ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή είναι η ανθελληνική αριστερά!! Ο Τσίπρας δήλωσε πως τιμάει τη Φεντερασιόν, εκείνους δηλαδή που αγωνίζονταν για αυτόνομη Μακεδονία!!!



Του Κωνσταντίνου Χολέβα_ Με δυσάρεστη έκπληξη άκουσα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη μία δική του άποψη περί της Ιστορίας. Αντί να τονίσει την ελληνικότητα της πόλης και της Μακεδονίας, που εορτάζουν τα 100 χρόνια... 

Hellenic Army - Special Forces (ΜΑΛ, ΜΑΚ, ΕΤΑ) [HD]

Ένα βίντεο με πραγματικούς άντρες!  Μήνυμα για κάθε σκουλήκι που νομίζει ότι θα πάρει Ελληνική γη, Αυστηρώς ακατάλληλο για προδότες,γενίτσαρους,δοσίλογους και κάθε ανθελληνικό σκουπίδι παντός είδους. 

Δείτε το βίντεο:

Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε!


Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές.

Ποιοι και γιατί θέλουν την Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος»



Την αποκάλυψη ενός τοπίου το οποίο ήταν εξαρχής σχεδιασμένο ως κατάληξη για τη χώρα ολοκληρώνει η ανακοίνωση των νέων μέτρων τα οποία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», επέβαλε η τρόικα και αποδέχτηκε μετά από εικονική διαπραγμάτευση η κυβέρνηση. Η Ελλάδα κινδυνεύει πλέον να εξελιχθεί σ’ ένα «καταρρέον» ή «αποτυχημένο κράτος» («failed state»).

Φοβερό! Δείτε γιατί κάνει θραύση το iPhone 5 στους Παναθηναικούς !


Έρχεται το iPhone 5. Και θα κάνει θραύση στους Παναθηναϊκούς!
Γιατί η οθόνη είναι μεγαλύτερη. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πάμε πάλι :

ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.Το παιχνίδι που περίμεναν όλοι οι Έλληνες…

 http://www.youtube.com/watch?v=178ZTw1fNho

Mπες στην ιστοσελίδα http://www.p-games.gr και προσπάθησε να μην γελάσεις !

ΒΡΗΚΑΝ ΚΡΥΠΤΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ... ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!


Περισσότερες από 200 χειροβομβίδες βρέθηκαν σε κρύπτη, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, στην οδό Ολυμπίου, περιοχή όπου ο δήμος εκτελεί έργα ανάπλασης. Τις χειροβομβίδες ανακάλυψαν, τυχαία, μικρά παιδιά, τα οποία έπαιζαν στο σημείο.


Στην περιοχή είχαν γκρεμιστεί δύο παλιά σπίτια και ο δήμος προχώρησε σε ανάπλαση του δρόμου. Το έργο σταμάτησε, όμως, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και ο μεγάλος όγκος

Η παράδοξη "αριστερή" συμπάθεια στο Ισλάμ και αντιπάθεια στην Ορθοδοξία

Στην Ελλάδα συμβαίνουν απίστευτα παράδοξα, που προκαλούν υποψίες αν πίσω τους κρύβονται όχι ιδεολογικές αγκυλώσεις, αλλά κατευθυνόμενες επιδιώξεις με έδρα το εξωτερικό.

Μετά τη σύλληψη του 27χρονου που περιγελούσε την τεράστια μορφή της Ορθοδοξίας τον Γέροντα Παϊσιο, όλα τα αριστερά κόμματα βγήκανε προς υπεράσπισή του. Για τα επεισόδια στην Αθήνα από φανατικούς ισλαμιστές δεν ακούσαμε κουβέντα.

Ρε Μπουτάρη, θα τα κλείσεις όλα τα μαγαζιά;;;


Τουλάχιστον αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στην Αριστοτέλους. Αστεία αλλά και τραγική εν μέσω κρίσης. Οι καταστηματάρχες είναι έτοιμοι να...


