ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ένα βαγόνι γεμάτο «νεκρούς» στο μετρό της Αθήνας


"ΆΝΟΙΞΑ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ. ΑΥΤΌ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΤΟΥ ΆΓΧΟΥΣ.

Ένα βαγόνι γεμάτο «νεκρούς» στο μετρό της Αθήνας
Πρώτη σκέψη της ημέρας 'δεν έχω πληρώσει τη δεη'. Γαμώ τη δεή, η επόμενη σκέψη. Το αντίδοτο του άγχους κοιμάται δίπλα μου. Ευτυχώς. Μέχρι να φτάσω στο μετρό η δεη έχει γίνει μια δουλειά που θα ταχτοποιήσω αύριο.
Μπαίνω στο μετρό. Αλλάζω γραμμή στο Σύνταγμα και μπαίνω στο βαγόνι που με οδηγεί στον τελικό προορισμό. Μόλις που πρόλαβα να βρω τη γωνιά μου και να βγάλω το βιβλίο, μια σπαρακτική φωνή από δίπλα επαναλαμβάνει 'Δε μπορώ να πάρω ανάσα', ΄Χάνομαι'. Είναι μια γυναίκα γύρω στα 40 με τα ρούχα της δουλειάς. Έχει ιδρώσει, το βλέμμα της φανερώνει απελπισία, δε μπορεί να πάρει ανάσα. Παθαίνει έμφραγμα, κρίση πανικού, τι συμβαίνει; Οι διπλανοί της δεν την κοιτάνε καν. Την πλησιάζω. Δεν κουνιέται κανείς.
Μόνο εγώ την ακούω ρε; Τι γίνεται;

22χρονος πέθανε από δίψα στο... νοσοκομείο!Τους παρακαλούσε για λίγο νερό


Είναι κάτι παραπάνω από φρικτό: ένας ασθενής πέθανε από δίψα στο νοσοκομείο, επειδή οι γιατροί αρνούνταν να του δώσουν νερό! 
Για την ακρίβρια το... αμέλησαν. 
Ο νεαρός, μόλις 22 ετών, χρειαζόταν ειδική θεραπεία, για να ρυθμίσει τα επίπεδα ορμονών μετά από επιτυχημένη εγχείρηση καρκίνου στον εγκέφαλο. 
Οι νοσοκόμοι όμως μπερδεύτηκαν και… ξέχασαν να του παρέχουν την θεραπεία, καθώς και τις απαραίτητες βιταμίνες, όπως και νερό μέσω ορού. 
Ο άτυχος νεαρός τους παρακαλούσε, όμως εκείνοι ήταν ανένδοτοι.
«Είσαι μια χαρά», του έλεγαν. 
Ο 22χρονος ήταν σε τόσο απελπιστική κατάσταση, που κάλεσε την αστυνομία. 

Μία σύντομη ανάλυση για την πορεία των Αλβανοτσάμηδων στα Ελληνικά σύνορα



Τι βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία; Κάποιος Έλληνας θα έλεγε…. βλέπω 4000 Αλβανούς εθνικιστές (αλβανο τσάμηδες) να διαδηλώνουν για την υποτιθέμενη «γενοκτονία» που τους έκανε η Ελλάδα!
Λάθος, αυτό που βλέπετε είναι -τουλάχιστον- άλλα πεντέξι πράγματα:

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΦΙΛΗΣΕ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ» ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ!



Απίστευτες εικόνες ντροπής με κορυφαία την παραπάνω, διαδραματίστηκαν στο Βατικανό, κατά το "Οικουμενικό Συμβούλιο" στο οποίο συμμετείχε και "ορθόδοξη" αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Μητροπολίτη Γαλλίας!


Εκτός του χειροφιλήματος υποταγής, είχαμε και αλεπάλληλες συμπροσευχές με τους αιρετικούς κατά την επόμενη ημέρα, εορτής των Πολιούχων Ρώμης Πέτρου και Παύλου

Εδώ το βίντεο του αίσχους:

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ...;;; ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ




4 παραβιάσεις του ΕΕΧ πραγματοποίησε σχηματισμός 4 αεροσκαφών εκ των οποίων τα δυο οπλισμένα στο κεντρικό Αιγαίο. Εμπλοκές δεν σημειώθηκαν. Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.





