ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

"ΣΑΜΑΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ..."-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ Σ'ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΚΕΙ, ΜΑΝΑ ΜΟΥ...

samaras-xios
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ "ΧΡΥΣΟ ΡΥΖΙ" ΤΗΣ ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΟΚΙΜΩΝ


Περισσότεροι από 400 αγρότες που προέρχονται από όλη την Μπικόλ εισέβαλαν στον τομέα ελέγχου του Χρυσού ριζιού (Golden Rice) στο Τμήμα Γεωργίας της Περιφερειακής Μονάδας του Camarines Sur ».
Οι αγρότες ξερίζωσαν το γενετικά τροποποιημένο ρύζι, προκειμένου να σταματήσει η σχεδιαζόμενη εμπορευματοποίηση του Χρυσού ριζιού.
"Οι αγρότες έχουν αποφασίσει να λάβουν μέτρα κατά των εν εξελίξει δοκιμών στον τομέα του Χρυσού ρυζιού.
Το Golden Rice δεν αποτελεί απάντηση στο πρόβλημα της χώρας σχετικά με την πείνα και τον υποσιτισμό ", δήλωσε ο Bert Autor, αγρότης και

Τέλος στην ασυδοσία λαθρομεταναστών και των προστατών τους ζητούν οι κάτοικοι της Αθήνας


Σκληρή ανακοίνωση των κατοίκων και επαγγελματιών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος για τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα και Πέτρο Κωνσταντίνου…
Νισάφι πια με τις εξεγέρσεις και τις ανακοινώσεις των αλληλέγγυων.
Την ώρα που πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας έχουν μείνει χωρίς δουλειά και δεν έχουν να φάνε, η εξέγερση λαθραίων αλλοδαπών γιατί θα παραμείνουν στα κέντρα κράτησης το χρονικό διάστημα που προβλέπει και η Ε.Ε. και γιατί δεν δουλεύουν τα αιρκοντίσιον, μας ακούγεται τουλάχιστον εξωφρενική. Ακόμη πιο εξωφρενική μας ακούγεται η ανακοίνωση του ΚΕΕΡΦΑ που μιλάει ψευδώς και για νεκρούς. Πού έχει φτάσει το θράσος ανθρώπων που μπήκαν παράνομα την χώρα, ώστε να εξεγείρονται επειδή κρατούνται; Πού έχει φτάσει το θράσος,

ΣΟΚ: ΕΛΛΗΝΙΔΑ «ΑΡΠΑΧΤΗΚΕ» ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ‼!


epaiteiapatra

Φθάσαμε και στο σημείο να τσακώνονται Έλληνες με Πακιστανούς για τις «θέσεις» στα φανάρια; Το είδαμε και αυτό. Το απόγευμα της Τρίτης στην διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Στο σημείο βρίσκονται εδώ και μήνες Πακιστανοί μετανάστες οι οποίοι επαιτούν με αντάλλαγμα τον καθαρισμό των παρμπρίζ των αυτοκινήτων.
Φαίνεται λοιπόν πως την συγκεκριμένη εργασία ζήλεψαν και οι φτωχοί -πλέον- Έλληνες. Συνεργάτης του «Κόσμου» έγινε αυτόπτης μάρτυρας επεισοδίου που συνέβη στο σημείο με πρωταγωνιστές μία Ελληνίδα (γύρω στα 60) και έναν Πακιστανό. Η Ελληνίδα διεκδικούσε «μερίδιο» από τη δουλειά, ο Πακιστανός της έλεγε πως βρίσκεται επί μήνες εκεί και λίγο έλειψε

Ο “δήθεν” Χρυσαυγίτης που έκραζε σε παραλία τους πακιστανούς… μαζί με αναρχικούς σε επεισόδια! Βίντεο αποκάλυψη

