ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Ὀρθόδοξοι Ἕλληνες τοῦ Λιβάνου: «Εἴμαστε Ἀκρίτες τοῦ Ἑλληνισμοῦ»


Διαβάστε καὶ κλάψτε, ὅσοι ἔχουμε ἀκόμα ἐθνικὴ συνείδηση… We are the akritai of Hellenism!
Ἀπαραίτητη σημείωση γιὰ νὰ μὴν παρεξηγηθοῦν πράγματα ποὺ ἀναφέρονται στὴ συνέντευξη. Ὁ Δημήτρης ζητᾶ τὰ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ! Αὐτοὶ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. Δὲν …ἐποίκησαν, οὔτε λαθρο-μετανάστευσαν!!!Στὸ τέλος τῆς συνέντευξης δακρύζεις… Καὶ μεῖς σᾶς ἀγαπᾶμε Δημήτρη, κρατᾶτε ψηλὰ τὴ Σημαία καὶ τὴν Πίστη στὶς καρδιές σας, antexoume.
«Εἴμαστε Ἀκρίτες τοῦ Ἑλληνισμοῦ»: Συνέντευξη μὲ τὸν Ἱδρυτὴ καὶ Πρόεδρο τοῦ Ὀρθοδόξου Κόμματος τοῦ Λιβάνου
Ροντρὶγκ (Δημήτρη) Ἒλ Χούρι, συνέντευξη στὴν Ἀντωνία Πατσίδου
1) Ἡ Ἑλληνικὴ Ὀρθόδοξη κοινότητα τοῦ Λιβάνου, ἀπαριθμεῖ 3.000 Ἕλληνες ἐξ Ἑλλάδος. Οἱ ἑλληνόφωνες περιοχὲς τῆς χώρας συγκεντρώνονται κυρίως στὴν πρωτεύουσα Βηρυτό, καὶ στὴν Τρίπολη, στὸ Βόρειο Λίβανο. Δῶστε μᾶς περισσότερες λεπτομέρειες γιὰ τὴν Ἑλληνικὴ κοινότητα τοῦ Λιβάνου.
Δημήτρης Ἒλ Χούρι: Ἡ λίστα τῆς Ἑλληνικῆς Ὀρθόδοξης Κοινότητας στὸ Λίβανο μὲ τοὺς 3.000 Ἕλληνες ποὺ ζοῦν στὸ Λίβανο, δίνει μία λανθασμένη καταμέτρηση. Ὁ πραγματικὸς ἀριθμὸς εἶναι περίπου 300.000 καὶ εἶναι 7-8% τοῦ πληθυσμοῦ, καὶ ἡ τέταρτη μεγαλύτερη κοινότητα τοῦ Λιβάνου, μετὰ ἀπὸ τοὺς...

ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΡΘΗΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


     Άλλη μια τρανταχτή  απόδειξη για την  μεγάλη κλίση και προτίμηση που είχε  ο Μωάμεθ ο Πορθητής στους  Ελληνορθόδοξους, έρχεται να προκαλέσει έκπληξη και μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία.

Αυτή είναι ένα μοναδικό πορτραίτο του Μωάμεθ του Πορθητή, του δεκάτου πέμπτου αιώνα, φιλοτεχνημένο από Έλληνα ζωγράφο με ελληνικές επιγραφές παρά του ότι  όπως είναι γνωστό σύμφωνα με την μουσουλμανική θρησκεία αποτελεί μεγάλη αμαρτία η προσωπογραφία.

ΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ... ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ...Η μεγαλύτερη αντίφαση στην σύγχρονη πολιτική ιστορία, συνίσταται στο γεγονός ότι η σημερινή πολυκομματική κυβέρνηση, θέλει να προβάλλεται ως «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» τη στιγμή κατά την οποία αδιαφορεί πλήρως για όλα τα εθνικά θέματα.

Άλλωστε με ευθύνη των κομμάτων που μετέχουν σε αυτήν προβλήματα κρίσιμα για την υπόσταση του Έθνους μας αφέθησαν να γιγαντωθούν, ενώ κάμφθηκε συστηματικά το φρόνημα των Ελλήνων προκειμένου να περιορισθούν στον ευδαιμονισμό και να ενστερνισθούν την πρακτική της ήσσονος προσπαθείας που νομοτελειακά οδηγεί σε παρακμή, σε συρρίκνωση, σε υποτελεία.

