ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Κι όμως ο κος Μπουτάρης έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει. Μετά απο την πρόταση του για τη μετονομασία κάποιων δρόμων της Θεσσαλονίκης με Τούρκικα ονόματα πρίν απο λίγους μήνες που τελικά δεν έγινε τωρα εχει άλλη μια φαεινή ιδέα

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης,Γιάννη Μπουτάρη,ένα άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ θα τοποθετηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο λόγος που ο ίδιος πήρε αυτή την απόφαση είναι για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».

Οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται, ετοιμάζουν σάκο επιβίωσης


Όλοι μας έχουμε μια πίκρα μέσα μας. Τι στο διάολο γίνεται κι είμαστε τόσο σιωπηλοί; Τι συμβαίνει κι είμαστε τόσο υποταγμένοι; Κι εγώ το φωνάζω εδώ μέσα και χιλιάδες άλλοι γύρω μου. Κοιτάμε ο ένας τον άλλον πλέον και τον μετράμε με το μάτι να δούμε... τι σκέφτεται, πως είναι το βλέμμα του, τι λέει. Με μια λαχτάρα. Να είναι τόσο οργισμένος, όσο είμαστε κι εμείς. Μετράμε την οργή μας με το διπλανό μας. Προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα σημάδια.


“Στόχος της τρόϊκας να πλήξει την Άμυνα της χώρας.Γιατί;”. Άποψη-καταπέλτης από απόστρατους




 

Η διαρκής στοχοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας έχει αρχίσει να προκαλεί υποψίες ακόμη και στους πιο ψύχραιμους πολίτες της χώρας, οι οποίοι δεν παρασύρονται εύκολα από “συνωμοσιολογίες”. Οι απαιτήσεις της τρόϊκας είναι παράλογες και καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Ειδικά στο χώρο της Άμυνας δεν πλήττουν μόνο το προσωπικό και τις οικογένειές τους, αλλά μέσω αυτών και την ίδια την μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παραμύθι το «Θερμοκήπιο» για να μαζεύουν «πράσινους» φόρους; Η Ανταρκτική μεγαλώνει


Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στην Ανταρκτική έφθασε το ετήσιο ανώτατο όριο-ρεκόρ σε όλη την ιστορία των παρακολουθήσεων - τα 19,44 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Δηλαδή ξεπέρασε κατά 1 εκατομμύριο και πάνω το μεσαίο όριο την περίοδο 1979-2000.

Στην Αρκτική δε, φέτος σημειώθηκε ακριβώς το αντίθετο ρεκόρ. Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στο Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό στις 16 Σεπτεμβρίου έφθασε το ετήσιο χαμηλό επίπεδο 3,41 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, κάτι που στάθηκε το πρωτάκουστα χμηλό σε όλη την ιστορία των δορυφορικών παρατηρήσεων.
 

Πού 'σαι Τάσσο να τους δεις…


Tου Μιχάλη Ιγνατίου

Η απόφαση του ΔΗΚΟ, με συντριπτική μάλιστα πλειοψηφία, να υποστηρίξει τον αρχιερέα του φιλοτουρκικού σχεδίου Ανάν, Νίκο Αναστασιάδη, προκάλεσε σοκ. Πρόκειται για μία απαράδεκτη πράξη, που βασίστηκε σε εντελώς συμφεροντολογικά κριτήρια, και με βάση την πρακτική του συγκεκριμένου κόμματος, να νέμεται την εξουσία και να γεύεται τα οφέλη της, επιλέγοντας πάντα να παραμένει στην κυβέρνηση, είτε ο σύμμαχος ήταν το κομμουνιστικό ΑΚΕΛ είτε ο δεξιός ΔΗΣΥ. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακαλύψει κανείς παρόμοια απαράδεκτη συμπεριφορά σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ...





Συρία-Τουρκία:'Εκρηξη πολέμου μετά από την οβίδα που έπεσε σε τουρκικό έδαφος;Συνάντηση Ερντογάν-Οζέλ





Συρία-Τουρκία:'Εκρηξη πολέμου μετά από την οβίδα που έπεσε σε τουρκικό έδαφος;Συνάντηση Ερντογάν-Οζέλ MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Αναστάτωση επικρατεί στην Άγκυρα με την οβίδα που έπεσε στην περιοχή Ακτσάκαλε της Τουρκίας , προερχόμενη από τη Συρία.
Ο Ρετζέπ Tαγίπ Ερντογάν αυτές τις ώρες συνομιλεί με τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέρ Οζέλ, οποίος βρίσκεται στην πόλη του Ελάζιγ. Οι γείτονες μας προσπαθούν αν καταλάβουν αν η οβίδα εκτοξεύθηκε από τους αντάρτες της αντιπολίτευσης η από τον στρατό της Συρίας.