Πρόσφατα και με βαρύγδουπους τίτλους, διαβάσαμε για έναν “χρυσαυγίτη”, ο οποίος επιτέθηκε σε πακιστανούς σε παραλία στο Αλεποχώρι.Στο βίντεο που ο ίδιος ανάρτησε, φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν στέκει στα καλά του. Κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, επιτίθεται σε αλλοδαπούς που πουλούν λαθραία είδη στην παραλία και απειλεί μέχρι και να τους σκοτώσει!Υπερβολικά πράγματα για ένα άνθρωπο που έχει “σώας τας φρένας”…ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Η ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. 
ΟΡΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ….!!!!
Η παραπάνω φωτο όπως αναρτήθηκε στο Athens indymedia
Τα παπαγαλάκια των περισσότερων ΜΜΕ, άδραξαν την ευκαιρία και άρχισαν τις επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής με απίθανους χαρακτηρισμούς. Έβγαλαν τη χολή τους για έναν άνθρωπο που πραγματικά χρειάζεται άμεσα βοήθεια (ψυχολογική υποστήριξη) και το σημαντικότερο είναι ότι ανήκει σε ομάδες αντιεξουσιαστών ή αριστεριστών!
el diktyo Ο δήθεν Χρυσαυγίτης που έκραζε σε παραλία τους πακιστανούς... μαζί με αναρχικούς σε επεισόδια! Βίντεο αποκάλυψη
Τις αποκαλύψεις τις συγκεντρώσαμε από τη σελίδα “ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ” - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ, H ENHΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ! Ενημερωτικό “ΔΙΚΤΥΟ”, αναδημοσιεύσεις ειδήσεων και άρθρων από ΜΜΕ και BLOG, σχολιασμός από τα μέλη… Ποικίλη θεματολογία…και Σάτιρα…!
Δείτε τα παρακάτω βίντεο από τη συμμετοχή του σε επεισόδια, ανάμεσα σε αναρχοαυτόνομους μπαχαλάκηδες… Χρυσή Αυγή δεν βλέπουμε πουθενά…!
Κάποιοι λένε ότι ετοιμάζονται κι άλλες τέτοιες προβοκάτσιες, για την αντιμετώπιση της ανόδου της Χρυσής Αυγής. Το μόνο που κάνουν όμως, είναι να την συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο…!
Βίντεο με πρωτοστάτη των επεισοδίων τον δήθεν χρυσαυγίτη μαζί με αναρχικούς…!

http://www.youtube.com/watch?v=Zy0Cc3VzAPU 

Βίντεο από τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια επεισοδίων…

http://www.youtube.com/watch?v=SGbTTnhnvOQ 

Βίντεο του ιδίου που επιβεβαιώνει την άμεση λήψη βοήθειας, όπως αναφέρουμε παραπάνω…!


 
Το βίντεο από την παραλία στο Αλεποχώρι…
ΠΗΓΗ
 

Περιμένοντας τον αγωγό TAP


"Ανάσα για την καταπολέμηση της ανεργίας" θα δώσουν οι εργασίες στον αγωγό TAPκαθώς, όπως διαλαλούν τα κατοχικά ΜΜΕ, θα απασχολήσει χιλιάδες εργαζόμενους στη βόρειο Ελλάδα οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από την ανεργία. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του 2015!!! Δηλαδή σε δύο χρόνια!!! 
Μετά από δύο χρόνια δεν θα έχει μείνει ούτε ένας εργαζόμενος στη βόρειο Ελλάδα, θα μεταναστεύσουν και οι λιγοστοί που έμειναν. Φυσικά είναι τα περιβόητα κέντρα λαθρομεταναστών τα οποία διαθέτουν επαρκές εργατικό δυναμικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Χαράτσι με 33 συντελεστές!!!


33 Θα είναι οι μέρες σας!!!

