική περιβολή είχαν κατακλύσει τους δρόμους της πόλης, ενώ οι ομάδες πολιτών που διαδήλωναν ήταν υπό ασφυκτικό κλοιό.

Πολλά τηλέφωνα διαμαρτυρίας από Γερμανία. Διέκοψαν την Ert World όταν παρέλαζαν οι καταδρομείς.


Πολλά τηλέφωνα πήραμε από την Γερμανία από Έλληνες μετανάστες για την απρέπεια της ΕΡΤ να διακόψει την παρέλαση-όπως μας κατήγγειλαν-την ώρα που έκαναν παρέλαση τα κομάντο.
"Ντροπή στην ΕΡΤ ΣΑΤ να διακόπτει την απευθείας σύνδεση με την ΠΑΡΕΛΑΣΗ της Θεσσαλονίκης μωλις εμφανίστηκαν τα αγήματα των ειδικών δυνάμεων.

ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ".

Αλβανία: Επεισόδια στην Κλεισούρα για την 28η Οκτωβρίου


Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Αλβανία, στην Κλεισούρα της Πρεμετής, όπου βρίσκεται ένα από τα δύο επίσημα στρατιωτικά νεκροταφεία του Έπους του '40.
Μερικές δεκάδες οπαδοί της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας» και του κόμματος των Τσάμηδων πέταξαν πέτρες εναντίον λεωφορείων που μετέφεραν συγγενείς των πεσόντων του Έπους του 1940 και διπλωματικών οχημάτων, σύμφωνα με πληροφόρηση του ΑΜΠΕ.
Τα επεισόδια δεν πήραν έκταση χάρη στην παρέμβαση της αλβανικής αστυνομίας, ωστόσο η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό τα συνθήματα των Αλβανών εθνικιστών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

H 71η ταξιαρχία σε ρόλο "πραιτοριανών" για την φύλαξη των δοσίλογων.



Τι έχετε στο μυαλό σας γουρούνια? Γιατί παρατάχθηκε σήμερα ο ένδοξος Ελληνικός στρατός μπροστά απ τους Έλληνες? γουρούνια? Οι αρχηγοί του στρατεύματος που είστε? Που κρύβεστε καριερίστες? 

Μακελειό ισλαμιστών από την κουρδική πολιτοφυλακή: 25 νεκροί και 200 αιχμάλωτοι!


Για πρώτη φορά από την έναρξη του συριακού εμφύλιου πολέμου είχαμε συγκρούσεις και μάλιστα πολύνεκρες, μεταξύ Κουρδικών πολιτοφυλακών και ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων, μακρια από τις κουρδικές περιοχές της βορειοτανατολικής Συρίας. Συγκεκριμένα Κούρδοι πολιτοφύλακες έδωσαν σκληρή και νικηφόρα μάχη στο Χαλέπι κατά των ισλαμιστών με αποτέλεσμα να σκοτώσουν 25 και να αιχμαλωτίσουν  200 από αυτούς, ενώ και οι Κούρδοι είχαν πέντε νεκρούς. Οι μάχες ξεκίνησαν όταν οι ισλαμιστές πληροφορήθηκαν την ενίσχυση των κυβερνητικών δυνάμεων με εμπειροπόλεμους Κούρδους μαχητές μέλη του Κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης Κούρδων (PYD) (το συριακό παρακλάδι του PKK σσε συνοικία του Χαλεπίου όπου κατοικείται κυρίως από Κούρδους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - ΕΘΝΑΡΧΗΣ




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του.




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Κορόιδο Μουσολίνι - Νίκος Γούναρης




ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Παιδιά της Ελλάδος, Σοφία Βέμπο, 28η Οκτωβρίου 1940

                             ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

28η Οκτωβρίου 1940 - ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - Sabaton - Coat of Arms




ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...!



Το πιό πιθανό είναι την κοπελίτσα να την χτύπησαν τα παπούτσια και να τα ξεφορτώθηκε, αλλά εσείς ετοιμαστείτε να ακούσετε διάφορα...


ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ > Ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα πολίτη επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση επικαλούμενη το πρόσχημα εξάλειψης της λαθρομετανάστευσης



Ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα πολίτη επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση επικαλούμενη το πρόσχημα εξάλειψης της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί μάστιγα για τη χώρα και όχι μόνο. Η Ε.Ε έθεσε το ζήτημα της εγκυρότητας των ελληνικών ταυτοτήτων με αφορμή τις χιλιάδες πλαστές ελληνικές ταυτότητες που βρίσκονται στα χέρια μεταναστών που προέρχονται από οικονομικά εξαθλιωμένες χώρες. Για το λόγο αυτό υποδείχθηκε στην ελληνική πλευρά η αλλαγή των στοιχείων αλλά και της μορφής του σημερινού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η πλαστογράφησή της.
 

28η Οκτωβρίου 2012 Η ιστορία θα γράψει....



Όποιος προσέρχεται με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αστυνομική συνοδεία στην εορταστική, στρατιωτική παρέλαση της εθνικής επετείου του Έθνους..., αυτός μόνο ΠΡΟΔΟΤΗΣ μπορεί να είναι, τίποτα παραπάνω!

«Άλλοτε λέγαμε Οι Έλληνες μάχονται σαν ήρωες. Τώρα θα λέμε Οι ήρωες μάχονται σαν Έλληνες ». Το μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός του Λονδίνου στις 28-10-1940.

Ρούπελ : Γραμμένο με κιμωλία μέσα στο οχυρό. "Στις Θερμοπύλες σκοτώθηκαν οι 300, εδώ θα πέσουν οι 80!"

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!