ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Ελβετοί είπαν «όχι» στην απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους


Τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων στην Ελβετία είπαν «όχι» την Κυριακή σε νομοσχέδιο για...
την πλήρη απαγόρευση του τσιγάρου σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα μπαρ δικαιούνται σήμερα να διαθέτουν καπνιστήρια, παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει προ διετίας για την απαγόρευση του καπνού.

Η προτεινόμενη απαγόρευση καταψηφίστηκε στα περισσότερα από τα 26 καντόνια της χώρας. Πιο συγκεκριμένα το 66% ψήφισε κατά και 34% υπέρ.
lifo.gr

Παρέμβαση Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση ανθελλήνων


.

Αβραμόπουλος και Ελληνικό Κοινοβούλιο πλην Χρυσής Αυγής είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν την ψυχή μας... Την Μακεδονία μας!!! Η ώρα πλησιάζει!!«Η Ελλάδα να σεβαστεί την Ενδιάμεση Συμφωνία και το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ήταν το καθολικό αίτημα του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι, κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ, ΠΡΩΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΜΕ.


 
ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.  Από αρχαιοτάτων χρόνων η περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης ήταν από τις πλουσιότερες περιοχές της Ελλάδος αφού οι μεγάλες πεδιάδες και ο ορυκτός πλούτος ήταν υπαρκτός. Μην ξεχνάμε ότι η περιοχή της Μαρώνειας με τον φημισμένο από την ΟδύσσειαοίνοΜαρωνίτη και τα Άβδηρα(πατρίδα του Δημόκριτου)χρησιμοποιούσαν χρυσό νόμισμα αντί των κοινών νομισμάτων, αφού στην περιοχή υπήρχαν κοιτάσματα χρυσού. Οι Φίλιπποι στην περιοχή της Καβάλας ήταν από τις ποιο πλούσιες πόλεις. Σήμερα δυστυχώς η αδιαφορία του Ελληνικού κράτους που θεωρούσε από την……….
επανίδρυση του την περιοχή τόπο εξορίας, άφησε την σφραγίδα της και φυσικά η ανεργία και η φτώχια (η περιοχή της Ξάνθης που άλλοτε ήκμαζαν πολλές βιομηχανίες φαντάζει η ποιο φτωχή της χώρας) είναι τα κύρια προνόμια της περιοχής. Δύο αγωγοί φυσικού αερίου περνάνε και διασχίζουν όλη την Θράκη αλλά καμία Θρακική πόλη δεν έχει φυσικό αέριο,  με πρώτη πόλη της Β. Ελλάδος όπου γίνεται η παροχή να είναι η Θεσσαλονίκη.
 Και φυσικά το παράλογο της υπόθεσης είναι πως οι φωστήρες διοικούντες την επιχείρηση αερίου, δεν προέβλεψαν ότι θα είχαν διπλάσια κέρδη αν π.χ. έκαναν.......

"Γ@μώ τον Μωχαμέτη σας!" (Γ. Καραϊσκάκης)


Γυαλιά καρφιά τα έκαναν χθες οι Μουσουλμάνοι στην Ομόνοια.. Δεκάδες Ελληνες πρέπει να πληρώσουν για να φτιάξουν τις βιτρίνες των μαγαζιών τους και τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους.. Γιατί; Κατηγόρησε κανείς από μας τον Μωάμεθ τους; Αντί οι μετανάστες να σεβαστούν αυτήν την εξαθλιωμένη χώρα που τους φιλοξενεί, βγήκαν στους δρόμους να μας φάνε. Ποιος θα μιλήσει για το δράμα των Ελλήνων, που μέσα στην οικονομική τους μιζέρια έχουν να πληρώνουν και τα σπασμένα των ‘Μωχαμέτηδων’. Μήπως θα μιλήσουν τα γκλαμουράτα Τουρκοκάναλα; 

Οι δοσίλογοι πολιτικοί, συνεργάτες της Σιωνιστικής Δύσης, χθρών της Ελλάδος και του Ελληνισμού, αγνοούν την Ελληνική κοινωνία


Προς                                                                  Αθήνα
Αξιότιμους  Κυρίους                                        25-09-12
Αρχηγούς των Ελληνικών
Ενόπλων  Δυνάμεων
ΓΕΕΘΑ                                         ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!
Αθήνα                                            Νο: 2
                                                      ---------------------------------
Αξιότιμοι  Κύριοι  Αρχηγοί,

                             Θέμα: Η Πατρίδα σε κίνδυνο:
                             -----------------------------------------
Η κατάσταση της χώρας σε βαθμό επικινδυνότητας, έχει προχωρήσει τόσο πολύ επί το χειρότερο, που δεν πάει άλλο.
Οι Ένοπλες δυνάμεις της Πορτογαλίας- η οποία ευρίσκεται στο ΝΑΤΟ, & Ε.Ε., & στην Ευρωζώνη, και στην ίδια με εμάς οικονομική κατάσταση- καλούν τη κυβέρνηση να παραιτηθεί.
Σωτήριο το «ξύπνημα» του Στρατού στην Πορτογαλία γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, ενώ εδώ οι δικοί μας απλά υπάρχουν…….     Τα δικά μας γεγονότα σας είναι ήδη γνωστά.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας -(Διακυβέρνηση τη λένε)- έχουν κάνει το Σύνταγμα των Ελλήνων κουρελόχαρτο με τα Μνημόνια που υπέγραψαν. Οι προδότες πολιτικοί........

