ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημα των επερχόμενων εκλογών.

Και τώρα ρεμάλια έρχεται η ώρα σας.

 Περιμένετε να εισπράξετε τα ρέστα μας προδότες; Μέγα λάθος! Περιμένετε να μας αποτελειώσετε έτσι εύκολα με όλα τα ψυχοφθόρα μέτρα;Μέγα λάθος! Όλα είναι μια καλή προπόνηση για εμάς, οι μέρες που θα έχουμε περάσει όλα τα τέστ είναι κοντά,η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.
Το μόνο που δεν μπορείτε να καταλάβετε προδότες είναι η δύναμη που θα βγει από τον λαό και θα σας αφανίσει σε μια στιγμή. 

Το μέλλον της Δύσης, στα χέρια των Ελλήνων!


Η συνάντηση του Ολάντ με την Μέρκελ γίνεται την ώρα που υπάρχει τεράστια φυγή κεφαλαίων από την Ελλάδα (€5 δισ από την 6η Μαίου), και ο φόβος κυριαρχεί στις αγορές.
Η ενδεχόμενη απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ σημαίνει ακόμη περισσότερη αβεβαιότητα, και νέες εκλογές σε ένα μήνα.
Εν τω μεταξύ, στο Βερολίνο, ο Σόιμπλε συνεχίζει να μιλάει για την ανάγκη περισσότερου ordoliberalism, λες και πρόκειται για την υπέρτατη αλήθεια. Και παράλληλα, παντού συνεχίζει να κυκλοφορεί αυτό το κουραστικό, περί της δημοκρατίας ως ελληνική εφεύρεση.

Τι διαφορά έχει το Ελληνικό κράτος με το κράτος του Ισραήλ;



 Η βασικότερη είναι ότι ο Νετανιάχου αρχίζει και ουρλιάζει για την παράνομη μετανάστευση στους 60,000 για να μην γίνουν 600 χιλ και …καταστρέψουν το Ισραήλ. Εμείς που βρισκόμαστε είπαμε;
JERUSALEM (AP) — Prime Minister Benjamin Netanyahu is warning that Israel could be swamped by illegal migrants from Africa.

The mounting number of migrants is high on the national agenda following a series of crimes, including rapes, that have been blamed on the newcomers.

Ο γέρων Παΐσιος, η προφητεία και ο τάφος του Κωνσταντίνου


Μια επιγραφή στον τάφο του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούπολη, προφητεύει την επιστροφή των Ελλήνων στην Πόλη

Το κείμενο για παραπάνω από 1000 χρόνια δεν μπορούσε να αποκρυπτογραφηθεί, κάτι που τελικά έγινε 13 χρόνια πριν την άλωση της Πόλης, από τον Γεννάδιο Σχολάρχιο, πατριάρχη της Ορθοδοξίας.

Η επιγραφή αναφέρει:

Η "ΑΥΓΗ" ΤΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!


Δεν υπάρχει Γενοκτονία των Ποντίων, ενώ ο φλογερός Μητροπολίτης Γερμανός Καραβαγγέλης ήταν ένας «αιμοσταγής παπάς», σύμφωνα με την εφημερίδα- δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», που επέλεξε την ημέρα που όλη η Ελλάδα τιμούσε τη μνήμη των σφαγιασθέντων από τους Τούρκους για να... εξαπολύσει μία ανιστόρητη και φριχτή επίθεση στην ιστορία και τον ποντιακό ελληνισμό!....

Το άρθρο αναπαράγει όλες τις αθλιότητες που κατά καιρούς χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στα διεθνή φόρα όταν επιχειρούν να απαντήσουν στο πανεθνικό αίτημα για αναγνώριση της Γενοκτονίας. Η «Αυγή» κάνει λόγο για «πισώπλατα μαχαιρώματα των ελλήνων ανταρτών προς τον τουρκικό...

ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΕΛΛΗΝΑΣ......ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ GAY KOΛΟΤΟΥΡΚΟΥ.....


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΕΛΛΗΝΑΣ.......ΕΛΛΗΝΑΣ.......



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΕΛΛΗΝΑΣ......ΕΛΛΗΝΑΣ.......



ATAKTEΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΕΛΛΗΝΑΣ.......ΕΛΛΗΝΑΣ.....


ΑTAΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ....ΕΛΛΗΝΑΣ.....ΕΛΛΗΝΑΣ......


ΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ
ΑΤ

Ρίξτε άλλη μια ματιά σ' αυτούς που λένε ό,τι η χώρα για να σωθεί πρέπει να πεινάσει!! ΑΚΙΝΗΤΑ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΚΟΤΕΡΑ........


Αυτούς θέλεις να ψηφίσεις;; Απ' αυτούς περιμένεις να καταλάβουν τα προβλήματα σου;; Αυτοί θα καταλάβουν τις δυσκολίες σου;; ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΞΥΠΝΑ!!!!

Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά!!

Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια


Άννα Νταλάρα: 880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο
Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;
ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε...
Να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και... απο πια θέση ! ! !
ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ:

Φράγκος: "Είμαστε έτοιμοι έναντι κάθε απειλής"


“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή”, διαβεβαίωσε ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος,μιλώντας σε ομογενείς μας στο Σικάγο. “Με την ιδιότητά μου ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η χώρα μας παρά την οικονομική κρίση, παραμένει ισχυρή, και πάντα στην πρώτη γραμμή με τις άξιες Ένοπλες Δυνάμεις της. 

Η Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες, διαθέτει ένα από τα καλύτερα αμυντικά συστήματα, με υψηλό φρόνημα, με άρτιο εξοπλισμό με εξαίρετο στελεχιακό δυναμικό, το οποίο σας διαβεβαιώνω ότι είναι καθ΄ όλα έτοιμο να αποτρέψει κάθε είδους απειλή.

Επίσημα στοιχεία για τις αυτοκτονίες στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις


Σε απάντηση κοινοβουλευτικής ερώτησης των βουλευτών του κουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP) Özdal Üçer και Hüsamettin Zenderlioğlu, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας İsmet Yılmaz αποκάλυψε ότι από το έτος 1990 έχουν σκοτωθεί συνολικά 3.183 οπλίτες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας. 

Συγκεκριμένα, την περίοδο 1990-2011 αυτοκτόνησαν 2.221 οπλίτες ενώ άλλοι 1.602 σκοτώθηκαν από τραυματισμούς με όπλα, τροχαία ατυχήματα, ηλεκτροπληξία, δάγκωμα φιδιών ή πτώση από μεγάλο ύψος. 
Συγκριτικά, την ίδια περίοδο στις Γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις .......

Γελάει ο κόσμος με την κωλοτούμπα του Τζήμερου!Δείτε τι έλεγε για τον Μάνο πριν απο μόλις μια εβδομάδα!

Και ο Βαλλιανάτος στο πλευρό του Τζήμερου

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Ο πρόεδρος της "Δημιουργίας Ξανα", κάνει τα λάθη το ένα μετά το άλλο.. Στις επόμενες εκλογές, θα κατέβει μαζί με την Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και την Δράση του Στέφανου Μάνου. Ότι ναναι!!!

 Δείτε τι έλεγε για τον Στέφανο Μάνο..

Kάμερα έγραψε άγγελο να προσγειώνεται στη γη....[Βίντεο]


Ένα φωτεινό σημάδι, το οποίο πέφτει στη γη και μετά πάλι γρήγορα πετάει μακριά αποτύπωσε κάμερα από ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) σε....
σούπερ μάρκετ στο Cilandak στη Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Ιδού η περιγραφή όπως μεταδίδεται από τη Φωνή της Ρωσίας, με τους …μυστικιστές να μην αμφιβάλουν ότι πρόκειται για άγγελο.Ο «άγγελος» εμφανίζεται στην αρχή, πέφτει από κάπου από ψηλά, φωτίζοντας τα πάντα γύρω του με τη λάμψη του, προσγειώνεται και σαν να αναπηδά, τινάζεται σχεδόν υπό γωνία προς τα πάνω και εξαφανίζεται.

Μετά απ’ αυτό στο κάδρο τρέχουν άνθρωποι και κοιτάζουν το σημείο του συμβάντος- ένας κρατάει και φακό. Το φαινόμενο δεν διαρκεί περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο .Εάν φυσικά δεν είναι μια πλήρως πλαστογραφημένη κατασκευή.

Χωρίς σχόλια...

                        
πηγη

Η Deutsche Bank προτείνει «ελληνικό ευρώ» ή «Geuro» για τη χώρα μας...