βάλουν λουκέτο εξαιτίας των χρεών από πρόστιμα του δήμου ,επειδή διατηρούν σταντ έξω από τα καταστήματά τους. Το παράδοξο είναι πως οι δημοτικοί αστυνομικοί κόβουν πρόστιμα στους καταστηματάρχες για

Και ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των Ε.Ο.Ζ στην Θράκη


O κ. Δραγασάκης ομιλητής σε παρουσίαση για τις ΕΟΖ στην Θράκη!

Γιατί κάποτε πρέπει να λέμε τις αλήθειες και τα πράγματα με το όνομά τους.
Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Economic Forum of Thrace:

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» για τη σύλληψη του "Παστίτσιου"

Από πού αλλού θα ερχόντουσαν οι αντιδράσεις για τη σύλληψη του 27χρονου που βλασφήμησε τα ιερά; Φυσικά από το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ...

Οι δηλώσεις των δύο κομμάτων καταδεικνύουν για άλλη μια φορά την προσπάθειά τους να εξαλειφθεί ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια από την κοινωνία, να μην υπάρχουν όρια και φραγμοί στην κάθε παρόρμηση, να ισοπεδωθούν όλα εν ονόματι της ελευθερίας της έκφρασης! Γιατί δεν

Πήγαν να λιντσάρουν τους Αφγανούς δολοφόνους του Μ. Καντάρη!


Να λιντσάρουν τους Αφγανούς δολοφόνους του Μανώλη Καντάρη επιχείρησαν κάτοικοι της περιοχής της Γ' Σεπτεμβρίου, που υπήρξαν γείτονες του άτυχου άνδρα.

Η παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα, την ώρα που, συγγενείς του αδικοχαμένου Μανώλη ξεσποούσαν κατά των δύο Αφγανών, αποκαλώντας τους «φονιάδες».

Πακιστανός μαχαίρωσε συμπατριώτη του, επειδή δεν του ... κάθησε

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα. Έτσι ακριβώς έχουν τα γεγονότα, που έλαβαν χώρα στον Άγιο Σύλλα. Οι δύο Πακιστανοί, εργάζονταν σε ένα μαντρί. Χωρίς να ξέρουμε εάν τα πρόβατα είχαν ... γλυτώσει από τις σεξουαλικές ορέξεις του Πακιστανού φυσικά. Αυτό που συνέβη όμως σίγουρα είναι ενδεικτικό των "προοδευτικών" σεξουαλικών ηθών, που έρχονται στην πατρίδα μας, χάριν

ΣΟΚ: Έκοψαν το ρεύμα την ώρα που νεφροπαθείς έκαναν αιμοκάθαρση!

Το σκληρό πρόσωπό της έδειξε σήμερα το πρωί η ΔΕΗ στην Αίγινα...

Εργολάβοι ανέλαβαν και έκαναν πράξη τη διακοπή του ρεύματος του Νεφρολογικού Κέντρου Σαρωνικού την ώρα που υπήρχαν ασθενείς που έκαναν αιμοκάθαρση με κίνδυνο ακόμα και την απώλεια της ζωής τους.


Ευτυχώς η γεννήτρια λειτούργησε κανονικά και η αιμοκάθαρση των ασθενών δεν διακόπηκε.


Ο λόγος της διακοπής οφείλεται σε οφειλές.

24wro.blogspot.gr

Kατηγορούμενος ο Τσίπρας μετά από μήνυση για οφειλές προς το ΙΚΑ!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην «τσιμπίδα» της Δικαιοσύνης για οφειλές προς το ΙΚΑ! Ναι, σωστά διαβάσατε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει... 

οφειλές προς το ΙΚΑ από εταιρία που διαθέτει ή διέθετε και μάλιστα βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου μετά από μήνυση!

Pravda > "Oι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους..."



Άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της ”Pravda” προειδοποιούσε ήδη από τον Απρίλιο του 2011 πως η Αν. Μεσόγειος θα συγκλονιστεί από έναν πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας.
Στην Ελλάδα, βάσει του σεναρίου, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, ενώ χιλιάδες από τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες θα εξεγείρονταν. Ακολούθως η Ελλάδα θα έβγαινε από την ευρωζώνη, εν μέσω ταραχών και βίας. Παρόμοια σενάρια επεξεργάζονται τόσο αμερικανικά think tanks όσο και στο Τελ Αβίβ, αλλά και σε πολλές πρωτεύουσες της ΕΕ.

