ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ÑÏÍÔÏÕËÇÓ Ã   ÂÏÕËÇ
Συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο Αστέριος Ροντούλης (ορφανό του Καρατζαφέρη), ο οποίος –μαζί με άλλα ορφανά- είχε φτιάξει μια «πολιτική κίνηση» με την επωνυμία «πατριωτικό κέντρο», η οποία βρέθηκε μια… ανάσα από την ένταξή της στο κόμμα του προέδρου Πάνου. Ο Ροντούλης, κατήγγειλε ότι η συμφωνία χάλασε γιατί στα πλαίσια μιας υπόγειας συμμαχίας και συμφωνίας για μετεκλογική συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος Πάνος ζήτησε από τα…

ΦΩΤΟ... ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ...!!!


Και μερικά σχόλια από το σημείο που βρήκαμε την φωτογραφία... απο φοιτητές του Πολυτεχνείου


-Ti σχέση έχουν αυτά με το Πολυτεχνείο δεν αντιλαμβάνωμε

-Τους τραπεζικούς υπαλλήλους γιατι δεν τους ζωγραφιζουμε και αυτούς στους τοίχους ;;;;;;;; Ε ;;;;

-Ο φόνος δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.Ο Θεός να τον συγχωρέσει

-ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Σ ΕΝΑ ΠΟΣΤΕΡ η ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ

Η Κομισιόν παραχωρεί στον Καναδά την προστατευόμενη ονομασία “φέτα”


Μέχρι και τα εσώρουχα των “ευρωεταίρων” μυρίζουν τυρί… Τουλάχιστον 20 προστατευόμενες ονομασίες τυριών έχει ο καθένας τους, αλλά της Ελλαδίτσας δεν της επιτρέπουν ούτε μία! Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης, βαθιά υπόκλιση… 
  • Η ΕΕ θα επιτρέψει τις εξαγωγές στις χώρες – μέλη της, απειλώντας έτσι την Ελλάδα  
  • Εάν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Καναδά, αφενός μεν θα μπορούν να εξάγουν τυριά με την ονομασία φέτα στην Ε.Ε. αφετέρου δε -και εδώ είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνοςορισμένες άλλες τρίτες χώρες, σημαντικοί παραγωγοί φέτας, όπως η Τουρκία, θα μπορούσαν να επικαλεστούν το προηγούμενο με τον Καναδά, απαιτώντας ανάλογη μεταχείριση 
Η Ελλάδα μπορεί να κέρδισε σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη δικαστική “μάχη” για την κατοχύρωση της ονομασίας της φέτας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα τη

Επικυρώθηκε η «Διακήρυξη κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας»

Εάν σου προξενεί "φόβο" αυτή η φωτογραφία είσαι "ξενοφοβικός"

Τη Διακήρυξη κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ως υποστήριξη στην Ιταλίδα υπουργό Ενσωμάτωσης, Σεσίλ Κιέντζ, υπέγραψαν οι εκπρόσωποι των 17 κρατών-μελών της ΕΕ που συμμετείχαν στη σύνοδο της Ρώμης. Εκ μέρους της Ελλάδας, τη διακήρυξη υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης.

Στη διακήρυξη γίνεται αναφορά στα ιδεώδη του ευρωπαϊκού ανθρωπισμού που θα πρέπει να διαφυλαχθούν. Όπως αναφέρεται «είναι επείγουσα ανάγκη να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις υποσχέσεις για Δημοκρατία και

«Δελτίο ειδήσεων» ή ψυχολογικού εκβιασμού των Ελλήνων


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης: Από τότε που «άνθησε» η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, τα κεντρικά δελτία ειδήσεων άρχισαν να γίνονται όλο και πιο καθοριστικά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης και των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος.

