ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Guardian>Ένας πλούσιος που φροντίζει τα συμφέροντά του!


«Είναι ένας πολύ, πολύ πλούσιος άνθρωπος που χρησιμοποιεί τις πολιτικές διασυνδέσεις για να επεκτείνει την νομική του εταιρεία». Αυτή την άποψη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κύπρο φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα Guardian εστιάζοντας στην ανακοίνωση του πως ζήτησε μείωση του μισθού του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλοί Κύπριοι θεωρούν πως πρόκειται...

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ" ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ


Προσωρινό διάταγμα που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απαγορεύει το «κούρεμα» καταθέσεων στην Τράπεζα Κύπρου χωρίς καταβολή δίκαιης αποζημίωσης ή τον συμψηφισμό των καταθέσεων με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις με βάση τις πρόνοιες του Συντάγματος και του περί Σύστασης και Λειτουργίας του Σχεδίου Προστασίας Καταθέσεων και Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμο του 2013 .

Γιουσουφάκι ο Μπουτάρης υμνεί τον Κεμάλ

 Σχολιο ατακτες φωνες: Άσχετα με οποιαδήποτε πολιτική-κοινωνικη πεποίθηση, εμείς δεν ανακατευόμαστε στο τι συμβαίνει στις κοινωνιες, ο Μπουταρης εξακολουθεί και είναι ένας μεγάλος μαλ@κ@ς, για να μην πουμε από τους μεγαλύτερους μαλ@κες του κοσμου

Τόσο προκλητικός όσο ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Άλλη όψη» ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Σε άνετο στυλ, συνδυασμένο με μια open mind υποκουλτούρα, ο κ Μπουτάρης αποκάλεσε τον
Μουσταφά Κεμάλ σαν «μεγάλο ηγέτη», ξεχνώντας προφανώς πως πρόκειται για τον μεγάλο σφαγέα του Ελληνισμού στη Μικρά Ασία.
«Άσχετα με οποιαδήποτε πολιτική πεποίθηση, εμείς δεν ανακατευόμαστε στο τι συμβαίνει στην Τουρκία, ο Κεμάλ εξακολουθεί και είναι ένας μεγάλος ηγέτης, για να μην πως από τους μεγαλύτερους του τουρκικού κράτους», ανέφερε ο δήμαρχος χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Ο Δήμαρχος όμως δεν σταμάτησε εκεί και συμπλήρωσε...

ΜΠΙΚΑΣ: Ναι, είχα ενημερώσει την γραμματέα του Γιώργου Παπανδρέου!

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, στην κατάθεσή του που ολοκληρώθηκε για σήμερα, ανέφερε ότι στα τέλη του καλοκαιριού του 2011 ή στις αρχές φθινοπώρου συμμετείχε σε μία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αντικείμενο...

ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Προετοιμασίες για το ενδεχόμενο επίθεσης με χημικά

Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει μοιράσει αντιασφυξιογόνες μάσκες σε περίπου 60% των πολιτών της χώρας, κυρίως σε αυτούς οι οποίοι ζουν σε αστικές περιοχές που είναι πιθανότερο να στοχοποιηθούν σε έναν μελλοντικό πόλεμο.
Σε συνέντευξή του σε ισραηλινή εφημερίδα, υποπτέραρχος της ισραηλινής Αεροπορίας ανέφερε ότι υπάρχει «κάποια πιθανότητα» να χρησιμοποιηθούν χημικά όπλα εναντίον του Ισραήλ εάν αυτά πέσουν «στα λάθος χέρια».
Ο υποπτέραρχος Άιλ Άιζενμπεργκ, επικεφαλής της διοίκησης αστικής άμυνας, χαρακτήρισε το σενάριο απίθανο αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς.  «Αυτό δεν θα οδηγούσε στην ήττα του Κράτους του Ισραήλ. Γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιου είδους γεγονός και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό» πρόσθεσε.

Αντί να εφοδιάσει και τους υπόλοιπους πολίτες με τέτοιο εξοπλισμό το Ισραήλ, θα έπρεπε να επενδύσει σε καλύτερα συστήματα συναγερμού και έγκαιρης προειδοποίησης για αεροπορικές επιδρομές, είπε ο Άιζενμπεργκ.