Λαγκάρντ: Κόψτε κι άλλα! Δεν αρκούν τα 11,5 δις!


Νέα βόμβα Λαγκάρντ…

«Δεν χρειαζόμαστε μόνο 11,5 δισ. ευρώ περικοπών, χρειαζόμαστε σειρά περικοπών και ενίσχυση εσόδων για να καλυφθεί το κενό», είπε η επικεφαλής του ΔΝΤ.

«Ως αποτέλεσμα της μεγάλης καθυστέρησης στις ιδιωτικοποιήσεις και την περιορισμένη είσπραξη εσόδων, υπάρχει ένα χρηματοδοτικό κενό» δήλωσε η Λαγκάρντ από την Ουάσινγκτον.

«Γυμνή» η ΕΛ.ΑΣ. στην Ομόνοια

Προκλητική απάθεια επέδειξε η πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε πληροφορίες που περιήλθαν στη διάθεσή της από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και ξένες πρεσβείες για τον κίνδυνο να μετατραπεί η Αθήνα πεδίο μάχης εξ αιτίας των έντονων διαμαρτυριών από μουσουλμάνους μετανάστες για την αντιϊσλαμική ταινία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Γυμνή» η ΕΛ.ΑΣ. στην Ομόνοια
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε ότι τις τελευταίες ημέρες

10 πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς

Με το πέρασμα των αιώνων, οι περισσότεροι πολιτισμοί είτε άρχισαν σιγά-σιγά να παρακμάζουν είτε εξαφανίστηκαν από φυσικές καταστροφές ή εισβολές. Υπάρχουν όμως κάποιοι πολιτισμοί, των οποίων η εξαφάνιση έχει προβληματίσει πραγματικά τους επιστήμονες.

10. Οι Ολμέκοι

Μία από τις πρώτες μεσοαμερικανικές κοινωνίες, οι Ολμέκοι, κατοικούσαν στις τροπικές πεδιάδες του νότιο-κεντρικού Μεξικό. Τα πρώτα σημάδια των Ολμέκων χρονολογούνται από το

Επιστροφή του ειδικού φόρου στους αγρότες


        Από σήμερα επιστρέφεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης πετρελαίου στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους  
                      
Ξεκινά από σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου η καταβολή της πρώτης δόσης της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Συνολικά, στους δικαιούχους θα μοιραστούν 80 εκατομμύρια ευρώ και η πληρωμή θα γίνει σε δυο δόσεις.
Το ποσό που θα πάρει ο κάθε αγρότης προκύπτει από τα........

Συνυπογράφουν επίσημα τις βλασφημίες κατά του Γέροντα Παΐσιου ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ!!!


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στηρίζει τον 27χρονο που διατηρούσε σελίδα στο Facebook η οποία σατίριζε τον Γέροντα Παΐσιο. Θέλει να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο. Πώς τοποθετείται η ΔΗΜΑΡ.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την επιθυμία να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του 27χρονου στην επικείμενη δίκη του.
«Όταν ο νόμος εξισώνει την βλασφημία με την παιδεραστία, είναι άδικος. Θέλω να παραστώ ως μάρτυρας υπεράσπισης, του 27χρόνου που συνελήφθη», γράφει χαρακτηριστικά ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ συμπληρώνει γράφοντας: «Τι πιστεύει ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ Ρουπακιώτης για την ισχύουσα νομοθεσία περί βλασφημίας και την σύλληψη του 27χρονου; Γιατί σιωπά; Η Δημαρ;»
Η δήλωση της ΔΗΜΑΡ για την υπόθεση:

Καστοριά: Αποδεσμεύονται 5 στρατόπεδα – Αποστρατικοποιημένη ζώνη η Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου ;

Αποστρατικοποιημένη ζώνη η Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου ;;!!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», στα 82 στρατόπεδα που προβλέπεται να … αποδεσμευθούν σε ολόκληρη τη χώρα, τα 28 είναι στη Μακεδονία, 18 στη Θράκη και τα 16 σε νησιά του Αιγαίου ! Από το σύνολο των 82 δηλαδή, τα 62 (75%) ανήκουν στα Βόρεια και Ανατολικά σύνορά μας !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ...

