ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Προσβλητική δήλωση Μπαγίς


 
 

Να επικεντρωθεί στα οικονομικά της προβλήματα αντί να ασχολείται με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και «κάποια προβλήματα στα νησιά», κάλεσε την Ελλάδα ο αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργός της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.

Τουρκική πρόκληση σε σχολικό βιβλίο: «Τα νησιά του Αιγαίου είναι υπό ελληνική κατοχή»


Το βιβλίο διδάσκεται σήμερα συστηματικά στις μεγαλύτερες τάξεις του τουρκικού σχολείου οκταετούς υποχρεωτικής φοίτησης και διδάσκει στους Τούρκους μαθητές ότι:
-Σελίδα 19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
-Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη».
-Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ - 600 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ


Εκκαθαριστικά σημειώματα - «φωτιά» θα λάβουν το καλοκαίρι εκατομμύρια νοικοκυριά. Ήδη τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκκαθάριση των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίες υποβάλλονται...
ηλεκτρονικά, δείχνουν αύξηση της μέσης φορολογικής επιβάρυνσης κατά 560 ευρώ ανά φορολογούμενο.

Με μεγάλες πιθανότητες νέος ΥΕΘΑ ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος


Αλλαγές σε μια σειρά υπουργείων θα υπάρξουν στη υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, με αρμοδιότητα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές τον Ιούνιο. Στο υπουργείο Οικονομικών φαίνεται ότι οδεύει ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, κ. Βασίλης Ράπανος, ενώ υπουργός Δικαιοσύνης θα είναι ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Χρήστος Γεραρής.

Τα Σκόπια θα λογοδοτήσουν για τις μυστικές φυλακές της CIA …

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CEDH) εξέτασε σήμερα την προσφυγή που κατέθεσε κατά της ΠΓΔΜ ένας Γερμανός υπήκοος λιβανέζικης καταγωγής, ο Χάλεντ ελ Μάσρι, ο οποίος κατηγορεί την χώρα ότι επέτρεψε στη CIA να τον βασανίσει και να τον φυλακίσει στο Αφγανιστάν στο διάστημα 2003-04.


Ο 48 ετών Μάσρι, ένα από τα πλέον διάσημα θύματα των μυστικών φυλακών της CIA, υποστηρίζει πως απήχθη...

Με τον Τσίπρα η Κατσέλη!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι βρίσκεται η Λούκα Κατσέλη. 
Οι σχετικές πληροφορίες είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, και ήθελαν την πρόεδρο της Κοινωνικής Συμφωνίας να συζητά...

Επεισόδιο στην Ψέριμο απο τουρκικό λιμενικό!!! Σκάφη των Ελλήνων καταδρομών απάντησαν και οι Τούρκοι τράπηκαν σε φυγή!!!

Κίνηση-ματ απο τις Ειδικές Δυνάμεις μας... Εχθές το λιμενικό της Τουρκίας κινήθηκε απειλητικά για παρενόχληση στην Ελληνική κανονιοφόρο η οποία περιπολούσε ανοιχτά της Ψερίμου, όμως...

Επιστρέφει η Ντόρα στη ΝΔ;




Ένα βήμα πριν την επιστροφή της στη ΝΔ είναι η Ντόρα Μπακογιάννη.



Σύμφωνα με το matrix24.gr και το Νίκο Φελέκη, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού.

Πιθανότατα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μάλλον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στο δρόμο της επιστροφής προς τη ΝΔ φαίνεται πως βρίσκεται και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ δεν έχουν εισέτι τελεσφορήσει οι επαφές για την επιστροφή του Στέφανου Μάνου.

Ποιο ήταν τελικά το πείραμα; Αυτά που δεν μας λένε για το μνημόνιο, το PSI και τις δανειακές συμβάσεις!!!

Τί είναι τα “μνημόνια”, και τί σχέση έχουν με τις δανειακές συμβάσεις ;;;

Ποιός υπέγραψε τα “μνημόνια” και ποιός τις δανειακές συμβάσεις της χώρας ;;;

Το Ελληνικό κοινοβούλιο ενέκρινε (ψήφισε) κάποια δανειακή σύμβαση ή μόνο τα “μνημόνια” ;;;

Η χώρα μας υπέγραψε, δανειακές συμβάσεις, επί ΓΑΠ τον Μάιο του 2010, και την άλλη, τον Οκτώμβριο του 2011.