ΕΙΔΗΣΗ - ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΝΤ!

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 


ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΚΟΠΡΟΥΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό δάνειο των 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, όχι μόνο εγκρίθηκε, αλλά ήδη βρίσκεται στα ταμεία της Κεντρικής Τράπεζας.
Η κυβέρνηση κρατά την εξέλιξη επτασφράγιστο μυστικό, για να μην προκληθούν αντιδράσεις στους κύκλους της τρόϊκα και έτσι, όταν αρχίσουν από βδομάδας οι ουσιαστικές διαβουλεύσεις με την τρόϊκα, αυτές να αφορούν πλέον τα θέμα της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και όχι τα δημόσια οικονομικά.

Η ελληνική καταγωγή των Ρωμιών της Συρίας που σήμερα σφαγιάζονται από τους μουσουλμάνουςΚοιτάξτε τα μάτια, κοιτάξτε τα πρόσωπα αυτών των Ρωμιών της Συρίας, αυτών των Ελληνοσύρων, αυτών των Ορθοδόξων Ελλήνων της Αντιοχείας. Κοιτάξτε τους γιατί είναι σαν τα αρνιά στο μαντρί που πάνε για σφάξιμο. Κοιτάξετε αυτούς τους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς που σκοτώνονται από τους μουσουλμάνους χωρίς να έχουν καμία βοήθεια από πουθενά. Ας τους κοιτάξουμε όλοι μας. Εμείς που γράφουμε για τους αγίους, εμείς που γεμίσαμε το διαδίκτυο με Ορθόδοξα ιστολόγια για να γράφουμε για σταρετς, για Φιλοκαλίες και Γεροντικά κι άλλα διάφορα Πατερικά βιβλία, για αδιάλειπτες προσευχές με κομποσκοίνια, και πέστε μου τί όφελος έχουν όλα αυτά όταν οι ομόθρησκοι μας στη Συρία κάθε μέρα σφαγιάζονται και μαρτυρούν για το Χριστό και εμείς τους αγνοούμε; 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: Κυκλοφορεί πλαστή αφίσα Λευκών Εθνικιστών της Αυστραλίας όπου δήθεν βρίζουν τους Έλληνες μετανάστες!!!Η αφίσα βρωμάει, για όποιον είναι γνώστης, από μακριά... Οι αδαής όμως πέφτουν εύκολα θύματα των αισχρών προπαγανδιστών της αναρχοαριστεράς. Δεν άργησε λοιπόν να κάνει τον γύρο του διαδικτύου η κατασκευασμένη με photoshop δήθεν αφίσα των Αυστραλών Hammerskins. 

Όποιος έχει ασχοληθεί ξέρει ότι πρόκειται για μία παγκόσμια Λευκή κοινότητα που δεν ξεχωρίζει τα επιμέρους Έθνη της Λευκής φυλής. Σε όλο τον κόσμο οι συνειδητοποιημένοι Λευκοί τιμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δείτε την απάντηση τους και την μετάφραση:
[σκεφτείτε πόσα άλλα ψέμματα έχουν περάσει οι ανθέλληνες εθνοπροδότες...)

Last days a fake flyer has come up from greek antifa wankers, who used logos and banners of the band "Death's Head", Midland Hammerskins, North Western Hammerskins and generally Crew 38 Australia. Please spread it everywhere, that after a certain communication that we had with the Crew 38, this flyer is a propaganda against the comradeship between the two countries: 

Έτσι καταρρίφθηκε το τουρκικό F-16D από το ελληνικό Mirage 2000EGM - Όλη η αερομαχία


