ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Τρίκαλα: Συνέλαβαν 70χρονη καρκινοπαθή για χρέος 300 ευρώ!


Συνελήφθη το Σάββατο μία 70χρονη από τα Τρίκαλα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας...

Η σύλληψή της έγινε για μία οφειλή 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ η οποία μετά από εκδίκαση της υπόθεσης πριν από 7 χρόνια ανήλθε σε χρηματική ποινή, ποσού 600 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr η 70χρονη γυναίκα συνελήφθη όταν αστυνομικοί προσήγαγαν την κόρη της για εξακρίβωση στοιχείων, με αποτέλεσμα η 70χρονη να αντιδράσει και να οδηγηθεί στην Ασφάλεια Τρικάλων όπου και εξακριβώθηκε ότι υπήρχε ένταλμα εις βάρος της για την οφειλή στην ΑΕΠΙ.
Η προσαγωγή των δύο γυναικών ήταν περιπετειώδης καθότι μετά την......

“And don't forget son, there is someone up above...” ΒΙΝΤΕΟ



"Και μην ξεχάσεις γιε μου, ότι υπάρχει Κάποιος 

εκεί ψηλά..." 

 Στίχος από το πολυαγαπημένο ‘Simple Man’ των LynyrdSkynyrd, οι οποίοι, στις 18 Ιουνίου, στο γήπεδο Baseball στο Ελληνικό, δεν έπαψαν να δείχνουν με το δάχτυλό τους ψηλά. Όχι τον αττικό ουρανό, αλλά πιο πάνω από αυτόν…. Και μαζί τους παράσερναν και πολλούς που έχουν συνηθίσει στις rock συναυλίες να κάνουν το γνωστό σύμβολο με τα κέρατα (horns ή corna - βλ. σχετικό άρθρο εδώ), να δείχνουν κι αυτοί ψηλά. Μήπως τα 'παιδιά' από το Jacksonville μας έλεγαν κάτι;

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει ανοικτά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης.....ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ



roto

Στη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης άναψε το «πράσινο φως» για τη λειτουργία δύο νέων λαϊκών αγορών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Ροτόντα και στην οδό Δεσπεραί.

Όπως λέει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, “η απόφαση αυτή είναι αυθαίρετη, απαράδεκτη και αντικοινωνική για πολλούς λόγους.

Κατ’ αρχήν ελήφθη χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση, ούτε καν μια απλή συζήτηση με τους φορείς της αγοράς.

Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης οι επαγγελματίες της πόλης δεν υπάρχουν.

Μην πετάτε τις φλούδες λεμονιού


Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης ολόκληρου του λεμονιού; Η υγεία μας !

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού και δυστυχώς εμείς αυτό το τμήμα το πετάμε.

Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας με το να εκτοπίζουν τα τοξικά στοιχεία που εισέρχονται στον οργανισμό μας από τις τροφές και το περιβάλλον.

Το κίτρο που περιέχει είναι ένα μαγικό συστατικό καθώς όλο και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι.......

Πρώτοι στο «σφυρί» ΟΣΕ και Αγροτική Τράπεζα


Ο… χορός του ξεπουλήματος θα ανοίξει με τον ΟΣΕ και την Αγροτική Τράπεζα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα μπουν ιδιώτες σε όλες τις ΔΕΚΟ και τις κρατικές τράπεζες και πλήρη προκειμένου να αποχωρήσει το Δημόσιο από την επιχειρηματική δράση!


Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι...


έχει αποφασισθεί η εκχώρηση σε ιδιώτες του λειτουργικού έργου του Οργανισμού Σιδηροδρόμων, για τον οποίο φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εταιρείες από Κίνα, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία και Ρουμανία.
24gr.blogspot.com
Για την Αγροτική Τράπεζα το κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει ότι.....

Νέο κίνημα “Δεν υποβάλω φορολογική δήλωση”


Μόλις 2 εβδομάδες πριν την οριστική λήξη της προθεσμίας για ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων έχουν υποβληθεί μόλις 1,9 εκατομμύρια δηλώσεις από τις συνολικά 5,7 εκατομμύρια, που σημαίνει πως 2 στους 3 Έλληνες...
δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση!!

Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης φοβάται πως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες τελικά δεν θα υποβάλουν φορολογική δήλωση αφού η συντριπτική πλειοψηφεία θα αναγκαστεί να πληρώσει ενα βαρύτατο φόρο, επιπρόσθετο των όσων έχουν ήδη πληρώσει έως σήμερα, ενώ υπάρχει και ο φόβος......

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ SOS


Το πρώτο 6μηνο του 2012 καταγράφηκαν 30 δολοφονίες και κακοποιήσεις μέχρι θανάτου Ελλήνων από λαθρομετανάστες εγκληματίες.