Η Ελλάδα θα μπορούσε να καταφύγει σε ένα τέχνασμα για να αποφύγει τον εξοστρακισμό της από το ευρώ, ανέφερε ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank,Τόμας Μάγερ. H Αθήνα θα μπορούσε να εκδώσει χρεόγραφα «ελληνικού ευρώ» ή «Geuro» που θα λειτουργούσαν ως παράλληλο νόμισμα με το οποίο θα εξυπηρετούνταν τουλάχιστον οι υποχρεώσεις της χώρας. Προϋπόθεση γι' αυτό θα αποτελούσε βέβαια η συνέχιση της χρηματοδότησης από την ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αν και σε μικρότερο βαθμό από τώρα.

Έρχονται τα 400 Μ1Α1 Abrams - Βρέθηκε το κονδύλι για την μεταφορά τους


abrams.jpg

Λύση στο δήθεν «πρόβλημα» μεταφοράς στην Ελλάδα των 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams βρεθηκε άμεσα με την έλευση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του πρωτεργάτη της δωρεάν προμήθειας των αρμάτων, πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ο οποίος έδωσε την απαραίτητη κινητικότητα στο πρόγραμμα μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα. Πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι «ως διά μαγείας» βρέθηκαν σε κάποιον κωδικό τα περίπου 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να μεταφερθούν τα άρματα στην Ελλάδα.

οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους



Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε;  
Ισχύει πράγματι;
"Google it: Γιατί οι Εβραίοι
της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ
·         Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Έγγραφο σοκ στην ΕΜΑΚ για πιθανολογούμενο μεγάλο σεισμό;


Μετά τον ισχυρό σεισμό 5.9 ρίχτερ τα ξημερώματα στην Ιταλία, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πληροφορία για εσωτερικό έγγραφο στην ΕΜΑΚ το οποίο προειδοποιούσε για επικείμενο καταστροφικό σεισμό στην Ελλάδα από τις 20 Μαΐου έως τα τέλη Αυγούστου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος τύπου κος Τσόγκας, είχε να κάνει μάλλον με άσκηση και όχι με πραγματικό γεγονός.

Άνθιμος: «Δώρο Θεού ο νέος Υπουργός Εθνικής Αμυνας»


"Η ανάθεση του υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στον κ. Φρ. Φραγκούλη, που ήταν αρχηγός του επιτελείου, ήταν κάτι από Θεού. Πολλούς έχουμε ικανούς και ικανότατους", είπε. Και πρόσθεσε πως "με το να είναι υπουργός (σ.σ. ο κ. Φραγκούλης), έχουμε τη σιγουριά ότι παρά τα όσα συμβαίνουν η οχύρωση και η άμυνα της πατρίδας είναι ικανή να αποσείσει κάθε κίνυδυνο".
Αντίθετα, μόνον ευχαριστημένος δεν ήταν από τον τρόπο που έγινε η ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης:
"Είδα την ορκωμοσία της νέας κυβερνήσεως. Ήταν ψυχρή, τυπική. Γιατί οι άνθρωποι αυτοί εκλήθηκαν και ανέλαβαν τις δύσκολες ευθύνες. Εγώ θα περίμενα, και από πλευράς εκκλησίας, να υπάρξει μαι ατμόσφαιρα πιο ενθουσιώδης. Αλλά δεν υπήρξε αυτό", είπε και θυμήθηκε ένα περιστατικό:

"Κάποτε γινόταν η ορκωμοσία κι ο αρχιεπίσκοπος, μακαριστός Σεραφείμ,

21 Μαίου 1854 -Τα Επτάνησα παραδίδονται επίσημα απο τους Αγγλους στην Ελλάδα!!



Το πρωτόκολλο του Λονδίνου, μεταξύ Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας και Δανίας, με το οποίο επικυρώθηκε η εκλογή του Βασιλέως Γεωργίου Α’, με ρητό όρο την Έπανένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, υπογράφηκε στις 13 Ιουλίου 1863. 

Στις 1η Αυγούστου υπογράφεται το πρωτόκολλο της παραχώρησης με την προϋπόθεση ότι θα συναινέσει η ΙΓ΄ Ιόνια Βουλή, η οποία και εκλέγεται ειδικά για το σκοπό αυτό. Στην πανηγυρική συνεδρίαση της ΙΓ΄ Βουλής (5η Οκτωβρίου 1863) διαβάζεται το ψήφισμα για την Ένωση που είχε συντάξει ο βουλευτής Λευκάδας Αριστοτέλης Βαλαωρίτης. Με τις συνθήκες της 14/11/1863 και 17/5/1864 επισημοποιείται η παραχώρηση των Επτανήσων στην Ελλάδα Στις 21 Μαΐου αναγγέλεται επίσημα από τον Άγγλο Αρμοστή η άρση της προστασίας, ο οποίος και παραδίδει στον απεσταλμένο της Ελληνικής κυβέρνησης Θρασύβουλο Ζαΐμη τα Ιόνια νησιά. 

