ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Αποστολή σωτηρίας της διαδικασίας επαναπροσέγγισης της Τουρκίας με το Ισραήλ


 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.- Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι να εντάξει και την Αγκυρα στο προγραμματισμένο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή, στην προσπάθειά του να αποτρέψει νέα κρίση στις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ, λόγω της επιμονής του Ταγίπ Ερτογάν να «ταπεινώνει» με δηλώσεις και πράξεις τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου.

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Γι’ αυτό η οπερέτα στην εξεταστική, ώστε να περάσει στα “ψιλά”.

Μου έκρυψαν την λίστα για να την διαχειριστούν όπως ήθελαν!

Όλο το ζουμί στην εξέταση Βενιζέλου ήταν η παραδοχή του ότι Παπανδρέου, Μπίκας, Διώτης και Παπακωνσταντίνου διαχειριζόντουσαν την λίστα για δικούς τους λόγους πίσω από την πλάτη του, χωρίς να τον έχουν ενημερώσει!

Συγκεκριμένα, μόλις ο Βενιζέλος ρωτήθηκε...

Αυτό δηλαδή δεν είναι “στάση πληρωμών”;


Γράφει η Σοφία

Ολυμπία, χθες έμαθα μια πληροφορία που μου μοιάζει με στάση πληρωμών. Οι συντάξεις του ΟΓΑ του Μαρτίου  τις έχουν μεταφέρει να πληρωθούν αντί 31 Μαρτίου στις 3 Απριλίου.

Σοκ! Η Τρόικα ζητά μέτρα 4 δις. Αυτό μοιάζει με πτώση στο κενό αλά 9/11. Δεν υπάρχει ελπίδα!



Η τρόικα δεν αρκείται στο "χαράτσι", ζητά και νέα μέτρα για να κλείσει ένα... καινούριο «δημοσιονομικό «κενό».
Υπολογίζεται σε περίπου 2,7 δισ. ευρώ από κυβερνητικές πηγές και σε 3-4 δισ. ευρώ(!) ή στο 2% του ΑΕΠ από κάποια στελέχη των δανειστών...

Κομάντος κατά εργαζομένων


ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ
Οι κομάντος με τα κόκκινα μπερέ εναντίον των απλήρωτων εργαζομένων Σκαραμαγκά.  

ΣΤΗΝ "ΚΟΨΗ" ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ Απειλεί με πυρηνικά η Πιονγιάνγκ - Πυραύλους ΤΗΑΑD στέλνουν στο Γκουάμ οι Αμερικανοί


Επικίνδυνα κλιμακώνει την κρίση η Βόρειος Κορέα, καθώς ο Στρατός της έχει την τελική έγκριση για τη χρήση πυρηνικών κατά αμερικανικών στόχων. Η Ουάσιγκτον που θεωρεί τώρα αληθινό και σαφή τον κίνδυνο από την Πιονγιάνγκ ενισχύει την αντιπυραυλική της άμυνα στην περιοχή του Ειρηνικού, στέλνοντας στο Γκουάμ πυραύλους THAAD.  

Πέντε χρόνια μετά το βέτο στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια…

Τότε που οι κυβερνήσεις έλεγαν και κανένα ΟΧΙ!
(και το μακιγιάζ της Ντόρας Μπακογιάννη δεν μπορούσε να καλύψει τον έντονο εκνευρισμό της)
Του “κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη

Τέτοιες μέρες, πέντε χρόνια πριν, απ’ τις 2 μέχρι τις 4 Απρίλη του 2008, είχε πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ.
Ήταν τότε που ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είπε ΟΧΙ στην είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ βάζοντας βέτο μέχρι να επιλυθεί μέσω διαπραγματεύσεων το μείζον για την Ελλάδα θέμα της ονομασίας του κράτους αυτού.

Αποκάλυψη – βόμβα: Κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό για το τραπεζικό σκάνδαλο στην Κύπρο


Καταστροφή σημαντικού αποδεικτικού υλικού από άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν ποινικές ευθύνες για το τραπεζικό σκάνδαλο, διαπιστώνει ο διεθνής οίκος «Alvarez & Marsal», σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων το ΡΙΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επικαλέστηκε έγκυρη πηγή, το υλικό ήταν σε ηλεκτρονική μορφή. Η έκθεση «Alvarez & Marsal» παραδόθηκε στις 26 Μαρτίου στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και ακολούθως οι αρμόδιοι την επέδωσαν στον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη και στον πρόεδρο της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου. Η έκθεση, σύμφωνα με το ΡΙΚ, χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες.

Με υπουργική απόφαση καλούν εργάτες από άλλες χώρες στην Ελλάδα!





Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων
Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"

Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!