ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Η ιστορία της "Τσικνοπέμπτης"!


Η τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου και για την φετινή Αποκριά, την γιορτάζουμε την Πέμπτη 7 Μαρτίου. 

Οι άνθρωποι προετοιμάζονται για την μεγάλη νηστεία της Σαρακοστής
και την συγκεκριμένη Πέμπτη καταναλώνουν ελεύθερα μεγάλες ποσότητες κρέατος.

Ο λόγος που έχει καθιερωθεί να γίνεται αυτό ημέρα Πέμπτη είναι...
γιατί η ορθόδοξη πίστη θεωρεί σημαντικές τις νηστείες της Τετάρτης και της Παρασκευής, οπότε έγινε επιλογή της ενδιάμεσης ημέρας.


Το όνομα "Τσικνοπέμπτη" προέκυψε γιατί την ημέρα αυτή το δείπνο αποτελείται από κρέας ψημένο στα κάρβουνα, το οποίο πρέπει να έχει πάντα λίγο λίπος ώστε κατά το ψήσιμο να βγάλει την απαραίτητη "τσίκνα". Ακόμα και οι πιο φτωχοί άνθρωποι κάθε περιοχής, πρέπει να ψήσουν κρέας ώστε να μυρίσει το σπίτι τους και όλοι να ξέρουν ότι γιορτάζουν!

Παλιότερα στην ελληνική επαρχία οι άνθρωποι μοίραζαν πιατέλες με το τσικνισμένο κρέας σε όλη την γειτονιά για να...

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, που είχε κατατεθεί μέσω νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας και άλλων υπουργείων.

Η επίμαχη τροπολογία προέβλεπε τη δημιουργία μίας Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής η οποία θα ασχολούνταν με την ποιότητα στην εκπαίδευση και άλλα θέματα σχετικά με τη διαδικασία και τα κριτήρια αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με πληροφορίες ,

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Δέχτηκε επίθεση πριν λίγο ο Πρωθυπουργός!!!

                

Επίθεση δέχτηκε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έξω από το μέγαρο Μουσικής όπου βρισκόταν για την εκδήλωση στην μνήμη στου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Μόλις κατέβηκε από το αμάξι του και ενώ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη στα κανάλια....

Τα μυστικά της αρχαιότερης χριστιανικής επιγραφής γραμμένης στα Ελληνικά

Εκπληκτικά μυστικά της αρχαιότερης χριστιανικής επιγραφής στον κόσμο, η οποία είναι γραμμένη στα Ελληνικά, φέρνουν στο φως νέες έρευνες.

Πρόκειται για πληροφορίες που δείχνουν τη σχέση των δημιουργών της με τον αιρετικό φιλόσοφο Βαλεντίνο, αλλά και την επιρροή που είχαν δεχτεί από προχριστιανικά στοιχεία.

Η επιγραφή είναι πέτρινη, με επίσημη ονομασία NCE156. Ανήκει στη συλλογή των Μουσείων του Καπιτωλίου της Ρώμης και χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 2ου αιώνα μ.Χ., όταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία βρισκόταν στη μεγαλύτερη ακμή της.

Από την ίδια περίοδο δεν υπάρχουν άλλα χριστιανικά κατάλοιπα γραφής πάνω σε πέτρα, παρά μόνο σε πάπυρο, τα οποία φέρουν αποσπάσματα των ευαγγελίων, γραμμένα με μελάνι.

Ωστόσο η NCE156 καινοτομεί και ως προς το περιεχόμενό της, καθώς δεν αναφέρεται άμεσα στα ευαγγέλια, αλλά παραπέμπει σε χριστιανικές πεποιθήσεις, εμπλουτισμένες με ειδωλολατρικά στοιχεία. Το κείμενο αναφέρει:

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά

                          
Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αντώνη Ρουπακιώτη να εξαίρει το Κοινοβούλιο για την επίτευξη ευρύτατης σύγκλισης σε ένα νομοσχέδιο που αφορά στο οξύτατο πρόβλημα των εξαρτησιογόνων ουσιών, το σχετικό νομοθέτημα ψηφίστηκε και στα άρθρα του.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η ψήφιση των άρθρων 58 και 60, για τα οποία ο ΣυΡιζΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία - η οποία θα διεξαχθεί αύριο - εκτιμώντας ότι ανοίγει Κερκόπορτα για την ιδιωτικοποίηση της πρόληψης της θεραπείας και της επανένταξης των χρηστών.

ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 50 ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΡΥΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ‼!

                  

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ;
Στη δέσμευση 50 τόνων ρυζιού, προέλευσης Πακιστάν, προχώρησαν ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των σχετικών εργαστηριακών εξετάσεων, απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα του συγκεκριμένου φορτίου ρυζιού, επειδή ανιχνεύθηκε...

Λουκάνικα από την Αλεξανδρούπολη με αλογίσιο κρέας!!!

                    

Η φωτογραφία του προϊόντος που ανακαλείται δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ΕΦΕΤ

Με εντολή του ΕΦΕΤ αποσύρεται από την αγορά ακόμα ένα προιόν που βρέθηκε να περιέχει αλογίσιο κρέας.
Πρόκειται για το «Λουκάνικο Χωριάτικο» με την εμπορική επωνυμία «Nostima» με ημερομηνία παραγωγής 23/2/2013 και ημερομηνία ανάλωσης 25/3/2013.
Τα λουκάνικα παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την επιχείρηση...

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; ΤΟ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Όχι δεν είναι η σωστή απάντηση το ότι οι αλλοδαποί είναι συνηθισμένοι στην πείνα και στα λίγα. Αυτή θα ήταν η συνηθισμένη απάντηση που θα περιμέναμε από τους πολυπολιτισμικούς διεθνιστές. Οι αλλοδαποί δεν ήλθαν εδώ για λίγα αλλά για να πλουτίσουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο γιαυτό και πρωταγωνιστούν με διαφορά στην εγκληματικότητα. Είδαν το ότι είμαστε ένα κράτος μπουρδέλο και μαζέψαμε όλους τους τυχοδιώκτες και φονιάδες του πλανήτη.

Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι πολύ απλή και η εξής:

Και στην Γερμανία "πειράζουν" τις... εκθέσεις


Η δημοσίευση από την πλευρά της γερμανικής κυβέρνησης μίας έκθεσης για την φτώχεια πυροδότησε μία έντονη αντιπαράθεση, σήμερα, με την κεντροαριστερή αντιπολίτευση και μερίδα του Τύπου να κατηγορεί την ηγεσία του κράτους ότι εξωράισε την κοινωνική κατάσταση στη χώρα.

Η «Έκθεση για την φτώχεια και τον πλούτο στη Γερμανία», που αφορά την περίοδο 2007-2012 -η τέταρτη του είδους από το 2001- αναφέρει ότι υπήρξε μία θετική εξέλιξη στα διαθέσιμα έσοδα των νοικοκυριών, που οφείλεται στην ανθούσα αγορά εργασίας στην ατμομηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας. Ο δείκτης της ανεργίας μειώθηκε από το 9% το 2007 στο 6,8% το περασμένο έτος στη χώρα.

Εθνικό Πάρκο -με ΦΕΚ της ΝΔ- τα νησιά που αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ στις Εχινάδες [pdf]


Σε κομμάτι του «Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου-Αιτωλικού, κάτω ρου και εκβολών ποταμών Αχελώου και Ευήνου και νήσων Εχινάδων» εντάσσεται η περιοχή που θέλει να επενδύσει ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί.

Τόσο το νησάκι Οξεία, όσο και τα υπόλοιπα πέντε που φέρεται να αγόρασε...

Η γενοκτονία των Αρμενίων από τους τούρκους γίνεται ταινία στην Αμερική. Λυσσαλέες αντιδράσεις από τα λόμπι του συνωστισμού.

Υπάνθρωποι ευχαριστούν την Κλίντον και τον Ομπάμα που δεν αναγνώρισαν το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας…

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Πλειάδα γνωστών ηθοποιών θα συμμετέχουν στην ταινία που αναμένεται να προβληθεί στις 23 Απριλίου του 2015, αποκαλύπτοντας όλη την ιστορική αλήθεια.