Η γενοκτόνα δημοκρατία τους πολεμά τον Εθνικισμό δολοφονώντας τους Έλληνες



πηγη

Illuminati μουσική βιομηχανία... Εξώφυλλα (μέρος πρώτο).



Προγραμματισμός, μηνύματα, υποσυνείδητη εμφύτευση γεγονότων, τρόπου ζωής, ατζέντας και επικλήσεων στην illuminati μουσική βιομηχανία ... Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τα μηνύματα των Illuminati στα εξώφυλλα, με μία εξαιρετικά μεγάλη συλλογή, από την Αφύπνιση συνείδησης
Όπως θα δείτε και στην συνέχεια, τα μηνύματα δίνουν και παίρνουν, με πρωταγωνιστές τον πανεπόπτη οφθαλμό και την πυραμίδα. Ανοίξτε το μυαλό σας και σκεφτείτε. Θα πρέπει να ξέρετε πως όλα αυτά 1ον ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία και 2ον ο στόχος τους είστε εσείς, ο καθένας ξεχωριστά...

Μέσω συμβόλων και ήχου μας προγραμματίζουν εν αγνοία μας μέσω της μουσικής βιομηχανίας κατευθείαν στο υποσυνείδητο. Το κάθε σύμβολο να γνωρίζετε πως σας παίρνει ΕΝΕΡΓΕΙΑ θέλετε δεν θέλετε. Όλοι μας έχουμε πέσει θύματα των μηνυμάτων και του ενεργειακού κλεψίματος. Το θέμα είναι που την δίνουνε... Ξέρετε που! 

Πάμε λοιπών ! Ξεκινάμε με το αυτονόητο... Πυραμίδα και πανεπόπτης μπροστά στα μούτρα μας!

Ο ΑΚΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ..........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?????

ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΤΕ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....ΜΕΣΑ!!!!!!!!!


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Σε 800 κασόνια μουχλιάζουν μυθικοί θησαυροί της Ρόδου


Σε 800 κασόνια μουχλιάζουν μυθικοί θησαυροί της Ρόδου
Εξήντα χρόνια μετά την απελευθέρωση και τα εκατομμύρια που εισπράττει κάθε χρόνο το κράτος από τους αρχαιολογικούς χώρους, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να γίνει ένα νέο σύγχρονο μουσείο!
Πάνω από 800 κασόνια και χαρτοκιβώτια σε διάσπαρτες αποθήκες …φυλάσσονται αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν κατά καιρούς σε ανασφαλές της Αρχαιολογίας, ή σε ιδιωτικές εκσκαφές για την ανέγερση οικοδομών. Πρόκειται για μυθικό θησαυρό που λίγες περιοχές της χώρας έχουν την τύχη να διαθέτουν. Ανάμεσα σ’ αυτόν τον θησαυρό συγκαταλέγονται μοναδικά αντικείμενα ανυπολόγιστης ιστορικής και οικονομικής αξίας!
Τι προκύπτει από αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση για την οποία κανένας δεν νοιάζεται; Ότι...

Εδώ φυλάμε εμείς.. Το video που έκανε τους Κινέζους να παραμιλάνε !



Το video που έκανε τους Κινέζους να παραμιλάνε και να υμνούν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ....Μην ονειρεύεσαι Ερντογάν εδώ φυλάμε εμείς !









Γκεοργκιέφσκι: «Οι Σκοπιανοί παραχάραξαν την ιστορία...Οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες» [Βίντεο]


Οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων είναι οι Σλάβοι των Σκοπίων, έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός και νυν ηγέτης του VMRO-Λαϊκό Κόμματος των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι στο βιβλίο του «Αυτός είμαι».


Οι Σκοπιανοί ξαναγράφουν την ιστορία (μας) και δεν είναι αστείο...!!!

Ένα είναι σίγουρο: ότι σε 20 χρόνια, ο κόσμος θα έχει ως μοναδική πηγή πληροφόρησής του για τη Μακεδονία, τους Σκοπιανούς. Πολλές από τις σημερινές τους μπαρούφες, προκαλούν σε μας το γέλιο, για τους ξένους όμως που... ενημερώνονται σχεδόν αποκλειστικά από το διαδίκτυο, η Μακεδονία θα είναι ταυτισμένη με τα Σκόπια κι αλλοίμονο σε όποιον τολμήσει να μιλήσει για ελληνικότητα! Θα τον κοιτάνε σαν ημίτρελο. Για αυτό κι έχει τεράστια σημασία, οποιαδήποτε χρήση των όρων Μακεδονία, Μακεδονικός, από την Ελλάδα, σε κάθε ευκαιρία.