Με τον καιρό, καθώς ωρίμαζαν όλο και περισσότερο, αναπτύχτηκε μια σχολή σκηνοθεσίας των δελτίων ειδήσεων έτσι ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για να επηρεαστεί αποφασιστικά το κοινό, να αποπροσανατολιστεί από μια «ενοχλητική» επικαιρότητα και αποβλακωμένο να «καλουπωθεί» σύμφωνα με τα πρότυπα πού έχουν καθοριστεί από τους συντάκτες τους.

Σημαντικό σημείο ήταν πάντα η επιλογή των παρουσιαστών των δελτίων ειδήσεων. Οι «επιλεγμένοι» θα έπρεπε να είναι και ικανοί στην έντεχνη επιβολή

Υγεία μόνο για αλλοδαπούς! Οι Έλληνες θα πληρώνουν 25 ευρώ εισιτήριο στα νοσοκομεία!


 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
Αυξάνουν το εισιτήριο νοσηλείας στα δημόσια νοσοκομεία στα 25 ευρώ από τα 5 που είναι σήμερα. Θα εξαιρούνται άποροι και ανασφάλιστοι.
Δηλαδή, θα πληρώνουν οι Έλληνες που επί χρόνια έχουν καταβάλει εισφορές την περίθαλψη των μεταναστών, οι οποίοι θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.

Όπως προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης το νέο μέτρο που θα αφήσει χιλιάδες Έλληνες εκτός νοσοκομειακής περίθαλψης θα ισχύσει από το 2014. Είναι ο ίδιος που πριν μερικές ημέρες έλεγε πώς δεν θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία στα 25 ευρώ.
Φαίνεται ότι δεν είχε ρωτήσει την τρόικα πριν κάνει τις πρώτες δηλώσεις.

Γ. ‘Aσμουσεν: “Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος”


Οπως μετάδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ”Τρεις ολόκληρες σελίδες αφιερώνει η γερμανική «Die Zeit» στο ταξίδι του μέλους της ΕΚΤ Γιέργκ ‘Aσμουσεν στην Ελλάδα, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην χώρα. Τα «μάτια» των δημοσιογράφων βρίσκονταν παντού, σχολιάζοντας τα πάντα… από το ψάρι που έφαγε, μέχρι και τα σαπούνια που δεν υπάρχουν στις τουαλέτες, αλλά και τα ελάχιστα καθίσματα”.

Αμερικανικά μαχητικά συνέλαβαν τρία αεροσκάφη πάνω από τη Νέα Υόρκη



Μαχητικά F-16 της Π/Α των ΗΠΑ συνέλαβαν και υποχρέωσαν σε προσγείωση σε ένα αεροδρόμιο, τρία μικρά αεροσκάφη, που προσέγγισαν τον προσωρινά απαγορευμένο για πτήσεις εναέριο χώρο πάνω από τη Νέα Υόρκη.


Συνεργάτες των δυνάμεων ασφαλείας έκαναν έρευνα στους πιλότους επί τόπου,

Πόσο ιδιωτική είναι η αμυντική βιομηχανία στην Ευρώπη; Καθόλου!


Γράφει ο Δημοσθένης Μπακόπουλος*

«Σαν μια Ιθάκη είναι το τώρα, που όλο γυρίζω να τη βρω
και με των Δαναών τα δώρα, γελώ τον δόλιο μου εαυτό
Αμάν βαριά φιλοσοφία, ας πούμε κάτι πιο απλό
καλές οι Η.Π.Α. κι η Ρωσία, μα έχω το δράμα μου κι εγώ»

Η πρόσφατη (21/9/2013) επίσκεψη εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού στο Υπουργείο Οικονομικών και η τεχνηέντως διοχετευόμενη μέσω διαρροών μονομερής εμμονή των Ευρωπαίων εταίρων στην διερεύνηση τυχόν παράνομων κρατικών ενισχύσεων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ ΑΒΕΕ) και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ ΑΒΕ) καθιστά επίκαιρη την επισκόπηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των σημαντικότερων ευρωπαϊκών αμυντικών βιομηχανιών.