Τέλος τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης – Τελείωσαν τα υλικά

Τέλος τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης – Τελείωσαν τα υλικά
Τέλος στα προγραμματισμένα χειρουργεία, έβαλε το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, λόγω έλλειψης υλικών, σε μία προσπάθεια να σωθούν ανθρώπινες ψυχές, από τα έκτακτα περιστατικά.
Η κατάσταση είναι δραματική πλέον και ακούγοντας τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκο Ραπτόπουλο να μιλάει στον Δημήτρη Κολιο και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μάξιμουμ 93,6 F.M» σοκαριστήκαμε.
«Έχουμε 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ χρειαζόμαστε τα 20πλάσια χρήματα για να λειτουργήσουμε. Μόνο για πετρέλαιο χρειαζόμαστε 600 χιλιάδες ευρώ το μήνα», θα πει αγανακτισμένος ο κ.Ραπτόπουλος.

Χάνει στελέχη ο Βενιζέλος!


http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/pasok-thumb-large__600_375_-1520156875.jpgΤι συμβαίνει στο παρασκήνιο με τους υποψήφιους...
Δηλώνουν απόντες από την προεκλογική περίοδο.
Αν και υπάρχει αισιοδοξία για το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές, τουναντίον στο ΠΑΣΟΚ δείχνουν να βρίσκονται σε συνεχή σύγχυση, καθώς όσα συμβαίνουν, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα πως το ΠΑΣΟΚ χάνει στελέχη, αφού οι υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών, δεν θέλου να δώσουν εκ νέου τον αγώνα τους για το Κίνημα. Αυτό συμβαίνει ακόμα και με τους βουλευτές του Κινήματος, καθώς ορισμένοι λένε πως δεν πρόκειται να επανεκλεγούν...

Συστράτευση με τη ΝΔ ανακοίνωσε ο Πλεύρης.


ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ...........

Χωρίς όρους και προϋποθέσεις…

Τη συστράτευσή του με τη Νέα Δημοκρατία «χωρίς όρους και προϋποθέσεις»
ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης, εν όψει των νέων
εκλογών 2012.
Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ «εγώ έθεσα το διακύβευμα. Θεώρησα ότι
είναι κεντρικό ζήτημα και από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχουν ούτε όροι,
ούτε προϋποθέσεις. Διότι αν θεωρείς ότι η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι
επικίνδυνη, τη θεωρείς είτε έχεις εκλόγιμη θέση, είτε έχεις μη εκλόγιμη
θέση. Εγώ θεωρώ ότι υπάρχει κίνδυνος. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση
αυτής της συστράτευσης κι από κει και πέρα θεωρώ ότι θα αξιοποιηθώ, όπως
κριθεί από αυτούς που έχουν προκαλέσει τη συστράτευση. Συνεπώς, δεν
υπάρχει πλαίσιο συζητήσεων, όρων και προϋποθέσεων».

Επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στην Πόπη Τσαπανίδου


Σκληρή επίθεση του Χάρρυ Κλύνν στην δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή την εκπομπή της προαναφερθείσας. Συνεχίζει τον πόλεμο κατά των ΜΜΕ και των διεφθαρμένων πολιτικών ο Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος για άλλη μια φορά εξαπέλυσε τα βέλη του μέσω twitter… Δείτε!
πηγη

Τουρκία: Εγκατάσταση Ισραηλινών κομάντος στην Κύπρο ζητάει ο Νετανιάχου


Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζητεί από τη Λευκωσία να επιτρέψει την εγκατάσταση 20.000 Ισραηλινών κομάντος που θα προστατεύουν τον αγωγό φυσικού αερίου και τον τερματικό σταθμό που θα κατασκευαστεί στην Κύπρο, για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων που βρίσκονται στον υποθαλάσσιο χώρο της ζώνης αποκλειστικής εκμετάλλευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή.