Άρχισαν οι πιέσεις στους ηθοποιούς και τα στούντιο από τα λόμπι της τουρκικής διαπλοκής για να εμποδιστεί η παραγωγή. Με την πλάτη στον τοίχο ο Ομπάμα που έταζε...

Bρε κάτι συμπτώσεις… Ο Παπακωνσταντίνου γνώριζε τα πρόσωπα της λίστας Λαγκάρντ από το 2010 ! Ο ΓΑΠ;

Τα ονόματα στις λίστες Λαγκάρντ ήταν τα ίδια με τους 1.750 πιθανούς φοροφυγάδες στη λίστα που είχε καταρτίσει το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών το 2010! Αυτό είπε η πρώην  προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Καίτη Φρατζεσκάκη στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

Οι "Γιακούμπ" των Ενόπλων Δυνάμεων! Δωρεάν οι λεπτές καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις απέκτησαν τους δικούς τους “Γιακούμπ”. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς οι εξαιρετικοί καρδιοχειρουργοί των Ενόπλων Δυνάμεων απέκτησαν τις εγκαταστάσεις που αρμόζουν στις ικανότητές τους για να μπορούν να προσφέρουν στο προσωπικό αυτό που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχουν.








Ξεκίνησε χθες τη λειτουργία του το Διακλαδικό Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Ενόπλων Δυνάμεων ,στο 401 ,όπου πλέον υπάρχουν εξαιρετικά σύγχρονες υποδομές για λεπτά χειρουργεία καρδιάς.


Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε νησί από τον Β.Τερλέγκα!


Πρόκειται για τη Σωρό που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων και είναι ένα από τα έξι νησιά που αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Βασίλης Τερλέγκας στην εφημερίδα «Espresso» είχε αγοράσει το νησί το 1990 από τους πρώτους του ιδιοκτήτες, ωστόσο, ποτέ δεν επένδυσε σε αυτό.
Σύμφωνα με όσα είπε στο «Star» ο τραγουδιστής, είχε αγοράσει το νησί από μια Αμερικανίδα, η οποία λίγο πριν πεθάνει πουλούσε ό,τι είχε και δεν είχε.

«Δεν σκόπευα να επενδύσω περαιτέρω στο νησί, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν Ωνάσης, ωστόσο τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω κάπου» δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας και συνέχισε:

Δράμα: Πυροβολισμοί και αίμα σε καφενείο - Ένα άτομο σε κρίσιμη κατάσταση!


Άγριες καταστάσεις στην φιλήσυχοι κωμόπολη του Δοξάτου της Δράμας που θύμισαν «Φαρ-Ουέστ», εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 20.00 το βραδύ σε καφενείο στο κέντρο του Δοξάτου.

Όλα ξεκίνησαν στο κατάμεστο καφενείο, όταν έκανε την εμφάνιση του 55χρονος ο οποίος αναζήτησε και βρήκε 50χρονο άτομο με το οποίο είχε προσωπικές διαφορές. Αμέσως, πιάστηκαν στα χέρια...

Θεοχάρης σε ΔΟΥ: Δεν έχετε ίντερνετ; Πάρτε WiFi από διπλανά καφέ


Εκπληκτοι έμειναν οι εφοριακοί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όταν εξέφρασαν τα παράπονά τους στον γενικό γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν ανάμεσα σε αυτές και την έλλειψη ίντερνετ, τους πρότεινε να χρησιμοποιούν δωρεάν ασύρματη σύνδεση από γειτονικά καφέ.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: Πραγματοποιούνται παράνομες ευθανασίες παιδιών!!


H ευθανασία στη χώρα του Βελγίου είναι νόμιμη υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για τους ανήλικους, τα αγόρια και τα κορίτσια κάτω των 18 ετών. Πλέον, η πολύ δυσάρεστη είδηση είναι ότι το Βελγικό κοινοβούλιο μελετά την περίπτωση της επέκτασης της νομιμότητας της ευθανασίας ακόμη και στα παιδιά...