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ( Μέρος Γ` : ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ )Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι τού 327 π.χ καί ο Αλέξανδρος εγκατέλειψε τή Βακτρία , καί διαμέσου τού περάσματος τού Shibar , διέσχισε τό Ινδοκούς.
Μέ πορεία δίχως ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε στό σημερινό Begram.Βάδισε κατά μήκος τού ποταμού Κωφήνα ( Καμπούλ ) , κι έπειτα σέ δύο παρατάξεις βάδισε κατά μήκος τού σημερινού δρόμου μεταξύ Καμπούλ καί Τζαλαλαμπάντ.

Μετά από σκληρές μάχες , κι αφού υπέταξε τούς Ασπασιανούς , τούς Γουραίους καί τούς Ασσακηνούς , έφτασε στήν πόλη Νύσα ( βορειοανατολικά τού σημερινού Τζαλαλαμπάντ , στά σύνορα Αφγανιστάν καί Πακιστάν ).
Η πόλις ήταν κατά τήν παράδοση Ελληνική , πού τήν είχε χτίσει αιώνες πρίν ο Διόνυσος κατά τήν εκστρατεία του στήν Ινδία.
” Διόνυσον δέ κτίσαι τήν Νύσαν , επεί τε Ινδούς εχειρώσατο ” ( Αρριανός Ε,1).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! (Αξίζει...)
Δημοσιεύτηκε στο THE CENTURY MAGAZINE, τον Ιανουάριο του 1928. από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage  (Ραββίνος συγγραφέας που «ετιμάτο υπό την εύνοια των Rothschilds (των εβραίων τραπεζιτών) σαν ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους». Μπορείτε να ελέγξετε τα άρθρα αυτά σε οποd-color: white; μεγάλη βmargin: 0px; padding: 0px;">Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ. 
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεση, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψη θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε. Αν η όλη παράσταση δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική. 
<div style="background-color: white; font-faμενη γενιά. 

ΜΕ ΝΟΜΙΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΚινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι Έλληνες του εξωτερικού για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του κράτους να καταργήσει τα αμιγώς ελληνικά σχολεία της ομογένειας...
Η απόφαση του ελληνικού κράτους να κλείσει τα σχολεία της ομογένειας από το επόμενο καλοκαίρι έχει προκαλέσει πανικό στους Έλληνες της διασποράς.

Ο κίνδυνος να χάσουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα την επαφή με την πατρογονική τους γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό έχει κινητοποιήσει τις ομογενειακές κοινότητες. Ανθρωποι που εργάζονται για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό, εναντιώνονται στις αποφάσεις του ελληνικού κράτους.

Παράλληλα, επισημαίνουν πως οι δεσμοί με την Ελλάδα αποκόπτονται σε μια χρονική συγκυρία που όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας μεταναστεύουν με τις οικογένειές τους κυνηγημένοι από την οικονομική κρίση. Επίσης, τονίζουν ότι πρόκειται για πρωτοβουλίες που οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση την ελληνόγλωσση εκπαίδευση και ταυτόχρονα βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας καθώς αποδυναμώνουν τον ομογενειακό ελληνισμό.

“Παρακαλούμε φαγώσιμα και ψωμάκι κρεμάστε τα στον κάδο” – Μία φωτογραφία που σοκάρει!


Μια φωτογραφία που σοκάρει και απεικονίζει την Ελλάδα της κρίσης.
 Επάνω σε έναν κάδο απορριμάτων του δήμου Καλλιθέας έχει τοποθετηθεί ένα χαρτάκι το οποίο γράφει: «Παρακαλούμε φαγώσιμα και ψωμάκι κρεμάστε τα στον κάδο».ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ...!!!


ΚΑΙ ΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΟΤΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ... ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ "ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ"...