Η 8η Οκτωβρίου 1996, ήταν μια ηλιόλουστη μέρα στο Αιγαίο, όταν ένα σχηματισμός τουρκικών μαχητικών F-16C/D από την 192 Filo του Μπαλίκεσιρ σηκώθηκε και πήρε την συνήθη κατεύθυνση προς τα δυτικά.
Στα readiness της Τανάγρας ήχησε ο συναγερμός και ελάχιστα λεπτά αργότερα δύο Mirage 2000EGM βρέθηκαν στον αέρα. Οι ημέρες ήταν "ύποπτες" καθώς η ελληνική κυβέρνηση μόλις είχε αναλάβει την εξουσία (κάτι ανάλογο με ότι είχε γίνει στα Ίμια μόλις 9 μήνες πριν) μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα νεύρα στις Μοίρες ήταν τεντωμένα. Ειδικά στις Μοίρες των Mirage που θρηνούσαν ήδη από το 1992 τον Ν.Σιαλμά.   

Οικονομολόγος του ΔΝΤ: Μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας είμαι ντροπιασμένος που είχα οποιαδήποτε συνεργασία με το ταμείο..Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή παραίτησής του στο ΔΝΤ, ενόψει της συνταξιοδότησής του, ο οικονομολόγος του ΔΝΤ Doyle.

"Μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας είμαι ντροπιασμένος που είχα οποιαδήποτε συνεργασία με το ταμείο"

Ο Νίτσε για τους Ελληνες: Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει
Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο;Η Γέννηση της Τραγωδίας>> (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.....

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

NWO ΝΟΜOΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ:


http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=PKg27TGwYMQ%3D&tabid=508&language=el-GR


Το σχέδιο για να παραδοθούν τα νερά της Ελλάδας έχει ως εξής:

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ....


Η προδοσία της Κύπρου σ΄ ένα έγγραφο-φωτιά! Οι χουντικοί ήξεραν για την τουρκική απόβαση και παραθέριζαν!

  • 228
     image437 Η προδοσία της Κύπρου σ΄ ένα έγγραφο φωτιά! Οι χουντικοί ήξεραν για την τουρκική απόβαση και παραθέριζαν!
Προδότες ή απλώς ηλίθιοι.; Οι χουντικοί που παρίσταναν τους υπερπατριώτες -όπως και πολλοί νοσταλγοί τους- είχαν έγκαιρα ειδοποιηθεί για τις τουρκικές στρατιωτικές ετοιμασίες για την απόβαση στη Κύπρο….
Αδιαφόρησαν απολύτως και γι΄ αυτό όλοι πια έχουν πειστεί ότι επρόκειτο για προδοσία.

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΗΡΘΕ - ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

800px-Flag_of_Cyprus_svgΣύμφωνα με πληροφορίες, το ρωσικό δάνειο των 5,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, όχι μόνο εγκρίθηκε, αλλά ήδη βρίσκεται στα ταμεία της Κεντρικής Τράπεζας. Η κυβέρνηση κρατά την εξέλιξη επτασφράγιστο μυστικό, για να μην προκληθούν αντιδράσεις στους κύκλους της τρόϊκα και έτσι, όταν αρχίσουν από βδομάδας οι ουσιαστικές διαβουλεύσεις με την τρόϊκα, αυτές να αφορούν πλέον τα θέμα της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και όχι τα δημόσια οικονομικά.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΥΝΑ ΥΠ.ΕΞ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ FORUM ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 Χρήστης Κωδικός Είσοδος Εγγραφή Ξεχάσατε τον κωδικό σας; ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ arrow ΒΑΛΚΑΝΙΑ arrow Σκάνδαλο:Οι Αμερικάνοι επενδύουν στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας Σκάνδαλο:Οι Αμερικάνοι επενδύουν στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας

Την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας σε βάρος της Ελλάδας προωθούν οι Αμερικανοί.

Ρίχνουν χιλιάδες δολάρια σε συνδιασκέψεις, προκειμένου να πουν ότι η χώρα μας κατοικείται από Αλβανούς.

Ντροπή τους!

Αυτό έγινε και στο διεθνές συνέδριο με θέμα «οι γείτονες της Αλβανίας», που οργανώθηκε στα Τίρανα στα πλαίσια του προγράμματος για την οικοδόμηση της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και του Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) της Ουάσιγκτον σε συνεργασία με το δήμο Τιράνων και το ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ.

Ο Φούχτελ στην Κρήτη προσπάθησε να κάνει το "μαύρο-άσπρο" αλλά δεν...