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Τοῦ Μοναχοῦ Ἀβραὰμ Ἁγιορείτου
Ἕνας ἀπὸ τοὺς βασικότερους ἐξωτερικοὺς προαιώνιους ἐχθρούς του Ἑλληνισμοῦ καὶ τῆς Ὀρθοδοξίας εἶναι ὁ Σιωνισμός, τὸ πρωτοπαλίκαρο τοῦ Σατανᾶ, ποὺ ἀφοῦ ἐξετέλεσε τὸ μεγαλύτερο ἔγκλημα τῶν αἰώνων καὶ ἐσταύρωσε τὸν Θεάνθρωπο Ἰησοῦ (ὡς ἄνθρωπο), αὐτὴ ἡ συναγωγὴ τοῦ διαβόλου ἐπέσυρε τὴν κατάρα ὅλου του ἀνθρωπίνου γένους πάνω στὰ κεφάλια τους καὶ τὰ κεφάλια τῶν παιδιῶν τους, σὲ ὅλες τὶς γενεὲς ως καὶ τὴν συντέλεια. 

Ολη η λίστα της ντροπής: Σε ποιους χάρισαν δάνεια στην Κύπρο


Τράπεζες που έσυραν στον γκρεμό την κυπριακή οικονομία διέγραφαν συστηματικά δάνεια, τα οποία είχαν χορηγήσει σε κομματικά στελέχη και σε παράγοντες της δημόσιας διοίκησης.
Η λίστα που δημοσιεύει σήμερα το «Εθνος» έχει παραδοθεί ήδη στην Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής. Οι σκανδαλωδώς ευνοημένοι των διορισμένων από το κράτος τραπεζικών διοικήσεων καλούνται τώρα να εξηγήσουν τους λόγους της χαριστικής μεταχείρισης και της αφαίμαξης του δημόσιου ταμείου που οδήγησαν στην καταστροφή.

ΘΡΑΣΟΣ ! Απειλεί η Μπιρμπίλη όσους την έδιωξαν από το Παρίσι

Η «κηπουρός» του ΓΑΠ απειλεί με αποκαλύψεις για το διωγμό της

Εξοργισμένη με όσους της αφαίρεσαν την καρέκλα και τα προνόμια της μόνιμης αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ φαίνεται να είναι η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έλαβε εντολή να αποχωρήσει τον Ιούνιο από τη
θέση της.
Η πρώην "κηπουρός" του Γιώργου Παπανδρέου, την οποία πρόλαβε ο πρώην πρωθυπουργός να βολέψει λίγο πριν την κατάρρευση του, απειλεί πως...

Μπασέσκου: Δεν θα δεχθώ ποτέ τα μέτρα της Κύπρου

“Αυτό που συνέβη στην Κύπρο μας δείχνει ότι η Ευρώπη δύο ταχυτήτων είναι πιθανή οποιαδήποτε στιγμή” δήλωσε ο πρόεδρος της Ρουμανίας Τράιαν Μπασέσκου τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα δεχθεί παρόμοια μέτρα στη χώρα του.

“Είναι καίριας σημασίας η επιτάχυνση της διαδικασίας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης στη Ρουμανία. Και το λεω ενώπιον ανθρώπων που μπορούν εύκολα να το καταλάβουν.

Τη Δευτέρα η κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση Μπίκα– Διώτη στην Προανακριτική

Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη με τον πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνο Μπίκα, αποφάσισαν για τη Δευτέρα στις 20:00, τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”.

Tον Γιώργο Βασιλείου «δείχνουν» δημοσιεύματα για το δάνειο 5,8 εκατ. δολάρια που χαρίστηκε από την Λαϊκή

Ο μόνος κορυφαίος κύπριος πολιτικός, «με θητεία σε ανώτατα αξιώματα» και αρχικά Γ.Β. που εμφανίζεται δημοσίως να στηρίζει τη διοίκηση Σαρρή στη Λαϊκή αλλά και να έχει παραστεί σε γενική συνέλευση της Λαϊκής Τράπεζας, είναι ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, οπως προκύπτει από την έρευνα δημοσιευμάτων παλαιότερης περιόδου στον κυπριακό Τύπο.

Μπερίσα: «H Αλβανία θα γίνει φορολογικός παράδεισος»

"Σκοπός μας είναι να γίνει η Αλβανία μία από τις λίγες χώρες, όπου δεν θα φορολογούνται τα κεφάλαια, και κάνουμε τα πάντα για να προωθήσουμε κάθε ελεύθερη οικονομική πρωτοβουλία" δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα σε συνάντηση που είχε με περίπου 150 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα αναφέρει η aftonomi.gr.
"Στόχος μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι...

Φοιτητής δημιούργησε αιμοστατικό gel

Μπορεί να σταματήσει άμεσα την αιμορραγία

Ο φοιτητής Joe Landolina, του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο αιμοστατικό gel που δρα με απίστευτη ταχύτητα κλείνοντας τις ανοιχτές πληγές. Το Veti-Gel όπως ονομάζεται, είναι ένα υποκατάστατο...