ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΠΟ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ



Μετά την συντριπτική νίκη στο Qusair, οι Συριακές δυνάμεις ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών με στόχο την απελευθέρωση του Αλέπο που αποτελεί την τελευταία κατεχόμενη από τους ισλαμοφασίστες μεγάλη πόλη της Συρίας. Η στρατηγική κατάληψη του Κουσαίρ είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση όλου του οπλισμού που ερχόταν μέσω Τουρκίας από το Κατάρ και την αποκοπή του διαύλου τροφοδοσίας των γενοκτόνων εισβολέων.

Συνελήφθη 23χρονος ως δράστης του φονικού στο Αλιβέρι

Συνελήφθη 23χρονος ως δράστης του φονικού στο Αλιβέρι

Οι αρχές συνέλαβαν ακόμη έξι για υπόθαλψη εγκληματία

Ένα 23χρονο πακιστανικής υπηκοότητας συνέλαβαν ως δράστη της διπλής ανθρωποκτονίας στο Αλιβέρι οι αστυνομικές Αρχές, καθώς επίσης και άλλους έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία. 

2 Φωτογραφίες Χίλιες Λέξεις...Το Σχολείο ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ


Η φωτογραφία αυτή κάνει το γύρο του διαδικτύου...σκοπό έχει να δείξει στους νέους και θυμίσει στους μεγαλύτερους πως ήταν κάποτε, 30 χρόνια πίσω και βάλε, τα Ελληνικά σχολεία!

Παντού κυριαρχούσε και δέσποζε περήφανα η γαλανόλευκη!


Σήμερα;;;




Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι!

Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία μεσήλικου ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη νωρίτερα ύστερα από την ανάκρισή του στο Α.Τ. της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Πακιστανός εργαζόταν για λογαριασμό των θυμάτων του, του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, που ήταν στέλεχος τραπέζης. Το παράδοξο είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη νεαρή κόρη του ζευγαριού για τον δράστη, τον χαρακτήρισε «καλό και υπάκουο παιδί».

Το CNN Turk μεταδίδει …μαθήματα μαγειρικής!

Εξαλλοι είναι οι δημοσιογράφοι και τα διευθυντικά στελέχη του CNN στην Ατλάντα και την Ουάσιγκτον, με την απαράδεκτη στάση του CNN Turk, που αντί να μεταδίδει τις διαδηλώσεις και την αστυνομική βία εναντίον Τούρκων πολιτών, μετέδιδε …μαθήματα μαγειρικής!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το CNN και το CNN International μετέδιδαν...

Ερντογάν: "Δεν υποχωρώ, θα χτίσω και τζαμί στην πλατεία Ταξίμ!"

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνει πως δεν υποχωρεί εναντίον των διαδηλωτών και αναφέρει πως το ομείωμα του Οθωμανικού Στρατοπέδου θα χτιστεί στο πάρκο Γκεζί στην πλατεία Ταξίμ και προανήγγειλε πως θα χτιστεί και τζαμί στην πλατεία αυτή. «Αυτό το κτίριο θα χτιστεί όπως το έχουμε σχεδιάσει. Εχει ιστορική αξία. Θα δημιουργήσουμε και χώρους αναψυχής. Θα κατεδαφίσουμε...

"ΤΟΥΡΚΕΨΕ" Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ; ΥΨΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!


ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟΥ


Αφιερωμένο...> Δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση: "Στη χώρα έχει όπλο και ο τελευταίος «μπάτσος»."



Τρίζουν τα δόντια τους οι Ρώσοι στην Τουρκία


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος

Εξοργισμένος με τους Τούρκους εμφανίστηκε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέΐ Λαβρώφ, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Μόσχα μετά την γνωστοποίηση ότι στην περιοχή των Αδάνων της Τουρκίας ανακαλύφθηκαν κρησφύγετα με επικίνδυνα χημικά όπλα που ανήκουν στην γνωστή εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση, El Nusra Cephesi που πολεμά κατά του συριακού στρατού.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!!!''ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ!!!








Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....

Toυρκία: 90 διαδηλώσεις σε 48 πόλεις.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι διαδηλώσεις στην Τουρκία με τις αστυνομικές αρχές να μην προλαβαίνουν να παρέμβουν. Ενώ η τουρκική κυβέρνηση είχε εστιάσει την προσοχή της στην πλατεία Ταξίμ και στα επεισόδια της Κωσνατντινούπολης και η αστυνομία είχε ζητήσει ενισχύσεις, ξέσπασαν επεισόδια σε 90 διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται σε 48 πόλεις της Τουρκίας. Αυτή θεωρείται πως είναι μια μορφή μαζικής εξέγερσης.

ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

ΗΜΕΡΕΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΖΕΥΕΙ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
20130602-093749.jpgΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ. ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Σε εξέλιξη οι έρευνες μέχρι αυτήν την ώρα!
Συγκλονίζει η δολοφονία ( σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές ) του ζευγαριού στην Ακτή 
Νηρέως στο Αλιβέρι.

Εξέγερση στη Τουρκία κρίση στο Αιγαίο; "Είμαστε έτοιμοι για όλα" λέει η Αθήνα που ανησυχεί


“Παρακολουθούμε τα πάντα , περιμένουμε οτιδήποτε, είμαστε έτοιμοι για όλα”. Η απάντηση από κορυφαίο αξιωματούχο που βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της ηγετικής πυραμίδας των Ενόπλων Δυνάμεων. Και η ερώτηση ήταν αν ανησυχεί ότι η κρίση που αντιμετωπίζει το καθεστώς Ερντογάν στο εσωτερικό της Τουρκίας μπορεί να εξαχθεί στο Αιγαίο. Το σενάριο αυτό πάντα προκύπτει όταν η Τουρκία έχει θέμα. Ωστόσο αφήνοντας τα σενάρια και κοιτώντας πίσω την πραγματικότητα και την ιστορία ,διαπιστώνουμε ότι η Τουρκία έκανε την κίνηση της κλιμάκωσης όταν η Ελλάδα είχε σοβαρό πρόβλημα. Θα πείτε δεν έχει; Έχει αλλά μάλλον δεν εννοούμε το ίδιο.