ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Πράκτορας της CIA ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας

                                 

Με δημοσίευμά της η εφημερίδα Μπόστον Γκλόουμπ αποκαλύπτει ότι ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας, Τσαρλς Τέιλορ, εργαζόταν για τη CIA και το Πεντάγωνο από τις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Ένας-ένας οι δήμαρχοι υπερπηδούν το ελληνικό κράτος προσφεύγοντας στους.. Γερμανούς.


Ένας – ένας οι δήμαρχοι ως κουκουλοφόροι καταφεύγουν σε απ΄ ευθείας επαφές με την γερμανική κυβέρνηση για …συνεργασία , έτσι ονομάζουν την μελλοντική δημοτική εξάρτηση από τους γερμανούς , παραγκωνίζοντας την ελληνική κυβέρνηση.
Μήπως είναι η ώρα να ασχοληθούμε και με αυτούς τους κυρίους και τα φαγοπότια τους διότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών για το κατάντημα της χώρας; 


Eτσι στο Βερολίνο πάει την Πέμπτη ο δήμαρχος...

Προς τον Γιώργο τον φίλο μου


ΓΙΩΡΓΟ...ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Μήπως στόχος τους δεν είναι οι μισθοί, αλλά κάτι χειρότερο; Οι Ασφαλιστικές εισφορές και το Ασφαλιστικό μας; Ο Παπαδήμος είναι ψεύτης ή υποτελής;


Οι κοπροκράτωρες
«Ροπαλοφόροι καραδοκοῦν, χαγάνοι ὀρνεοκέφαλοι βυσσοδομοῦν, 
σκυλοκοῖτες, νεκρόσιτοι,
καὶ ἐρεβομανεῖς κοπροκρατον τ μέλλον»,Οδυσσέας Ελύτης, Αξιον Εστί

netakias
Θα ήταν ποτέ δυνατόν ο Παπαδήμος, που γνωρίζει οικονομικά κι από τις σπουδές του, αλλά κι από την συναναστροφή του με τις υαινες της ΕΚΤ να είναι τόσο αφελής και τόσο εκτός θέματος; Μάλλον όχι.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ (σιγά μη τον αφήνανε να ζήσει)



Μελετώντας κανείς τη ζωή του Καποδίστρια, δηλ. τις πεποιθήσεις, τις ιδέες και τη στάση του απέναντι σε αυτοκράτορες, καγκελάριους, διπλωμάτες, προύχοντες, Φαναριώτες και τόσους άλλους, προβληματίζεται. Προβληματίζεται και διερωτάται από πού αντλούσε την ευθύτητα, την ανδρεία, τη σταθερότητα, τη σωφροσύνη αλλά και τη διορατικότητα για να υψώσει μια φωνή δίκαιη και αληθινή.

28 ΜΑΪΟΥ - Η Φρουρά της Βασιλεύουσας!