Οι εκροές των καταθέσεων και γιατί οι τραπεζίτες δεν ανησυχούν



Νέο κύμα εκροών φοβούνται για σήμερα το πρωί οι τραπεζίτες. Η προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, καθώς και η ανησυχία που εκφράστηκε – κατά τη διάρκεια των τελευταίων συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- για τη σταθερότητα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος,δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα στείλουν και σήμερα κόσμο στα γκισέ για αναλήψεις.

Στο σφυρί του eBay το εσώρουχο της βασίλισσας Ελισάβετ!

Να αγορασθεί από το Ελληνικό κράτος και να δοθεί στον αρχιπροδότη Jefrey Papandreou να το φορέσει κουκούλα...

Στις κάλπες οι φοιτητές με φόντο το ρευστό πολιτικό σκηνικό

 
Στις κάλπες προσέρχονται την Τετάρτη οι φοιτητές στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, προκειμένου να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στα διοικητικά συμβούλια των σχολών τους. Οι κάλπες γίνονται στη σκιά του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου, του μη σχηματισμού κυβέρνησης αλλά και της νέας εκλογικής αναμέτρησης που έρχεται τον Ιούνιο.

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ! ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ !


Σχόλιο του blog: Το φωνάζουμε μήνες,όλοι αυτοί που ασκούν εξουσία είναι παιδεραστές, δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε και με απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης το οποίο απαρτίζεται από  τους ποιο διεστραμμένους εγκέφαλους.


ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ !

ImageΝομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).
Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

 

Τέλος της εβδομάδας θα εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για προκήρυξη νέων εκλογών



Την Παρασκευή το βράδυ ή το Σάββατο το πρωί θα εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα που προκηρύσσει νέες εκλογές, οι οποίες θα γίνουν πιθανότατα τη 17η Ιουνίου...και αυτό γιατί .......
πριν την έκδοσή του πρέπει να γίνει η ορκωμοσία των βουλευτών που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό προγραμματισμό, την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00 το πρωί συγκαλείται η Βουλή, προκειμένου να ορκιστούν οι βουλευτές, ενώ την Παρασκευή σεδύο συνεδριάσεις (πρωί, απόγευμα) θα πραγματοποιηθεί η εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου της Βουλής.

Σκάνδαλο Λ.Παπαδήμου: 1 μέρα πριν φύγει υπέγραψε τα 18 δισ. ευρώ στους τραπεζίτες!


Mπορεί να έγιναν εκλογές, μπορεί να ανατράπηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου από την λαϊκή ψήφο (απομένει βέβαια η νέα εκλογική διαδικασία για να σφραγιστεί η "αποκόλληση" του συνόλου της κυβέρνησης των τραπεζιτών από την εξουσία), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον αποχωρούντα πρωθυπουργό τη τελευταία του υπογραφή να την βάλει προκειμένου να υλοποιήσει τον μοναδικό σκοπό για τον οποίο τον έκαναν πρωθυπουργό:
Να δώσει τα πρώτα 18 δισ. ευρώ στις τράπεζες εν μέσω ανυπαρξίας κυβέρνησης και εν μέσω νέας προεκλογικής περιόδου! 

"Κυβέρνηση" στο Αιγαίο υπάρχει!Ας το πουν και στα ελληνικά κόμματα






Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ


Η χθεσινή   άσκηση-αστραπή στο Αιγαίο,  με τα μαχητικά αεροσκάφη της ΠΑ να απογειώνονται σε χρόνο ρεκόρ και να κατευθύνονται στους στόχους που τους είχαν δοθεί ένα μήνυμα έχει:

Στο Αιγαίο υπάρχει πάντα σταθερή “κυβέρνηση”.

Το μήνυμα μπορεί να έχει βασικό παραλήπτη την Άγκυρα,αλλά καλό είναι να το κάνουν copy paste και να το στείλουν και στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων που έτσι που τα ΄φερε η ζωή θα επαναδιεκδικήσουν τη ψήφο μας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ...ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...