Απαλλάσσονται κατηγορούμενοι της ΕΛΣΤΑΤ που διώκονται για κακουργήμα

Απαλλάσσονται κατηγορούμενοι της ΕΛΣΤΑΤ που διώκονται για κακουργήματα

Πλήθος ερωτηματικών εγείρει η περάτωση της κύριας ανάκρισης χωρίς καν την ουσιαστική κλήτευση και την απολογία των βασικών κατηγορουμένων

Πάτρα: Οδήγησαν βιαίως στο ψυχιατρείο την γυναίκα που είχε «επιτεθεί» στον προϊστάμενο της ΔΕΗ – «Τα έχει τετρακόσια», απεφάνθη ο γιατρός



Τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για εισαγγελική παραγγελία με την εντολή ψυχιατρικού εγκλεισμού προς την Χρύσουλα Μέρμελα, την ιδιοκτήτρια καντίνας στο Ρίο που είχε προ ημερών δημιουργήσει επεισόδιο στα γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα, θα αναζητήσει αύριο το πρωί ο δικηγόρος της, Χρήστος Λιαρομμάτης. Ο κ. Λιαρομμάτης και η πελάτισσά του θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία διαμαρτυρόμενοι επί της ουσίας για τον τρόπο με τον οποίο η κυρία Μέρμελα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου.

ΚΑΝΑΝΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ! (ΦΩΤΟ)

1Φαντάζεστε τους Εβραίους να φτιάχνουν μουσείο για τον Χίτλερ στην γενέτειρά του, την Αυστρία; Ή στο Τελ Αβίβ; Όχι, γιατί διατηρούν - και άριστα πράττουν - ιστορική μνήμη και σέβονται τους νεκρούς τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αρμένιους κλπ.

Στην Ελλάδα αυτά δεν ισχύουν. Υπάρχει ιστορική "μνήμη χρυσόψαρου" και φινλανδοποίηση. 


Για όσους δεν άκουσαν, δεν διάβασαν ή δεν κατάλαβαν τι δήλωσε, τι έδωσε, και τι πήρε ο Αντώνης Σαμαράς στον Λευκό Οίκο…


 Του ΠΑΜΠΟΥ Σ. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΗ

Είτε εκ προμελέτης, είτε εξ αμελείας, είτε λόγω άγνοιας βασικών «λεπτομερειών» που αφορούν στο Κυπριακό, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε να νοιώσουν πανευτυχείς όσοι αμφισβητούν τον ενιαίο χαρακτήρα και το αδιαίρετο της Κυπριακής Δημοκρατίας, με συγκεκριμένη αναφορά του, μέσα στον ίδιο τον Λευκό Οίκο, στον «Έλληνα Πρόεδρο» (σ.σ. της Κυπριακής Δημοκρατίας) και τις «νέες προτάσεις του» που ανοίγουν ένα παράθυρο ευκαιρίας» για λύση του προβλήματος!!

«Ο θάνατος όπως τον αντιλαμβανόμαστε σήμερα μπορεί να αποτραπεί»: Αμερικανός ιατρός

Ο επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Stony Brook της Νέας Υόρκης Dr. Parnia, ισχυρίζεται ότι η ιατρική επιστήμη θα μπορεί στο προσεχές μέλλον να επαναφέρει ασθενείς στη ζωή ακόμη και μετά από 24 ώρες αφότου η καρδιά τους έχει σταματήσει να λειτουργεί.   

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ Aναχαιτίστηκε από το στρατό η επίθεση των ισλαμιστών ανταρτών στην Λατάκεια

Ο συριακός στρατός επιτυχώς καταλαμβάνει όλα τα χωριά στις συνοριακές γραμμές με Ισραήλ, και Ιορδανία, όπως αναφέρουν ισραηλινές πηγές στον στότοπο DEBKA, ενώ ταυτόχτονα έχουν αναχαιτίσει την ορμή της επίθεσης των ισλαμιστών ανταρτών δυτικά στην επαρχία της Λατάκειας, που αποτελεί και την καρδιά των Αλαουϊτών.
 

Νυχτερινή εκπαίδευση της 32ης ΤΑΞΠΝ στις αεροκίνητες επιχείρησεις

δδ



Τόσο τα πληρώματα των ελικοπτέρων UH-1H του 1ου ΤΕΑΣ όσο και οι Πεζοναύτες χρησιμοποίησαν διόπτρες νυκτερινής όρασης κατά τη διάρκεια της άσκησης.