 


- Ξεκινάνε οι διαδηλώσεις από αυτήν την Τετάρτη με ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ και όσο πλήθος και να μαζευτεί (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία), θα οδηγηθεί από αυτούς τους συνδικαλιστικούς φορείς έξω από την ΒΟΥΛΗ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

-ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;

-Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ναι εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που μας εξαθλιώνουν.


-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.

Απίστευτο video από το Βατικανό


Στο video που ακολουθεί θα δείτε τον πάπα Βενέδικτο XVI σε μία ομιλία του ότι το: Διαδίκτυο μπορεί να προωθήσει την έρευνα για την αλήθεια.
Προσέξτε τώρα το κοριτσάκι που είναι δίπλα του,από το πως τον κοιτάζει μέχρι να αρχίσει να κάνει αυτά τα τρελά που θα δείτε στο video.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εμείς παρακολουθούμε τηλεόραση, τρώγοντας "Big Macs" και Πίτσες, καταναλώνοντας αλκοόλ,καπνίζοντας πληρώνοντας περισσότερους φόρους, παίρνοντας φάρμακα, ενώ κάποιοι προσεύχονται σε Θεούς για την ψευδή υπόσχεση της εξαγοράς σκλάβων ...

Πήρα το χρόνο για να αναλύσω τη συγκεκριμένη εκπομπή. Έκανα μια οπτική ανάλυση των 70 δευτερολέπτων του Πάπα Βενέδικτου και έχω δει κάποιες παράξενες ανωμαλίες. Υπάρχει μια παρτίδα σε εξέλιξη ... 

Β.Ήπειρος-Κορυτσά: Οι Ισλαμιστές ΑΠΕΙΛΟΥΝ.


P1050070-sm
P1050070-sm

ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ...!!! ΠΡΩΗΝ ΤΥΦΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ: "ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΥΦΛΟΤΗΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"...!!!!



Άρχισαν να… ανοίγουν στόματα στην υπόθεση των «τυφλών» της Ζακύνθου και να ξετυλίγεται το

κουβάρι -αυτή τη φορά μέσα από επώνυμες αναφορές- για την καταλήστευση της περιουσίας του Δημοσίου προς άγραν εκλογικής πελατείας.Οι επιτήδειοι των κομμάτων φαίνεται πως προσέγγιζαν κυρίως άτομα με χαμηλά εισοδήματα, που είχαν ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης και έτσι πολύ συχνά, οι αντιστάσεις τους ήταν περιορισμένες.

Σύμφωνα με τοπικούς παράγοντες του νησιού, σε πολλές περιπτώσεις πλαστών επιδομάτων, είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος αν οι «τυφλοί» τελικά είναι οι θύτες, ή τα θύματα της όλης κατάστασης.

Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΛΑΤΣΗ


Wall Street Journal: Δύο οικογένειες δημιούργησαν καρτέλ των καυσίμων
στην Ελλάδα[ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ]

- Εάν έριχναν τις τιμές των καυσίμων θα έπεφτε ο πληθωρισμός 1%
- Τα περιθώρια κους υς στην αγορά καυστάνες. Για την ακρίβεια, η εφημερίδα δημοσιεύει την έκθεHelvetica,sans-serif; line-height: 22.5px; margin: 0px; outline: medium none; padding: 0px;" />ΔΝΤ: Η έλλειψη ανταγωνισμού "σκοτώνει" την Ελληνική αγορά καυσίμων του ALKMAN GRANITSAS, στην Wall Street Journal Η έλλειψη ανταγωνισμού κοστίζει στους Έλληνες καταναλωτές πάνω από.......

ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!


greece-fire
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;
Ο Ομπάμα έχει

διαμηνύσει να κρατηθεί η Ελλάδα μέσα στο ευρώ μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές . Το Reuters μάλιστα μετέδωσε ότι η έκθεση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ και την ΕΕ θα καθυστερήσει και θα δημοσιοποιηθεί μετά τις αμερικανικές εκλογές!