α. Ηνωμένο Βασίλειο


Η Βritish Aerospace δημιουργήθηκε το 1977 από την συγχώνευση...

Οριστικά στα 25 ευρώ το εισιτήριο νοσηλείας στα νοσοκομεία



Την αύξηση του εισιτηρίου νοσηλείας στα 25 ευρώ, αρχής γενομένης από το 2014, προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη διαβούλευση που είχε χθες με την Τρόικα, παρότι ο στόχος της νοσηλευτικής δαπάνης έχει...

Το ΕΣΡ εγκαλεί το Mega γιατί δεν προβάλει την Χρυσή Αυγή, δύο μέρες μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα!


Ο Κυριαζίδης, η Χρυσή Αυγή και ο...κλαρινογαμπρός


Α/Φ:ΑΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ   ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?
ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΙΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΑΗΔΟΝΗΣ,ΜΙΑ Ο ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ Γ@Μ@ΤΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ....

Ο κ. Κυριαζίδης έχει στο παρελθόν στηλιτεύσει τις πρακτικές της ΕΛΑΣ όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή

Πυρά κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Δημήτρης Κυριαζίδης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα FM ο κ. Κυριαζίδης χαρακτήρισε...

18 μήνες φυλακή σε Έλληνα για "κουτουλιά" σε Αλβανό που τον είχε βρίσει


Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε 35χρονος Έλληνας από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, καθώς κρίθηκε ένοχος του αδικήματος της ... «κουτουλιάς» που έριξε σε μουουλμάνο Αλβανό, το βράδυ της Πέμπτης στη Λαμία, που τον είχε βρίσει.
«Σήμερα δεν δικάζουμε εδώ πολιτικές ιδεολογίες, αλλά μια βίαιη πράξη..», τόνισε η Εισαγγελέας της έδρας Αρετή Δελόγλου και κανείς δεν κατάλαβε γιατί το είπε αφού τα ελληνικά δικαστήρια ως γνωστόν δεν δικάζουν με βάση την πολιτική ιδεολογία των πολιτών.
«Τον χτύπησα γιατί με είπε φασίστα και μου έβρισε τη μάνα...», είπε ο δράστης, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση της Εισαγγελέως δήλωσε, αλλά "τέτοιες ώρες τέτοια λόγια". Πάλι καλά την γλίτωσε με 18 μήνες φυλακή...
«Δεν τον έβρισα, με χτύπησε μόνο και μόνο γιατί είμαι Αλβανός...», υποστήριξε και πάλι ο 20χρονος Αλβανός Γιασάρ Μπαϊράμι.

7 ημέρες έμειναν πριν την αμερικανική “χρεοκοπία”

3461C24D097F8A5777C331DB906196FDΗ δυσκολότερη εβδομάδα πρόκειται να είναι για τις ΗΠΑ αυτή που διανύουμε. Ο λόγος είναι η καταληκτική ημερομηνία της 1ης Οκτωβρίου, στην οποία εάν το κογκρέσο δεν θα αποφασίσει την αύξηση του ορίου δανεισμού από τη FED, τότε έρχεται πτώχευση για τις ΗΠΑ…

ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ" Σε de facto αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου προχώρησε ο Ε.Βενιζέλος!


Σε de facto αναγνώριση του επαρχίας του Κοσόβου ως ανεξάρτητου κράτους προχώρησε σήμερα το ΥΠΕΞ και ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον "πρωθυπουργό  του Κοσόβου Hashim Thaçi όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση και με τον "υπουργό Εξωτερικών Εnver Hoxhaj".
Η Ελλάδα, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα και ο ΟΗΕ δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ την ανεξαρτησία της αποσχισθείσας περιοχής της Σερβίας, η οποία μέχρι σήμερα για το ελληνικό κράτος αποτελεί έδαφος της Σερβίας, χωρίς "πρωθυπουργό" φυσικά κιαι χωρίς "υπουργό Εξωτερικών".