Πακιστανός ισλαμοφασίστας βίασε κτηνωδώς κοριτσάκι 2 χρονών επειδή η οικογένεια της αρνείτο να ασπασθεί το Ισλάμ…Βίντεο


Το κοριτσάκι έζησε από θαύμα, αλλά καταστράφηκε σωματικά. Μετά από 5 εγχειρήσεις, δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά ενώ η οικογένεια της κρύβεται για να γλιτώσει την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη. Και όμως.





Συνεχίζεται το θρίλερ στο κέντρο...






Εχει ρίξει βενζίνη πάνω του και σε ολόκληρο τον όροφο...

"Πληρώστε με και θα φύγω", λέει όλη την ώρα ο 55χρονος άνδρας που απειλεί να καεί σε κτίριο στην Ομόνοια.
Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι ... 

προσπάθειες από τους διαπραγματευτές, για να τον αποτρέψουν.

Δηλώσεις υπουργού για την κρυφή εγκατάσταση μουσουλμάνων στο Παρανέστι Δράμας.



Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Δράμας Ξανθόπουλου, μετά απο συνάντηση που είχε με τον Δένδια για το πρόβλημα που προέκυψε απο την κρυφή εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο Παρανέστι Δράμας, ο Δένδιας (ο υπουργός) δήλωσε ότι δεν θα ξεπεράσουν τους 500 οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στο Παρανέστι (όσοι και οι κάτοικοι δηλαδή) και τόνισε ότι σε 6 μήνες θα παρακαλάνε οι κάτοικοι να μείνουν οι λαθρομετανάστες!!!  Επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. Δράμας Κυριαζίδης τόνισε σε τοπικό κανάλι ότι το κακό είναι αναπόφευκτο και πρέπει να κοιτάξουμε τις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν τώρα!!!


Καταδίωξη και σύλληψη Τούρκων δουλέμπορων στο Αιγαίο




Περιπολικό της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης εντόπισε το πρωί τη θαλάσσια περιοχή «Γαβαθα» ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος να αποβιβάζει στην ακτή άγνωστο αριθμό παράνομων μεταναστών...





Aιφνιδιαστική άσκηση κατάληψης νησιού του εχθρού από την δύναμη "Δ" στο Α.Αιγαίο!



Την πρώτη μεγάλη άσκηση κατάληψης νησιού του εχθρού εκτελεί αυτή την στιγμή κατόπιν εντολής του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού M.Κωσταράκου, η περίφημη δύναμη "Δ", η Διακλαδική Δύναμη Ειδικών Επιχειρήσεων που αποτελείται από τις ειδικές μονάδες Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας. Ήδη τμήματα της Δύναμης έχουν πραγματοποιήσει απόλυτα αιφνιδιαστική (δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση στην στρατιωτική διοίκηση του νησιού) αεραπόβαση (ομάδες επιχειρούν και από θαλάσσης) σε διάφορα σημεία της Χίου και "μάχεται" για να θεσει υπό τον έλεγχό της το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το στρατηγείο, τους σταθμούς καυσίμων του νησιού κλπ.

Αθώος ο Αυγουστίνος Δημητρίου από όλες τις κατηγορίες


Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκη ο Κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου.
Ο νεαρός αντιμετώπιζε κατηγορίες για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και αντίσταση.

Στο δικαστήριο εναντίον του κατέθεσε ένας αστυνομικός ο οποίος ανέφερε ότι τον είδε με διόπτρα να βγαίνει από το ΑΠΘ, όπου ήταν συγκεντρωμένες ομάδες ατόμων που προκαλούσαν επεισόδια, ενώ και άλλοι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του.

Συνεχίζεται η ένταση στο Παρανέστι Δράμας


Μετά και από τη ρητή δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, στη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχαν μαζί του στην Αθήνα τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, ότι επίκειται μεταφορά κι άλλων λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο «Πανταζόπουλου», αναστάτωση επικρατεί στο Παρανέστι Δράμας. Σήμερα το πρωί μια ομάδα πολιτών προχώρησε σε συμβολικό αποκλεισμό του Δημαρχείου ενώ κλειστές έμειναν οι σχολικές μονάδες του Παρανεστίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ἦρθε ἡ ὥρα νὰ γνωρίσουν τὸ ρωμαίικο τσαρούχι!






Η Λιβύη της "δικτατορίας" και η Λιβύη της δυτικής "δημοκρατίας"...

Εισαγγελέας για ΜΚΟ: ''Το πάρτι στο ΥΠΕΞ τελείωσε...''


To πάρτι των ΜΚΟ και της διαχείρισης απόρρητων κοδυλίων κατά την περίοδο της υπουργείας του Γιώργου Παπανδρέου και του Δ.Δρούτσα το 2009-2010 στο υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται ότι θα τελειώσει με ... hangover:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης που ερευνά την