Ήταν μια prova generale…


Και ξαφνικά, το κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας παραλίγο να γίνει το κέντρο της Ελληνικής Ισλαμικής Άνοιξης και ο χειμώνας της Ελληνικής Δημοκρατίας (όσο έχει απομείνει από αυτήν, μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις εγχωρίων και ξένων…). Μία συγκέντρωση κατά της γνωστής ταινίας που αφορά τον Μωάμεθ, εξ ολοκλήρου αδικαιολόγητη αφού στη χώρα μας ούτε

Η απόλυτη ξεφτίλα ενός Πρωθυπουργού.Το τηλεφώνημα της ντροπής στη Λαγκαρτ από το γελοίο ΜεσσήνιοΗ απόλυτη κατάντια ενός πρωθυπουργού, που βλέποντας με τρόμο τον Τόμσεν να τα μαζεύει και να φεύγει, ήρθε μπροστά στα μάτια του το φάσμα της χρεωκοπίας και του χάους και πήρε τηλέφωνο την ίδια τη Λαγκάρτ παρακαλώντας την να δείξει επιείκια..
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», όλα ξεκίνησαν αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συζήτηση του κ. Σαμαρά με τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη. Το κενό των δύο δισ. ευρώ...

Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνες μέσα στην ελληνική υφαλοκρηπίδαΈτσι θα φτάσουμε στο θερμό επεισόδιο που προφήτευσαν οι Γέροντές μας... Oι Τούρκοι κατέλαβαν εν ψυχρώ την ελληνική υφαλοκρηπίδα εδώ και 2 ημέρες και εδώ δεν κουνιέται φύλλο. Όλοι ασχολούνται με το πού πήγε, τι είπε και τι δεν είπε ο Σαμαράς... Ξεπουλάμε τον ορυκτό πλούτο της χώρας με το πρόσχημα της "διάσωσης" της χώρας;Τους προκαλούμε απλά να μας "αλώσουν", επειδή έτσι συμφέρει το ΝΑΤΟ, για να ξεκινήσει μια προβοκάτσια που θα οργίσει τη Ρωσία; 

Τραγωδία: Ακόμα τρεις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας...


Πληγή που πυορροεί αποτελούν για την ελληνική κοινωνία οι αυτοκτονίες συνανθρώπων μας. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι μόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σημειώθηκαν σε Αλεξανδρούπολη, Εύβοια και Ιωάννινα τρεις αυτοκτονίες.

Δύο άνδρες και μία γυναίκα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους με άγριο τρόπο, βυθίζοντας στο πένθος τόσο τις οικογένειές τους όσο και τις τοπικές κοινωνίες.

 

Wall Street Journal: Δύο οικογένειες δημιούργησαν καρτέλ των καυσίμων στην Ελλάδα[ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ]- Εάν έριχναν τις τιμές των καυσίμων θα έπεφτε ο πληθωρισμός 1%
- Τα περιθώρια κέρδους στην αγορά καυσίμων της Ελλάδας είναι τα υψηλότερα στην Ευρώπη
- Η έκθεση του ΔΝΤ "καρφώνει" Βαρδινογιάννη και Λάτση
- 1 δισ. δολάρια το χρόνο πληρώνουν παραπάνω οι Έλληνες πολίτες! 

Με δημοσίευμά της, η Wall Street Journal, "καρφώνει" τους δύο Έλληνες μεγιστάνες. Για την ακρίβεια, η εφημερίδα δημοσιεύει την έκθεση του ΔΝΤ, σύμφωνα με την οποία τα διυλιστήρια των Βαρδινογιάννη και Λάτση αντίστοιχα, που χρησιμοποιούν - όπως τονίζει η Wall Street Journal - τη δύναμή τους για να ελέγξουν αποτελεσματικά την αγορά. Διαβάστε στο planet-greece ΟΛΟ το δημοσίευμα....

Ο εφιάλτης είναι εδώ: Οδομαχίες με ισλαμιστές σε Ομόνοια - Χάος στις φυλακές Κορυδαλλού


Iσλαμικές ορδές εξακολουθούν να δημιουργούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, την στιγμή που στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη εξέγερση, επίσης φανατικών μουσουλμάνων που βρίσκοταν σε ανοικτή επικοινωνία, κατά ένα περίεργο τρόπο με τους ομοθρήσκους τους που έκαιγαν καταστήματα, αυτοκίνητα και περιουσίες Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. 

Στον Κορυδαλλό, η εξέγερση σημειώθηκε στη Γ’ και Δ’ πτέρυγα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Ε’. Στην πτέρυγα αυτή οι κρατούμενοι έσβησαν τα φώτα και η κατάσταση εμφανίζεται ανεξέλεγκτη μέχρι τώρα. 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...Από το απόγευμα επικρατεί μεγάλη ένταση στις φυλακές του Κορυδαλλού και σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια ξεκίνησαν φανατικοί μουσουλμάνοι που αντιδρούν για την αμερικανική ταινία κατά του Μωάμεθ.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη μέχρι αυτήν την ώρα με αποτέλεσμα η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα ο υπουργός κ. Ρουπακιώτης, ο υφυπουργός κ. Καραγκούνης και ο γγ κ. Κανελλόπουλος να πραγματοποιούν έκτακτη σύσκεψη αυτήν την ώρα στο υπουργείο εκτιμώντας ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Ο υπουργός ενημέρωσς σχετικά μ\και τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.