Δόσεις τέλος για το ΦΠΑ: Οποιος δεν πληρώνει σε 10 ημέρες, θα γίνεται κατάσχεση


Οσοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες επιμένουν να μην υποβάλλουν περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ θα έρχονται αντιμέτωποι με μπλόκο κατασχέσεων. Με ειδική διάταξη την οποία ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών θα καλεί τους υπόχρεους να υποβάλουν την περιοδική τους δήλωση στις 20 κάθε τρίτου μήνα καταβάλλοντας τουλάχιστον 10 ευρώ.
Αφού υποβάλλουν τη δήλωση θα έχουν περιθώριο 10 ημερών να αποδώσουν το σύνολο του ΦΠΑ που οφείλουν, χωρίς δόσεις. Αν δεν εξοφλήσουν τον φόρο εγκαίρως...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ Κατακλύζουν τον ουρανό των ΗΠΑ


Στην εικόνα, το DragonflyerX6, το οποίο χρησιμοποιείται και από την αστυνομία. To βίντεο δείχνει μια παράνομη πτήση στο Μανχάταν

Μεταδίδουν ιλιγγιώδεις λήψεις αθλητικών αγώνων και αιωρούνται πάνω από σκηνικά του Χόλιγουντ· επιθεωρούν καλλιέργειες, δασικές πυρκαγιές και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις. Και, το κυριότερο, χρησιμοποιούνται ήδη από πολλά αστυνομικά τμήματα. Δεκάδες χιλιάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη βουίζουν στους ουρανούς των ΗΠΑ, πολλές φορές παράνομα, και η υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποτυγχάνει οικτρά να ελέγξει την κατάσταση.

Κραυγή Στρατηγού ... Αξιωματικοί '' Bγείτε μπροστά ! '' Μιλήστε για την Πατρίδα και για τον Ελληνικό λαό !



Ο Ελληνικός λαός είναι χαμένος στην απελπισία του και ψάχνει να βρει ένα αποκούμπι...
 Αγαπητοί κύριοι Πρόεδροι των Ενώσεων και μέλη του Συντονιστικού Οργάνου,
Σέβομαι ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σας και τους κόπους που καταβάλετε για το κοινό καλό και χαίρομαι
για την οργάνωση της συνεντεύξεως της 7η Μαρτίου. Θα πρέπει ωστόσο να πω ότι οι σκοποί της όπως αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση δεν είναι ανάλογοι αυτού που εκπροσωπούμε και μάλλον προσομοιάζουν προς τη συνέντευξη ενός οποιουδήποτε κλάδου εργαζομένων. Επανέρχομαι, εν όψει της συνεντεύξεως, σε κάποιες σκέψεις τις οποίες σας είχα κοινοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Mirage 2000-5 της 331 μοίρας στο TLP 2013 στην Ισπανία



Από την περασμένη Δευτέρα έως την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, η 331 Μοίρα της 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) / Αεροπορική Βάση Τανάγρας θα συμμετάσχει στη 2η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2013 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Albacete στην Ισπανία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ! Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ «ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ» ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Ένας ενδεικτικός διάλογος του Νικηταρά με τον Κολοκοτρώνη, που θα πρέπει να διαβάσουμε όλοι και κυρίως ΑΥΤΟΙ στους οποίους αναφέρονται οι μεγάλοι Αγωνιστές του 1821, που μετά την Επανάσταση έζησαν μέσα στη φτώχεια τους, αρνούμενοι προνόμια και παχυλούς μισθούς ενώ γύρω τους ο κοσμάκης υπέφερε και η Ελλάδα ήταν συντρίμμια:
Είχε τελειώσει ο Αγώνας κι οι δοξασμένοι αρχηγοί του είχαν αποτραβηχτεί από τις πολεμικές τους ασχολίες και ξεκουράζονταν στα σπίτια τους. Έτσι κι ο θρυλικός Τουρκοφάγος Νικηταράς, φτωχότερος απ’ ότι ήταν πριν αρχίσει η επανάσταση, στο φτωχικό του στον Πειραιά.
Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς όταν τον επισκέφτηκε ο δοξασμένος θείος του, ο Γέρος του Μοριά. Καθισμένοι στην αυλή του σπιτιού οι δυο Στρατηγοί συζητούσαν για τα περιστατικά του αγώνα, όταν ένα τσούρμο από παιδιά της γειτονιάς, μπήκαν στον αυλόγυρο κι άρχισαν να τραγουδούν τα κάλαντα για τον ερχομό του καινούργιου χρόνου.
Όταν τελείωσαν τα παιδιά, ο Νικηταράς ζήτησε από τον Κολοκοτρώνη μερικούς παράδες να τους δώσει, όπως ήταν το έθιμο, γιατί εκείνος δεν είχε.
Ο Γέρος του έδωσε πρόθυμα, αλλά του είπε για να τον πειράξει:

Βόμβα: Οι ιατροδικαστικές αρχές δεν γνωρίζουν από τι πέθανε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος...!!!


Σύμφωνα με έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Συνεπώς, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, «η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης ενημερώνει εγγράφως τη Βουλή για το περιεχόμενο του σχετικού εγγράφου, το οποίο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετική με την κοίμηση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου.

Αίγυπτος: Πολυετή φυλάκιση σε μάνα και τα επτά παιδιά της γιατί... ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό!!!


Ποινικό δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε μια μητέρα και τα επτά παιδιά της στην πόλη Beni Suef, σε 15 χρόνια φυλάκιση επειδή εγκατέλειψαν το Ισλάμ και ασπάστηκαν το Χριστιανισμό.


Το δικαστήριο καταδίκασε επίσης επτά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση με πέντε χρόνια φυλάκιση.


Η Nadia Mohamed Ali προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ ενώ ήταν χριστιανή πριν από 23 χρόνια, όταν παντρεύτηκε τον Mohamed Abde-Wahhab Mustafa. Μετά το θάνατό του, σχεδίαζε να επιστρέψει πίσω στο χριστιανισμό, μαζί με την οικογένειά της. Η οικογένεια προσπάθησε να πάρει νέα δελτία ταυτότητας το 2004.

Αυτές είναι οι απαντήσεις που πρέπει να δίνουμε στις π@π@ριές των "δημοκρατικών καρναβάλων" που το παίζουν αντιρατσιστές και λαθρολάγνοι


ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ... 
Έλληνα, Ασφαλώς έχεις αντιληφθεί ότι οι πολιτικοί μας και κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "αντιρατσιστές", "αντιεξουσιαστές", "δημοκράτες" και "κουλτουριάρηδες" έχουν εξαπολύσει εκστρατεία μέσω τηλεόρασης και "αντιρατσιστικών" πορειών
για να μας εμφυτεύσουν στο μυαλό πράγματα τερατώδη που αντιβαίνουν στην απλή λογική. Επειδή το πράγμα έχει παραγίνει και ο πολύς "αντιρατσισμός" θα μας κάνει μειονότητα μέσα στη χώρα μας αποφασίσαμε να σου κοινοποιήσουμε κάποια επιχειρήματα που αντικρούουν την ιδεολογική επίθεση που δέχεσαι κάθε μέρα.

1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ:

Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ":

Απεβίωσε ο Ούγκο Τσάβες


Απεβίωσε ο Ούγκο Τσάβες στις 4 Μάρτιου του 2013 στις 16.25 (τοπική ώρα) μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η ανακοίνωση του θανάτου του προέδρου της Βενεζουέλας έγινε από τον αντιπρόεδρο Νίκολας Μαδούρο με δάκρυα στα μάτια.

"Πράσινο φως" από τη Βουλή για τους υδρογονάνθρακες σε Πρίνο και Ν. Καβάλα


Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια η τροποποιητική σύμβαση για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στον Πρίνο και τη Ν. Καβάλα. Ποιες εταιρείες θα αναλάβουν το έργο
Με ψήφους 164 υπέρ (110 κατά και τρεις «παρών») ψηφίστηκε το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η τροποποιητική σύμβαση για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στον Πρίνο και τη Ν. Καβάλα.

Η σύμβαση είναι μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και τις εταιρείες της KAVALA OIL και Energean Oil.