ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Την ουρά στα σκέλια" και ψάχνουν τους πιλότους μαζί με τους Σύριους οι Τούρκοι!




Η έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας αποφάσισε όπως δείχνουν οι εξελίξεις την από κοινού με τη Συρία -τη χώρα που τους κατέρριψε ορθώς και νομίμως το αεροσκάφος τους- επιχείρηση έρευνας-διάσωσης των πιλότων!

ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ?



ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

Με τον μόλις 44χρονο "επίκουρο καθηγητή" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του και νέο υφυπουργό Υγείας της νέας κυβέρνησης Σαμαρά, "δόκτωρα" Μάριο Σαλμά, δεν μας χωρίζει τίποτα προσωπικό.

Βάσει όμως των στοιχείων που έχουμε στα χέρια μας...



"Εγκεφαλικό" στην Άγκυρα απο την κατάρριψη του RF-4E! Δηλώσεις Α.Γκιουλ


ImageΣε τεντωμένο σκοινί είναι οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Συρίας, μετά την κατάρριψη του αναγνωριστικού αεροσκάφους RF-4E (αυτός θεωρούν τα ελληνικά Επιτελεία ότι ήταν ο τύπος του αεροσκάφους και από τα στοιχεία που έθεσαν στην διάθεσή του defencenet.gr το υιοθετούμε πλήρως) από βλήμα που εκτόξευσε αντιαεροπορικό σύστημα S-300PMU2 τα οποία ως γνωστόν στις κοσνόλες τους έχουν Ρώσους χειριστές.  

Τουρκικό σχέδιο «Βαριά» για τη Συρία και ο ρόλος του Ελληνισμού


Η κάθετη κλιμάκωση στην Ανατολική Μεσόγειο είναι πλέον πολύ πιθανή αφού το περιστατικό για το οποίο η Τουρκία «ευχόταν» να συμβεί τους τελευταίους μήνες φαίνεται να έλαβε χώρα, με αποτέλεσμα την απώλεια τουλάχιστον ενός μαχητικού της Αεροπορίας αλλά και ενός «στραπάτσου» του γοήτρου της. Η Τουρκία με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε πως το μαχητικό της καταρρίφθηκε από την συριακή αεράμυνα, ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει «καταλλήλως» μετά την ενδελεχή εξέταση των συνθηκών του συμβάντος.

Ετσι λειτουργεί η αστυνομία στην Κίνα




Βιασμός 1
Δέστε πως έδρασε η Κινέζα αστυνομικός. Εδώ παρ όλη την εγκληματικότητα μάλλον ειναι αδιανόητο για γυναίκα αστυνομικό να πάρει τέτοια πρωτοβουλία. 
Εδώ θα είχαμε διαμαρτυρίες γιατί ο απαγωγέας δεν απολογήθηκε και θα συζητούσαμε επι ώρες...


Αληθεύει.....???



ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...


Αληθεύει ότι ο κ. Σαμαράς συμφώνησε στην απαίτηση του κ. Βενιζέλου να μη γίνει διερεύνηση για τις ευθύνες αυτών που μας έφεραν εδώ; 

Έλληνες, στις Εκλογές ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ την Μάχη! Αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται!






Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός

Ελληνες, στις Εκλογές, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ την Μάχη!
Πανηγυρίζουν την ήττα τους, για να μην αντιληφθούμε την Νίκη μας!
Οχι δεν τους σαρώσαμε, αλλά μήπως είμαστε βιαστικοί;
Σκεφτείτε!
Σκεφτείτε την πρώτη Νίκη των Ελλήνων, στις 11 Νοεμβρίου 2011!
Θυμάστε;

Η Συρία δεν ζήτησε συγγνώμη για την κατάρριψη!


Διαψεύδεται ότι "Η Συρία ζήτησε συγγνώμη για την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού", όπως δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ.Ερντογάν. Τα συριακά μέσα διαψεύδουν τον ισχυρισμό του Τούρκου πρωθυπουργού και δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο από την πλευρά της συριακής κυβέρνησης.
Προφανώς η δήλωση έγινε από τον Ρ.Τ.Ερντογάν για να διασκεδαστεί σε κάποιο βαθμό η απίστετη ξεφτίλα της τουρκικής Αεροπορίας. Αν έγινε και αυτή η δήλωση, γιατί το περιβάλλον του Ρ.Τ.Ερντογάν διέψευσε ότι έγινε καν τέτοια δήλωση από τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Τὰ 10 ἀναπάντητα ἐρωτήματα ἑνὸς καθηγητῆ τοῦ Ἀριστοτελείου...



Ἐρωτήσεις ποὺ δὲν ἀπαντῶνται: Ἔχετε δανείσει 100 εὐρὼ σὲ ἕναν μὲ μισθὸ 100 εὐρὼ καὶ 500 εὐρὼ σὲ κάποιον μὲ μισθὸ 1000 εὐρώ. Ὁ πρῶτος σας χρωστάει τὸ 100% τοῦ μισθοῦ τοῦ ἐνῶ ὁ δεύτερός σας χρωστάει τὸ 50% τοῦ μισθοῦ του. Βάσει ποιᾶς λογικῆς θὰ κυνηγούσατε τὸν πρῶτο ποὺ ἀδυνατεῖ νὰ πληρώσει τὸ χρέος του καὶ θὰ ἀφήνατε τὸν δεύτερο ποῦ ΜΠΟΡΕΙ νὰ πληρώσει; Γιατί προσπαθεῖτε νὰ πάρετε τὰ 100 καὶ ὄχι τὰ 500; Αὐτὸ ἀκριβῶς εἶναι ποὺ συμβαίνει μὲ τὸ ΔΝΤ. Εἶδα στὸ διαδίκτυο τὸν κατάλογο μὲ τὰ χρέη ὅλων τῶν χωρῶν τῆς γής. Ἐνδεικτικά...
-Ἡ Γερμανία μὲ 5 τρὶς ἔλλειμμα ἔχει χρέος στὸ 155% τοῦ ΑΕΠ της.

Δύο τουρκικά μαχητικά F-4E κτυπήθηκαν από τους S-300PMU2! - Το ένα γλίτωσε με ζημιές


Όπως μεταδίδουν στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα, δύο ήταν τα τουρκικά μαχητικά που κτυπήθηκαν απλά το ένα κατάφερε να γλιτώσει καθώς πετούσε υψηλότερα και είδες την κατάρριψη του πρώτου τουρκικού μαχητικού έκανε brake και απέφυγε το κύριο ωστικό κύμα από το βλήμα, κτυπήθηκε ελαφρά, ενώ εν συνεχεία βγήκε από τον συριακό εανέριο χώρο! Πάντως η πληροφορία αυτή, συμφωνεί με τις πληροφορίες των τουρκικών ραντάρ ότι δύο μαχητικά αναγνωριστικά RF-4E, εκινούντο στην περιοχή.
Αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η τουρκική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού κρούσης F-4-E 2020 Terminator (αυτή την έκδοση του F-4 δίνουν οι Τούρκοι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περιοχή πέταγαν δύο μαχητικά-ανανγωριστικά RF-4 όπως αυτά που πέταξαν επάνω από το Καστελόριζο. απλά ήταν διαφορετική η αντίδραση των Ρώσων χειριστών των συριακών Α/Α συστημάτων).