Γιατί οι δύο δολοφόνοι δεν θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο;


Μα γιατί στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει ακόμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ!!
Όλοι διαβάσατε ότι ο πιστολέρο “αντεξουσιαστής” (χαχα), είχε συλληφθεί για εμπόριο κοκαΐνης το 2010. Τον Ιούλιο του 2010. Στις 16 Ιουλίου του 2010. Είναι σημαντική η ημερομηνία, το γιατί, θα το δείτε αργότερα.

Και όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν συνελήφθη. Ναι ρε! Γιατί στην Ελλάδα, μπορείς να πιαστείς με 80 κιλά κοκαΐνης, δηλαδή ισόβια για 8,000 ανθρώπους αλλά να μείνεις ελεύθερος!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ιράν κλείνει τα Στενά σε όσους…


Οι βουλευτές του Ιρανικού Κοινοβουλίου έχουν φέρει προς ψήφιση νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει το κλείσιμο των Στενών του Χορμούζ στα πετρελαιοφόρα τάνκερ χωρών που κατευθύνονται για να προμηθεύσουν χώρες που υποστηρίζουν το σημερινό καθεστώς των κυρώσεων σε βάρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Δὲν ἔχω δάκρυα νὰ κλάψω καὶ γι' ἄλλη μία χαμένη πατρίδα…



Γράφει ὁ Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλὺνν)
Αὐτὴ ἡ χώρα εἶναι ἡ Γῆ τῶν Ἑλλήνων. Δὲ χωράει στὸ ψέμα ἡ ἀλήθεια… Οὔτε τὸ φῶς στὸ σκοτάδι… Δὲ φτάνει ὁ κίβδηλος λόγος νὰ δαμάσει τὰ ἀφηνιασμένα ἄλογα, νὰ γητέψει τὰ τρομοκρατημένα ὄνειρα… Μὲ τὸ πηχτὸ σκοτάδι νὰ ἁπλώνεται στὴ νεκρικὴ κοιλάδα τῶν μοιραίων καὶ τῶν δοσίλογων, ὁδοιποροῦμε τὴν ὁδὸ τοῦ μαρτυρίου. Σὲ κάθε σταυροδρόμι τὸ ἐκτελεστικὸ ἀπόσπασμα τῶν τοκογλύφων, σὲ κάθε ἀνηφοριὰ οἱ φονιάδες τῆς ἱστορίας ὑψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα μὲ μάτια κόκκινα, μὲ στόματα γλοιώδη καὶ λαίμαργα. Μᾶς ἐκφοβίζουν, μᾶς τρομοκρατοῦν… Μᾶς πυροβολοῦν μὲ λόγους δόλιους ἀπὸ τὶς τηλεοπτικὲς ὀθόνες τὰ ἀδειανὰ κουστούμια καὶ τὰ παραγεμισμένα στόματα. Μᾶς φτύνουν οἱ ἀρουραῖοι τῶν ἐφημερίδων, οἱ ἀρθρογράφοι τοῦ μεγάλου κενοῦ, οἱ ἐθνοφθόροι καὶ οἱ Ἑλληνόφοβοι. «Θέμα χρόνου» ἀποφαίνονται οἱ εἰδήμονες μὲ τοὺς ὑπερσύγχρονους ἠλεκτρονικοὺς ὑπολογιστές, τὰ ἀτσαλάκωτα κουστούμια καὶ τὰ ἁρπακτικὰ χέρια ποὺ στάζουν αἷμα. Καλὰ κρατεῖ ὁ χορὸς τῶν κερδοσκόπων καὶ τῶν ἐφιαλτῶν…τὸ πανηγύρι τῆς ἐκφορᾶς τῶν ἐλπίδων καὶ τῶν ὁραμάτων. Ἡ μεγάλη ὁμήγυρη τῶν ἀδημονούντων τὴν ἀπώλεια τοῦ ἔθνους τῶν ἀνυπότακτων ἔχει κιόλας παραταχθεῖ μὲ....
 

Ρωσία: Δεν δεχθήκαμε κανένα αίτημα για δάνειο από την Κύπρο

 
Ο επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών της Ρωσίας, Αντόν Σιλουάνοφ, δήλωσε ότι δεν έχει λάβει από την Κύπρο επίσημο αίτημα για χορήγηση δανείου.
«Δεν έχω λάβει επίσημο αίτημα από το κράτος αυτό για τη χορήγηση δανειακών πόρων», είπε επι λέξει ο κ. Σιλουάνοφ ...

Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου Ιησού στην ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου > Να πάνε να δουν όσοι δεν πιστεύουν στον Χριστό και στα θαύματα

Φαίνεται χαρακτηριστικά το ανθισμένο ακάνθινο στεφάνι και τα πράσινα φύλλα που διαρκώς πυκνώνουν ...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον Μάκη Βραχιολίδη

Πολλοί μιλάνε για θαύμα. Άλλοι πάλι, για θεϊκό μήνυμα. Σε καιρούς χαλεπούς, με την κρίση να μαστίζει τη χώρα μας, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την κατάθλιψη να οδηγούν πολλούς συνανθρώπους μας στο αδιέξοδο, ακόμη και την αυτοκτονία, στις παρυφές του Υμηττού πάνω από του Παπάγου, ένα εκπληκτικό, ελπιδοφόρο όσο και ανεξήγητο φαινόμενο, λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ …

Κανείς δεν κατάλαβε την κρυφή διαπλοκή” ανάμεσα σε

Μέρκελ, – Μόντι, -Ραχόϊ :

-Και οι τρείς τους παίζουν το ίδιο ΠΑΙΧΝΙΔΙ της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ “πρόσδεσης” στο άρμα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ΟΛΩΝ των κρατών , με αντάλλαγμα...

"Τιμωρία" στην Ελλάδα αν μπει σε φάση ανάπτυξης;

Θα πρέπει κάποτε να μας εξηγήσουν ειλικρινώς τι σόι Μνημόνιο είναι αυτό που υπέγραψαν. Αν κάποιος αδαής μπορέσει να το σκεφτεί με λίγο ανοιχτό μυαλό το πρώτο που θα καταλάβει είναι ότι σκοπός δεν είναι να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας αλλά να μην τα ξεπληρώσουμε, γιατί προφανώς τα "χρυσαφικά μας" και τα "ασημικά" μας είναι σημαντικότερα από τα "φανταστικα", δημιουργημένα σε υπολογιστή από αέρα "κοπανιστό" λεφτά που μας δανείζουν. Δεν τους νοιάζουν τα λεφτά, γιατί τα έχουν τα λεφτά, άλλα τους ενδιαφέρουν.Ο χρηματιστηριακός τεχνικός αναλυτής Πάνος Παναγιώτου αναφέρει σε άρθρο του: "Η Ελλάδα έχει δανειστεί με όρους που σημαίνουν ότι αν αρχίσει η χώρα μας να αναπτύσσεται θα πρέπει να "τιμωρηθεί" με αύξηση του επιτοκίου δανεισμού" Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πιθανότητα προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, η ελληνική πολιτική ηγεσία φρόντισε να περάσει το μήνυμα πως το επιτόκιο των δανείων θα ανερχόταν κοντά στο 3% και ίσως και χαμηλότερα απ' αυτό. Στην πορεία η κοινή εντύπωση που σχηματίστηκε και ισχύει μέχρι και σήμερα είναι πως το επιτόκιο διαμορφώνεται στο 3,15%. Η πραγματικότητα, όμως, μάλλον είναι αρκετά διαφορετική.

ΗΠΑ και Ρωσία ξεφτιλίζουν την Τουρκία για την κατάρριψη του RF-4E!



Σοκ έχουν πάθει στην Τουρκία πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την αμερικανική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών ότι το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4E καταρρίφθηκε εντός του συριακού εναέριου χώρου σε απόσταση αναπνοής από τις συριακές ακτές, αλλά πριν καλά-καλά συνέλθουν ήρθε και η επίσημη ρωσική επιβεβαίωση των συριακών ισχυρισμών και μάλιστα διά χειλέων του ίδιου του Ρώσου ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ! 
Κατόπιν αυτών ο Ρ.Τ.Ερντογάν αντέδρασε με τον συνηθισμένο ανατολίτικο τρόπο του, κατηγορώντας την εφημερίδα την WSJ για ... ανανδρία! Ακομα για τον Σ.Λαβρόφ δεν έχουν αντιδράσει

Η Τουρκία θέλει νέα σύνορα. Εμείς;




Οι άξονες της διεθνούς πολιτικής της Άγκυρας και τα χρονικά και διπλωματικά περιθώρια της Ελλάδας