Την  Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 για πρώτη φορά ο Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, επισήμως ομοσπονδιακός υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Γερμανίας κι ανεπισήμως γκαουλάιτερ του Τέταρτου Ράιχ στην Ελλάδα, …τα χρειάστηκε.
Ως τότε πουθενά δεν είχε εκδηλωθεί κάποια αξιοσημείωτη αντίδραση εναντίον του. Μόλις την Δευτέρα για παράδειγμα παρακολούθησε εντελώς απερίσπαστος σ...
την Πτολεμαΐδα συνέδριο με θέμα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Τίτλος του: «Μετάβαση: η ώρα μετά την εξάντληση του λιγνίτη». Το συνέδριο διοργανωνόταν από το δίκτυο ενεργειακών δήμων, το γερμανικό προξενείο και το γερμανικό Ίδρυμα Φρίντριχ Έμπερτ, το οποίο πρόσκειται στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας (SPD). Ανάλογα συνέδρια και ημερίδες διοργανώνονται κατά δεκάδες στη βόρεια Ελλάδα, όπου υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες πρώην μετανάστες στη Γερμανία – υπάρχει δηλαδή πρόσφορο έδαφος, με την παρουσία του Φούχτελ.

Παραίτηση ΒΟΜΒΑ υψηλόβαθμου στελέχους του ΔΝΤ – Λέει την ηγεσία του «διαβρωμένη»


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης του Πίτερ Ντόιλ, ανώτατου οικονομικού στελέχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο παραιτηθείς στην επιστολή του, κάνει λόγο, μάλιστα, για «διαβρωμένη ηγεσία» στο Ταμείο...


Ο Πίτερ Ντόιλ που ήταν σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ που επιμελείται τα μνημόνια του ευρωπαϊκού νότου και στην επιστολή παραίτησής του, κατηγορεί το ΔΝΤ για «αποτυχία πρώτης γραμμής» αναφορικά στην καθυστέρησή του στην αντιμετώπιση του παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

"Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΗΠΟΥΡΟ ΣΤΙΣ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΝΣΗΜΑ"


papoulias-spiti-giannena1

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
"Στέφανε γεια σου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΣΟΚ: ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ...ΕΜΕΙΝΕ!Μην ανησυχείτε όμως: Τα βουλευτικά αυτοκίνητα είναι σε άριστη κατάσταση!
Τροχαίο με έναν οδηγό μηχανής σοβαρά τραυματισμένο συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Πειραιώς. Το ασθενοφόρο όμως που θα τον μετέφερε στο νοσοκομείο έμεινε.

Η ΕΚΤ δεν δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα!

Με ύπουλο τρόπο μπήκε στον χορό των πιέσεων προς την Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με σκοπό να… πείσει την Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της…
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου, η ΕΚΤ σταμάτησε να δέχεται ως «collateral» (εγγύηση) ομόλογα του ελληνικού δημοσίου για να συνεχίσει να παρέχει ρευστότητα μέσω χαμηλότοκης δανειοδότησης της τράπεζες.

Νόαμ Τσόμσκι: «Η Ελλάδα καταστρέφεται βάσει σχεδίου»


Τον έχουν χαρακτηρίσει «Αϊνστάιν της γλωσσολογίας», «Δαρβίνο της εποχής μας» και «κορυφαίο διανοούμενο του κόσμου». Είναι ένας από τους σημαντικότερους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι που του έδωσε και τον χαρακτηρισμό «ο αντιαμερικανός εξτρεμιστής», τον οποίο χρησιμοποιούν κυρίως οι Αμερικανοί. Η θεμελιώδης πλέον «Ιεραρχία Τσόμσκι», την οποία περιέγραψε το 1956, τον έχει καθιερώσει και ως έναν από τους σημαντικότερους γλωσσολόγους όλων των εποχών. Και όμως, παρ’ ότι έχεις όλα αυτά στο μυαλό σου όταν πηγαίνεις να τον συναντήσεις, ο 83χρονος Νόαμ Τσόμσκι είναι τελικά ακόμη πιο επιβλητικός και εντυπωσιακός από τη φήμη του.