Το πρακτορείο μεταδίδει, από τη Λευκωσία, ότι πηγές προσκείμενες στις συνομιλίες που έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο μεταξύ του Κύπριου προέδρου, Δημήτρη Χριστόφια και του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ανέφεραν ότι το Ισραήλ προτείνει να κατασκευάσει τον υποθαλάσσιο αγωγό και τον τερματικό σταθμό και να χρηματοδοτήσει τα έργα αυτά αξίας 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε αντάλλαγμα άδεια εγκατάστασης 10.000 εργατών από το Ισραήλ θα συμμετάσχουν στην κατασκευή και 20.000 κομάντος που θα ασχοληθούν με την ασφάλεια του έργου. 

Πίσω από τα γελοία ψευτοδιλήμματα, η γενοκτονία συνεχίζεται. Απαιτείται η αυτοοργάνωση της γειτονιάς ενάντια σε κράτος και τα παρακρατικά του εργαλεία.


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου, από τρεις λαθρομετανάστες… Για πλάκα!

Θέμα λίγων ωρών φαίνεται πως είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του 29χρονου Θαν. Λαζανά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στις Ιτιές της Πάτρας από τρείς αλλοδαπούς. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Τιμή από τους εύζωνες στους Πόντιους – Συγκλονιστικές φωτό


Το δικό της τρόπο για να τιμήσει την επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας βρήκε η Προεδρική Φρουρά. 

Το περασμένο Σάββατο, ημέρα μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό, οι εύζωνες, αντί για την παράδοση φουστανέλα, εμφανίστηκαν στον Άγνωστο Στρατιώτη με τις μαύρες ποντιακές φορεσιές!

Οι βρετανικές τράπεζες είναι «έτοιμες» για την δραχμή!

«Οι βρετανικές τράπεζες είναι έτοιμες για την Ελλάδα…».

Όπερ σημαίνει πως «οι βρετανικές τράπεζες είναι αρκετά δυνατές ώστε να ‘αντέξουν’ τις επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, πλην όμως θα πρέπει να συνεχίσουν να ενισχύουν την κεφαλαιακή τους βάση για να διασφαλιστούν έναντι κάθε σεναρίου περαιτέρω κλιμάκωσης της κρίσης χρέους».

Εισέπραξαν "όχι" Φράγκου σε πρόσκληση για συνάντηση οι Σκοπιανοί



Προσπάθησαν να κάνουν την τρίπλα τους οι Σοπιανοί, αλλά εισέπραξαν ψυχρή άρνηση.Με το που προσγειώθηκε στο Σικάγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος, δέχθηκε κρούση, από το Σκοπιανό υπουργό Άμυνας, ότι θα ήθελε να τον συναντήσει. Η απάντηση Φράγκου όμως ήταν αρνητική. Ο Έλληνας ΥΕΘΑ επικαλέστηκε πολύ φορτωμένο πρόγραμμα για να αποφύγει τη συνάντηση.



"Σε κώμα οι ελληνικές τράπεζες, κρατούνται στη ζωή με τεχνητή αναπνοή από την ΕΚΤ"



Το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έδωσε στην Τράπεζα της Ελλάδος μεγαλύτερα περιθώρια για την παροχή ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες. Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη ανέβηκε το πλαφόν της επονομαζόμενης «Emergency Liquidity Assistance (ELA)» για την Ελλάδα από 90 σε 100 δις ευρώ περίπου....

Γερμανός ο Μεγαλύτερος φοροφυγάς της Ελλάδος…

...ο οποίος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του κάθε κανονισμό και κάθε οδηγία των ελληνικών αρχών. Έρχεται όμως η στιγμή που οι τεμπέληδες έλληνες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Έχουν περάσει έξι μήνες από την επερώτηση που κατέθεσε ο κ. Ανατολάκης. Στην ερώτησή του σημείωνε ότι η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων που διαχειρίζεται το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος», «δεν έχει αποδώσει ΦΠΑ δέκα ετών που ανέρχεται στο ύψος των 500.000.000 ευρώ». Και για όσους δεν τα πάνε καλά με τα.....
νούμερα, μιλάμε για 500 εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε δηλαδή, για διπλάσιο ποσό από αυτό που γλίτωσε το ελληνικό δημόσιο από την περικοπή των μισθών και των συντάξεων.
Τι έχει να πει γι αυτό η κ. Μέρκελ και οι φωνασκούντες γερμανοί;

Την ίδια στιγμή το αεροδρόμιο παρανομεί διαρκώς, εις βάρος των κατοίκων των μεσογείων και ιδιαίτερα της πόλης της Αρτέμιδος των 35.000 κατοίκων.

EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ Η ΝΤ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου.

Τέσσερις ακόμα υποψήφιοι από τη Δημοκρατική Συμμαχία θα τοποθετηθούν σε εκλόγιμες θέσεις και άλλοι δύο σε θέσεις εκλογής (είναι οριακές) αν το εκλογικό αποτέλεσμα είναι καλό για τη Νέα Δημοκρατία.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα, Δευτέρα. 

πηγη

ΒΙΝΤΕΟ – Καρατζαφέρης: “Δεν θα γίνω έρμαιο στο κάθε κωλοπαίδι”


 Καλά ρε τηλεπρόεδρε, εσύ δεν ήσουν που είχες το 60% του τηλεοπτικού χρόνου με το 5% των ψήφων? πόσο γελοίος μπορείς να είσαι, ψευτοαγωνιστή, προσκυνητή των ΜΜΕ !!!

Τα “κωλοπαίδια”  πρόεδρε (όπως τα λες) τα εχεις εσύ ο ίδιος διορισμένα στο κόμμα σου και μάλιστα αποσπασμένα παρανόμως σήμερα απ’ το Δημόσιο (που εκει αν έμεναν θα πρόσφεραν και κάτι), ενω  στο κόμμα σου βαράνε μύγες, γι’ αυτό και σε …βούλιαξαν…  Κι ενοούμε  τους μετακλητούς σου υπαλλήλους!

Κοίτα τηλεπρόεδρε:  Εμείς θα σε “ξεβρακώνουμε” κανονικά μέχρι να σε ρίξουμε στον πολιτικό σκουπιδοτενεκέ, κατάλαβέ το … Βουλή δεν θα δεις ούτε με το καλαμάκι …

ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Μαζί στις εκλογές Στέφανος Μάνος και Θάνος Τζήμερος με στόχο τη Βουλή


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Κοινή κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν η «Δράση» του Στέφανου Μάνου και η «Δημιουργία, ξανά!» του Θάνου Τζήμερου, όπως ανακοινώθηκε από τα γραφεία Τύπου των δύο κομμάτων.
Ενώ λοιπόν οι φιλελέυθεροι ψηφοφόροι φάνηκαν «τριχοτομημένοι» μεταξύ της Δράσης, της ΔΗΣΥ και της Δημιουργίας Ξανά και ενώ τα βλέμματα είχαν στραφεί στις συνομιλίες μεταξύ Στέφανου Μάνου και Ντόρας Μπακογιάννη, φαίνεται πως ένας αναπάντεχος «αρραβώνας» λαμβάνει χώρα με τον κ. Τζήμερο, ο οποίος υπήρξε η έκπληξη των εκλογών της 6ης Μαϊου. Με την ανακοίνωση της εκλογικής συμμαχίας, τα δύο κόμματα φιλοδοξούν να.....

Αλλάζουν όλα στα Βαλκάνια: Μεγάλη νίκη του εθνικιστή φιλορώσου Τ.Νίκολιτς στις εκλογές της Σερβίας


Τέλος εποχής για την Σερβία! Μεγάλη νίκη του εθνικιστή φιλορώσου υποψήφιου προέδρου Τόμισλαβ Νίκολιτς στην Σερβία και ήττα του φιλοδυτικού απερχόμενου προέδρου Μπόρις Τάντιτς! Ο Νίκολις, πρώην σύμμαχος του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, επικράτησε οριακά έναντι του Τάντιτς σε μία εκλογική αναμέτρηση στην οποία έδωσαν το «παρών» λιγότεροι από τους μισούς Σέρβους ψηφοφόρους, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει: Η Σερβία επιστρέφει στα Βαλκάνια δυναμικά.
Ο υποψήφιος του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) Τόμισλαβ Νίκολιτς εξασφαλίζει το 49,4% των ψήφων έναντι 47,4% του Τάντιτς, σύμφωνα με μερικά αποτελέσματα που αφορούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα σε εθνικό επίπεδο που λαμβάνει ο CESID, ανεξάρτητος οργανισμός που έχει επιφορτιστεί με την επιτήρηση της ψηφοφορίας.

Ο Τόμισλαβ Νίκολις διακήρυξε τη νίκη του, λέγοντας πως η Σερβία.......